1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • Tomy Lee
    Ok kösz.Akkor 1 ranger ágat választok hozzá..
  • Murder3
    De legnagyobb álom egy editor lenne a játékhoz:)
  • Murder3
    leathereket a legjobban az íjtokok lebontásából meg íj ruhák és bőr kezes lábasokból éri meg kiszedni.
    azok nagyrészt úgyis szemét.

lehetne benne nyersanyag váltó vagy bánya rendszer amibe magad is be tudnád szerezni a yners anyagokat amik kellenek az uppoláshoz.
  • wedge31
    Az assasin kari nem életképes, kell mellé valami más ágat is fejlesztened.
  • Tomy Lee
    Hi.
    Ha assa-t választom akkor annyi lesz az össz.skillem ami ott van?Mert minden másik class-nak dupla annyi skille van
  • wedge31
    Muszáj lesz ha folyamatosan fejleszted a felszerelésed.

Például, börböl állandó hiányom van, viszont vasból meg acélból már annyi feleslegem hogy vinném már valami MÉH telepre csak a játékban nincs rá lehetöség.
  • Murder3
    amúgy emg multiról írjon már vki, hogy milyenek a módok stb, kíváncsi vagyok:)
  • Murder3
    Kár h a skillbokokkal szerzett pontokat nem lehet visszaalakítani és újrafelhasználni:S
    6 íjász képességet tanultam meg feleslegesen mikor soha nem is akartam íjazni....
    de szinte állandóan azokat találtam csak.
  • pointer4
    Én azt hiszem 26 most. De, csak nem fogok a shopban fegyvert venni, hogy lebontsam alapelemeire? :D
    Amúgy az a ház 30k-ért, tele hullával, annak a tulajdoni lapja, tuti hogy rendben van ? :D
  • Wheyprotein
    Rájöttem, hogy a necro a nekem való. Szépen tölti vissza a hp-m a sebzés is jól össze rakott kártyákkal.
    A herbal slops küldiben nem tudja vki mit kell csinálni?
    Néztem itt is de nem értem: http://guides.gamepressure.com/twoworldsii/guide.asp?ID=10114
  • ratgab
    Ja igen! Level 30+ -os vagyok (fejből nem tudom)!
  • ratgab
    Annyi pénzt kapsz questekből, hogy belefulladsz...

Megvan a Hatmandori ház (50k), New Ashos-i ház (30k) (itt quest alapján úgyis lesz még 1 házad), időnként veszem a gyógypotikat (gyakorlatilag kifosztom a kereskedőket) és még így is 70k pénzem van.

Ha elviszek egy kör fegyvert lebontás helyett a boltosnak, akkor olyan 5-6k biztos, hogy bejön belőle!
  • Gery Sniper
    Sziasztok! Most "szereztem be" a játékot, és a regisztrálásnál kicsit bekavarodtam, tudna valaki segíteni!?
  • pointer4
    És akkor hogy lesz szép házacskám ? :D
  • ratgab
    HA mindent lebontasz elégnek kell, hogy legyen!
  • pointer4
    Köszi, köszi, akkor jól sejtettem. Kár, hogy bizonyos szint felett már iszonyatos "drága" a fejlesztés. Egy kard szétszedéséért kapok 1-2 vasat meg acélt. Amikor már a harmadik drágakő slotot akarom beletenni, akkor van hogy 16+16 vas+acél kell egy szinthez. És ezt vagy 5x-6x elismételhetem. :)
    De hát itt tőr elő az emberből az őseink gyűjtögető életmódja :D
  • wesker24
    Miután a Metallurgy-t fullra fejlesztetted nem tudsz tovább fegyvereket upgradelni hacsak nem raksz pontokat a Weapon forging skillre is ha már azon is van egy pár pont akkor tovább tudod fejleszteni a fegyveredet ugyanez van a shiled castnál egy ideig tudod fejleszteni a pajzsodat aztán kiirja hogy már nem tudja tovább fejleszteni hacsak nem raksz rá pontot ha megtörtént a pajzsodat is tovább tudod upgradelni !
  • pointer4
    Hmm, köszi, ezt majd megnézem. Hogy nem tűnhetett fel :)
    Nincs valami részletes leírás, hogy melyik skill-el mit lehet csinálni ?
    Mert mint kardforgató, a metallurgy (vagy hogy írják) skillem fullos, hogy tudjak jó kis felszerelést upgradelni. De a weapon forge meg a shield cast skillek mire jók ? Mert van rajta skillponnt, de még nem láttam felbukkanni sehol sem őket. Vagy csak célirányosan növeli a fejlesztési szintet?
  • Murder3
    ja akkor vágom az altarral szembe....
    eddig nem tudom h nem vettem észre azt hittem teleport mert ugyan úgy jelzi ki:S
  • Murder3
    Én nem labirintusról beszélek mondom h a halhin és bayant összekötő útnál találtam egy barlangot ahol csigalépcsőn kellet lemenni és ott voltak guardok.

