A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ByB
szerintem abba a szájba nem csak 1 fér😄
Úristen, Panterán hogy áll az a buggyos ing, meg a szûk nadrág ááá

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

barnie1990
Hát olyan 550 hsz-rõl maradtam le sajnos, na talán jövõ héten. Biztos voltak nagy kamuk, remélem valamennyirõl infót szerzek majd.

Zene nélkül mit érek én?

kinek a hülyeségét ejtenétek ki?<#boxer>

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Shodan
😄DD

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

ZsZso
Freinek gondolom muszáj volt így nyilatkoznia, hogy megkapja a jussát 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Frei most improvizál

sztyui2
Ez csak 4 testnyílás volt. 6 mentalista van😄 De dundikának két orrlyuka van😄

www.flickr.com/sztyui

Benny04
értem

ZsZso
Magdinál áramszünet volt ... ennyi hülyeséget összehordani ilyen rövid idõ alatt ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mama2
Dundika mindent megkapott a mentalistáktól😮. Mi mindent? Faszt a seggébe,orrába,pinájába,fûlébe?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

sztyui2
Már én is tudtam melyik lesz az. Frei be volt avatva. Azér röhög mindig, mert a legtöbb dologba be van avatva. ÉS más állásban rakta le az asztalra azt a fegyvert, amelyik meg volt töltve. És innen már tudta a csávó, hogy melyik van megtöltve.

www.flickr.com/sztyui

Checkerboy
Én láttam az elõadó bal kezén egy fém karkötõt. Belerak abba a pisztolyba egy mágnest amiben van töltény.

Sztem ennyi.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Danman
tulajdoníCC gyá ez a mûsor király

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Ja végigröhögte az egész mûsort. Biztos olvas sg fórumot. <#idiota>

sztyui2
De írd oda, hogy légyszi játszátok be, mert ez hihetetlen😄

www.flickr.com/sztyui

Benny04
ebben a fejbelövõsben hogy csaltak?

sztyui2
Megpróbál elszívni egy cigit, de rossz íze van és eldobja. Jah és utána majdnem megfullad😄

www.flickr.com/sztyui

Checkerboy
Komolyan mondom, be fogok küldeni kanálröpködõs videót. De úgy, h látszódjon a damil 😛

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sztyui2
Ja még csak az kéne. Levideózni KOvács pistát, hogy leszokott😄DDDD

www.flickr.com/sztyui

Még mindig nem értem, hogy miért kell úgy reklámozni, hogy leszoktak. 1 hét cigi nélkül még nem leszokás. Én 1 év után szoktam vissza.

ZsZso
nincsenek MMSek? 😞((

InfectedMann
Húúúúúú ennyi baromságot kitalálni mint ez a sok kamu üzenet....

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

sztyui2
Bazz frei arcán nagyon látszik hogy be van avatva minden faszságba és alig bírja ki, hogy ne röhögjön uri arcába élõ adásban

www.flickr.com/sztyui

Checkerboy
Kedves Brúnó,

Milyen mentális erõrõl beszélsz? Csak bemutatta, hogy mit szívsz te ott be .

Üdvözlettel

SG.hu - A Kiválasztott topik

Szörnyû.... b@zd nem kell lenyelni XD

InfectedMann
Lehet, hogy Uri buzi és szeretné ha õt is így tapizná 😄DDDDD

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

sztyui2
peeersze. SMS-ben kamuzni mindenki tud

www.flickr.com/sztyui

YEAH kamu levél erre vártam 😄

ZsZso
😊)

sztyui2
Ezt a szaxofonos hülyét juttatja tovább uri? Semmit nem csinált csak tapizta dundikát

www.flickr.com/sztyui

Checkerboy
ÁHGY, KHETTÕ, HÁHROM, MÁHTÉ!

a Lui se igazi név, úgyhogy semmi sem igaz ebben a mûsorban, onnan tudni hogy hazudnak, hogy mozog a szájuk.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

CalebJoe
Panthera alig várja már hogy belõhesse magát.
De vicces. Remélem ez a panthera tovább jut, mert még sokáig szeretnék rajta röhögni😊

Narxis
lololololololololol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sztyui2
Lui mentalista billiárdot játszott a megasztárral!!! Bazzeg ebbõl csak a Lui igaz😄

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Így összefoglalva ez a mûsor szánalmas volt

www.flickr.com/sztyui

ZsZso
RÁadásul úgy mondta, mintha spontán jött volna ... a fejemet rá, hogy egy hete ezt a mondatot tanulta ....

Checkerboy
A hulla fake volt, egyébként meg 'akadályozta'. <#ejnye1>

mama2
Nektek is megállt a kép az elõbb?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

felállítja a 30 éve impotens pénixét

Zomil
"eddig túléltük"...
deszar 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ZsZso
Majdnem pofán köpte, aztán szemébe mondja, hogy "jóóóó volt!" ... ez kéész.

InfectedMann
Uri mekkora egy faszláma...
Persze azt nem akadájozta meg, hogy egy halott ember tüdejét mutogassák premierplánba...

Kiosztotta rendesen Uri a Tamást. 😄

PJack
"gyûlölöm ha a gyerekek ezt a mûsort nézik" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ú, gyUri ideges, a saját maga által kitalált és vezetett mûsor nemtetszik neki...

Checkerboy
LOL, 'MAJDNEM' felálltam a székbõl, és megállítottam az elõadást xD