A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
orosz rulettezni nem egy fegyverrel "szokás"?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Checkerboy
REKLÁMA

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Shodan
Azt hittem, elõhúzza az awp-t

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

mama2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

orosz rulett teli tárral, az zsír lenne!

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Neogan
ezen majd be fogsz 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

<#spoiler> nos talán most sikerül

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Checkerboy
Mûsorvezetõ egy pöcs, aki folyton beleköt mindenkibe, aki nem hisz az 'átvágásban'.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

kuci06
lol, Dundika inkább maradjon a jól bevált szerepénél. A száját ne beszédre használja 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Neogan
makrók gomb

mama2
Legyen mán rekám, elakarok menni szarni😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Facek
jah, ezt a szutykot már láttam a jútyúbon... mekkorá gáz mán ez a mûsor
Neogan
Bazz Dundika 😄D

Checkerboy
Lehet, h a táskában van a végrendelete, és most fogja magát fejbelõni 😛

Narxis
dundikaaaaa

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hogy kell spoilert beilleszteni?

Neogan
Csak nem orosz rulett? 😊

InfectedMann
Remélem széloccsantja az agyát 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Paintball-os trükk az amerikai kiválasztottban:
Link

Ez a Bráner Májszter mit csinál, kettéhugyoz egy hóembert vagy mi?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Zomil
orosz rulette

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

itt a revolver; hol a revolver; itt a revolver...;stb... stb...;
<#gun><#pardon1>breinertamás

<#spoiler>ezt már láttam yútúbon!

xDDDD
Zomil
lol elbaszták a zenét 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

InfectedMann
itt az új James Bond 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Narxis
XDD

DaemoonHunter
Mi az a viabrácia??? Lehet rossz a fülem😄

InfectedMann
Viagrácia? Mirõl beszél ez? 😄DDDDD

viabrácija xDDDDDDDDDDDD

ZsZso
Melléolvasom majd a fórumot 😉))))

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Köszi, be kell szereznem.

Narxis
Aha, sok az értékes info. 😄

Checkerboy
Basszus, miért nem lõtték tökön? 😄

Guilty01
na, már megin a Bráner...

You\'ll never walk alone!

mama2
De, az elsõ adásba volt.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ZsZso
Ez a legnormálisabb ember ... tud is beszélni ... csak egy baj van vele, nagyon antipatikus :S

Checkerboy
Úristen, 500 új üzenet, a mûsor kezdete óta. Baj, ha nem olvasok vissza? 😄

Neogan
Nah Sherlock 😄

lol, jaja😄 Au nagy lenne 😊
ZsZso
Valahol fent, ahol senki se látta? 😊

PJack
doboz mitketes a levegõben?
eleve lent kellett volna lennie a szemünk elõtt, hogy lássuk, nem nyúlnak bele...

Pain is inevitable. Suffering is optional.

lemaradtam az adásról , kár érte , beszerzem máshogy a "felvételt"

Dundika kimondta ! Tudtuk ! <#boxer><#taps><#boxer>

Shodan
de a doboz a levegõbe lógott

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Guilty01
hát ez nagyon gyenge volt....

You\'ll never walk alone!

Facek
"és ha helyesek a megérzéseim akkor úgy lesz rajzolva... " 😄D
InfectedMann
Ilyen közelrõl simán oda lõttek ahova kellett 😊
Elõtte gyakoroltak 1 órát 😊

ZsZso
Ha nem lötték volna szét a srácot, akkor ez kb. olyan szar lenne mint múltkor a "tudományos mentalizmus"....

Neogan
HEADSHOTOT Urinak is! <#eplus2>

ZsZso
ezt nem értem ... lõttek, gyors bejelölték fent, majd leeresztették a dobozt ... hol itt a gond?