118
Várunk mindenkit sok szeretettel :)
-
Iceburner #118 Sziasztok!
Nem tudjátok hol van a játék mentéseinek a helye?Sehol nem találom....
Új gépem van,amire felraktam a játékot,régen XP-n futott,most Windows 7-esem van.Elég sokáig eljutottam vele,nem akarom újra kezdeni,ezért az előző mentésemet átmásolnám,de az új gépen nem találom a mentés helyét.
Ami az XP-n volt mappa,az ezen nincs.
Valaki tud segíteni?
(20x álltam neki,mire sikerült kinyírnom a templomban az első BOSS-t,nem akarom még egyszer végig kínlódni :S ) -
#117 Hasonló scifi? vagy ilyen akció-tps? -
#116 Most találtam rá erre a játékra! Nem rossz! Hasonlóakat tudtok ajánlani? Kösz! -
#115 ダークセクター -
b king #114 Sziasztok tud valaki nekem segiteni a templomban a szörnyet hogyan kell megölni???? elöre is köszönöm szépen a segitséget -
jokerjotyu #113 nem tudok tovabb menni a 3 ik szintrol hogy kell valaki tud segiteni?
-
sama05 #112 Megnézte a 4. - ik boss -t nem tom likvidálni! -
sama05 #111 sziasztok!
Nem tom hogyan kell kinyírni azt a szürke nagy kardos pajzsos emberfélét, vki tudna segíteni? elöre is köszönöm! -
pisti0914 #110 Végre sikerült!Béna voltam.MEGYEK TOVÁBB. -
pisti0914 #109 Igen néztem.Úgy is csináltam,ezért nem értem. -
Renátó1985 #108 youtube-on nézted? -
pisti0914 #107 Sokadik próbálkozás után sem tudom kinyitni a láncos kaput,pedig hajigálok rendesen.Ha valakinek van tippje a bénaságomra,segítsen nekem.Előre is köszönöm! -
pisti0914 #106 Valószínűleg kihagytam valamit,mert nem vált át pirosra a célkereszt. Újra nekifutok,köszönöm az eddigi segítséget. -
#105 tartsd nyomva a bumerángot, és akkor dobd el pont, mikor a célkereszt piros lesz. -
pisti0914 #104 darksector walktrough part 3 nem tudom kinyitni a láncos kaput -
Novotsik #103 hali! Régebben felraktam már a játékot de ha jól emlékszem szarakodtam vele akkor is csak sikerült megcsinálni :) Ez a problémám : elindítom a játékot de sehol nincs felirat,menüben sem látom a start game,options stb. mi lehet a baja pls segítsetek jó játék és már játszanék vele -
Novotsik #102 www.gamecopyworld.com itt találsz -
#101 nincs konzolhoz krekk ez nem az a topic...sajnos. -
0tyela #100 sziasztok!valaki tudna nekem adni egy linket ahonnan tudok cracket letölteni a játékhoz??vagy esetleg küldeni tudna valaki???örülnék neki köszi... -
#99 Hali mindenki. Vki leírná hogy kell lathatatlan lenni? megoltem a bosst, csak a kamera elott nem birok lathatatlan lenni. Irja h nyomjam hosszan az E-t, de semmi. Vki help pls... -
Csaboo #98 ok köszi megvan.
tudnál nekem abban segíteni hogyan kell legyözni a nagy szörnyet a templomban
és egyépként igazad van ne a harmadik fejezet:D
;D -
#97 3.fejezet?
-
Csaboo #96 nem én ott még nem voltam.és azt a rész ahol elakadtam ma regggel sikerült megcsinálnom aztán liftezni kellett és megint volt egy csomó ember őket lenyomtam most meg nem tom hova kell emnni -
#95 Gondolom arra érted, ahol a temetőben mászkálsz.
Menj valahol balra, ahol van egy láng dobd bele a bumerángodat, és dobd meg a legközelebbi fáklyát visszafelé, és igy tovább a temető közepén lévőt utoljára!!! És kinyilik a kapu... -
Csaboo #94 MSN címem:[email protected] -
Csaboo #93 kérlek titeket segítsetek hogyan kell ott tovább menni a harmadik fejezetnél ahol lemegyek a sok szörny közzé és sose fogynak el
(Dark Sector) -
kozine223 #92 Hát nem de nézd a jó oldalát
utána ment a játék
És nem olyan nehéz 4. próbára én is megcsináltam.
Lényeg a tűz..
-
imice #91 Köszi a segítséget! Asszem nem lesz könnyü!
-
numeri #90 video
imice itt a válasz a kérdésedre...:) nézd meg a vidit -
imice #89 Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogyan lehet kinyírni a kövekkel
dobálódzó szörnyet a romos templomban a negyedik részben? Már annyit dobáltam le szakad a kezem mégsem pusztul a köcsög. Köszi -
#88 A füstölgő csatornafedeleknél lehet bevásárolni belőle.Védelem mentes fegyvereket illetve az upgrade-eket is ott lehet a fegyverekre rárakni. Pontosan már nem emlékszem, 3. vagy 4. fejezettől elérhető -
benzin187 #87 sziasztok meg tudjátok mondani hogy mit kel csinálni a pénzel a dark sector ban? mert vna kb 20000ft-vagy mia szar és nem tok mit csinálni vele vagy miaz és mit kel csinálni vele hm?
-
lecsoforever #86 lehet látni csak jo szem kell hózzá! -
vili 27 #85 Üdv ! Ahogy a privát üzenetben már elküldtem neked, a megoldás az oszlop mögé bújni rendesen mikor a szörny a halálos lövedékével támad. Majd kibakni és ólmot neki. Nem nehéz, de én is megszenvedtem vele.
jó játékot mindenkinek! -
#84 láthatatlan gecit hogy kell megölni.
fagyasztok, de semmi.
Csak lőni kell? -
#83 hy nem tudok továbbmenni az egyik nagy területen, mikor először kell kb 10-15 embert lezúzni a belassítással.
hátul fent a lépcsőn ha felmegyek egy kerítés mögött villog egy piros lámpa, de semmit nem tudok csinálni. -
konzz #82 Zsír új bontatlan Dark Sector (PS3) eladó ár alatt!
10e Ft csak egy darab van akit érdekel privizzen vagy mail [email protected] -
#81 hy már rég irtam ide :) toom a játék szezonja már rég lement de a dark sectort már 2005-ben fejlesztegeték de teljesen más környezetben jácodot volna az az ürben ahozképest naon más lett http://www.gametrailers.com/player/6066.html nézétek meg am jol néz ki. Egy 2. résznek elmene , de it az egyedi penge nem szerepel -
#80 Én még nem játszottam a multival ugyhogy nemtok választ adni neked! Bocs! -
geristar #79 Senki nem akar válaszolni a kérdésemre? Biztos játszott vele valaki?!!