1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#1378 Arra van megoldás, hogy az engem üldöző enemyk ne álljanak meg egy határvonalon? Ugyanis nekem tetszett a játék, de mikor észrevettem, hogy a legdurvább monszták is ostobán álldogálnak egy ponton anélkül hogy utánam jönnének vagy elfutnának, hát abbahagytam. Van rá valami gyógyír? -
Noodlee #1377 Elég sok bug van a küldetésekben, szerintem ez is az. -
#1376 Sziasztok!
Bayan küldetéseim között van olyan, amikor pénzért kínáltak menetlevelet és hogy megmutatják az átjárót, de már rég máshogy megoldottam. Ez akkor nem fog többé eltűnni a nem teljesített küldetések közül? -
#1375 Jó "gravitációs" gyilkolást! ;) A rendszer nagyon jó, nekem is tetszik, de sajnos közel sincs annyi spell variáció, amennyi indokolja az a felhajtást, amit csináltak körülötte.. Nagyon meglepett amikor 20. szint környékétől már nem találtam új effect kártyákat, és félve néztem utána, hogy tényleg iskolánként csak 3 van? És tényleg. Hiába a 6 féle módosító kártya, ha azok csak egy-egy carrier kártya esetében használhatók. Azt kell hogy mondjam, hogy ez a rendszer így csak egy potenciállal teli, de gyengén megvalósított, kihasználatlan ötlet. Miért nem lehet pl. stone és fire effect kombinálásával mondjuk meteort vagy meteorzáport csinálni? Jó lenne ha az egyes hatások valami újjá állnának össze, s nem csak arról szólna, hogy két effect egyszerre sül el. Arról nem is beszélve hogy néhány effect hatásában és látványában is nagyon hasonló vagy teljesen megegyezik, pedig különböző elem az alapjuk. -
MaRee #1374 Na ezt kipróbálom :) Nagyon tetszik ez a rendszer hogy nincsenek előre megadott spellek, hanem magadnak lehet kikísérletezni. -
#1373 Létezik még egy durva varázskombináció: Force effect + Enchant carrier, damage ás time módosítókkal. Önmagában így csak folyamatos sebzést okoz, de van egy olyan tulajdonsága is, hogy magához rántja a célpont közelében lévő tárgyakat, ezt kihasználva csinálsz egy akármilyen missile varázslatot, aminek van egy másodlagos területre ható Stone effect-je, damage és time módosítóval (kövek potyognak a célterületen). Ellövöd a kőzáporos missile-t, majd a Force-os varit, és a kövek "rácuppannak" ellenfélre, ettől mozdulni sem tud, a gyengébb/átlag ellenfelek pár másodperc alatt agyonzúzódnak, s ha a hely engedi akkor pedig a vari még fel is emeli a levegőbe az ellent. -
totya4 #1372 Na csak sikerült.. :) Viszont nem úgy ahogy írtad. Gyorsbillentyűn lehet a fáklya, a lényeg hogy védekezés funkció során (jobb egérgomb) jelenik meg a tűzcsapás lehetőség, a 2-es gombbon. Pajzzsal nem működik, egykezes fegyver kell a másik kézbe. -
MaRee #1371 7 Fire Effect kártya + Missle carrier + damage kártya ez így 800 körül sebez, ez alá pedig ment egy fire effect kártya + mellé egy Area of effect carrier.
Így amibe bele lősz 800at sebződik, plusz körülötte 4m-es körzetben minden lény megvakul, így nem tudnak támadni ha folyamatosan lövöldözöl. Eddig minden féle lény ellen működött, egyedül a Gorlag barlangjában levő hangyák (gondolom azok alapból vakok) és az első boss ellen nem. -
Szuni #1370 Ez a varázslat engem érdekelne, miből raktad össze. ;) -
Szuni #1369 Úgy, hogy nem gyorsbillentyűhoz rendeled a fáklyát, hanem kézbe veszed, azaz bal katt az inventoryban. Ilyenkor az egyik kezedbe kerül a fegyver, mintha fegyvert választanál, felszerelnél. Így lesz pl bal kezedben a fáklya, másikban pajzs vagy egy másik kard, akármi.