amúgy meg találtam egy alagsoros teleportos barlangot is amit nem jelez a térkép.
    az Orost és a(most nem tudom a nevétxD) falut összekötő úton a nagy sziklaflanál van egy rácsajtó fel lehet törni, de a térkép sem jelzi és bent necrisek múmiák vannak.
    van egy nagy zöld teleport része ami meg elteleportál egy másik szobába ahol van egy szarkofág féleség.
  • ratgab
    Jah! Bocs másik hsz-re válaszoltam! Labirintusban nincsenek ilyen ellenek.

Az szerintem nem questhez tartozik, de Halnin előtti útszakasz mellett van balra az a barlang, ahol stone guardianok vannak!

Bayan és Halnin közötti út

A 7-es és a 2-es pontok között található az út mentén jobbra az a barlang! Általában páviánok és hangyák vannak a barlang mellett!
  • pointer4
    Labirintusokat már letudtam, de azokban (igaz volt, hogy kox sötétben harcoltam (kétkezes kard hátránya)) nem volt kő katona, a nevét kiírja harc közben. Volt hangya, skorpió, valami fekete lovagok, volt még egy varázsló, aki elmondása szerint építette az egészet.
  • Wheyprotein
    Az elemeknek van valami jellegzetessége?
    Értem ezalatt pl. , hogy a water/ice lövedék lassít-e ha eltalálta a célpontot.
    17-es mage fire szinten még nem nagyon láttam ilyesmit vagy csak rosszul raktam össze a kártyákat, mert a fire semmit nem csinál.
  • ratgab
    Ha ruházatról van szó, akkor igen! Pajzsnál a kis ikon egy rangjelzésszerű dologgal a közepén azt jelképezi, hogy mekkora szögben véd az adott pajzs!
  • ratgab
    Savannahban van! Bayanban a kockajáték mellett van egy emberke, akivel beszélned kell, adsz neki azthiszem 100 aurát és akkor megkapod az első térképet! Onnantól mindig, amikor végigmész egy labirintuson, akkor megkapod a következő labirintus helyét!

Vagy van egy sokak által belinkelt kód, ami szintén megnyitja a questet!
  • Wheyprotein
    Az itemek neve alatt zöld ikonok vannak, ezek védő értékek vagy támadók?
    Mert ha védő akkor gondolom mage-nek necro védelmes ruha kellene.
  • ratgab
    Jah! De a hordók nagyon sokat segítenek, még az irányt is megadják (kicsit balra áll, akkor arra kell menni, ha jobbra, akkor meg arra)!
  • minimize
    EZT köszi!!
  • pointer4
    És hol van ? Mert azt a szigetet már letudtam 100%-ra, de ilyenre nem emlékszem.
  • torma1
    Sziasztok!

