Dark Sector

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Valaki nem tudja, hogyan lehet vásárolni ? mert amikor felveszek ládát ezt írja asszem hogy valamilyen vásárló hely van ott használhatom. :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ezeket a kérdéseket mellõzzük mert warez üldözés folyik itten az sg-n kérem <#rinya>

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Eh...tovább jutottam.Csak elsõre elég reménytelennek tünt amit csinálni kellett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Addig eljutottál már ahol a dobócsillagot már tudod irányitani is dobás után?Ott mi a bánatot kell csinálni?Feljössz a liftel,elrepül a helikopter,jön egy csomó ellenfél,azokat kinyirom,de utánna sehova nem tudok menni.Ott maradok a tetõn egyedül...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szóval jó a cucc?
Letölteni honnan lehet, ami nem torrent?

Én már toltam vele egy keveset és nekem nagyon tetszik a játék kicsit paráztatós egykét résznél de azért át lehet vészelni a grafika az nagyon királyra sikerült így kéne kinézni minden játéknak legalábbis nekem nagyon bejön külsõre. Aki meg jól boldogult a Gears of War irányításával annak ezzel sem lesz baja!
ThugEdge
miért melyikben van?
csak érdekelne,mert nem akarnék lemaradni vmi szenzációról:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Gideon Wieth
nekem kifejezetten érdekesnek tûnik ... el lehet vele lenni néhány órát sztem :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Egyetértek. Nem hiszem, hogy le fogom tölteni.

Nya kérem szépen kint van az anyag és beszerezhetõ :)
Dark.Sector.PAL.X360-Allstars Allstars 2008-03-29 all-ds PAL DVD9
Sephi
Ez is csak egy ertelmetlen hentelos jatek. Semmi izgalom nincs benne. Semmi ujdonsag.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ThugEdge
állítólag ez volt majdnem az elsõ cím,amit bejelntettek x360-ra
úgyhogy remélem ennyi idõ elég volt egy jó gémet összekalapálni
én várom sok szeretettel

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Csak fog tûnni. Annak idején a Gears of War is szabadnak tûnt, még sem volt az. Körbenézel, olyan,mintha egy 60 méteres körzetben bárhova elmehetnél,aztán 15 méter után falnak mész. KB...

Csacsi
Ps3 és xbox360-ra

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mama2
Ez milyen platformokra fog megjelenni? Csak ps3?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tarti19
épp most néztem róla egy ps33-as trailert és nagyon jónak tûnik:P kb ilyen harcos de nagyon szabadnak tûnik

Gideon Wieth
Sziasztok!

Mivel nem találtam fórumot ahol a játékról lehetne beszélgetni, gondoltam nyitok egyet, ahová várunk mindenkit, akinek esetleg porblémája van, vagy lesz a játékkal kapcsolatban, vagy csak a véleményét szeretné kifejteni:)

Info

A közeljövõben játszódó szuperhõs-történet, a Dark Sector TPS, amelyben a játékosok Hayden Tenno, az alakját teljesen megváltoztatni képes, klasszikus képregény-fõhõs szerepébe bújhatnak. Egy utopisztikus, még aktív Szovjetunióban játszódik a történet, ahol egy biológiai fegyver kilépett a tudomány hatáskörébõl, és elszabadul, az egész emberiséget fenyegetve.

← ElőzőOldal 3 / 3