Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
Sziasztok! Elején vagyok nagyon még a játéknak. Megszereztem a követ a kovácsnak. Visszamennék hozzá a teleporton át, de az csak a környékbeli teleportokra enged. Ilyenkor mi a teendõ?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Tûzcsapás képességet hogy lehet használni? Fáklya van a kezemben, de semmi.
Murder3
nem is azokról beszélek hanem pl fizikai ellenálás.
nem jelzi h rámenne a hatás.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

wedge31
Haladj a föszálon majd kapsz kulcsot hozzá.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gabo91
helo.

Déli kapun hogy tudok átjutni? Van azon túl egy pap sír, de csak a kapun át tudnák lejutni arra a területre. (ahogy a térképet nézem)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Protection Modifier
Changes the effect of the spell to a positive one.

Use the modifier in case if you want to get a positive effect of the spell that you cast on yourself (healing, resistance, etc.).

Ráadás:

Heal
Life (effect) + Enchant (carrier)

Invisibility
Air (effect) + Enchant (carrier) + Time (modifier)

pointer4
Felvarázsolsz, és aláállsz? 😄

(ne okolj, mindig barbárként mentem 😄 😊
Murder3
magamra hogy tudok varázsolni?
erre még a 30 óra alatt se jöttem rá😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Tudom, én nem arról beszélek.
A sárkánypikkely páncél elvileg egy bónusz tárgy a játékban, amit kóddal lehet feloldani.
Amibõl ugye mindenki egyet kap az eredeti játékhoz és azzal lehet valamit pluszban elõhozni, de nem biztos hogy ezt.
Viszont ezek a kódok már közkézen keringenek, magyarul ha visszanézel pár oldalt még itt is megtalálod.
A páncélon kívül, bár tagadhatatlanul az mint közül a legjobb vannak még jó kis fegyverek is.
Sárkánypikkelyt szereztem, de azt le is adtam küldetésben.

Hát azt nem tudom.
Miután én a Sárkánypikkelyt megszereztem a többit csak megnéztem, de mást nem is használtam.
De elvileg ha ügyes vagy amire a harmadik fejezet végére érsz mindenbõl kell lennie nálad.
Nekem legalább is mindenbõl volt komplett szettem addigra.
Kód nélkül marad az Orc?

Gratulálok!
Nem a játék legerõsebb gúnyája harcosoknak vitathatatlanul a Sárkánypikkely páncél.
Igaz ezt csak kóddal lehet megszerezni, de ezt nem übereli semmi.
Orc Slayer Set a legerõsebb felszerelés harcos karakternek SP játékban?

Megoldottam egy sima KILL parancsal 😊

Javaslom írj ebbe fórumba.
http://www.hunositokteam.weboldala.net/forum/viewthread.php?thread_id=57&rowstart=0
A fórum gazdája Ardea a játék fordítója.
Ö keni-vágja a témát.
Ha van valaki aki tud neked segíteni akkor az csak is Ardea lehet!!!
Fütyülök a házra, mert raktáram van, csak a küldetést nem tudom megcsinálni a bug miatt. remélem este azért meg akar majd halni.
Amúgy haver spellcasterrel nyomja, és õ nem tudta lenyomni a figurát a szigeten, hiába volt neki 1500+ sebzése/5 sec, nem akart meghalni a csóka.

Nem tud valaki valamilyen "kill" parancsot a figura megölésére?

Na akkor ez egy újabb aspektusa ennek a hibának.
Ezt a verziót még én sem hallottam.
Én dettó ugyanígy vertem le a muksót.
Elõször a tagot a szigeten aztán az õrségét.
Ezek után nekem nem volt gondom a küldivel.
Mondtam volna hogy tölts vissza egy régebbi mentést, de látom az sem jó.
Próbáld újra, háta sikerül.
Amúgy ezért a küldiért elég jó ajándékot is kapsz (ha elsõre sikerül megoldani, tehát még a szigetecskén).
Írták, hogy ilyenkor csak ki kell menni a házból, majd vissza, és akkor elfexik a muki. Nálam tegnap ez nem jött be, mert akkor is halhatatlan volt. 😞

Mint ahogy írtam, még a szigeten agyon csaptam,(2 ütés volt) és ki is fosztottam halála után. Amúgy még a hidat sem érte el.

