A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztyui2
Majdnem én magam lõttelek fejbe a mûsor elõtt, hogy ne lássák a gyerekek élõben😄DD

www.flickr.com/sztyui

PJack
tényleg ma mit fog csinálni?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

sztyui2
Semmit.

www.flickr.com/sztyui

Zomil
még semmit

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PJack
<#gonosz1>

Checkerboy
Uri ma mit fog csinálni?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Gyerekek mit csinált ma uri geller? 😄 ,,Sajna" lemaradtam róla 😄

passatgt
próbáld ki közelrõl😊

sztyui2
Luk tamás

www.flickr.com/sztyui

cinkelt a fegyver, ennyi

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ejj :'( De amjd csakis a véletlenre bízzák h 2 millió emebr elõtt ki lövi magát fejbe.. logikus
ByB
mindegy melyik van megtölve.uri ugyis elhajlitaná a lövedék utját😄
passatgt
miért ne lenne élõ?😄😄

Jó kis trükk volt a vége.

mama2
Nem durr.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DaemoonHunter
<#hehe>

InfectedMann
Azt hittem fejbelövi magát gecc 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Narxis
<#wow1><#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sztyui2
Megmondtam hogy jobb szélsõ lesz gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennyi volt. Annyira tudtam. Tipikus.

www.flickr.com/sztyui

mama2
durr

vaktöltény, csak durrana oszt szevasz

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Nehogy a kifröccsenõ agyvelõ a szemébe menjen XD

Checkerboy
Látjátok a bal kezén a fém karkötõt? Pisztolyban mágnes van, nem?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

ZsZso
lehet kilép a testébõl ... a pantera is az elõtt szuszogott.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zoltán= <#violent> <#miaz>=emese

a freitamás még mindig mosolyog! <#banplz> = UriGeller =breinertamás

pár egyenlet

én hdtv-n nézem a butaságot<#vigyor2>=mûsort
a Frei mit nézegeti a fegyvereket, egyik biztos meg van jelölve, és a Frei felejtse el, hogy ez élõ mûsor? = mert ez szerintem nem élõ mûsor!

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Palinko
kétszer azt tolja ami töltve van. mondja nem aztán meg hangosan hogy nem vagyok biztos. ugyan már ez nagyon gyenge. meg azt tolta mindég oda ami töltve van 😄 Frei is szeretné ha lelõné magát ez a barom
passatgt
csak 1 van

Zomil
nah megin tolja már oda 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

InfectedMann
Magdi már nem bírja idegekkel 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

PJack
LOL szemvédõek minek? 😄DDD

Borgi
BUMM
..

hoppá :C

porki fagyok fállalon

sztyui2
Hajrá jobbszélsõ fegyver. Lõdd szét az agyát! De az majd csak a végén lesz

www.flickr.com/sztyui

passatgt
idegesít ahogy szuszog

anyádat má nem vagy benne biztos gyagyi szar...

ZsZso
De most mirõl beszélünk kérem?! Ott a fülében a telefonzsinór ... max azért izgulunk, hogy hallotta -e amit a fülére mondtak.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zomil
lol megin azt tolta oda 😄

Guilty01
visszatolja ugyanazt😄DDDDDD

You\'ll never walk alone!

mama2
Ez uggyan az mint a tákkeres baszátok meg.

sztyui2
Né tapsoljál, mer rádfröccsentem az agyam!😄

www.flickr.com/sztyui

Checkerboy
:ASDSASDA DAS: 😄DDD

tobias88
mekkora lenne má, élõben fejbelõné magát <#vigyor>, utána magyarázkodhatna a tv2, hogy a mentalistáknak 9 élete van
ááááááááááááááááááááá még él, a francba pedig úgy drukkoltam...

DaemoonHunter
Ha szerencséje van, Frei is belelát majd a másik "elméjébe"<#eplus2>

InfectedMann
HEADSHOT.

ByB
miért kell a szemébe néznie?
sztyui2
Tipikus. Tákkernél is kellett másikat hozni. Tök ugyanaz a trükk mindegyik. És ráadásul ott is a harmadikat kellett visszavinni

www.flickr.com/sztyui

Guilty01
jó, hát ezzel így végigmehetünk...egyikbe se biztos.

You\'ll never walk alone!

Zomil
persze h tudja mert megnézte 😊

vedd fel a szemüveget, ne menjen az agyam a szemebbe xDDD