A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
...
...
meg a másik hogy elõsször mikor "próbálták" fájt az egyiknek a keze. miután "könnyû" volt azután is ugyanúgy fájt :D
...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Üzenem a bohócoknak (mentalisták), mielõtt faszkalap trükköket mutatnak be olvassák el a wikipédiát is:
A hidrogén (latinul: hydrogenium) a periódusos rendszer elsõ kémiai eleme. Vegyjele H, rendszáma 1. Normálállapotban színtelen, szagtalan, ízetlen nemfémes, egy vegyértékû, igen gyúlékony kétatomos gáz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
felkenõdik a plafonra, lol! :DDDDDDDDDDDDD
Pain is inevitable. Suffering is optional.