1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • fortis
    Hát ez baj . Így nem nagyon érdemes belebonyolódni megvenni meg még eléggé drága . De azért köszi az infót !
  • Wreck86
    Demonál nem enged 7es szintnél feljebb és nem lehet végigvinni.:)
  • fortis
    Nem tudom , mert még csak most találkoztam ezzel a játékkal , de tetszik a grafikája meg jó játéknak tűnik .
    Itt egy link ahol írnak róla , itt ott le is lehet tölteni , de ingyen csak a demóval lehet játszani . Ezért kérdem mi a különbség a teljes és a demó között ? Valahol olvastam hogy demóban is végig játszható , csak egy csomó extra hiányzik belőle , ha valaki tud erről mik ezek az extrák , azt szívesen elolvasnám

http://www.rapidsharemedia.com/showthread.php?tid=26217&pid=73011
  • Wreck86
    Ez nem a másolt játék feltöltőjének a neve?:)
  • fortis
    Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy a Two Words 2 Reoladed játékban mivel nyújt többet az eredeti , mint a demó változat ?
  • Wreck86
    Olvasd el figyelmesen a leírtakat,sztem el kell még menned vhova, vagy vkihez,aztán mehetsz a barlangba.
  • dalmar
    Sziasztok.Tudnátok nekem segíteni ?A gorlag küldetésénél bemegyek a barlangba de rögtön az első ajtó piros lakattal van bezárva így nem tudok továbbmenni.A kapitányhoz visszatérve se tudok semmit se csinálni.Valami ötlet?VAgy cheat?amivel tovább tudnák menni...Köszönöm.
  • totya4
    Szerintem meg sokkal szebb és jobb mint az első rész volt, mondjuk a nehézségi szint el lett rontva mert túl könnyű lett, de van rá mod ami nehezít.. :)
  • fearfan
    kár érte :( Pedig az előző rendszer jobban működött sztem,meg egyszerűbb is volt és hatékonyabb volt.Emlékszem,amikor vagy 10 szamurájkardot illesztettem össze,eléggé erős és hatékony volt a fegyver.Meg ez az elugrás is harcolás közben is eléggé bénán lett megoldva,ez is sokkal jobb volt az 1. részben.
  • totya4
    Ez nem a Two worlds 1, itt kicsit másképp működik. Szétszedett cuccokból tudod fejleszteni a meglévőket, illetve drágaköveket lehet egyesíteni, de ezt láthatóan jelzi is a leltárban.
  • fearfan
    Milyen módon lehet pl kardokat v bármilyen egyforma tárgyat egyesíteni,hogy erősebb legyen,milyen gombbal a leltárban?
    Előre is köszi a választ :D
  • fery02
    Nincs mit! ;)
  • NiGhTM4R3
    Miután beírtam a kérdésemet és beléptem a játékba azonnal megtaláltam :D nem tudom eddig hogy nem szúrta ki a szememet, de köszönöm a választ Feri!
  • fery02
    Játék közben az alsó sávon (ahová pakolhatsz ki dolgokat, majd játékközben aktiválni őket), a sor elején vannak általában felsorakoztatva és a mellérendelt számbillentyűkkel lehet aktiválni őket.
  • NiGhTM4R3
    Tiszta sor, csupán akkor azt nem tudom, hogy kell aktiválni a képességeket? vagy hol jelöli, hogy melyik a passzív képesség és melyik az aktív? mert az F2 lenyomása után eljutok a karakterem adatlapjához, ahol csak fejleszteni tudom ezeket, és még csak infót sem írnak arról hogy mi mire jó.
  • totya4
    Helló, vannak passzív és aktív képességek, az aktív képességeket manuálisan kell aktiválnod, de ez a legtöbb játékban így van. Ha két egyforma drágaköved van, akkor lehet egyesíteni (ezt jelzi is), megtenni talán a jobb egérgombi menüvel. Fegyverbe/vértbe akkor tudsz drágakövet tenni, ha az olyan szinten van, hogy abba drágakövet lehessen tenni, fejlettségi szinttől függ mennyit. Tehát ha alapszinten van az adott tárgy, akkor előbb fejleszteni kell, fával/fémmel/bőrrel stb, ami fegyverek/vértek szétszedéséből keletkezik. Talán fegyverbe/vértbe drágakő belerakás is jobb egérgomb, passz, nem tegnap játszottam a játékkal, de adja magát.
  • NiGhTM4R3
    Sziasztok
    Lenne pár kérdésem