Lehet, hogy a gond az volt, hogy utána levertem az õrséget(lehet, hogy ekkor kezelte a program úgy, hogy a figura elmenekült).
Ha kezdésnek nem a fickóhoz mész, hanem az õrökhöz, akkor bukod a küldetést, és mehetsz lakásra másik küldetéssel.
Lehet, hogy hülyeség, de ha egyszer már levertem a fickót, és meghalt, akkor lehet azért nem tudom megölni megint a lakásán.

Nem örülnék neki, ha nem tudnám letolni ezt a küldetést, mert az 38 óra játék van eddig benne, és az elõzõ mentésem 30 óránál van 😞
Visszanézek majd késöbb, hátha megoldódik a problémám.

Ez egy ismert probléma. Ami többféleképen is elõjöhet.
A legegyszerûbb megoldása, ha még a parton megölöd a tagot.
De még a szigetecskén nem a hídon mert akkor is bebugozodhat.
Ha így teszel a küldit meg lehet csinálni.
Javaslom úgy közelítsd meg hogy elálld a menekülési útját, elég gyenge a tag, valami nagyobbat sebzõ fegyverrel néhány csapás és vége is van.
Ebbe én is belefutottam. Végül otthagytam, más küldetéseket csináltam és pár nap múlva mentem vissza és akkor sikerült megölni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Tegnap belefutottam egy nagyon csúnya bugba.
Lexington megkért, hogy csapjam agyon az egyik vetélytársát. Elmentem a partra, levertem a figurát, kizsebeltem. Gondoltam, hogy az õrei elég lekezelõk voltak, így levertem õket is. visszamentem Lexingtonhoz, majd közöltem vele, hogy nem sikerült megölnöm az embert, mert elmenekült! (WTF??)
Elküldött a figura házába, hogy majd ott csapjam agyon. A figura viszont kb 10 HP értéktõl halhatatlan, és nem akar meghalni! Így a küldetést sem tudom befejezni. Olvastam, hogy több embernél is elõjött ilyen gond.
Tud valaki valami orvosságot erre?

grebber
Kaland: Szerintem az ilyen gameket egyedül jobb játszani!
Párbaj-Halálos párbaj: Mivel nem vagyok nagy mágus karakterfejlesztésben soha így csak veszítenék!
A másik kettõ meg abszolút nem érdekel.Szóval ennek a multija nem nekem való!

Next PC upgrade: 2022

Még egy apróság eszembe jutott.
Az mondod ki van maxolva az alap kovácsolás.
De simán pontokkal vagy úgy hogy kõvel raktál még rá pontot?
Mert az elõfeltételek teljesítésénél azt nem veszi figyelembe.
Csak akkor tudsz arra épülõ könyvbõl tanulni, ha pluszt adó cuccok nélkül van maxon.
Ha ez a helyzet akkor tényleg bug és más ötletem nincs sajnos.
wesker24
Jah és az elején regelned kell egy Accountot ha ez megvan akkor létrehozhatsz egy saját karaktert ahol beállithatsz mindent amit csak akarsz amint kész van és megvan a saját karaktered rámész arra hogy Belépés ekkor lesz ott egy Olyan hogy Guaranga oda is belépsz ott lesz hogy Guaranga1 na itt vannak a legtöbben ide is belépsz !

Egy városban vagy ahol a többiek is vannak ez egy fajta lobby vagyis waiting Room innen lehet intézni mindent amit csak lehet vannak árusok ahol lehet venni illeteve eladni cuccokat és innen lehet csatlakozni már meglévõ játékba vagy új játékot inidtani !
wesker24
Elég sok multi mode van benne !

