Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Az én gépemen minden full maxon kb. 50-60 fps folyamatosan, egy reccenés nem volt kb. 1 óra alatt. Biztos egy játékról beszélünk, de akkor itt valami olyasmi lehet, hogy a te hardveredbõl valamit nem "szeret", mert kb. 2x olyan jó géped van mint nekem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Murder3
ez nem lesz magyar felirattal?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

wedge31
Amire teszed.

Ez mekkora poén küldetés lesz...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mer hardon kezd alapon?
wedge31
Ja, már bánom hogy hardon kezdtem.

marha könnyen megnyaffantanak 😞
amazon.de
Még augusztus elején megrendeltem, így 47 euro volt, + 7,5 euro a szállítás.
Most olyan 58 euro körül van.
rotator
Hol és mennyiért vetted?

TVelvet
Mivel az én bugom még mindig fenn áll, addig nem igen tudok vele játszani : (
szép...😊
Ma délelõtt megkaptam a Royal Edition-t. Ahogy már említettem egyedül attól tartottam, hogy kifejezetten német verzió lesz, mivel onnan rendeltem. De hál'istennek valóban "multilingual" , vagyis angolul is rajta van. Egyedül a kézikönyve (füzetecske) (Handbuch) német, de ez nem izgat. Az "Eredeti játékaink" fórumába tettem be néhány képet a csomagról, ha érdekel valakit.
Thanx!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wedge31
Jéggel ha jól emlékszem.

A Turok-ot hogyan kell kinyirni? A játék elején,amikor megkapod a pálcát.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Nálam jó ideig nem eteti magát magyarítás hiányában!
Addig elleszek a sok másik játékkal.

Next PC upgrade: 2022

furi..de a játék mocskosul eteti magát,legalábbis ami a loot-olós és a szintezõs részét illeti...és a terület..5 órája nyomom ma kisebb szünetekkel a világjárást és a nagytérképen alig látszik a nyoma😊
grebber
Nagyon úgy néz ki igen, nálam is annyi van!

Azt mondjátok már..én nem találok valamit,vagy tényleg csak 1x Anti aliasing és 1x izé másik van benne?
Avenger
Nálam akadás mentesen fut egy majd két éves configon és minden fullon. Így az elsõ 5 perc után komolyan fontolóra veszem hogy a gothic 4re rá se nézzek többé... 😊 Egyedül a karakter animációk lehetnének jobbak, de láttam már rosszabbat is. Hangulatban viszont a kastélyos rész nagyon ott van, a többi majd kiderül 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Megy ATIval..nekem csak 4890-em van a kollega 58xx-hez képest,de 1680*1050 max ami lehet és csak akkor áll meg ezred másodpercre,mikor új területet tölt...
grebber
LOL annyiért soha nem vennék az én gépem ma már fosnak számít. A jó közelébe sincs sajnos.De ez van ezt kell szeretni.Vennék jobbat simán de az elveimmel ütközik!

Beszarok, ha windowed mod on-ra váltok és minden fullon van tökéletesen fut, na ez mitõl van? Mi csináljak?
rotator
Tutira nálad van a gond, ennél sokkal gyérebb gépen (ATI kártyával is) tükörsimán fut maxon. Nekem egy problémám van, az egérnek elég nagy az input lagje fordulásnál (mindegy, hogy hardveres kurzor vagy sem), megmozdítom, majd fél másodperc múlva már el is fordul a deék Charles Bronson utánzat. Mire megjelenik nálunk a stuff, remélhetõleg ezt javítják (a hivatalos fórumon mások is panaszkodnak emiatt), és akkor bõvítem vele kollekciómat (1 óra próbajáték után bejövõs). 😊

Azt a feature-t hogy ha körbenézek elmossa a képet (motion blur), nem lehet valahogy kikapcsolni? mert nagyon zavaró...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

wedge31
Nekem is minden maxon és tökéletesen fut szaggatás nélkül...

