153
-
gallik #73 Senki nem vette észre, hogy Zita be volt építve ?
Érdekes Zita minden produkcióban benne volt.De olyan szarul csinálta.Az elsőnél szegény srác rosszul állította be az órát, a Zita nem is tekerte, aztán a bűnjelesnél nagyon szépen látni, hogy Zita jelez a kezével, legalább az operatőrnek szóltak volna.
A rajzolós persze, hogy meg volt beszélve, a fenyőfa már nehezebb volt, azt meg a Zita fejére rajzolta a "kiválasztott".
A Star WARs-os gyerek nagyon szerencsétlen volt, mert az ok, hogy Zita be volt avatva, de Csányi nem, hiába próbálkozott a srác, hogy a STAR WARS-ot írja le , szegénynek nem jött össze.
A kígyóson meg végigröhögtem.Ott is miből tartott volna megjelölni vagy a papírt vagy a korsót.Meg egyébként sem volt mérges az a kígyó, ilyenkor elkábítják az állatot és , ha még mérges is, lecsapolják a mérget, vagy kiveszik méregmirigyét.
Nagyon szánalmas volt a műsor, de mégis sokmindenki végignézte.
Tulajdonképpen a tv2-nek ez kellett ! -
acdc #72 Engem nem erdekel a kanalhajlitgatas meg az ilyen hulyesegek el sem hiszem,de ez a faszi abbol gazdagodott meg,hogy olajt keresett es talalt is!!! a kepessegeivel meg kormanyoknak is dolgozott sikerrel -
#71 nem, "működ!" :D:D -
#70 Nem a musor temajaval volt szerintem a baj, hanem az egesz minosegevel.
Valahogy nem ertenek ott ahhoz, hogy 'minosegi' szorakoztatast nyujtsanak :) -
#69 Ez a musor egy fos volt.
Szokasos TV2 minoseg ...
Azoknak meg, akiknek beindult az allitolagos orajuk:
Nem csoda, ha mindenki felhuzza, majd 10 percen keresztul razza elore-hatra (mig a fogaskerekek be nem indulnak), kiabalva: INDULJ! :) -
#68 ennek inkább orvosi magyarázata van, minthogy trükk lenne. -
arrakistor #67 Jawohl , Herr Ober Führer !
A nehéz szellemi munkában meggörbült orrú izraeli Uri Geller, újabb pénzharácsolási , gizdulási kalandjai az elnyomott, rabigában tartott közép-kelet ejrópai gyarmataikon. -
arrakistor #66 Így görbüljön meg az orrom, ha nem igaz !!! -
#65 Ez egy szórakoztató műsor. Lehet, hogy vannak benne átverések, és "nemisigazi" telepatikus trükkük, stb. Nem ebből a szempontból kell nézni a dolgot. Tetszik, vagy sem? Élvezted a műsort vagy sem? Ha igen, nézed tovább, ha nem meg azért nézd tovább, hogy legyen min károgni. :D
Szerény véleményem az, hogy Uri Geller egy bűvész, aki jól el tudja magát adni a hunyorgós tekintetével. De ettől még nem eszem a mérget fél napig, hogy a "mocsok gecik, hogy átvernek". :d -
Romel #64 Egy nagy szar volt, minden hónapban 10 percet töltök tv előtt, és pont elkaptam ezt a szarságot. A műsor színvonala = gyök nulla, Uri Geller meg a szuperprodukcióját nagyon szarul mondta, össze vissza kapkodott. Szánalomtenger amerikai iq erőltetése... Röhögtem egyet a sok bután, és inkább mentem bulizni :) -
M2 #63 Csak két percig bírtam nézni, aztán annyira megsajnáltam a sztárvendégeket, hogy nem bírtam tovább... -
#62 Évek óta nem nézek tévét, de most beültem a kollégium tévészobájába, és megnéztem ezt a hülyeséget. Véleményem + linkek. -
#61 Én nem azt mondom, hogy nem létezhetnek olya dolgok, amiről még nincs ismeretünk, de hogy EZ egy nagy átb@szás az tuti. Én ugyan csak egy kis részletét láttam az egésznek, de csak röhögni tudtam rajta, azok a szövegek, amiket Uri bemondott, pfff...
Ja, és
Kérdés: Láttatok olyan hirdetést valahol, hogy---> "A tv2 parafenomén show-jába különleges képességekkel rendelkezőket keres! Jelentkezni..."
Hát, azt hiszem Tinman barátunknak sikerült megragadnia a lényeget, no comment. -
reszcsi #60 Én nem néztem a műsor, más dolgom volt. Azt sem tudom, Uri csaló vagy sem.