Aztán így lehet vele csapdosni, meg a skilleket használni a gyorsgombokkal 1-3. -
totya4 #1368 Helló, valaki rájött már arra, hogy a tűzcsapás (fire strike) harcos képességet hogy lehet használni? -
#1367 Persze, mert nem mindegy 1 vagy 2 kezes, illetve pajzsos az illető. -
MaRee #1366 Meglesem, köszi. -
Noodlee #1365 A summon kártyák számát növeld, de ahhoz is kell skillt növelni. -
MaRee #1364 Azt én is megcsináltam, de nekem nem nekro könyv volt az asztalon. Mindegy végülis, mert vettem inkább egyet valami utcai árustól 9000-ért.
Azt valaki nemtudja, hogy a megidézhető lények számát hogy lehet növelni? Tehát pl hogy ne egy skeletont tudjak, hanem többet is egyszerre.. Ha növelem az effect kártyák számát akkor csak a hp-ja lesz több. -
Noodlee #1363 harcosé nem vészes.
Sok skillje van, ami hasztalan. -
xFreex #1362 Hy! Nekromanta könyvet én úgy szereztem, hogy még Bayanban felvettem a temetőben egy küldit, hogy vigyek el egy rothadásnak indult fejet Hatmandorba. A küldi végén Hatmandorban a nekromanta tagnál leadtam a fejet és elvettem az asztalról a könyvet. -
#1361 Köszi! Látom, hogy a harcos fejlesztése sem egyszerű, nemhogy a varázslóé.:) -
MaRee #1360 Köszi a linkeket, sikerült is csinálni magamnak gyógyító varázstlatot, meg egy olyat ami becsapódás után AOE körzetben megvakítja az ellenfeleket, így csak lövöldözni kell és várni míg lemegy a hp-juk, mert megmozdulni nem tudnak -
#1359 A felderitetlen terület Single Playerben nem elérhető mivel az a játék multis része !
Ha multiban szeretnél játszani akkor azokon a részeken játszhatsz ! -
Noodlee #1358 Nálam is ez volt a helyzet. Én mondjuk odamentem hajóval, még a 2. fejezetben, körbejártam (van egy teleport a parton), de bejutni nem sikerült, mert visszadobott a játék a partra, amikor már majdnem bent voltam, "Eltévedtél, menj vissza az ösvényre" üzenettel. Talán a 4. fejezet után már beenged, bár nem valószínű. -
Tuulook #1357 Halihó. Csak azt szeretném kérdezni, hogy a legnagyobb földrészen csak a -Tir Geal- és a -Vahkmaar- helyszínek vannak-e? Mert már az epilógusnál vagyok a IV. fejezet után és a hatalmas földrész pedig a két helyszínt kivéve felderítetlen. -
Noodlee #1356 Egy kis okosság a kártyákhoz.
Másik okosság. -
Noodlee #1355 Kártyákat az árusoknál lehet venni, persze nem árul mindegyik.
Ha teleportálgatsz árustól árusig, akkor változik az árukészletük is.
