A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Ezt megcsinálom a tanárral, úgyis ott ül a széken, én meg kilövöm<#hehe>

John Cena
Elvileg aza trükk hogy "eltünt a test súly":D:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ZsZso
ez hülye ... nehogy beverjék a plafonba a fejüket ... ez hülye

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shodan
:DDD kirepülök 10. emeletig

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

most ismételjék meg de lassan vaszki h lássam is

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

na megint felb@sztam az agyam ezen a humbukon(Azé nézétek már meg mekkora izom kölykök vannak ott!!!)

ChuckyHUN
Ez miezaszar?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

REALista
lol felemelték a Csdabát hát ez kurrva nagy trükk volt.......:DDDDDDDDDDDDdd

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

passatgt
beépített emberek

He kicsúszott az újja.

John Cena
:D lazán megemelik csináltuk mi is Ének órán csináltuk ezt amúgy atom nagy szar:D

ZsZso
Pssszt ... csöndben mögélopózom, és ... földugom a hüvelykujjam a SEGGÉBE! :) (Southpark rulez)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zserigta
Homokos találkozó élõ adásban :D

http://zseri.atw.hu/

milyen perfekten értik az angolt....

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

ezek megujjazzák csabát :O

Shodan
Te pedig a seggébe :D

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Repül a Csaba.

John Cena
Azt hiszem vágom mit csinálnak:D ezt csináltuk Ének órán

azt 7 már megint ugyanoott ülnek a beépített emberek mint az elõzõ mûsorban....

Palinko
megint a feketéket hívta fel :D
Versace21
Én meg a szomszédot hivjamm át?<#nyes><#mf2>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Shodan
Remélem Mediacenterbe lesznek repülõszékek.

DaemoonHunter
De gizda ez az uri...

mama2
szék meg van.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

gyUri most az egyszer nem rikitó ingben szambázik a színpadon

ZsZso
Az Uri? :)

Versace21
ez az<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

most aza szemüveges csákó fog kiesni
és a sav szagát nem lehetne már kilóméterekrõl érezni?

AZ ÖSSZESBE VÍZ VOLT!
Mindenkinek ugyanazt mondja.

ZsZso
:D Mint Tom és Jerrybe ;)

REALista
Ez aztán a nagy mutatvány mind a 3-ban víz volt...:(

mindegyik víz volt <#idiota>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Télleg! :D

Shodan
Uri valami szivárog a gatyóból :)

mama2
francba:S.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PJack
ezaz Uri! igyál savat!

Pain is inevitable. Suffering is optional.

REALista
Víz volt...:(((((((((

Palinko
áh eddig meg lehetett fejteni mind a kettõt
Zserigta
Mekkora lenne, ha sósavat innának. :D
Vége lenne a mûsornak. :D

http://zseri.atw.hu/

Abba biztos nem sav van! Itthonról érzem!
ZsZso
De ha meghal az se gáz, csak csókot kell lehellni az ajkára ... már ha marad belõle valami :DD

Shodan
"Nekem nem mondták EZT elõre"

Nemtom mi a trükk, de szúrós szagú szal úgyse iszik bele, mégha az is van a kezében. :/

macleod2005
Azok a bizonyos fémdarabok litiumból vannak <#idiota> magyarázzam az alkálifém víz reakciót?

REALista
Valaki öntse nyakon Urit egy kis savval...:D

na Uri, kinyírnak aztán 4felé osztják a hagyatékot

Versace21
a mesterûnket veszélyezteti<#rinya>

megölik gellert :D