Azt viszont tudom, hogy a bioenergia vagy valami hasonló létezik. Katonaságnál volt egy haverom, ő frankón úgy megforgatta az iránytűt, hogy két kezét körérakta. Más mondok. Jobb napjaimban nekem is sikerült, hoppá, de ez ritka volt.
Viszont 10-ből 9 embernek felemelem úgy a kezét, hogy nem érek hozzá.
Hogy történik? Annyit kell tennie, hogy csukott szemmel áll (nem látja mi torténik, tehát nem tud segíteni vagy ellenállni), két kéz a test mellett lóg. Ezután a kezét megemelem egy ujjal, és elengedem, vagyis elkezdem lóbálni addig, amíg érzem, hogy teljesen el nem engedte, mert általában bár az ember lógatja a kezét még görcsöl. Ha azt látom ingázik tehát valóban tök laza a kézfejei felé teszem a tenyerem, és mozgatom körkörösen. 10-ből 9-nek kb. fél perc után megindul a keze, akár teljesen vízszintesre, és a csóka arca a földön, esküdözve, hogy ő bizony nem emelte, csak egy meleg érzés volt a keze körül. Ez valóság, működik, én csináltam.
A katonahaver sráccal volt az, hogy legtöbbször megéreztem, hogy ha a falumban van (30km-re lakott).
Kanalat nem tudok hajlítani :) de sok dolog van, ami baromságnak tűnik, és bizony valóság. Gömbvillámra is azt mondták, hülyeség. Mostmár tudományos tény. De 150 éve a villamosság is csoda lett volna. -
dzsagon #59 Mondhattok amit akartok, de nekünk a 10 éve döglött mechanikus óránk tegnap életre kelt, mikor Urival együtt orditottam, hogy "induljál el bazmeg!" -
mrgenya #58 csúsztatsz! nem azt mondtad, h féleszű, hanem azt, hogy hülyeségeket beszél!
korábban én a második videót feliratok nélkül néztem meg. mondd, mit láttál? szokásos trükkjét próbálta bemutatni geller, de most egyértelműen látszott, hogy kézzel hajlítja meg a kanalat, nem mágikus képességekkel. ebben egyetértünk? vagy most én is fanatikus belemagyarázó voltam? -
mrgenya #57 "amiket még érdemes volna leleplezned: pl az anya és gyermeke közti telepatikus kapcsolat ill. 2 iker közti hasonló kapcsolat, ember és állat pl. kutya közti hasonló kapcsolat stb, stb."
most ezeket miért kellett idekeverned? semmi köze a témához! -
oneman #56 az a szörnyű, hogy az ilyen áltudományos szar műsorokkal fogják lejáratni a valódi értelmes szakmákat + még nagyobb piacot fognak teremteni a sok ezoterikus szarságnak. -
ilf667 #55 Na megy a népbutítás ezerrel. Nincs még elég ostoba ember, cél az amerikai iq szint.
Ennek a sok szánalmas baromnak mi hiányzik az életéből, akik hisznek ezekben a csodákban,szélhámosokban?
-
#54 Csúsztatsz! azt mondtam, féleszű és amit mondott baromság. Az a trükk, hogy meghajlítja a kulcsot amikor azt mondja, hogy nem lehet meghajlítani és bemutatja ?:)))(ezt kb egy 10 éves talán elhiszi, de még ő sem biztosan, hiszen már lehetett dolga kulcsos zárral, és tudja, hogy kézzel nagyon nehéz elgörbíteni, főleg néhány ujjal)
A "hitelesség" kedvéért megnéztem. Csak "sajnos" értettem is amit mondott, a szöveg pedig teljesen mást próbált belemagyarázni. Ugyanolyan zavaros hülyeség, pontosabban fanatikus belemagyarázás volt. Hasonlóképpen mint a fanatikus UFO-kutatók, akik néhány homályos semmitmondó Hold fényképen, űrállomásokat és felszíni bányákat látnak... csak te a fanatikus "lapos a Föld" hívők közé tartozol. -
#53 vannak még "trükkök" amiket még érdemes volna leleplezned: pl az anya és gyermeke közti telepatikus kapcsolat ill. 2 iker közti hasonló kapcsolat, ember és állat pl. kutya közti hasonló kapcsolat stb, stb. Ezek jó régi, bevált "trükkök". Hajrá! -
mrgenya #52 dehogynem, az iránytű, amint elvette a kezét, elkezd visszafelé fordulni. nézd csak meg mégegyszer!
azért james randit se akart már olyan könnyen lebarmozni. valszeg jártasabb a bűvészet terén, mint te, mivel ő hosszú ideig dolgozott bűvészként...
