1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • Noodlee
    "A játékokat csak a serial kulcs választja el attól hogy eredeti-e vagy warez"
    Na ez úgy ahogy van egy hülyeség :)
  • wesker24
    Már ahonnan én vettem az igen mert vannak olyan oldalak amik tényleg nem megbizhatóakés volt már botrányuk is !
  • wesker24
    Persze ez alól kivételek az LE az SE a PE és a CE kiadások !

Amit irtam az csak magára a játékokra vonatkozik ahol csak egy dvd és kézikönyv van hozzá !
  • wesker24
    Hát azért elég megbizható az oldal mert eddig nem sok panasz érkezett rá akárki is vett onnan kulcsot nem volt vele gond ha meg mégis az a kiadó hibája volt !
  • wesker24
    Ez ugy hülyeség ahogy van !

Érdekes én 3 hete vettem meg a Two Worlds 2-öt persze 16 dolcsiért és semmi gond nincs vele ugyanugy megy vele a multi mint a többivel !

A kulcsoknál meg csak azt ellenörzik hogy eredeti-e vagy sem ha legális akkor a kiadó leszarja hogy honnan van neked elredeti kulcsod ennyi !

Szerinted az ebayen és egyéb más helyeken miért árulják ezerrel a különféle kulcsokat (legyen az steam vagy egyéb más játék).

Ha valakinek a játék a lényeg és nem kell neki hozzá körités (dvdtok kézikönyv stb..) akkor az miért ne vehetné meg olcsóbban ?

Dvd tokja van boritót fotó minöségben tud nyomtatni ha kell kézikönyvet is !

A steamen is elég drága jelenleg a Two Worlds pedig ott is csak magáért a serial kulcsért fizetsz olyan sokat mert ugyanazt telepiti föl ami márneked megvan !

A játékokat csak a serial kulcs választja el attól hogy eredeti-e vagy warez ha van hozzá legális kulcsod akkor az eredeti aztán kész !
  • Szuni
    Persze lehet, hogy eltelik három év, és megvehetjük majd 990 forintért, mint az első részt manapság. Csak nem hiszem, hogy akkor sokan kóborolnak majd a szervereken, ami miatt a multi izgalmas lenne.
  • Szuni
    Na most jól összezavartatok.
    Tudtommal nem lehet megvenni eredetiben a játékot, hiába is szeretném. Én feketén nem szeretnék kulcsot venni, mert annál aligha lesz megalázóbb, mint amikor ezeket a 16 dolcsis mutyioldalas kulcsokat egyszer majd kibannolják szépen, és emberek százai-ezrei vesztik el a karakterüket, amikbe heteket öltek.
    Azt a mondatot nem értem a kettővel lejjebbi hozzászólásból, hogy nem lehet a kulcsokat ellenőrizni. ne menjünk bele, de egyszerűen amit nem ők maguk adtak ki -el, mármint legálisan a fejleztők, azt törlik és helló, és aki így jutott hozzá, annak végetért a játék.
    Persze ne így legyen, csak jó volna most már valami legális megoldás arra, ha valaki otthon szeretné a polcán ezt a játékot. Sztem sokan megvennék.
  • Wreck86
    Ez tök jó volt, mocsarak,zombik,fejlődés.:D
  • Wreck86
    ok,köszi.
  • totya4
    Nem tenném rá a nyakam arra hogy az a cd kulcs, mit azon és hasonló oldalon kaphatóak 100% megbízhatóak, tehát más sose fogja használni. Hiszen ha teljesen legálisan annyiba kerülne, akkor árulná maga a fejlesztő is ennyiért, de nem árulja. Tehát honnan szedik akkor ezek a kulcsokat?
  • wesker24
    Azért mert az a nagy sziget a multi része !

Amugycsak akkor van értelme hamardt még hátra olyan küldetésamit nem csináltál meg !

Side Quest-ek Guild Questek Tomb Quest-ek stb....

Ezért is kéne ugye megvenni a TW2-öt hogy a 3-dik nagy szigeten is lehet kalandozni !

És csak 16 dolcsiba kerülne az egész !
  • totya4
    Free-nek van valami értelme? :)

Amúgy kibaszás hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy tűnt a legnagyobb földrész lesz az utolsó, ami sokkal nagyobb mint az előzőek, erre csak csöppnyi területét lehet bejárni...
  • wesker24
    Igen a sárkányos rész a main Quest vége utána már stáblista és utána már Free Roam !
  • CamelX
    A sárkányos rész az utolsó jelenet a játékban? Tudom hogy van utána Free-roam, de engem max a sztori vége érdekelne egyelőre. Viszont az idegtépő mivolta miatt nem erőltetem magam :)
  • totya4
    Nem tudsz teleportálni onnan, majd rájössz miért. Haladj a játékkal... és akkor...talán... :)
  • Wreck86
    De valahogy csak vissza lehet jutni a korábbiakhoz, vagy csak személyes teleportkővel?
  • totya4
    Nem fogsz találni... :)
  • Wreck86
    Banyek, a 3.fejezetből még nem is enged visszateleportálni a korábbiakra, nah kereshetek egy működő teleportot.:D
  • totya4
    És mi a gond akkor? :) Nem olyan szörnyű párszor kattintani... :)
  • Wreck86
    Elmész másfele,azt szaporítod a pontokat, majd visszatérsz és megcsinálod.
  • Rusy
    Helló

