Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nektek nincs olyan bug, hogy valamiért a játék sebessége 3-4x-e nõ? Kis idõ után nekem folyton felmegy a sebesség. ( ergó 3-4x gyorsabban fut a karakter olyan mintha felgyorsítanának mindent )
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Láttam, van belõle Premium Edition is, lehet karácsonyra jó ötlet lenne <#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ezt én is kiszúrtam de ettõl eltekintve engem nem zavarnak az animációk.
Nekem a graf kicsit fényes és túl "post processed", nem érzem még hogy egy hatalmas nyílt területen szaladgálhatok. (már a szavannában sem).
Talán a látó távolság túl kicsi.
Egy assassins creed minõségû animációs rendszerrel verhetetlen lenne.
Hihetetlen jól optimalizált (max graf szaggatás nélkül), kevés helyet foglal (3,4 Gb),lehet assassinolni (1 nagy plusz pont a szememben) és már most mennék vissza játszani (de dolgozni is kell valamikor),
összességében az eddigiek alapján én is megveszem majd, amikor már nem 10k lesz az ára (valószínûleg megvárom a januári megjelenést, mert még addig az eddigi hibák javítása is meg fog történni).
JAh és ami a legfontosabb, míg a Two Worlds 1-et már az elején iszonyat sutának éreztem itt nem ez a helyzet!
Animáció: Amikor a fõhõs elfut Dar-Pha-tól segítséget hozni, akkor az a futás nagyon gáz, amit elõad (igazi LOL feeling)!
Másodszor: hihetetlen, hogy megcsinálták minden idõk legszebb rpg környezetét és rögtön agyon is ütötték hihetetlen gyenge karakteranimációval. Gyönyörû fények, árnyékok, víz, vízpart, dús aljnövényzet, kövek, kastélyok, amit csak el lehet képzelni és hozzá bénácska, csúnyácska, suta mozgású fõhõs. A grafika üti az Obliviont (persze a maga idejébe nézve 2005-ben). A harc eléggé észnélküli klikkelgetésnek tûnik, de még keveset harcoltam.
Meg fogom venni, mert érzem benne a készítõk lelkiismeretes munkáját és õszinte naivitását, még ha bizonyos technikai képességeik hiányoztak is.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az ij és a mágia nagyon jó lett a craft, upgrade, assasin ugyszintén.
Rengeteg lehetöség van benne, egyenlöre csak a közelharc nem tetszik de az mondjuk a witcheren kivül sehol se tetszett igazán.
A hös pofája teljesen személyre szabható talán nem kénne mindent elnyomkodnod...a story is érdekes eddig persze csak ha érted.
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Haj ól emléxem az 1ben felvenni a tárgyakat a halottaktól úgy ehetett hogy bejött egy kis ablak és elvettük ami kell. (Ha rosszul emlékszem akkor bocsi.Itt meg csak egy space azt elszed tõle mindent szóval egyszerû mint a bot!
Elég is volt várom a magyarítást!
Next PC upgrade: 2022
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Next PC upgrade: 2022
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Release név: Two.Worlds.II-RELOADED
NFO: Two Worlds: The Temptation
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
PSN ID.: Beegabor
Én nem vagyok semmi jónak elrontója, ha be tud szippantani a hangulata,akkor lehet felõlem minecraft grafikája is.
PSN ID.: Beegabor
Azt ne felejtsük el hol élünk nálunk divat mindent fikázni...