153
  • FZoleee
    hát ez nálam nem ment... de azért nice try :D
  • Mentoloshurkaka
    Bazzeg repülnek a kanalak, hívja valaki a rendőrséget! :)
  • McCartman
    'csányi szabotálja a műsort..':)
  • FZoleee
    hát azt én se vágom...
  • Kurt97
    baszd, mi volt ez a kaméleon?
  • ssdd
    na vannak még csodák leesett a kanalunk a tv-ről!! eskü!:D:D
  • ssdd
    gyerekek ez szánalom. Hova csuszik már le a tv2?? ezt valaki még komolyan tudja venni? vagy vigjátékokbol kifogytak?
  • Kurt97
    pff már ezis gáz az elejétől.. Írjon másikat :DDD
  • FZoleee
    Na, kiváncsi leszek mit csinál a szar órámmal ez az Uri Geller :D
  • gregtom6
    Hát ha tényleg van vmi képességük,akkor meg nagy bumm,sajnálhatjuk,h nekünk nincs,és valszeg már nem is lesz.
    Ők megkapják ezért a csomó pénzt, és büszkeségüket,mi meg Neo-ként nézünk innentől rájuk.
  • neptum
    azért az az órás trükk gáz volt ott a csávó a kezével simán átállítóta
  • Kurt97
    jaja kurvanagy volt :DDDD
  • Dany007
    El vazzeg de nagyon :D Aszondja a csaj 5:30...
    Odamegy a csávó aszondja a csajnak hadd nézzem... Mutogatta neki... Hozzányúlt...(tálállította sz.tem)aztán megint megkérdezte a csajtól, hogy na most mennyi? Erre a Csaj szó szerint így mondta : "Na MOST 4:30!" Remélem egyértelmű hogy mire utal... a csaj is kimondta, hogy mostmár 4:30... LoL Szánalom... :)
  • Kurt97
    Bazmeg, eltoszta az 5:30-cal :DDDD
  • mogyi925
    El nem tudod képzelni, hányan akartak már meggyőzni róla, hogy "ez nem teljesen hülyeség" meg "igenis vannak paranormális jelenségek". :-(
  • kernerster
    Most komolyan kérdezem:
    Attól hogy ezek számodra rossz magyarázatok, az következik hogy uri parafenomén?
    Hiszel neki? Mert akkor te is elmehetnél "szavazni az MSZP-re".
  • uniu
    A legelső és a legutolsó videót néztem meg. A legelső szín tiszta baromság, azt a szőrős muksót kellene lecsukni a hülyeségeivel együtt.
    A legutolsónál pedig sztem csak az ujjbegyét nyomta meg. De tegyük fel ha mégis ragasztott volna rá valami szuper-extra erős mágnest(mert abból a távolságból és olyan kicsiben az kellett volna) akkor is a kezével SZINKRONBAN kellett volna forognia az alatta lévő iránytűnek. De a keze állt a tárcsa pedig forgott és a kézelvétel után sem mozdult vissza.
    Akárhogy is nézzük a fenti videók igen szánalmas magyarazatok voltak. És aki ezeket elhiszi az mennyen szavazni az MSZP-re...
  • Caine
    "Kérdés: Láttatok olyan hirdetést valahol, hogy---> "A tv2 parafenomén show-jába különleges képességekkel rendelkezőket keres! Jelentkezni..." "

Nem is láthattál, ha nem láttad előre a jövőt, hogy ilyen show lesz, vagy nem kaptad meg múlt hónapban Úri Gallér telepatikus üzenetét, akkor alkalmatlan vagy ...

Én megkaptam, de akkor éppen nem érek rá
  • savior
    aki nem kisiskolas az sejti, hogy ezek csak trukkok. a lenyeguk hogy az embereket meghokkentsek, szorakoztassak. amugy nem erdemes buveszlebuktato videokat nezegetni, mert attol kezdve nem lesz szorakoztato a buvesz produkcioja
  • mogyi925
    A tv2-ről csak annyit, hogy néhány éve még ilyen műsorokat adtak. No comment.
  • skodatuning
    "nincs kanál"
  • mrgenya
    néhány eset, amikor lebukott uri geller

http://www.indavideo.hu/video/Uri_Geller_leplezetlenul_41_extra_valtozat

a következő videón a kanalas trükk lényege látható. amikor nem figyelsz oda, akkor kézzel elhajlítja a kanalat:

http://www.youtube.com/profile?user=irritatedbyGeller

a következő videóért sokat harcolt, hogy lekerüljöna netről, de persze nem történt meg. ez egy másik trükkje. figyeld meg, h mikor rakja fel az ujjára a mágnest!

http://www.indavideo.hu/video/Uri_Geller_a_titkolt_video
  • Barack
    Rtl-en volt pár hete, hogy egy bűvész fazon elhajlított egy kanalat egy kis dörzsölgetéssel. Uritól eltérően ő bevallota h puszta trükk az egész és nem kezdett el hadoválni mindenféle képességről.
  • echo
    tök mindegy, középkorú háziasszonyok nézni fogják. a célközönség megvan. az ezoterikus izéket is eladják.
  • kernerster
    willcox= i will (be) cocks

tessék nézegetni uri leleplezését a youtube-on indavideon meg hasonló helyeken. Onnantól fogva már senkit nem fog érdekelni a műsor.
  • Commandante
    A német verziót nézve fetrengtem a röhögéstöl. Annyira nevetséges volt, hogy maguk a müsorban résztvevö "sztárok" is alig bírták megállni röhögés nélkül. Az Uri Geller egy szélhámos, abból is a rosszabb fajta.
  • MiZo81
    "A 10 induló névsorából páran ismerősnek tűnhetnek."

Most én vagyok a műveletlen? Nekem abból a névsorból csak egyvalami volt ismerős:
    a "Panthera," mivel erről az egyik kedvenc együttesem, a Pantera jutott eszembe. :)
  • willcox
    Megfogod a nézést? És azt hogy?
  • Tinman #4
    Nem dohányzom... remélem sikerül rászokni

Kérdés: Láttatok olyan hirdetést valahol, hogy---> "A tv2 parafenomén show-jába különleges képességekkel rendelkezőket keres! Jelentkezni..."

Ha teszem azt híres-neves SG-s csapattársunk Dr.Cagivamito /lágszóró is licensed trademark by Cagavamito/ képes mentális erejével pedárákat durrongatni /which is also licensed trademark by Cagavamito/, akkor ő, hogy kerülhet be a műsorba, hiszen nem láttunk ilyen felhívásokat?!
  • willcox
    Szélhámosoké a világ az élet minden területén. Sajnos.
  • xizor
    1-2 adást biztos megfogok nézni, hiszen érdekelnek a bűvészkedések :)
  • Mr Csé
    hajlik a kanál b.meg