Kaland:

Ez egy fajta CO-OP mode ahol egymást segitve lehet küldetéseket csinálni és lehet együtt fejlödni kereskedni stb...

Párbaj-Halálos párbaj :

Na ez nem más mint az egymás elleni harc az arénában vagytok ahol egymás ellen kell harcolni és addig megy a harc ahol az egyik meg nem hal !

Falu :

Ehhez a mode-hoz 10 ezer arany kell ! Hogy vásárolj egy kezdõ kis falut ! Ez egy fajta stratégiai játék egy kis falut kell felhozni ahhoz egy erõs eröd váljon a faludból !

Kristálygyüjtés:

Ezzel a mode-al még nem játszottam de szerintem az lehet hogy x helyeken el vannak rejtve a kristáylok és x mennyiségû ellenfelet leölve lehet eljutni a kristályokhoz !
grebber
Valaki írhatna a multiról mit kell benne csinálni mibõl áll!!

Egymás ellen kell benne tolni vagy egymást segítve stb?

wesker24
Mert a külön kovácsolás skillek addig nem elérhetõk amig az alap kovácasolás skill nincs kimaxolva !
Annyira nem lényeg, mivel így ki tudom maxolni a cuccokat 😊

Ha felteszed a mentésed valahová, akkor megnézném nálam se engedi-e megtanulni.
Akkor viszont nem értem, hogy mi értelme van a külön kovácsolás skillnek, ha amúgy is van külön minden tárgyhoz kovácsolás skill.

wesker24
Hát akkor az elég durva bug !

Én régebben a wrz verziót vittem végig nem volt ilyen hiba !

Habár most ugyis a TW2 multi foglal le ! xD
Az alap kovácsolás maxon van, csak a tárgyak kovácsolását nem tudom megtanulni könyvbõl.

wesker24
Szóval akkor az alap kovács mesterség megvan ? Mert a fegyverek páncélok pajzsok tovább fejlesztése csak akkor elérhetõ ha az alap kovácsmesterség már maxon van !

Amugy akkor lehet hogy az egy durva bug !
Pont ez a gondom, hogy a tárgyak kovácsolása skill bookot nem tudom megtanulni, mert nem engedi.
A fegyvereket, és a páncélokat +10-es szintre simán felnyomtam 😛

wesker24
Ha egy cuccot vagy tárgyat maximumra akarsz fejleszteni akkor nem elég hozzá csak a kovácsolást kifejleszteni mert az még nem elég hozzá !

Ha fegyvert vagy páncélzatot akarsz tovább fejleszteni akkor tovább kell fejlesztened a fegyverkovács a pajzs illetve a páncélzat skilleket is !
Elvileg az volt, hogy a kovácsolás 10-es értéken legyen, ami meg is van.

wesker24
Teljesen megbizható az oldal itt vettem meg én is !

Kiválasztod a játékot kosárba rakod fizetsz pénzt levonják
és már 15 percen belül már ott is van a vásárolt game serial key-e !

Amugy már lvl 20 vagyok a multiban és elég fasza !

Ugyhogy aki teheti és nem sajnálja rá a 16 dolcsit az vegye meg mert baszott jó multija van hogy minél többen legyünk magyarok !
Noodlee! Hát akkor fogalmam sincs mi lehet nálad a gond.
Én közelharcos karival voltam és minden képességet megtudtam tanulni.
A mágus és az íjász képességeket is.
Nem ír valamit, hogy miért nem engedi? Esetleg nincs hozzájuk valami elõfeltétel?

Szuni! Sokat nem vesztettél vele, annyira jelentõs küldi, hogy mondom én is majdnem elfelejtettem. Csak így nem leszel a végén 100%-os a tolvaj céhnél. De gyakorlatilag ennyi.
grebber
De ne privátozzatok már ha meglehet venni a cd keyt akkor nem titkos irjátok már le ide is!!!