és a teljesség kedvéért, nézd meg a második videót, is, jó? az elég rövid! ha azt sem hiszed el.... akkor menj, szavazz te az mszp-re!:P -
#51 De... és? Nincs jelentősége. -
#50 De ember, hogy tudta felírni a papírra amit az öreg nő gondolt?
Gondolok egy időpontra 0:00 és 23:59 között. Hajrá!
Innentől engem már nem érdekel, hogy mi volt az órán, a faszi kitalálta, milyen időpontra gondolt a nő. -
#49 Kanal hajlitas -
Dany007 #48 ugyan már, a csaj utánna mondta rá, hogy na most 4:30 ... vágod ? Miután a faszi belepiszkált...
Másrészt meg ha olyan hülye is lenne, a 4:30-at, hogy nézed 5:30-nak?
Először a faszikám elkezdett számolni a csajnak, hogy 1-2-3... aztán megakadt kicsit, akkor vette a kezébe az órát forgatta meg babrállta, aztán számolt újra, és akkor mondta a csaj hogy MOST 4:30....
Tébyleg voltak érdekes részek... De ez tényleg nem csoda... csak trükk... Annak idején az amerikai tévék tele voltak ilyen showműsorral...mi egy kicsit lemaradva de átvettük őket kicsit modernebb díszítéssel... -
#47 Igen. 1000x jobban elhiszem azt, mint azokat a vérszegeny belebeszélős hülyeségeket. Sőt, én a kezdet kezdetén(amikor még újak voltak ezek a dolgok számomra) vettem a fáradságot és saját szememmel jártam utána az ehhez hasonló dolgoknak, és nem youtube-os videókat néztem féleszű emberekkel, és főleg nem döntöttem ezek alapján.
A Neos trükk érdekes volt. Én azt gondoltam, hogy a csóka tényleg utána állította az időt, de a párom szerint csak a csaj annyira hülye, hogy nem ismeri az órát:) -
#46 én egy 90 éves öreg úr vagyok és nekem felállt csodák csodájára a hímvesszőm a műsor közben.mondjuk ez szerintem Karsai Zita művésznőnek volt köszönhető.
-
Zoleeca #45 Csak nem az eredmények villantak fel egy pillanatra??? -
eto demerzel #44 hat el kell mondjam hogy sajna sem kanal sem ora nm indult be. de meg a regi ibook g3-s latop sem akart ujraindulni. a macan kivul az egesz musor 1 trefli. mesuge valaki ha elhiszi. -
neptum #43 a kanál a helyén pedig a műsor eleje óta ott van -
Zoleeca #42 Engem meg az asszony hívott fel, hogy beindult az órájuk és nézzem ez a remek műsort :)
Az én kanalam még nem esett le, mondjuk még nemrég raktam csak fel :) -
#41 Én ráraktam a tv-re a kanlat.
Igaz hogy leesett de a tv-vel együtt XD -
rhonkhan #40 gondolom mert felhúztad hogy menjen, ahogy a műsorban mutatták :)
esetleg ha olyan típusú akkor elemet cseréltél benne, vagy ha mégsem akkor ahogy letetted a tv tetejére, a contact hiba a forrasztásnál idéglenes megoldódhatott :)
de, bizonyítani nemtudod az állításod... -
#39 Bizonyára.
Az a szaros óra mégis megy... utoljára 10 éve ment, párszor megjárta a szervizt. No luck... eddig.
-
rhonkhan #38 Vigyázzatok!
Ez az egész előre megrendezett KAMU, semmi bizonyítékuk sincs, hogy ez amit ezek a "mentalisták" állítanak igaz lenne. Ez a műsor, egy show, egy nagyon jó üzlet, mert az emberek fogékonyak a hülyeségre, csak aztán túlzásba nem szabad vinni...
Másdolog a bűvészkedés, a bűvésztrükkök, de ez ami most a TV-ben megy, ez showműsor, és nem "valóságos véletlenek" illetve nem "csodák" csak trükk! -
kernerster #37 ti együtt füveztek??? kiráááááááááály -
#36 Mi ez a duplikált üzenet baromság itt az SG-n?
Barátnőm mamájának 40 éves rozsdás órája elindult,
Azt a döbbenetet amit vágtunk, látnotok kellett volna.... az óra 10 éve halott. No comment. -
#35 ez még egész jó...
-
neptum #34 úgy elrepült a kanál mint ahogy a nézetség megnőt a TV2-nek az az sehogy