Aki azt mondta hogy nem boldogul a mágus még alacsony szinten sem az téved. Kb 8-as színtől nincs ellenfél számomra.Most 22-es vagyok 1200-at sebez a tűzmágiám. 120-as a willpower, kb 7500 a manám. Két-három lövés a legerősebb ellenfélnek is és vége. Ez a Hard fokozaton. Nagyon könnyű így a játék. Ha meg gond van láthatatlanság és már menekülök is. A tornádo+láthatatlanság mókás dolgokra képes. :) Csak a Tűzmágiára gyúrtam eddig. Szinte alig van aki resist rá.
  • mindero
    Ez az utolsó NAGYON durva.
    Ha nem lennének hordók nagyon hosszú lenne a játékidő.
  • ratgab
    30-as szinten érdemes visszamenni, addig felejtős! Legalábbis engem bedaráltak 10-es szinten még!
  • ratgab
    Hajamat téptem a labirintusokban (én mindig mentettem az elején)! Erre van egy jó oldal egyébként:

Labirintusok térképei

Az oldalon egy komplett végigjátszás is található mellékküldikkel, ami sok segítséget jelent!

Apropó, amikor New Ashos egyetemen egy diák kér tőled egy könyvet, az a könyv nem mindig jelenik meg a könyvtárban, ha nem jelent meg menj tovább a főszállal, meg fog később jelenni!
  • Murder3
    dehogynem a szavannában volt egy barlang és ott bementem és ott csigalépcsőfélén kellet lemenni és ott voltak a guardok.
  • pointer4
    Szerintem a szavannán nem találhattál ilyet, azok először csak a templom alagsorában bukkannak föl.
  • wesker24
    Ott teljesen mást kell csinálni !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki találtál tagot na azt kell megmneteni banyát elintéz és beszélni a taggal kiderül hogy a tag a Warriors Guildes és késöbb ha vársz egy kicsit és beszélsz vele akkor ad neki egy ajánlást amivel csatlakozhatsz a Warriors Guildhez. Az a titkos láda meg a Necromancy Guildhez kapcsolodik a csontihoz meg teljesen más dolog kell majd késöbb de azt csak akkor tudod meg csinálni ha az összes létező küldit megcsináltad a Warriors Guildnek.
  • Murder3
    Lenne egy problémám, az elején találtam egy barlangot a szavannán amibe stone guardianok voltak, na msot azt az istennek se találom meg:S
    a bayan és halhint összekötő főútra emlékszem h ott volt valahol.
  • mindero
    Kösz, megoldottam.
    Hordók ugyan abban még nem voltak (az a 8-9-10-ben van), meg patkányok se (az meg a 7.), úh kénytelen voltam gyűrűket hajigálni minden egyes kanyarnál, de végül is kitaláltam.
    6. volt a legnehezebb.
  • ricsa008
    lehet volt már

Anyone crashing? Try the new Hotfix Patch that was just released i mirrored it below and also there is no need for a updated crack. It should fix all crashing issues.
    Quote:
    Changelog:

-fixed crash in singleplayer campaign during streaming of levels (CD icon) or during teleportation.
    -fixed one crash in multiplayer.
    -fixed quality of rendering ogg videos (when HD video option is off)
    -if game crashes while playing wmv videos then it is switched to ogg mode and next time ogg will be played.
    -fixed missing in shops magic cards: Air Life and Air Lightning.
    -fixed type of potion ingredients generated in village shops.
    -fixed endless invisibility spell error.
    -fixed wrong direction of camera in sniper mode in reversed vertical view.
    -fixed problem with changing bid by +/- keys in dice minigame on laptop keyboards.
    -fixed displaying wrong number of equipment parts in "destroy equipment" message box
    -added missing "Check for updates" option to settings.
    -some player reported long time of making savegames in full screen. It was possible caused by taking screen shot. Save screen shots can be turned off by console command: game.MakeSaveScreenShot 0 - it should be added to autosaveGame3.con file in Parameters subdirectory of save game.
    -one change was made which could fix problem with saving multiplayer characters / village. Now if sending data to server fails then game make two more attempts to send

Code:
    http://www.mediafire.com/?pvc1o63cp9rchz6
  • Murder3
    meg Halhinba is van.