334
EA Sports EB játéka...
-
Curesz #174 Nem hiszem hogy crack hiba, mert nekem normálisan fut...Nekem a Vitality verzió van -
Hawk3ye #173 Sziasztok ! Az mitöl van h ha cserélni akkarok mindig belasul? crack hiba vagy ilyenre csinálták a játékot help pls thx -
tibi206 #172 cs leszedtem a játékot és ha eb-t akarok elindítani hibát ír ki?Mi lehet a baj? előre is köszi -
#171 Fifa-s voltam egész életeben a 97 töl felfelé mindegyikkel jácottam... de amit mostnaában az EA müvel a játék "fejlesztésénél" az egy rakás szar magyarul megmondva...minden éven ugyanazt sózzák ránk pár pici "fejlesztéssel"...de már mindenkinek ki van a töke h minden ugyanaz...kéne az a nextgen...szarom le kinek mijen gépe van enyém se erömü...de nem kéne h 2008 egy p3-on is fusson -
#170 szerinterm jó lett a játék és legalább a mezek kivannak húzva :D -
Djemba #169 2008-ban ilyen játékot is csak az EA mer kiadni de csak a fifa sorozatot nem fejlesztik normálisan, ott van az NBA,NHL,TIGER WOODS azoknak gyönyörű a grafikája.
-de hozzáteszem a gólörömöt nem is lehet irányítani közelről meg a mezek nevetségesek,az edző fejéről ne szóljunk semmit
ez a játék egy 38% megér -
#168 Csomagold ki és kész, ne illeszgesd. -
koj #167 Ezt nem hiszem el! Ha out 1, van 2 kell, ha 2 van 3 kell!
Se az out 1.2.3. ból nem leheti sot kimásolni! -
koj #166 Nem jó! Mindeig egy újabb fájlt kér out 0-nál kéri az 0ut 2 et és így tovább a végtelenségig! -
Pokerface86 #165 Ekkora egy szar játékot még nem ba....tam!!Egyszerűen élvezhetetlen, talán még 5 évvel ezelött el lehetett vele szórakozni!! Grafikan:nulla( hányinger), fizika:zéró!!! -
#164 kijellölöd mind majd az első duplán klikkelsz és benne lessz egy iso file-azt áthuzod ahova kiakarod bontani és kész. :D
nekem is megvan má csak felkéne tenni:D -
#163 szerintem is sz@r, de a szabadrúgás az tetszik ezzel a módszerrel -
#162 ez a játék szerintem az év játéka, minden elismerésem az EA-é, most új szint hoztak a focisjátékok történetébe, kreativ rész lett, sok újitás ... végre egy remekmű :D na jó ez csak vicc volt, életembe ekkora fost nem láttam :D -
koj #161 Helló! Letöltötem a VITALITY-s verziót, és nemtom mit kell csinálni!
Az 1.es fájlt összeillesztettem , kaptam 1 out fájlt, msot mit kell vele csinálni? Segítséget köszönöm! -
ricsa008 #160 okok én se akarok belemenni csak egy vélemény -
#159 jah,és nemigaz hogy már 3 éve nem tudnak újat mutatni,amikor 2x nagyobb pénzből dolgozhatnak mint a Konami...de ebbe ne menjünk bele szentem... -
#158 figyelj! szentem azt már nem mernék meglépni hogy ne nextgenes legyen a 09,mer akkor már télleg lehuzhatnák a rolót... -
ricsa008 #157 ez ténleg egy nagy gané lett nekem még a demo is jobban tetszet mint ha ott egy fokkal jobb lett volna az összkép ez így nem kóser
fanka93 előbb várjuk azért meg a 09 -et nálam már nincs hitele az EA -nek csak akkor hiszem el ha saját monitoromon látom -
#156 és a pes2009 is menni fog pl.: egy tavaly géppel:):) -
tmisi #155 Tökéletesen igazad van.. Ott van a PES2008, ami sokkal jobb graffal rendelkezik, de ennek ellenére a minimum igénye szinte közel azaonos a FIFA08-cal, mert lebutítható arra a szinre, ha netán őskövülettel áll neki vki játszani. -
#154 pfff...mérnem a szlovákokat?
ON:
szentem is egy kalap fos,és egyre csak süllyed az EA,de ha télleg bevváltják az igéreteiket,azaz FIFA09 nextgen lesz,akkor nincs semmi baj szentem:):) -
#153 gondolom ez is egy nagy xar lett mint a többi :) azért leszedem, mert kitolom Romániát az EB döntőre :D -
#152 Nba, Madden sorozatokkal bizonytalan időre már leálltak a pc-re fejlesztéssel, szerintem Fifa sem fogja sokáig húzni ha ez így megy tovább. -
Skyline #151 Valahogy nem csodálom a fifa 08 után hogy néma csend...Az a trágyadomb amit a pc-sek kézhez kaptak fifa 08 néven a nextgen konzolverziókhoz képest valahol a trágyakupac és a zsák szar közé sorolható...
Szinte egy az egyben ps2 átirat volt a fifa08 pc-re azzal az érveléssel hogy a pc nem bírja ép ésszel a nextgen konzol grafikat,és gondolni kell a kisebb gépel rendelkező emberekre...Miután a legtöbb nextgen fullos grafikáju játék konzolról úgy jön át hogy méééég szépítenek rajtuk,és az esetek 90%-ban egy közepes gépen vidáman elfutnak,így szerintem focisjáték téren a fifa08-tól az EA bekaphatja a 70 éves löttyedt ámbráscetfaszt...
Ha ez ugyanakkora gagyi akkor szerintem nagyon nem is lesz tömve ez a topic... -
#150 hát nem, de ha majd xbox 360 -as mínőséggel kecsegtetnek minket, akkor majd igen -
Don Vittorio #149 na megnéztem...ez valami vicc?...hihetetlen...2008-ban ilyet...behalok rajta... -
#148 jön egy 1mbitel:):)20 perc azt jáccok:) -
#147 pont akartam irni de lekéstem :D -
ricsa008 #146 fasza kijött már huzom is lefele :D -
#145 Látom nem nagyon hoz senkit lázba a dolog: UEFA.EURO.2008-ViTALiTY
Ami teljesen érthető. -
#144 nem úgy volt hogy elhalasztották május 1-re? persze örülök ennek a 18.-ának,de vhol úgy olvastam hogy eltolták... -
Djemba #143 ápril 18 -
#142 ha xar,mér érdekel? -
#141 Mikor jelenik meg ez a xar ... ? -
#140 alap -
theodor #139 360ra már javítottak vmit ezen a... n de hát a pcseket jómagasról szarják lefelé ahogy azt illik.. -
theodor #138 az a graf o.o -
#137 én mindig fifás voltam de már a... kivan h mindig ua azt a syart sózzák ránk...jöhetne már anextgen mert kicsit unics már a 321 éves motor... -
#136 Hát a 2002-es füvét is érdemes megnézni. -
#135 Tényleg, ez már kezd nextgenes lenni :D
Nézd csak, amit most linkelek az a 04-ből van:
Azóta kb semmit sem változott, csak a gépigénye, ami kb a duplája lett.