118
Várunk mindenkit sok szeretettel :)
-
konzz #78 Új, fóliás Dark Sector PS3 eladó, fix 11e!
[email protected] -
#77 én is remélem -
#76 Szerintem most nagyon sokan a GTA4-re vannak ráhangolódva mondjuk én is de attól függetlenül nekem is egy élmény volt a Dark Sector!
Remélem lesz neki folytatása! -
#75 már 2 napja nem irt senki semmit már rég jácottan (kategoriájában ) ilyen joogame-val -
geristar #74 Sziasztok!
Tolta nár vki system linken keresztül vagy live-on? Milyen élménnyel gazdagodott? Megéri kipróbálni? Szimpla lövöldözés az egész multi? -
konzz #73 Dark Sector PS3 új bontatlan (11500 Ft)
Privi vagy [email protected] -
#72 thx -
#71 Sziasztok!
Aki elakadna, ajánlom neki ezt az oldalt.
A teljes végigjátszás YouTube videó formájában nézhető meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.bonersgames.com -
#70 kössz nemsoká kipróbálom -
Kemuri #69 kösz
Pálya szélén a falban körbe körbe karikába megy egy jeges hordó, én azzal fagyasztottam le a pengémet majd mikor jött a boss és a közelembe ért berobbantottam a glaivet és belefagyott a vízbe, ilyenkor lőttem.
-
#68 kössz a segitséget -
#67 Amikor odaér a közeledbe egyből ugorjál el és még mielőtt újból láthatatlan lenne lőj bele párat - gépfegyver hatásosabb!Aztán felmászik az egyik oszlopra és akkor is szórd meg rendesen!Utána visszafog jönni és ő is elkezd téged lőni ilyenkor használd a pajzsot és utána megint csak lőj! Egy idő után piros körvonal rajzolódik ki a testén ekkor egyből rohanj oda hozzá és nyomd meg a megfelelő gombot amit kiír és kész! Leírva egyszerűnek hangzik de megcsinálni már nem! -
#66 császtok egy boss-nál tartok egy vizes pályán ahol a láthatatlan boss van annak mi a gyengepontja vagyis mit kell csinálni ?? -
#65 hyy amiket a blackmarketben veszel stukert azokkon nincs az a (lock) és 2-fajta fegyvert vehetsz a handigunt ( ilyen egykezesfegyverek ) a másik meg a shotgun vagy AK-félék és a yoj-odon a keresztel tudod váltani a kettöt -
Kemuri #64 "Kedvenc" kifejezésemmel élve: kinyomtam a játékot én is... 10-11 óra korrekt szórakozás, különösebb bugok és idegesítő hibák nélkül, de nem több. Bár manapság már ezt is meg kell becsülni.
Viszont lenne egy núb kérdésem: Black Marketen miért lehet 2 handed weaponokat venni 20-30-40ezer pénzért mikor kb. 30 mp után túlmelegednek és eldobja őket Hayden? Vagy talán ezek módosított fegyverek? -
#63 10 Chapter-ból ál a játék! -
Kalozoner #62 asszem 9.. -
Kalozoner #61 a láncokat amik csillognak azokat, RB nyomva tartva míg narancs nem lesz, és hozzávágod így kinyílik a kapu..4 sebzés? hát biztos a blackmarketba tudod, ilyen csatorna, ami villog, általában a pálya elején van mindig, és a 4-es sebzés sztem az akta táskában volt amit felvettél, azt már nem kell megvenni csak rá kell rakni a fegyveredre a feketepiacon:D.. -
#60 hyy a dark sector hány fejezetes ?? én most tartok a 7.nél -
zsolics #59 Egy kis segítség kellene!
Egy nagy kapu előtt állok,bevan láncolva,közben
meg irja,hogy 4-es sebzést tudok venni,de hol? -
Kalozoner #58 hát ez a játék valami iszonyat hosszú, már 2 hete játszok, persze nem mindennap és a 7-edik fejezetnél vagyok, most elekzdtem gyüjteni az acsikat, fejezés, 30 ilyen olyan kill stb... -
priluki #57 már megvan:) -
priluki #56 cs,hogy lehet lehet ezt a lassitott pengés üzemodot kieszközölni? :D Énis ott tartok a "piros lámpánál" -
Kalozoner #55 kell majd még írányítani brutálisabb helyzetek megoldásához is..készülj fel -
Kalozoner #54 uhh ne is mondd azt a részt pont piásan csináltam meg....egy ámokfutás volt de kb 3-4 percem maradt annyira nyomtam neki -
zakariás #53 Okés. Megpróbálom. Én eddig a pisztollyal xarakodtam. Eddig még nem alkalmaztam ezt a lassítás módot. Azt tudtam hogy majd kell irányítani a pengét, de arra nem gondoltam hogy így. Lol. Majd csak összejön valahogy.
