1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#577 itt elég arra gondolni, ha pl kijön egy dlc ami tartlamaz 5 új varázs efektet ami első látásra azt mondanánk h hát lóxar, de itt már az is nagyon sok új tartalamt jelentene...
á remélem h nem hadják vesznie ezt a játékot mert kb 20X ennyi potenciaál van benne és már msot is elég sok kijött belőle....
-
#576 amúgy én azért a craftrendszerből hiányolok pár dolgot:)
pl a fegver és páncél készítést,skill kristály készítést.
Ha ezekbe belegondolok h ebbe a játékba milyen lenne csorogni kezd a nyálam:D
-
#575 A DLC-kkel igazad van, az még dobhat rajta sokat, na meg most decemberben tudnék haverokkal sokat játszani multiban... szóval a január azért is nem túl előnyös :( Ilyen ez a dolgozó ember élet :D -
#574 Hajózás is van benne?
-
ratgab #573 Hibák javításával + egy rakat DLC-vel ez az élmény tovább fokozható!
Egyébként fagyás nélkül, tökéletesen fut és gyönyörű a graf.! -
ratgab #572 Ha egy végigjátszás után nem érdekel, akkor nem biztos, hogy megéri megvenned! Olyat érdemes venni, amit még előveszel valaha újra, ami 1x végigjátszós az szerintem pénzkidobás!
Egyébként meg ebben a játékban a random loot, a nagyon változatos craft rendszer, a nagyon érdekes varázslatkészítő rendszer a különböző fegyvertípusok előnyei hátrányai, a kasztmentes karakter (lehet akár keverék kaszt:mágus, íjász, harcos, vagy mágus, harcos, vagy csak szimplán 1 kaszt is a 3-ból, igaz ekkor megnehezíted az életed, de valaki meg ezt szereti) mind mind gyakorlatilag egyedivé tesznek minden egyes végigjátszást! Jah és azt nem is mondtam, hogy a döntéseid (általában megölöm, nem ölöm) befolyásolják az események fonalát!
És akkor még nem is beszéltem a guildekről, az utcazenélésről (ha jó vagy pénzt kapsz érte, van vagy 5 féle hangszer, több féle zeneszám), a saját házról, a tolvajlásról, a szerencsejátékról, lovaglásról, hajózásról, potik kotyvasztásáról (5 féle alapanyagot tudsz összemixelni és ezen belül a kombinációkat csak a fantáziád szabja meg)!
10 órát beletettem már a játékba és még mindig a felszínt karcolgatom (hajózni nem hajóztam, varázslatot nem csináltam, íjászkodni nem íjjászkodtam, kotyvasztani is csak módjával, guildekről alig tudok valamit, utcazenélést még mindig tanulom ( meg akarom tanulni, hogy hogy kell ebben a játékban hegedülni), kockázással órákat el lehet b...ni! -
#571 Addig végigjátszom és már félek hogy nem fog érdekelni csak a multi miatt :( Na de majd meglátjuk :) -
ratgab #570 De miért olyan sürgős neked, nem bírod ki január 4-ig? Addig meg nézzél bele a virágbolti verzióba és kész! -
#569 áá de ott is csak preorder ráadásul nem is jan 1 hanem már Availability: Pre-order now for delivery on 18 March 2011 :) -
#568 Zavvi-n is meglehet venni habár ott meg 25 Font ami kb 8 ezer Ft csak az alap játék és azt irják hogy angol! -
#567 Nem a túlnyomó részét akarom én sem, elég a two worlds 2 :D Bár jobban belegondolva nem is azzal van bajom hogy Magyarországon nem lehet kapni.. hanem az hogy Angliában sem, pedig ott igen jó áron hozzá lehetne jutni. Kéne találni egy hasonló Német boltot és már rendelném is. -
#566 Valamelyik kólofdjúti-végtermékben, azt hiszem.
-
ratgab #565 Eléggé! Nem is tudom melyik játékban volt, hogy a piros vért ki kellett cserélni zöld színűre a cenzúra miatt...LOL XD -
ratgab #564 A nyelvekről, akkor nem vagyok elég tájékozott!
Szerintem egyszerű lustaság, pedig, az egyik nagyobb üzlet nagyon gyorsan üzleti előnyt kovácsolhatna belőle, hogyha csak náluk lenne kerek 2 hónapig az egész országban ebből a termékből!
De ezt egy bennfentes dolgozó biztosan jobban tudja... Lehet nincsenek eléggé motiválva anyagilag, hogy új beszállítói forrásokat keressenek! -
#563 Én azért örülök, hogy nem onnan származik a magyar játékpiac termékeinek túlnyomó része: iszonyatosan brutális cenzúra van náluk.
-
#562 A játék honlapján lehet rendelni és német, angol, olasz meg francia változatot is lehet választani. Nem tudom miért nem szállítanak közvetlenül onnan a magyar boltok :( -
ratgab #561 Mivel: Magyarországon a szoftvereket UK-ből szerzik be és ott még nem jelent meg, ezért nincs még itthon sem!
