egyre agresszívabb diákok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt már olyan valakivel, hogy egy hiperaktív macska ok nélkül megharapott, mikor szembe mentél vele az utcán? 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Engem is foglalkoztat a téma mivel pár éven belül gyereket szeretnénk, és látom a családomon belül hogyan hat az iskola a fiatalokra..
Az erõszakot én is elítélem, de az "atyai pofont" még nem tartom bûncselekménynek. Az állatvilágban sokkal keményebb példákkal is találkozhatunk. Persze nem szeretném az emberiséget hozzájuk hasonlítani...pedig..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
24 - Exile -Nov.23
Bennem nagyon sokszor felmerül az a kérdés, hogy oké, hogy van szervezet, aki az alkoholista, drogos CSALÁDVERÕ embertõl védi a gyereket, és a családot, viszont egy nagy kérdésem van:
Hol van az a szervezet, aki a gyerektõl védi meg a családot????? /és ez nem vicc/
Már foglalkoznak a témával, hogy sok családot a gyerek viselkedése tesz tönkre, és hogy családokba a szülõ lesz depi azért, mert a gyerek lelkileg terrorizálja.
Errõl senkise beszél!
Ismerek olyan gyereket, aki a suliba normál szolíd cuccba indul el, megy a barátnõhöz, felveszi a kurvás szerkót, és úgy beszél, min egy kocsis. Mire anyuka hazaér, megint átvedlik a cuki kisgyerekké.
Meg a szülõ olyankór mit tegyen szerinted, ha egy 13-15 éves gyereknek azt mondja hétvégén, hogy 22:00-ra otthon vagy, és rá 2 napra ér haza, és ha megakarod büntetni, magasról leszarja? És ha úgy dönt, hogy nincs kedve suliba menni, akkor nem megy el, hiába vagy ott elötte, nem készülõdik, és nem is érdekli, akármit mondasz?
Nagyon sok olyan probléma van a világba, ami eddig nemjutott ki az otthonokból, és most kezdenek ezek a dolgok kiszivárogni!
Nem minden esetbe a szülõt kell hibáztatni!!!
Van az a gyerek akinek 1* elég elmondani valamit, van akinek 5-6-8 eset kell, van akinek rohatt mindegy hányszor mondod, van akinek a szépszó nem elég, van akinek a verés /egy pofon, vagy igény szerint😊/ kell hogy eljusson a tudatáig, és van akinek totál nemhat semmit. És ez legtöbbszõr nem a szülõn múlik.
Én nem szégyelem, de hasonló "nevelési" gondokkal küzdök, és már 8 éve szinte minden variációt kipróbáltunk. Nálunk a fõ probléma az, hogy ha kell, akkor az egész családot összeugrasztja, csak hogy elérje amit akar.
És én mit tehetek róla? A nevelési tanácsadóse tud tenni semmit, és rohatt sok ilyen esettel találkoznak, és szerintük is a drasztikus megoldással lehet csak valamit csinálni, mert elöbb-utól ennek szülõverés lesz a vége! /és ez nem vicc/
Na eeeeeeez dúúúúúúrva.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egyszerûen a kölykök nem értenek a szép szóból, és ahogy pl. az állatokat is jól lehet nevelni egy-egy jelentéktelen pofonnal (nem kell, hogy fájdalmas legyen), úgy bizonyos gyerekeket is csak ezzel lehet.
Engem egyszer pofozott meg az apám, de azután soha, senkinek nem lett volna oka megtenni, és azt kell mondanom, hogy nem lettem ettõl a pofontól lelkibeteg vagy pszichopata.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Közben meg az egész oktatási rendszer romokban hever, nulla koncepció a rendszerváltás óta, a tanári pálya megbecsültsége mélyponton, és még azt is el kell viselni, hogy utolsó kis taknyok azt csinálhatnak az emberrel, amit csak akarnak.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Általános iskolában én sokkal szigorúbb szabályokat vezettetnék be mint ami most van! Mert ha otthon nem, valahol kéne a gyereknek a legfogékonyabb korban rendet tanulnia!
Egyenruha! No mobil,mp3 stb.! Következetes jutalmkazás negatív és pozitív irányba is! Aki nem bírja azt meg elzavarni egy afrikai gyémántbányába gyerekmunkásnak!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
És nam a média lett jobb, hanem a törvény óta egy év telt el, éás azóta azthiszi a sok szaros, hogy nem lehet semmitse tenni.
A tanárok viszont nem tehetnek semmit. Régebben kaptál egy kokit, vagy megtépték a füled, és máris azt tetted, amit kellett. Most meg nemcsinálhat semmitse, mert akkor bíróság. Minden suliba volt egy-két gyerek, aki kezelhetetlen volt, és a fegyelmezés ellenére beleszart mindenbe, de akkor eltanácsolták a suliból, és ha ennek ellenére máshol is ezt csinálta, akkor nevelõ intézet. Meg is oldódtak ezek a gondok. Ma ez nem így mûködik, most nemlehet semmitse tenni, és az állam-se fog tudni. Már törvénytörlésen gondolkodnak. És én 1000%-osan támogatom az eltörlést.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Ha a kedves szülõ képtelen csemetéjét (inkább tuskóját) fegyelmezni már gyerekkorban, akkor innentõl kezdve mirõl is beszélünk?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szá nal mas.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Eggyébként én is utálom a fajtámat. fõleg azokat a buszmegállósakat.
És tényleg velük vannak a legtöb bproblémák, szerintem õk húzzák le az országot...
Meg ha már itt tartunk megemlíteném az "elõítéleteket", amiket én sem kerhezek el. MÁr kicsit nagyon elegem van belõlük.
Attól meg hogy kötelezõ neki oda járni, még meg lehet nevelni egy picit az ilyen söpredéket, aki iskolában gizdul, mivel valószínûleg tudja, hogy a tanár nem ütheti meg... Próbálja ezt ki utcán, vagy ott nem meri, mert esetleg választ is kap?
És a következmények sincsenek eltúlozva, mert maximum kirugják egy ilyenért, és megy másik suliba. Hol itt a késztetõerõ, hogy bizony normális leszek, mert ezen sok múlik? Sehol.
.: mobilize.hu :.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Meg kellene szüntetni a sok problémát elfedõ PC gondolkodásmódot, és tudomásul venni hogy igenis vannak romaspecifikus problémák, és foglalkozni kell vele.
Egyébként mi is égettünk tankönyvet a WC-ben, meg dobáltunk ki vízzel teli zacskót a tanterem ablakából az utcára, de egy tanárt tettlegesen bántalmazni nem jutott volna eszébe senkinek, mégha gyûlöltünk is egy-egy tanarat.
pl lezúztuk az egész épületet 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
pl. nálunka tesitanár jó arc volt de ha hülyék voltunk jól megfingatott minket😄
benne volt az összes hiradoba...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
régen is volt, csak nem került ekkora rivaldafénybe
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)