A kiválasztott - Uri Geller igába hajtja a magyart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
azért james randit se akart már olyan könnyen lebarmozni. valszeg jártasabb a bûvészet terén, mint te, mivel õ hosszú ideig dolgozott bûvészként...
és a teljesség kedvéért, nézd meg a második videót, is, jó? az elég rövid! ha azt sem hiszed el.... akkor menj, szavazz te az mszp-re!😛
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gondolok egy idõpontra 0:00 és 23:59 között. Hajrá!
Innentõl engem már nem érdekel, hogy mi volt az órán, a faszi kitalálta, milyen idõpontra gondolt a nõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Másrészt meg ha olyan hülye is lenne, a 4:30-at, hogy nézed 5:30-nak?
Elõször a faszikám elkezdett számolni a csajnak, hogy 1-2-3... aztán megakadt kicsit, akkor vette a kezébe az órát forgatta meg babrállta, aztán számolt újra, és akkor mondta a csaj hogy MOST 4:30....
Tébyleg voltak érdekes részek... De ez tényleg nem csoda... csak trükk... Annak idején az amerikai tévék tele voltak ilyen showmûsorral...mi egy kicsit lemaradva de átvettük õket kicsit modernebb díszítéssel...
A Neos trükk érdekes volt. Én azt gondoltam, hogy a csóka tényleg utána állította az idõt, de a párom szerint csak a csaj annyira hülye, hogy nem ismeri az órát😊
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Az én kanalam még nem esett le, mondjuk még nemrég raktam csak fel 😊
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
esetleg ha olyan típusú akkor elemet cseréltél benne, vagy ha mégsem akkor ahogy letetted a tv tetejére, a contact hiba a forrasztásnál idéglenes megoldódhatott 😊
de, bizonyítani nemtudod az állításod...
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Az a szaros óra mégis megy... utoljára 10 éve ment, párszor megjárta a szervizt. No luck... eddig.
Ez az egész elõre megrendezett KAMU, semmi bizonyítékuk sincs, hogy ez amit ezek a "mentalisták" állítanak igaz lenne. Ez a mûsor, egy show, egy nagyon jó üzlet, mert az emberek fogékonyak a hülyeségre, csak aztán túlzásba nem szabad vinni...
Másdolog a bûvészkedés, a bûvésztrükkök, de ez ami most a TV-ben megy, ez showmûsor, és nem "valóságos véletlenek" illetve nem "csodák" csak trükk!
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Barátnõm mamájának 40 éves rozsdás órája elindult,
Azt a döbbenetet amit vágtunk, látnotok kellett volna.... az óra 10 éve halott. No comment.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Õk megkapják ezért a csomó pénzt, és büszkeségüket,mi meg Neo-ként nézünk innentõl rájuk.
Odamegy a csávó aszondja a csajnak hadd nézzem... Mutogatta neki... Hozzányúlt...(tálállította sz.tem)aztán megint megkérdezte a csajtól, hogy na most mennyi? Erre a Csaj szó szerint így mondta : "Na MOST 4:30!" Remélem egyértelmû hogy mire utal... a csaj is kimondta, hogy mostmár 4:30... LoL Szánalom... 😊
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
Attól hogy ezek számodra rossz magyarázatok, az következik hogy uri parafenomén?
Hiszel neki? Mert akkor te is elmehetnél "szavazni az MSZP-re".<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
A legutolsónál pedig sztem csak az ujjbegyét nyomta meg. De tegyük fel ha mégis ragasztott volna rá valami szuper-extra erõs mágnest(mert abból a távolságból és olyan kicsiben az kellett volna) akkor is a kezével SZINKRONBAN kellett volna forognia az alatta lévõ iránytûnek. De a keze állt a tárcsa pedig forgott és a kézelvétel után sem mozdult vissza.
Akárhogy is nézzük a fenti videók igen szánalmas magyarazatok voltak. És aki ezeket elhiszi az mennyen szavazni az MSZP-re...
Nem is láthattál, ha nem láttad elõre a jövõt, hogy ilyen show lesz, vagy nem kaptad meg múlt hónapban Úri Gallér telepatikus üzenetét, akkor alkalmatlan vagy ... <#idiota>#idiota>
Én megkaptam, de akkor éppen nem érek rá <#idiota>#idiota>
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
http://www.indavideo.hu/video/Uri_Geller_leplezetlenul_41_extra_valtozat
a következõ videón a kanalas trükk lényege látható. amikor nem figyelsz oda, akkor kézzel elhajlítja a kanalat:
http://www.youtube.com/profile?user=irritatedbyGeller
a következõ videóért sokat harcolt, hogy lekerüljöna netrõl, de persze nem történt meg. ez egy másik trükkje. figyeld meg, h mikor rakja fel az ujjára a mágnest!
http://www.indavideo.hu/video/Uri_Geller_a_titkolt_video
tessék nézegetni uri leleplezését a youtube-on indavideon meg hasonló helyeken. Onnantól fogva már senkit nem fog érdekelni a mûsor.
Most én vagyok a mûveletlen? Nekem abból a névsorból csak egyvalami volt ismerõs:
a "Panthera," mivel errõl az egyik kedvenc együttesem, a Pantera jutott eszembe. 😊
Kérdés: Láttatok olyan hirdetést valahol, hogy---> "A tv2 parafenomén show-jába különleges képességekkel rendelkezõket keres! Jelentkezni..."
Ha teszem azt híres-neves SG-s csapattársunk Dr.Cagivamito /lágszóró is licensed trademark by Cagavamito/ képes mentális erejével pedárákat durrongatni /which is also licensed trademark by Cagavamito/, akkor õ, hogy kerülhet be a mûsorba, hiszen nem láttunk ilyen felhívásokat?!