1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#617 Orosba is van pár darab, akkor alina házának az udvarába is van 2.
most ennyire emlékszem hirtelen de vannak még helyek ahol vannak.
amúgy hívni nem lehet tehát érdemes oylan helyen hagyni amit megjegyzel.
-
Wheyprotein #616 SPOILER:
van egy küldetés a warrior guild felé, egy tagot temetnek majd le kell verni a gonosz banyát és olvastam vissza felé, hogy a ház alatt van egy csontváz aki mellett lesz egy kinyithatatlan láda.
Ki vettem a banyából mindent még sincs meg az a tárgy aminek meg kellene lennie vagy én olvastam vmit félre? -
#615 Elkavartam valamerre a lovamat, tudja valaki, hogy hol tudok újat venni vagy szerezni? -
#614 amúgy assansinhoz érdemes az air mágiát is befejleszteni mert azzal lehet láthatatlan formát magara ölteni amivel könnyen lehet asasinolni:)
-
#613 Én is assassint indítottam, aztán rágyúrtam az íjász és warrior képességekre, mert rengeteg olyan alkalom lesz, amikor sok ellenfelet kell lemészárolni, ott meg nem mész az assassinnal semmire. -
#612 de harcba mindenképp kell warrior skill mert a sneak az akkor jó ha nem vesznek észre és hátulról leszúrod őket. -
#611 Sziasztok,
Valaki indított ebben a játékban full assassin karaktert? Azon gondolkozom, hogy szívesen indítanék de úgy tűnik nekem hogy sokkal kevesebb a skillje mint a másik 3 kasztnak és lehet hogy ezért nem járnék jól. Gyakorlatilag a sneak meg egy másik skillt lehetne fejleszteni, mert a másik 3 az a lopás meg ilyesmi amit harcban nem használhatok. -
#610 A Two Worlds 1.01-es patch persze hogy jó a RELOADED-re, mivel az alapjátékot sem kellett crackelni.
Egyébként most már van egy autoupdate az opciókon belül is, szóval szerintem jön még patch valamikor. -
meteoreső #609 nem lehet találni életlapokat pedig gyógyításnál nagyon jó lenne.
1 db om van csak, nagyon megerősítené a mágus karaktert
írja itt ez a hotfix hogy ettől kezdve lehet venni.
Valaki felrakta már ezt? reloadedhez jó ez?
nagyon tetszik hogy ennyiféle lény idézhető meg.
az óriás skorpió és a kőgólem a kedvencem van esetleg valami hely ahol a teljes varázslat lista le van írva?
-
#608 Ez a vitorlázás nagyon jó :) nincs verseny ebből is? :) -
torma1 #607 Köszi a gyors válaszokat! Van egy 100%-ot erősítő. Szerintem azt érdemes betenni. :) -
#606 A Tomb of the Archpriest Qaa helyre kellene eljutnom, de egy vasajtó zárja el az utat előttem. A kulcsot kitől tudom beszerezni? -
#605 a 4szög lakú skill kristályt hogy tudom berakni?
mit kell hozzá fejleszteni? -
unusual #604 Lopást miként lehet aktiválni? Most időre megy 1 ilyen küldim..... -
#603 A seal kristály egy másikat erősít a megadott százalékban, tehát önmagában nem használható Viszont, ha egyszer felhasználtad utána már nem lehet kivenni. -
#602 Ugyanoda mint a többit, de utána lezárja a kristály upgradet tehát érdemes átgondolni mielött beteszed. -
torma1 #601 Sziasztok!
A Seal kristályokat hova kell berakni? Maxon van a Fusion skill meg van egy 7-es kristályom ami 100% ad. A többi kristályt engedi betenni a tárgyakba csak ezt nem. -
#600 Persze hogy vissza lehet menni ha megtalálod a teleportot a másik szigeten ugyanugy visszateleportálhatsz a kezdő szigetre is ! -
Mr. Perfect #599 A kezdő szigetre vissza lehet még később menni ha már egyszer tovább mentem? -
#598 Amikor használja a Dragon fangot akkor azt mondja keress fel azt a Titkos alaguti átjárót ami a Tower of Fanghez vezet ! Kimész a barlangból ahonnét jöttél megnézed a térképet hova kell menni és ott lesz egy teleport átjáró az alaguti átjárához persze elötte le kell gyakni egy pár Varn sámánt harcost és ijászt !
-
unusual #597 Uhhh....Sorry,akkor lehet a többi csak az 1-ben megy.... :-( -
#596 Igy van a Way to Tower of Fang küldiben egy titkos alaguti átjáron kell átverekedned magad hogy eljuss a Tower of Fang bejáratához !