JethroHUN
Akkor ez egy rakás szar, ATI kártyával nem megy akkor... 15 fps a legkisebb beállításon is, de a legnagyobb beállításon is ugyan úgy...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hát én lepetézek miket írkáltok itt "max grafikán szaggatás nélkül stb."
Corei7 980x 4.2 GHz, ati hd5970 videokari ,6GB ddr3 ram nem sorolom továb v-sync bekapcsolva minden maxon és 15-27 FPS között mozog a diavetítés. míg a gothic4 , vagy metro2033 stb. gépizassztó játék 40 fps alá sosem esett. És ami dúrva, hogy physx elemeket vélek felfedezni a játékban ami lehetelen mivel ati kártyám van. Biztos, hogy egy játékról beszélünk?<#nemtudom>
JethroHUN
Nem mindenki vesz 450e ért gépet...

wedge31
Én most egy dolgot hiányolok hogy nem látom az monszták szintjét, igy aztán az egyik csonti 2 lövés a másik meg 12.

grebber
Az én gépemmel full HD-be minden csutka maxon nem láttam még 50 fps alá menni (frapssal nézem).

JethroHUN
Milyen gép kell ehhez? <#wow1> akárhova rakom 15 fps, még deatil 3/3 textura 5/5 de ha 1/3 és 1/5 akkor is ugyan úgy 15 fps se fel se le :S

Ez már a teljes játék.Mit vagytok meglepõdve? Jól van optimalizálva ennyi az egész.

minimize
valakinél nem volt a telepítés-elsõ indításnál probléma?
win7 alatt, bármely meghajtóra telepítve beadja a kezdõképernyõt, végig ér a piros csík, aztán kilép, "ismeretlen hibával" az oprendszerbe.
dx, catalyst, hang friss-mi lehet a probléma? (tûzfalban kikapcsoltam az exe.jé-t)
tanácstalan vagyok.

No one can stop Death!

wedge31
A dobozos is kijött kedden.

Ott a kavarás hogy az USA + Ausztrália + UK release lesz jövö január, mindenhol máshol november.

Nálunk is kijött volna de az itteni forgalmazok angliából hozatják a játékokat.

JethroHUN
Akkor csak a dobozos lesz jövõre?

wedge31
Már kedden kijött pc-re.

JethroHUN
Pedig csak márciusban lesz kint PCre... akkor ez most egy jó nagy "demo" ?
reloaded barátunk kihagyta a felét? vagy az át sincs protolva pcre azért hiányzik XD boxra is ~6.4Gb

Sõt,még a 4 GB-t sem éri el.Feltelepitve 3.5 giga,és 2 perc alatt feltelepül a játék.

Inferno
meg van sry....😄

PS3/X360 user: Infernohun

Inferno
Engem is érdekelne... 😊

PS3/X360 user: Infernohun

úgy néz ki több helység lesz..és azok nagyok..de kihaltak..az elsõ pl áll egy kis faluból,pár tanyából,meg hatalmas szavannából,ahol lehet mindenféle dögöt ölni meg füveket szedni...de most kaptam csajtól lovat meg alkímiát,bármit lehet bármivel összefõzni,nagyon állat😊
JethroHUN
Milyen hosszú ez a játék? és kb mekkora map? mert az 5gb-t sem éri el a mérete a játéknak.

arra lennék kiváncsi a sztyeppén mi a tökömet keres annyi Anubis katonája,hogy nem mozdulni de még élni is alig lehet miattuk😊

JethroHUN
Ezeket hova kell beírni?

wedge31
Néhány bonuszkód :

6972-5760-7685-8477 - Labyrinth / bonusz quest /

3542-3274-8350-6064 - Elexorien Sword

4149-3083-9823-6545 - Dragon Scale Armor set

Kezd far cry 2 érzésem lenni...strucc,orrszarvú,vaddisznó,keselyûk...😊
Elkezdve a chapter 1-et,át a faluba..orkokat leváltják a kötelezõ majmok,gepárdok,pókok..a falu nem túl nagy,ellenben van benne kereskedõ is,meg szerencsejáték,ahol lehet pénzt fialtatni..kockázás és póker közül lehet választani..
az íjazást nem nagyon értem ám..eddig magamtól nem sikerült megcsinálni a dupla nyilas mesterlövész módot,amit az elején az orkvezér tanít...
1 óra alatt, még annyi idõm se volt, hogy azon elgondolkodjak, hogy állna jobban kézre.... Csak feldobtam fut-e, kipróbáltam, hogy milyen, aztán már fel is lõtték a pizsamát...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TVelvet
nem nem sprintelés, hanem felgyorsul a játék, olyan mint ha egy filmet 2-3x sebességre vennénk
wedge31
Teljesen átpakolhatod ha akarod.