Gondolom ez az mert 16 dollár itt is!

Ez mennyire ismert és megbizható oldal?

Köszi, megkaptam a privit! <#eljen>
Légyszi írj privit, hogy mi ennek a menete, mert én neten nem szívesen adok meg kártyaszámot, meg ilyesmit.
Köszi elõre is...
wesker24
Van ennél sokkal olcsóbb hely is ahol meglehet venni !

Csak annyiban különbözik hogy nincs dvdtok meg lemez meg kézikönyv !

Végülis az adatok ugyanazok wrz verziót kiirod lemezre csinálsz rá boritót ha kell kézikönyvet és nyomtatsz és ennyi !

Egyedül csak a Serial key fontos azt megmár 16 dolcsiért lehet kapni !
15 percen belül megkapod a kiválasztott game serial key-et ésmár nyomhatod is eredetiben !
Én úgy látom, hogy 7590+1500 pénz itt, bár így kicsit húzós az ára, ezt elismerem...
Ott a pont totyanal, el is felejtettem, a skillújraosztós karaktert.
Amúgy megnéztem újra, a játéknak az nem tetszik, hogy már "elõbb" tudok lopni, hiszen amúgy ott kéne megtanulni hogyan is kell (azaz amikor az elsõ õrhöz lépünk, akkor ki is írja tutorialszerûen, hogy mire kattints, ha valaki még nem használta volna ezt a skillt) Ezt mondjuk valahol logikus is lenne, hiszen ezzel a taggal a csatornában találkozunk, és ott vehetõ csak fel a zsebtolvajlás könyvecske tõle egy méterre. Ott kapjuk ezt a küldetést, és akkor valóban, nem is lehetne rajta skillpont még, azaz ha egybõl megyek és megcsinálom amit mond, akkor rögtön kerül is két pont erre a feladat teljesítése után.
Csakhogy ez egy rpg, és oda megyek ahová akarok. Így logikátlan, és bosszantó, hogy pakoltam ugye hét pontot a skillre a küldi elõtt, ami gyakorlatilag eltûnt, ha megcsinálom a küldetést, mert én elõtte még ezer helyen kalandoztam
Visszatöltöttem az állást, és nem csináltam meg. 😊 Végül is én döntök. 😊 Egy feladat teljesítése helyett megmaradt inkább a képességem, és a pontjaim.
Nyilván ezer az egyhez az esélye, hogy belefusson az ember egy ilyen bugba, nekem sikerült. Mindenesetre semmit nem von le a játék értékébõl.
Azt viszont én se fogom fel ép ésszel, mi az hogy nincs legális dobozos verzió...

Talán ITT
Nincs még megtanulva.
Érdekes, mert a csapdás könyvet viszont engedte. Azt hittem, hogy van egy max. limit könyvekbõl való tanulásnál, de nem.

Szuni! Érdekes én ilyen buggal nem találkoztam.
Én csak megtanultam a könyvbõl aztán volt egy kövem ami még adott rá hármat.
Így mentem a küldit megcsinálni és utána is megmaradt minden pontom.
Amúgy én ezt hagytam utoljára mert elfelejtettem.
De egyébként ettõl a tagtól több küldit nem kapsz.
A tolvaj céhnél nem ez a küldi a szívatós, hanem egy másik, amit csak bizonyos képesség magas szintû megléténél tudsz megcsinálni!

Noodlee! Nem lehet, hogy már megtanultad õket? Néz utána a képességeknél!
Nekem a végére volt egy rakat könyvem, ami már nem kellett.
wesker24
Igen van ! Van egy oldal ahol nagyon olcsón szerezhetsz hozzá serial key-t ! Csak 16 dolcsiba kerül !

Wrz verziót felrakod serial számot beirod ésmármehet is a multi !

Ha érdekel küldök privit !