De mielött elkezded nem árt ha jól felszerelkezel mert az alaguti átjáróban elég sokan vannak Necrisek habár ezekkel nincs gond Mummy-k ezekkel sincs gond Stone Guardianok na ezekkel nem árt óvatos lenni mert van hogy egyszerre 6-an is támadnak rád ! -
#595 ezekből csak az első 4 működik. -
meteoreső #594 LOCK elfogy a staminád persze hogy belassul...
Van stamina feltöltő varázslat.
Na amiért én írok az egy kérdés:
Út a toronyba, a főmágus mikor használja a fangot utána egy x jelenik meg a barlangban way tower felirattal oda megyek és egy zárt ajtó.
de mivel körben is lehet menni körbe is oda megyek de ott sincs semmi.
Hogy mentetek a toronyba? (a hadsereg megalkotása után)
valami titkos bejáratról beszél de nem találom -
unusual #593 Néhány Bonus Code ha érdekel valakit. :)
Two Handed Sword
3542-3274-8350-6064
Dragon scale armor
4149-3083-9823-6545
Two Handed Hammer
3654-0091-3399-0994
Térkép az utolsó labirintushoz
6972-5760-7685-8477
Armor of Darkness
9728-1349-2105-2168
Aziraal's Sword of Fire
9470-4690-1542-1152
Great Shield of Yatolen
9470-6557-8820-9563
Spear of Destiny
9144-3879-7593-9224
The Great Bow of Heaven's Fury
9447-1204-8639-0832 -
#592 Fejlesztened kell a Crafting/Fusion Skills-t ha nagyobb kristályokat akarsz berkani fegyverzetbe tárgyakba páncélokba !
-
#591 Valaki tapasztalta azt, hogy a karakter haladási sebessége teljesen sik terepen egyszer csak belassult? Nincs semmi növényzet, ami lassitaná.
Ha visszatöltök korábbi kimentéseket, ott még jó.
A karater nincs leterelve kb. 50 egységnyi cucc van nálam és a teherbirasa 200 folott van. -
#590 Találtam 3 gömb kristályt. Attribute, Lithe, Saaling kristályok.
Sajnos semmibe nem tudom belerakni. A régi tipusi kristályokat tudom használni, de ezeket nem. Mibe lehet, majd ezeket belerakni? Heavy páncélzatba? Vagy kell hozzá valaki, aki bele tudja rakni? Vagy valamelyik képességemet még fejlesztenem kell?
Help !
THx, -
#589 Kövesd a kis hordókat. -
mindero #588 Eltévedtem a 6. labirintusba. Elég kemény -
#587 á ma már másodjára futok bele az animates dead spell bugjába.... -
#586 Köszi :) -
#585 Az ilyen nagyobb skillköveket hova/hogy tudom berakni vagy mi a feltétele h berakhasssam valahova?
-
#584 azt kapod még az elején.
-
#583 Fáklyát hol tudok venni? -
#582 Two Worlds II v1.0.1 Hotfix Patch
* fixed crash in singleplayer campaign during streaming of levels (CD icon) or during teleportation.
* fixed one crash in multiplayer.
* fixed quality of rendering ogg videos (when HD video option is off)
* if game crashes while playing wmv videos then it is switched to ogg mode and next time ogg will be played.
* fixed missing in shops magic cards: Air Life and Air Lightning.
* fixed type of potion ingredients generated in village shops.
* fixed endless invisibility spell error.
* fixed wrong direction of camera in sniper mode in reversed vertical view.
* fixed problem with changing bid by +/- keys in dice minigame on laptop keyboards.
* fixed displaying wrong number of equipment parts in "destroy equipment" message box
* added missing "Check for updates" option to settings.
* some player reported long time of making savegames in full screen. It was possible caused by taking screen shot. Save screen shots can be turned off by console command: game.MakeSaveScreenShot 0 - it should be added to autosaveGame3.con file in Parameters subdirectory of save game.
* one change was made which could fix problem with saving multiplayer characters / village. Now if sending data to server fails then game make two more attempts to send.
-
#581 Csak sneak közbe tudsz csapdázni. -
#580 Be kell rakni az alsó sávba, rámész a csapdára és nyomsz egy 4-9 -et, aztán azzal tudod lerakni. -
#579 Van és bár elég egyszerű, nekem nagyon bejött. Túl sok gyakorlati haszna nincs a teleportok miatt, és mert nincs túl sok felfedeznivaló a tengeren.
De hangulatos, és ez a lényeg. -
Merkaba #578 helló mégegyszer. csak azt szeretném kérdezni hogy csapdát hogy rakok le. kell egy küldetéshez (kaboom a neve) de nem tudok lerakni egyet sem pedig van a skillen pont és nem is mindet mutatja pirosan.