A kiválasztott - Uri Geller igába hajtja a magyart

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uniu
vannak még "trükkök" amiket még érdemes volna leleplezned: pl az anya és gyermeke közti telepatikus kapcsolat ill. 2 iker közti hasonló kapcsolat, ember és állat pl. kutya közti hasonló kapcsolat stb, stb. Ezek jó régi, bevált "trükkök". Hajrá!

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

dehogynem, az iránytû, amint elvette a kezét, elkezd visszafelé fordulni. nézd csak meg mégegyszer!

azért james randit se akart már olyan könnyen lebarmozni. valszeg jártasabb a bûvészet terén, mint te, mivel õ hosszú ideig dolgozott bûvészként...

és a teljesség kedvéért, nézd meg a második videót, is, jó? az elég rövid! ha azt sem hiszed el.... akkor menj, szavazz te az mszp-re!😛

Tinman
De... és? Nincs jelentõsége.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De ember, hogy tudta felírni a papírra amit az öreg nõ gondolt?
Gondolok egy idõpontra 0:00 és 23:59 között. Hajrá!
Innentõl engem már nem érdekel, hogy mi volt az órán, a faszi kitalálta, milyen idõpontra gondolt a nõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

rigidus
ugyan már, a csaj utánna mondta rá, hogy na most 4:30 ... vágod ? Miután a faszi belepiszkált...
Másrészt meg ha olyan hülye is lenne, a 4:30-at, hogy nézed 5:30-nak?
Elõször a faszikám elkezdett számolni a csajnak, hogy 1-2-3... aztán megakadt kicsit, akkor vette a kezébe az órát forgatta meg babrállta, aztán számolt újra, és akkor mondta a csaj hogy MOST 4:30....
Tébyleg voltak érdekes részek... De ez tényleg nem csoda... csak trükk... Annak idején az amerikai tévék tele voltak ilyen showmûsorral...mi egy kicsit lemaradva de átvettük õket kicsit modernebb díszítéssel...

uniu
Igen. 1000x jobban elhiszem azt, mint azokat a vérszegeny belebeszélõs hülyeségeket. Sõt, én a kezdet kezdetén(amikor még újak voltak ezek a dolgok számomra) vettem a fáradságot és saját szememmel jártam utána az ehhez hasonló dolgoknak, és nem youtube-os videókat néztem féleszû emberekkel, és fõleg nem döntöttem ezek alapján.

A Neos trükk érdekes volt. Én azt gondoltam, hogy a csóka tényleg utána állította az idõt, de a párom szerint csak a csaj annyira hülye, hogy nem ismeri az órát😊

Risu Führer
én egy 90 éves öreg úr vagyok és nekem felállt csodák csodájára a hímvesszõm a mûsor közben.mondjuk ez szerintem Karsai Zita mûvésznõnek volt köszönhetõ.

<#banplz><#banplz>

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Csak nem az eredmények villantak fel egy pillanatra???

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

hat el kell mondjam hogy sajna sem kanal sem ora nm indult be. de meg a regi ibook g3-s latop sem akart ujraindulni. a macan kivul az egesz musor 1 trefli. mesuge valaki ha elhiszi.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

a kanál a helyén pedig a mûsor eleje óta ott van
Engem meg az asszony hívott fel, hogy beindult az órájuk és nézzem ez a remek mûsort 😊
Az én kanalam még nem esett le, mondjuk még nemrég raktam csak fel 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

djjeges
Én ráraktam a tv-re a kanlat.
Igaz hogy leesett de a tv-vel együtt XD<#mf1>

gondolom mert felhúztad hogy menjen, ahogy a mûsorban mutatták 😊
esetleg ha olyan típusú akkor elemet cseréltél benne, vagy ha mégsem akkor ahogy letetted a tv tetejére, a contact hiba a forrasztásnál idéglenes megoldódhatott 😊
de, bizonyítani nemtudod az állításod...

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

Tinman
Bizonyára.
Az a szaros óra mégis megy... utoljára 10 éve ment, párszor megjárta a szervizt. No luck... eddig.

Vigyázzatok!
Ez az egész elõre megrendezett KAMU, semmi bizonyítékuk sincs, hogy ez amit ezek a "mentalisták" állítanak igaz lenne. Ez a mûsor, egy show, egy nagyon jó üzlet, mert az emberek fogékonyak a hülyeségre, csak aztán túlzásba nem szabad vinni...

Másdolog a bûvészkedés, a bûvésztrükkök, de ez ami most a TV-ben megy, ez showmûsor, és nem "valóságos véletlenek" illetve nem "csodák" csak trükk!

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

ti együtt füveztek??? kiráááááááááály<#vigyor2><#vigyor2>

A mennyből az összes érdekes ember hiányzik

Tinman
Mi ez a duplikált üzenet baromság itt az SG-n?

Barátnõm mamájának 40 éves rozsdás órája elindult,
Azt a döbbenetet amit vágtunk, látnotok kellett volna.... az óra 10 éve halott. No comment.

ssdd
ez még egész jó...