1, A harcos képességeket amiket fejlesztek azokat automatikusan használja a karakterem harc során? (pl. csatakiáltás max szinten van de még nem vettem volna észre, hogy aktiválódott volna)

2, A drágaköveket hogy tudom egyesíteni, vagy beletenni a fegyverbe? nem reagálnak az inventoryban, csupán eldobni tudom őket
  • grebber
    Game of the Year Edition Októberben!
  • grebber
    Remélem karácsonyi akcióba már csak 4.99 lesz, na akkor lecsapok majd rá!
  • pointer4
    !!!! jee :D
  • drholmes
    Csak ma a steamen 13.6 EUR a jatek
  • Wreck86
    Akkor keresd meg az 1.1.0-át.
  • tandya
    Kössz a választ.A baj az,hogy sem az aktuális patch-et sem semmilyen
    mást nem enged feltenni.Ezt a feliratot kapom:The game is not a valid
    previous version and could nt be updated.This update
    requries version 1.1.0
  • Wreck86
    Kell hozzá az aktuális patch. Mikor teszed föl, olvasd el figyelmesen a szövegeket, benne lesz, hogy melyik patch után telepíthető.
  • tandya
  • tandya
  • tandya
    Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.A Two Worlds honositást
    szeretném feltelepíteni,de mire eljutok a játék mappájáig sötétre vált
    a "tovább"gomb s nem tudom folytatni mi lehet ennek az oka?Sürgős segítséget kérnék,ha vki tud erről vmit megköszönném!
    Előre is kössz Blondie.
  • Wreck86
    Szia! Tuti, mert nekem is ez az op.rendszerem van és megy.
  • drholmes
    Sziasztok

Csak érdekelne mielőtt megveszem, hogy 64 bites win7-tel is megy a játék, ugye?
  • totya4
    PhysX-et telepíteni kell.
  • bekasybalazs
    sziasztok. lenne egy problémám. felraktam a játékot, és kérte a PhysXLoader.dll-t, letöltöttem, bemásoltam system 32-be és elindítottam a játékot...azt írja, hogy a two owrlds 2 működése leált, és kilép. milehet a problma? win7-em van.
  • wesker24
    És mi a nevetek ? Mert jó lenne ha összehoznánk egy magyar SG party-t !

Mert elég nehéz küldetések vannak már multiban ahol most vagyok !
  • wedge31
    Akit érdekel jobb ha siet mert a multkor is egy nap alatt elkapkodtuk az összes copyt, persze most lehet, hogy nem öt darabot rendeltek...
  • Wreck86
    yesss
  • wedge31
    Aki szeretné eredetiben a játékot most megveheti itthonról is.
  • Wreck86
    Ugyan,ráteszel 1-2 követ a kétkezes fegyóra és világít annyit, hogy láss. Nekem bejött. :D
  • Wreck86
    Bújj el, vagy menj távolabb a városból, előbb utúbb a vér a kardon le fog menni.
  • Noodlee
    Én is. Fáklya + 1 fegyó.
    Soha nem tököltem varázslattal :P
  • fery02
    Harcosként olyan helyeken úgy nyomultam, hogy egykezes fegyver vettem elő, másik kézben fáklyával.
  • wesker24
    Persze hát hogyne ha alapból mágus vagy lazán csinálhatsz olyan varázslatot ami fényt ad neked x ideig !

Persze ha harcos vagy akkor is csinálhatsz akkor is érdemes a mágiára is rakni mert jól jöhet ! xD

Pl én warrior voltam de amikor sokan vannak akkor egy tűzlabdát vagy villámot vagy földrengést rájuk szoktam bocsátani !

Ha Harcos vagy akkor annyi pontot kell csak tenni a mágiára hogy fényt adjon neked a barlangban persze ehhez különféle varázskártyák kellenek !

Vagy ott van a fáklya de az egy idő után kialszik esetleg megtanulhatod a Fáklyás támadás képességet is és akkor Fáklyával is egyaránt harcolhatsz !