1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • wedge31
    Ha tetszik a játék majd vedd meg és nem fogsz lemaradni semmiröl, én igy teszek.
  • wesker24
    Ez jó kérdés még nem tartok ott még csak most érkeztem New Ashosba a második szigetre épphogy csak átteleportáltam magam a második szigetre !

Majd meglátjuk ! Amugy találtam a neten egy térképet a Two Worlds 2-ről !

Azért a 3-dik szigeten is lenne mit felfedezni !

• wedge31
    Az utolsó sziget a multihoz van csak egy elcseszett koncepció miatt vannak ott sp küldik is.

A játék teljesen végigjátszható csak az elsö szigeten már több mint húsz órája vagyok, ugyhogy a tartalomal nincs semmi gond.
  • IMYke2.0.0.0
    Arról tudok - de állítólag, a 3. sziget töredéke járható be még így is, igaz?
  • wesker24
    Dehogyis az első szigettel is elég sokáig elvoltam a második szigettel is el leszek egy darabig ! Nem sietek sehova !
  • wesker24
    Szerintem simán végigjátszható az egész történet !

Ha kiirja hogy Demo is Over vagy Chapter 1-2 is over csak regelsz egy új serial kulcsot és kész ! Viheted tovább a játékot !

• IMYke2.0.0.0
    Nincs a kedvencek között a topik, így a korábbi eseményeket nem olvastam át - az egész történet nem játszható végig?
    Ezt kifejtenéd?
  • MaskimXul
    Csak ne kapkodd el, ez az utolsó sziget. A harmadikon csak egy kis részt járhatsz be pár questtel, és vége is.
  • wesker24
    Most hogy vége a Chapter 1-nek jöhet a Chapter 2 és az új sziget felfedezése ! :D
  • ratgab
    Baromi egyszerű! Tegnap megcsináltam a 3 lovas versenyt a szavannán, nagyon könnyen ment!
  • wesker24
    OH Yeah !

Chapter 2 New Ashos

• wedge31
    A manualt töltsétek le ott minden elég jól le van irva.
  • Murder3
    lol és én eddig még ezt nem is tudtam:OO

amúgy fontos lenne a lovas küldire van vmi csit?
    mert az elképesztően fos.
  • deniro2
    Köszi!
  • Avenger
    Az aktuális varázslat lapok alatt mutat két(meg még több) üres lapot, kattints rá és az jön be középre és tudsz pakolgatni cuccokat.
  • minimize
    10.11-es Catalyst-al nézte valaki? megy gond nélkül vele?
  • wedge31
    A föküldetéshez kapcsolodik.
  • deniro2
    Southern gate ügyben valaki? Küldetéshez kötődik a kinyitása, vagy nálam bugzik?
  • meteoreső
    Ezt nem értem:
    Első slotba tűz + lövedék carrier sebzés módosítóval, alá pedig terület módosítóval tűz + sebzés
    ALÁ ?
    hogy lehet alá más varázslatot betenni ?
  • wedge31
    Nekro skillbook van a mage guildban mindjárt ahogy odamész, lehet hogy nem elsöre de ha egypárszor visszamész biztos lesz.
  • JethroHUN
    azt én sem találtam sehol pedig már 100% bejártam a középső szigetet. de a necromancer bookot is elég későn találhatod meg. Captain megtalálása után egy küldetésben.
  • erasmus4
    ok thx.
    Nincs valami tuti hely ahol lehet venni trapper skill bookot elég idegesítő h eddig még nem találtam pedig főleg íjászkodom, nem jönne rosszul.
  • Mr. Perfect
    korábban többeknek (köztük nekem is) problémája volt a motion blur-al. Konkrétan baromi zavaró. Találtam egy parancsot amit a konzolba (ENTER key) beírva teljesen kikapcsolható: "engine.mblurscale 0" Igazából 0-8-ig lehet szabályozni az erősségét. További parancsok ITT
  • JethroHUN
    hogyne lehetne belerakni vmibe, bármibe, csak magasabb skill kell hozzá a craft fülnél, az azt is befolyásolja h milyen szintű köveket használhatsz.
  • erasmus4
    Vannak ezek a legkisebb rombusz alakú skillkövek amiket alapból nem leeht belerakni semmibe, hogy lehet össze kovácsolni őket? van egy amiből kettő van azt hogy tudom összeolvasztani?
  • Murder3
    Amúgy egy olyan erősségű enchantot állítottam össze....
    178 spectral damaget drainel 10mp-ig és lényegébe nem fogyaszt manát:D
    instant újra castolhatom egy másik ellenségen is.
    200+os fire bolt mellet elég hasznos spell.
  • Murder3
    A nekró guild legelső küldijét ha megcsinálom nem kapok nekro skill bookot véletlenül?:D
  • deniro2
    Valaki megtudná mondani, hogy miként jutok át a déli kapun? Ezt a sírokban keresgélős küldetést csinálom és a kapu mögötti területre mutat a térkép, de ez a kapu a többivel ellentétben nem nyílt ki miután levertem a kutyafejűeket...
  • Murder3
    fúsionos követ csak venni lehet?
  • wesker24
    Ez pedig a főküldetés ! Nagyon egyszerű az egész !

