153
-
#33 hát ez nálam nem ment... de azért nice try :D -
Mentoloshurkaka #32 Bazzeg repülnek a kanalak, hívja valaki a rendőrséget! :) -
McCartman #31 'csányi szabotálja a műsort..':) -
#30 hát azt én se vágom... -
Kurt97 #29 baszd, mi volt ez a kaméleon? -
#28 na vannak még csodák leesett a kanalunk a tv-ről!! eskü!:D:D -
#27 gyerekek ez szánalom. Hova csuszik már le a tv2?? ezt valaki még komolyan tudja venni? vagy vigjátékokbol kifogytak? -
Kurt97 #26 pff már ezis gáz az elejétől.. Írjon másikat :DDD -
#25 Na, kiváncsi leszek mit csinál a szar órámmal ez az Uri Geller :D -
gregtom6 #24 Hát ha tényleg van vmi képességük,akkor meg nagy bumm,sajnálhatjuk,h nekünk nincs,és valszeg már nem is lesz.
Ők megkapják ezért a csomó pénzt, és büszkeségüket,mi meg Neo-ként nézünk innentől rájuk. -
neptum #23 azért az az órás trükk gáz volt ott a csávó a kezével simán átállítóta -
Kurt97 #22 jaja kurvanagy volt :DDDD -
Dany007 #21 El vazzeg de nagyon :D Aszondja a csaj 5:30...
Odamegy a csávó aszondja a csajnak hadd nézzem... Mutogatta neki... Hozzányúlt...(tálállította sz.tem)aztán megint megkérdezte a csajtól, hogy na most mennyi? Erre a Csaj szó szerint így mondta : "Na MOST 4:30!" Remélem egyértelmű hogy mire utal... a csaj is kimondta, hogy mostmár 4:30... LoL Szánalom... :) -
Kurt97 #20 Bazmeg, eltoszta az 5:30-cal :DDDD
-
#19 El nem tudod képzelni, hányan akartak már meggyőzni róla, hogy "ez nem teljesen hülyeség" meg "igenis vannak paranormális jelenségek". :-( -
kernerster #18 Most komolyan kérdezem:
Attól hogy ezek számodra rossz magyarázatok, az következik hogy uri parafenomén?
Hiszel neki? Mert akkor te is elmehetnél "szavazni az MSZP-re". -
#17 A legelső és a legutolsó videót néztem meg. A legelső szín tiszta baromság, azt a szőrős muksót kellene lecsukni a hülyeségeivel együtt.
A legutolsónál pedig sztem csak az ujjbegyét nyomta meg. De tegyük fel ha mégis ragasztott volna rá valami szuper-extra erős mágnest(mert abból a távolságból és olyan kicsiben az kellett volna) akkor is a kezével SZINKRONBAN kellett volna forognia az alatta lévő iránytűnek. De a keze állt a tárcsa pedig forgott és a kézelvétel után sem mozdult vissza.
Akárhogy is nézzük a fenti videók igen szánalmas magyarazatok voltak. És aki ezeket elhiszi az mennyen szavazni az MSZP-re... -
Caine #16 "Kérdés: Láttatok olyan hirdetést valahol, hogy---> "A tv2 parafenomén show-jába különleges képességekkel rendelkezőket keres! Jelentkezni..." "
Nem is láthattál, ha nem láttad előre a jövőt, hogy ilyen show lesz, vagy nem kaptad meg múlt hónapban Úri Gallér telepatikus üzenetét, akkor alkalmatlan vagy ...
Én megkaptam, de akkor éppen nem érek rá -
savior #15 aki nem kisiskolas az sejti, hogy ezek csak trukkok. a lenyeguk hogy az embereket meghokkentsek, szorakoztassak. amugy nem erdemes buveszlebuktato videokat nezegetni, mert attol kezdve nem lesz szorakoztato a buvesz produkcioja -
#14 A tv2-ről csak annyit, hogy néhány éve még ilyen műsorokat adtak. No comment. -
#13 "nincs kanál" -
mrgenya #12 néhány eset, amikor lebukott uri geller
http://www.indavideo.hu/video/Uri_Geller_leplezetlenul_41_extra_valtozat
a következő videón a kanalas trükk lényege látható. amikor nem figyelsz oda, akkor kézzel elhajlítja a kanalat:
http://www.youtube.com/profile?user=irritatedbyGeller
a következő videóért sokat harcolt, hogy lekerüljöna netről, de persze nem történt meg. ez egy másik trükkje. figyeld meg, h mikor rakja fel az ujjára a mágnest!
http://www.indavideo.hu/video/Uri_Geller_a_titkolt_video
-
Barack #11 Rtl-en volt pár hete, hogy egy bűvész fazon elhajlított egy kanalat egy kis dörzsölgetéssel. Uritól eltérően ő bevallota h puszta trükk az egész és nem kezdett el hadoválni mindenféle képességről. -
echo #10 tök mindegy, középkorú háziasszonyok nézni fogják. a célközönség megvan. az ezoterikus izéket is eladják. -
kernerster #9 willcox= i will (be) cocks
tessék nézegetni uri leleplezését a youtube-on indavideon meg hasonló helyeken. Onnantól fogva már senkit nem fog érdekelni a műsor. -
Commandante #7 A német verziót nézve fetrengtem a röhögéstöl. Annyira nevetséges volt, hogy maguk a müsorban résztvevö "sztárok" is alig bírták megállni röhögés nélkül. Az Uri Geller egy szélhámos, abból is a rosszabb fajta. -
MiZo81 #6 "A 10 induló névsorából páran ismerősnek tűnhetnek."
Most én vagyok a műveletlen? Nekem abból a névsorból csak egyvalami volt ismerős:
a "Panthera," mivel erről az egyik kedvenc együttesem, a Pantera jutott eszembe. :) -
willcox #5 Megfogod a nézést? És azt hogy? -
#4 Nem dohányzom... remélem sikerül rászokni
Kérdés: Láttatok olyan hirdetést valahol, hogy---> "A tv2 parafenomén show-jába különleges képességekkel rendelkezőket keres! Jelentkezni..."
Ha teszem azt híres-neves SG-s csapattársunk Dr.Cagivamito /lágszóró is licensed trademark by Cagavamito/ képes mentális erejével pedárákat durrongatni /which is also licensed trademark by Cagavamito/, akkor ő, hogy kerülhet be a műsorba, hiszen nem láttunk ilyen felhívásokat?! -
willcox #3 Szélhámosoké a világ az élet minden területén. Sajnos. -
xizor #2 1-2 adást biztos megfogok nézni, hiszen érdekelnek a bűvészkedések :) -
#1 hajlik a kanál b.meg