Thanks -
#52 Én azt a részt utáltam a legjobban mikor a hajóról el kellett menekülni 10 perc alatt! Ugye meg kellett célozni azokat az elektromos kapcsolókat és oda irányítani is nehéz volt de közbe még pár zombi is támadott! Anyáztam rendesen! -
#51 Annál a résznél van az ha jol emlékszek hogy be kell dobnod a pengéket a rács mögé de lassított üzemmódban és oda kell irányítanod a piros gombhoz és utána kinyílik a rácsos ajtó!Én is sokat szarakodtam ott mire rájöttem! -
Kalozoner #50 ha jól emléxem akkor meg kell lőni azt úgy, hogy írányítod a kerítés mögé, bár a szavaidból ítélve így csináltad tehát nem tudom... -
zakariás #49 Sziasztok
Kicsit elakadtam nem messze az elejétől.
Miután felmegyek a sötét pincerészből a liftel, kimegyek és legyilkolom az összes jómadarat, és az első páncélt maga elé tartó emberkét. Ezután nem tudom mit kell csinálni. Lol. Van az udvar másik végén egy rács és az mögött egy villogó piros lámpa de ha meglövöm akkor nem történik semmi. Más lenne a teendő? Már körbejártam többször a terepet de nem találom a megoldást.
Valaki légyszi ha tud segítsen. -
#48 Hát én kb 1 hete játszok vele és mindennap olyan 1-2 órát csak de ez igazából ügyesség kérdése,mert a főellenfelek azok eléggé nehezek,pályák meg viszonylag hamar át lehet vinni csak mindig kell találni egy jó fedezéket!Nem számoltam mennyi idő alatt vittem végig de kb 17-18 óra!Ki hogy bírja idegekkel amikor egyszerre 8-9 zombi támad rád és még a robotok is téged lőnek! -
Kalozoner #47 mennyi kb a játékidő mert nekem benne van már 12-13 óra...elég hosszúra sikeredett úgy látom.. -
#46 Na végigvittem ezt is! Jó volt vele játszani,a főellenfelek alaposan megizzasztottak főleg az utolsó! -
Kemuri #45 ott az a taktika, hogy
***HA MAGADTÓL AKARSZ RÁJÖNNI NE OLVASS TOVÁBB***
a falban egy futószalagon megy körbe körbe egy jeges hordó azt kinindzsázod onnan a glaivel befutsz a terem közebe felé, a Stalker megindul feléd, látod a víz fodrozódásán hol közeledik és mikor ott van a közelben vagy berobbantod a glaivet vagy belebaszod a vízbe ahol a boss van, az első az egyszerűbb... odafagy a kecseg és lövöd mint állat. -
#44 Van azon a roboton ilyen kék színű gömbök az a gyengepontja! A feje mellett van kettő meg a hátán is van egy és azokat szétlövöd utána még párat célzol a fejére és kész! Legalábbis így egyszerűbb megölni!
Én most a hetetik chapter végén tartok ahol egy vizes terepen kell megölni egy nagy darab kék rázos dögöt vagy mit de idáig nem sok esélyem volt! -
Kalozoner #43 jaja kicsit big daddy-s a beütése -
Kalozoner #42 őt én pengével dobáltam, egy olyan erőpengésdobásosból kell neki egy 15, meg egy két gránát és hellot mondd... -
Kalozoner #41 ott én is szoptam amikor mennél lefele a félkörbe (hogy eljuss az ajtóig) na a lejtőn mész lefele és ott szemben lesz a fentebbi részen is egy ilyen gázgenyó, ha figyelsz akkor már könnyen észreveszed..sok sikert... -
dobozos #40 Helló Mindenki!
Tudna nekem légyszi valaki segíteni. Elakadtam asszem a Chapter 4-ben, amikor a temetőben a fertőzötteket kell írtani, és az oszlopokat meggyújatni. Nem tudok rájönni, hogyan kellene jobbra továbbmenni (először ugye balra tudtam menni, és aztán megnyitni a gázt, hogy a középső oszlopot meg tudjam gyújtani). Valószínűleg ki kellene égetni a lezárt átjárót, de mire odaérek az égő pengével, addigra mindig kialszik. Légyszi segítsetek, mert egyébként negyon tetszik a játék.
Előre is köszi! -
#39 am : a boss hasonlit a biosoch-os fazonra :D