Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Letölteni honnan lehet, ami nem torrent?
csak érdekelne,mert nem akarnék lemaradni vmi szenzációról:)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
úgyhogy remélem ennyi idõ elég volt egy jó gémet összekalapálni
én várom sok szeretettel
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Mivel nem találtam fórumot ahol a játékról lehetne beszélgetni, gondoltam nyitok egyet, ahová várunk mindenkit, akinek esetleg porblémája van, vagy lesz a játékkal kapcsolatban, vagy csak a véleményét szeretné kifejteni:)
Info
A közeljövõben játszódó szuperhõs-történet, a Dark Sector TPS, amelyben a játékosok Hayden Tenno, az alakját teljesen megváltoztatni képes, klasszikus képregény-fõhõs szerepébe bújhatnak. Egy utopisztikus, még aktív Szovjetunióban játszódik a történet, ahol egy biológiai fegyver kilépett a tudomány hatáskörébõl, és elszabadul, az egész emberiséget fenyegetve.