2 dolgot tehetsz vagy segitesz neki vagy pedig nem !

Ha segitesz neki sok Aurát kapsz érte ha meg nem akkor nem !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arról beszél hogy az anyja súlyos beteg mert egy nagyon veszedelmes korban szenved méghozzá a Red Death-ben (Vörös Halál) és kellene neki sürgösen medicine de ez csak egy helyen kapható méghozzá abban a Birodalmi storehouseban de azt meg City Guardok örzik ezért azt javasolja hogy a tetőn keresztül van egy csapóajtó ott tudsz bejutni a storehouseba és a kincsesládák egyike rejti a gyógyszert persze nem árta ha van egy rakás Lockipicked meg 1-2 skill pont a zárnyitáshoz ha megvan a medicine vissza Jarradhoz és a jutalom nem marad el !
  • wesker24
    Megnéztem a Necromancy-t a mágusoknál nem is rossz !

Én és 2 alvilági cimborám ! xD

• meteoreső
    NA ott vagyok hogy be kell jutnom a legfelső várba de a gyilkos miatt nem engednek
    Megtaláltam ezt a JARRAD ot ahogy a kapitány elküldött érte
    de itt véget ér a szál
    az anyjáról beszél hogy valami bányába dolgozik, de se keresztem se támpontom
    kiloptam a ládájából a naplóját is de annak elolvasására se jelent meg sehol kereszt.
    Mit kell tenni ?
    Enélkül is vissza lehet teleportálni a szigetemre? vagy ez főszál ?
  • wedge31
    Ebben igazad lehet.
  • Avenger
    áá, bocs hogy nem bírom egybe beírni :D de most látom hogy szúrófegyver az íj ugye, ami ellen van ellenállásuk a sentineleknek, kb fele sebzés ha nem kevesebb. Zúzófegyver a hatékony ellenük.
  • Avenger
    Alapvetően a visszalökésnek köszönhetően meg sem tud mozdulni a sentinel amíg van manám :) igaz nem elég egy feltöltésnyi mana beléjük, azért kell néha kicsit elbújni :) lehet amúgy nem 300 mert egy régebbi állapotra emlékeztem.
  • Avenger
    Tűzlabdával a szűk folyosók sem okoznak gondot mert hátrébb löki az ellenfeleket és megszakítja az ütéseket :) Kombinációkra tippek egyébként a mágiáról szóló könyv utolsó oldalán vannak. Metoer meg chainlighting pl.
  • wedge31
    Valamit nagyon jól csinálsz ha 300-as sebzésel jól haladtál, én 1600-al megizzadtam, igaz nem nagyon, de azért nem voltak könnyüek a stone sentinelek.

• torma1
    Köszi a választ. :) Nem tudom miért mondják hogy gyenge a mágus. Simán ölök mindenkit. Csak szűk helyen vannak a gondok.
  • wesker24
    Az arénában csak akkor tudsz harcolni ha a föküldetést viszed tovább !

Ha megcsináltál mindent a Warrirors Guildnek akkor vidd tovább a föküldetést !

Ha elég sok küldetést megcsináltál Basel-nak akkor ö mondani is fogja hogy ha könnyen akarsz pénzhez jutni akkor már a warriros szerettel vár téged hogy arénázhass !

• Avenger
    Még egy kérdés: Abban az arénában hogy lehet harcolni? Megcsináltam a küldetést a harcosoknak addig amíg kinyitottam a ládát a pincében, de onnantól nem adnak semmit.