Így lehet vadászni olyan cuccot, ami éppen kell. -
Noodlee #1354 Ha az adott spellhez tartozó mágiát növeled, akkor nő a varázslatba pakolható kártyák száma is. A kártyák számát az összerakásnál lehet módosítani, az adott kártya alatt található kis háromszögekkel. -
Noodlee #1353 Minél komolyabb cuccot akarsz fejleszteni, annál több alapanyag kell a fejlesztéshez. Minél magasabb szintű vagy, annál magasabb szintű cuccok lesznek a boltokban, (a gagyibb cuccok idővel eltűnnek a boltokból) és ugye a jobb cuccok drágábbak is... -
totya4 #1352 Előfordul olyan, hogy mikor elveszem a zsákmányt, pl megölt állatból, nem írja ki mennyit zsákmányoltam, ugyanígy a lopott mennyiséget sem. Előző mentésben működik. Mi lehet a gond? Nem először fordul elő... -
MaRee #1351 Köszi, már van ló:) Most az a problémám, hogy hiába 13. szintű a karakterem, ugyan az a 2 spellje van, mint amit a játék elején kaptam. Abból is csak a fire boltot használom, ami 187-et sebez, de keményebb ellenfelek ellen ezzel sz*rt sem érek, pl a mage guild-es küldiket nem is nagyon tudom csinálni mert hiába lövök bele 15öt pl egy slayer of magesbe, a negyed hp-ja megy le, közbe meg jön rám 10 ugyan olyan.. Hol lehet új varázslatokat venni vagy hogy kell újakat csinálni? Kicsit ködös ez a varázslat összerakás nekem. Na meg már az összes fajta mágiából megvan a skillbook, de necromancyt nem találok sehol, pedig már megvettem magamnak hozzá a ruhákat staffot mindent.. Honnan lehet nekromanta könyvet szerezni? -
#1350 Igaz, visszamegyek Bayanba és veszek cuccokat. Jó ötlet! (valahogy megoldom a pénzügyi gondokat) -
#1348 Viszont egy dolgot nem értek. Ahhoz, hogy fejlessze ma cuccaimat alapanyag kell. Külön nem lehet kapni bőrt,vasat,acélt,láncot vagy mit ? Csak ha szétbontok ruhákat, meg fegyvereket ? -
#1347 Általában az adott faluknál mindig van 1-2 ló, onnan kell mindig kiindulni. -
Noodlee #1346 A szavanna területén elég sok helyen bele lehet futni lovakba. -
#1345 Tegyél le mellé egy személyi teleportot. -
MaRee #1344 Na igen ez jó kérdés, nekem is ezer km-re van a lovam Hatmandortol, elég idegesítő gyalogolni.Nem lehet máshol lovat venni? -
spcs #1343 Sziasztok. Az ellen mit lehet tenni, hogy a lovam ne tünjön el ahol hagytam ha a teleportot használom. Igazából nem tünik el hanem délen egy sakál tábor mellett megtalálható. De azért kicsit idegesítő mászkálni utána. Köszönöm előre is. -
#1342 Amugy tényleg nagyon jó a multija ! :D
Amugy már leiratm hogy milyen multi modok vannak benne !
Olvasd vissza a 1261-es hsz-t !
Ott leirtam hogy melyik multi mode mire való !
Amugy ha olcsón akarsz TW2-öt venni akkor 16 dolcsiért vehetsz is !
Már csak a multi miatt simán megér 16 dolcsit !
Amugy már lvl 21 vagyok ! -
#1341 1.2-es pacth fent van? -
MaRee #1340 Multiplayerben milyen lehetőségek meg játékmódok vannak? Nagyon tetszik a játék, gondolkodom rajta, hogy megvegyem. :) De single player játékot sosem veszek úgyhogy valaki írja már le légyszi milyen játékmódok, hány játékos, mit lehet csinálni, stb. Annyit tudok, hogy saját karaktert nem lehet használni. -
Noodlee #1339 Ebbe én is belefutottam.
Lakásban megoldható.
1. Fegyver elővesz.
2. TWOWORLDSCHEATS beírni parancssorba.
3. KILL beírni parancssorba.
4. Örülni. -
Szuni #1338 Nem tudom megölni a képviselőjelöltet, amit lexington ad feladatként. Tudom hogy volt már róla szó, de nem találom a megoldást.
Ez a küldetés tuti bugos. Először nem tudtam kinyírni a parton, elszaladt, kicsináltam az őröket, és megkaptam a címét, ahol nem volt hajlandó meghalni. Leütöm, de hiába fogy el az életerőcsíkja, csak életben marad...
Visszatöltöttem az állást. Csapdákkal miegyebekkel lelassítottam, és lecsaptam a parton. Erre visszamegyek lexingtonhoz, aki közli, hogy mivel nem tudtam megölni, itt a cím, nyírjam ki végleg. de most is ugyanaz, halhatatlan... Tehát életben marad akkor is ha leütöm a partomn, akkor is ha másodszor futok neki a lakásában, illetve oda mindenféleképpen el kel mennem. Csakhogy nem tudom befejezni a küldetést, iszonyat bosszantó..