úgy elrepült a kanál mint ahogy a nézetség megnõt a TV2-nek az az sehogy
FZoleee
hát ez nálam nem ment... de azért nice try 😄
Bazzeg repülnek a kanalak, hívja valaki a rendõrséget! 😊
'csányi szabotálja a mûsort..'😊
FZoleee
hát azt én se vágom...
baszd, mi volt ez a kaméleon?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

ssdd
na vannak még csodák leesett a kanalunk a tv-rõl!! eskü!😄😄

ssdd
gyerekek ez szánalom. Hova csuszik már le a tv2?? ezt valaki még komolyan tudja venni? vagy vigjátékokbol kifogytak?

pff már ezis gáz az elejétõl.. Írjon másikat 😄DD

FZoleee
Na, kiváncsi leszek mit csinál a szar órámmal ez az Uri Geller 😄
Hát ha tényleg van vmi képességük,akkor meg nagy bumm,sajnálhatjuk,h nekünk nincs,és valszeg már nem is lesz.
Õk megkapják ezért a csomó pénzt, és büszkeségüket,mi meg Neo-ként nézünk innentõl rájuk.

azért az az órás trükk gáz volt ott a csávó a kezével simán átállítóta
jaja kurvanagy volt 😄DDD

El vazzeg de nagyon 😄 Aszondja a csaj 5:30...
Odamegy a csávó aszondja a csajnak hadd nézzem... Mutogatta neki... Hozzányúlt...(tálállította sz.tem)aztán megint megkérdezte a csajtól, hogy na most mennyi? Erre a Csaj szó szerint így mondta : "Na MOST 4:30!" Remélem egyértelmû hogy mire utal... a csaj is kimondta, hogy mostmár 4:30... LoL Szánalom... 😊

Bazmeg, eltoszta az 5:30-cal 😄DDD

mogyi925
El nem tudod képzelni, hányan akartak már meggyõzni róla, hogy "ez nem teljesen hülyeség" meg "igenis vannak paranormális jelenségek". :-(

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

Most komolyan kérdezem:
Attól hogy ezek számodra rossz magyarázatok, az következik hogy uri parafenomén?
Hiszel neki? Mert akkor te is elmehetnél "szavazni az MSZP-re".<#banplz><#banplz>

uniu
A legelsõ és a legutolsó videót néztem meg. A legelsõ szín tiszta baromság, azt a szõrõs muksót kellene lecsukni a hülyeségeivel együtt.
A legutolsónál pedig sztem csak az ujjbegyét nyomta meg. De tegyük fel ha mégis ragasztott volna rá valami szuper-extra erõs mágnest(mert abból a távolságból és olyan kicsiben az kellett volna) akkor is a kezével SZINKRONBAN kellett volna forognia az alatta lévõ iránytûnek. De a keze állt a tárcsa pedig forgott és a kézelvétel után sem mozdult vissza.
Akárhogy is nézzük a fenti videók igen szánalmas magyarazatok voltak. És aki ezeket elhiszi az mennyen szavazni az MSZP-re...

"Kérdés: Láttatok olyan hirdetést valahol, hogy---> "A tv2 parafenomén show-jába különleges képességekkel rendelkezõket keres! Jelentkezni..." "

Nem is láthattál, ha nem láttad elõre a jövõt, hogy ilyen show lesz, vagy nem kaptad meg múlt hónapban Úri Gallér telepatikus üzenetét, akkor alkalmatlan vagy ... <#idiota>

Én megkaptam, de akkor éppen nem érek rá <#idiota>

aki nem kisiskolas az sejti, hogy ezek csak trukkok. a lenyeguk hogy az embereket meghokkentsek, szorakoztassak. amugy nem erdemes buveszlebuktato videokat nezegetni, mert attol kezdve nem lesz szorakoztato a buvesz produkcioja
mogyi925
A tv2-rõl csak annyit, hogy néhány éve még ilyen mûsorokat adtak. No comment.

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

skodatuning
"nincs kanál"

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

néhány eset, amikor lebukott uri geller

http://www.indavideo.hu/video/Uri_Geller_leplezetlenul_41_extra_valtozat

a következõ videón a kanalas trükk lényege látható. amikor nem figyelsz oda, akkor kézzel elhajlítja a kanalat:

http://www.youtube.com/profile?user=irritatedbyGeller

a következõ videóért sokat harcolt, hogy lekerüljöna netrõl, de persze nem történt meg. ez egy másik trükkje. figyeld meg, h mikor rakja fel az ujjára a mágnest!

http://www.indavideo.hu/video/Uri_Geller_a_titkolt_video

Rtl-en volt pár hete, hogy egy bûvész fazon elhajlított egy kanalat egy kis dörzsölgetéssel. Uritól eltérõen õ bevallota h puszta trükk az egész és nem kezdett el hadoválni mindenféle képességrõl.

tök mindegy, középkorú háziasszonyok nézni fogják. a célközönség megvan. az ezoterikus izéket is eladják.

willcox= i will (be) cocks

tessék nézegetni uri leleplezését a youtube-on indavideon meg hasonló helyeken. Onnantól fogva már senkit nem fog érdekelni a mûsor.

A német verziót nézve fetrengtem a röhögéstöl. Annyira nevetséges volt, hogy maguk a müsorban résztvevö "sztárok" is alig bírták megállni röhögés nélkül. Az Uri Geller egy szélhámos, abból is a rosszabb fajta.
"A 10 induló névsorából páran ismerõsnek tûnhetnek."

Most én vagyok a mûveletlen? Nekem abból a névsorból csak egyvalami volt ismerõs:
a "Panthera," mivel errõl az egyik kedvenc együttesem, a Pantera jutott eszembe. 😊
Megfogod a nézést? És azt hogy?
Tinman
Nem dohányzom... remélem sikerül rászokni <#banplz>

Kérdés: Láttatok olyan hirdetést valahol, hogy---> "A tv2 parafenomén show-jába különleges képességekkel rendelkezõket keres! Jelentkezni..."

Ha teszem azt híres-neves SG-s csapattársunk Dr.Cagivamito /lágszóró is licensed trademark by Cagavamito/ képes mentális erejével pedárákat durrongatni /which is also licensed trademark by Cagavamito/, akkor õ, hogy kerülhet be a mûsorba, hiszen nem láttunk ilyen felhívásokat?!

Szélhámosoké a világ az élet minden területén. Sajnos.