Mivel a Royal Edition (ami ráadásul majd 20 euróval drágább, mint a sima alap kiadás, ami csak németül beszél) csak az a verzió, ami angol nyelvet tartalmaz,azonban a kézikönyve német, szerintem ez is oka, hogy nem hozattak be a hazai forgalmazók a németektől a játékból. Úgy vannak vele eltelik pár hónap és lesz normális minden szempontból angol verzió és jó az nekik!
Kevés kivételtől lehet csak hallani, akik megjelenéskor ide is szállítanak közvetlenül, ezek a nagyobb kiadók, illetve akik magyar képviselettel rendelkeznek. -
#560 Magyarország nem tartozik a kontinentális Európába úgy tűnik :D gamestop.de-n is kapható de ott 50 euro :( -
ratgab #559 Csak azt nem értem, hogy ezt miért nekem válaszoltad... -
#558 Topware CEO szerint:
The release date for mainland Europe, Asia and Africa is set to October 21st 2010. These are all territories, where Zuxxez is the Publisher. In UK, America and Australia the Publisher is SouthPeak. And SouthPeak has not finally decided about their release date. Technically a release date before October 21st is not possible. -
unusual #557 10800-ra jön ki Németből. Angliából meg 9k max ha jól számoltam. :) -
ratgab #556 lehet, hogy úgy is menne, ebben teljesen igazad van.... -
unusual #555 Hm.....Köszönöm szépen a sok help-et. Akkor nem tudok játszani vele elég sokáig. :( Vagy ha valaki elárulja nekem pm-ben miként tudok akkor azt megköszönöm. :) -
#554 Én valószínűnek tartom hogy ha törölnénk a regedittel a kalóz cd kulcsot és beadnánk neki egy németet akkor menne az angol kliens is :)
Angliai oldalakkal az a helyzet hogy tényleg jó olcsó de januárban lehet megrendelni :( amazon.de lehet szállít ide is, nem tudok németül... de kb 10ezerért meglehet kapni ott. -
ratgab #553 Az érdekes, mert még ott sem jelent meg hivatalosan... -
ratgab #552 Ott is a Royal Edition-t vedd(az tud angolul)! Magyarországon még sehol nem tudod megvenni!
De a Royal edition-nek (sima verziónak a nyelve és kézikönyve is csak német) a kézikönyve német, ha full angol terméket akarsz, akkor sajnos január 4 előtt nem nagyon fogsz tudni venni sehol! -
ratgab #551 Amazon.de -
#550 Ilyenek ezek a fránya európai rendszerek, itt még a 0-ák és az 1-esek is mások, mint ámerikában
Nyilván hatalmas kamu, nem fogják azt írni, hogy vedd meg máshol, nekünk nem kell a pénzed.
Egy perc gúglizás után angliából 8k körül kapható, plusz gondolom szállítási költség. -
#549 Pedig ez pont fordítva van elvileg.
Itt olvasható -
unusual #548 Értem. Akkor ne náluk vegyem meg? :) Valaki tudja hol lehet kapni,mert most értem haza pár bolt-ból,és sehol sem volt. :( -
ratgab #547 A német Royal Edition is tud angolul és futtatható európai rendszeren is, egyébként szerintem az, hogy az amcsi ne futna europ. rendszeren hülyeség, miért ne futna!
Éppen, hogy amcsi verzió még ki se jött a játékból, szóval a SuperGamer úgy beszél baromságot, mint a pinty! -
#546 Crafting skills/Fusion -
unusual #545 a jatek januar 4.-en fog nalunk megjelenni europai valtozatban...jelenleg csak amerikai valtozatban szerezheto be (joval dragabban) de nem futathato europai rendszereken.
Ezt írták a SuperGamer-nél nekem. -
#544 Melyik skillt kell fejlesztenia hhoz hogy nagyobb kristályokat tudjuk craftolni a fegyverekbe ?
Mert van már egy jó pár 50-es kristályom ! -
#543 Nincsenek. Semmi. Igen. -
mindero #542 A legnagyobb szigeten nincsenek is városok, csak az a kastély?
Mi az összefüggés a TW1-beli térkép és az itteni között? Az új rész teljesen más kontinenseken játszódik?
Úgy vettem észre nagyon kevés köze van egymásnak a két játékhoz. (Még a vége sem stimmel az új rész elejével.) -
Merkaba #541 helló! azt nem tudjátok csapdákat hogy tudok lerakni? már vannak olyan csapdák amik nem pirosan jelennek meg de hiába kattintok rá semmi nem történik... -
#540 Na igen, én is rendelném már meg ha lenne egy hely ahonnan nem túl rabló áron lehet :) Akár csak serial is megtenné, és nem a hivatalos oldalon lévő rabló áron. Amazon.de-n 35-40 EUR-ért láttam, de az meg nemigen szállít ide :( -
Bejárható a part, a jobb alsó sarok és a középen jelzett terület. A kék a multi, a közöttük lévő részek pedig DLC-nek vannak fenntartva.
Valószínűleg én is megveszem majd ha a multiplayer hibáit javítják, pl xp/szint reset, néha nem működő village mód, afk játékos esetén elindíthatatlan játék. -
#538 Majd ha megjelenik akkor majd lehet róla szó !