Igen én is úgy csináltam, hogy a csapdakészítést nem fejlesztettem, 500 auráért visszafejlődtem adtam rá 6 pontot, utána 3x visszafejlődtem és újra elosztottam a pontokat, arra amit használok, mert sajna mikor visszafejlődsz össze vissza vesz le pontokat és ha nem abból vesz le amiből akarod még 2x-3x visszafejlődsz jó lesz, csak az a baj az erőt meg az életerőt is leveszi elég rossz 100 pontot újra elosztani, persze ez jó is egyben mer vissza tudsz menni 0-ra
  • totya4
    És akinek 1-es szinten volt a csapdakészítés, mivel célirányosan fejleszt, az vajon mit csinál, szintet lépeget? :) Szét lehet újra osztani a képességpontokat, ha a japánszerű helyen vagy akkor már két illetőnél is.
  • Wreck86
    Wow.
    Még itt nem tartok tényleg :D
  • Rusy
    Jaja köszönöm szépen, lopakodva kell megcsinálni a gond az 5-ös szinten van a csapdakészítés, de 3000 sebzés kell hogy meg tudjam csinálni, az meg 6-os szintű bomba, gyors megyek lépek egy szintet
  • Wreck86
    Sunyizni kell sztem, azt még nem csináltam meg.
  • Rusy
    Hogyan kell a bombákat lerakni, a kínais résznél van egy olyan küldi, hogy le kell rakni a bombákat amit a temetőben felvettem de nem tudom lerakni, pedig megvan hozzá a level 5-ös bomba lerakás
  • Wreck86
    Ja, a 3.sziget. Van még elmaradásom másik helyekről,azokat behozom inkább.:D
  • Noodlee
    Igen, a második fejezet helyszínénél jobb volt a szavanna, a harmadikról meg ne is beszéljünk :P
  • Wreck86
    Pedig működik,csak meg kell hozzá egy küldetést csinálni azt hiszem.
  • gabo91
    Én szerintem is a sivatag volt a legjobb rész. Konkrétan sivatagban amit tudtam megcsináltam. (4 küldi mradt amiben elakadtam) Kína negyedes szigeten, csak a fő szálat toltam, a mocsárban meg nem is szarakodtam, csak végig futottam rajta. Csak minimális ellenséget vágtam le. 1-2 óra alatt letoltam azt a rész. Nem tetszett mert a teleport nem működött ott... :S
    (kínais szigeten annál a résznél ahol voltak a bejátszások, tehát régi akadémia stb.)
  • Wreck86
    :) Nagyon nem ismerem ki magam ebbe na városban, pláne a mocsár. Sivatag jobb volt.
  • Noodlee
  • Wreck86
    Ok,visszakerestem.
  • Wreck86
    Prescott Cormic emberke ellen van vmi gyógymód? Halhatatlan.:D
  • Wreck86
    Kemény a játék. 2.fejezet, kínai jellegű város. Még ott sem fejeztem be a küldetéseket, de már betévedtem a mocsárba. :D
  • wesker24
    Na az a játék legidegesitöbb része !

Ott én is tartom egy kis kényszerpihenőt mert már vagy 40x-szer meghaltam !

Ott az a lényeg hogy ki kell tapasztalni hogy a sárkány mikor fújja a tűzlabdákat !

A sárkány mindig egy teljes kört ir le megvan az ideje annak hogy mikor tudsz rá ballistával támadni ha jól célzol 2 lövést tudsz leadni !

Lehetöleg amikor fúj akkor el kell bujni az egyik fal mögé amikor tűzlabdát lő el kell elöle vetödni vagy futni és ami a lényeg legyen nálad sok HP löty kitartás löty és a legfontosabb a tűz elleni védelem löty lehetöleg 50-75-100 %-ban ! Igy legalább nem sebzödsz annyira !

Amugy csak a ballistával lehet csak kinyirni nem könnyü de meg lehet csinálni !
  • gabo91
    4. fejezet.

hogy lehet levadászni a sárkányt? Rohadtul idegesít hogy kettőt lő rám aztán végem. Kardosra gyúrtam, varázsolni nem tudok, íj meg amúgy is fos. A ballisztát meg mire kézbe veszem kettőt rámköp és meghalok.
  • yesname #1381
    Ja a félreértés elkerülése végett én arról beszélek, hogy lazán le lehet őket lődözni varázslatokkal mert fogy a HP-jük: el nem menekülnek, utánam meg nem tudnak jönni :(
  • yesname #1380
    Úgy lenne a jó, mert így sajna nincs benne kihícás és nem kell tartani sokmindentől, tudva hogy hülyén álldigálnak egy ponton... :(
  • wesker24
    Van egy bizonyos hatótávolság ameddig a szörnyek üldöznek ha kivül esel a hatótávjukon akkor már nem követnek tovább ez pedig hasznos tud lenni mert ha kevés életed van zéró HP lötyivel és addig üldözne ameddig meg nem ölöd az elég necces lenne !