1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • MrStokes
    Koszi a valaszt!
  • Murder3
    oda állsz egy citizen mögé majd egy idő után megjelenik egy kéz jel akkor spacet kell ütni és akkor lép be a lopás menúbe.
  • unusual
    És miként kell lopni? Mert nekem csak hátbaszúrás megy.....
  • Murder3
    amúgy ahogy megszeeztem a theft skillbokot azóta elszórakozok a lopással a képesség fejlesztése mibe segít?
  • wedge31
    De még rugásal is..
  • deniro2
    Sőt, fegyverrel is.
  • Murder3
    mágiával is lehet zárat nyitni.
  • Murder3
    nem tudom nekem se csinál semmit, de ha éleszteni akarsz akkor az aniamtes dead varászlatot használd 1 corpse effekt kell hozzá envhant vagy aura hordozó és a módosítókból idő módosító kell rá csak asszem.aurával jó mert amíg tart minden hullát feléeszt magad körül, viszont óvatosan kell bánni vele mert ha nem természetesen megölt hulla kerül a sugarába akkor kivág a játék...

• Murder3
    én eddig nem találtam annyi fegyvert h ne fejlesztettem volna az előzőt, igaz a mágus botokat nehezebb fejleszteni a sima kardok íjaknál.
  • wesker24
    Meele fegyoknál az a helyzet hogy ha talál vagy vesz az ember a számára legjobb elérhető fegyót és használni is tudja akkor egyértelmű hogy a jobb fegyót kezdi el fejleszteni de igen ám lép az ember 2-3 szintet és máris uj választék van és az addignak hitt uj fegyver eltörpül az ujabb fegyokhoz képest ! Ugyhogy igencsak meg kell gondolni hogy milyen fegyvert fejleszt az ember !
  • wesker24
    Na akkor nézzük csak sorjában !

A Lion member tagsági kártya annaka fickonak kell akia zárt ajtó elött van beszélj vele és mikor kéri hogy mutasd meg a tagsági kártyát akkor keresd elő kattaints rá és már meg is vagyunk beléphetsz !

Az Umbrellás küldit a Necromancy Guild adja én se tudtam ejutni én is körbe usztam a szigetet késöbb majd beengednek ha haladsz tovább a föküldetéssel ! Asszem Professor Kaineth-nek vagy Mr Lexingtonnak kell küldit csinálni ! Elküld az egyik tag hogy beszélj a kapunál álló fickóval és onnantól kezdve elérhetővé válik aza rész is !

Szintén haladj tovább a föküldiben az a lezárt rész is elérhetővé válik !

A vitorlázás az nem kötödik semmihez az uyganaz mint a teleport !

Na igen a song of.. küldi ott tényleg zenélni kell az ajtónak mert mágikus zárlat van rajta ! A lényeg az hogy hogy minden ajtónál külön hnagszerrel kell játszani ! Elég ha jó közel mész hozzá és elkezdesz zenélni hacsak egy kis ideig is jól zenélsz ugy kb 5-10s akkor az ajtó kinyilik és mehetsz tovább ! Ugyanez van a másik 2 lezárt ajtónál !

Mágiában nem tudok segiteni mert alapbetöen warrior vagyok !
  • meteoreső
    Pár kérdés hátha valaki:
    Elakadtam a főszálban. Megszereztem az a lexikonos tagsági igazolványt de kinek mutassam azt meg, mert nem megy tovább a főszál.
    Az umbrellás részhez nem tudok elmenni mert teljesen körbeúsztam a szigetet de nem lehet oda bemenni, van egy camp tábor kapuval ugyan de nem beszélnek velem, lenyomba meg őket nem nyílik ki a kapu.
    a bottle kereszt a térképen a lexikonos részben egy lezárt részre mutat be sem lehet oda menni.
    Találtam egy vitorlát is azzal hova kell elmenni ?
    Meg van valami song of .. valami aminél zárt ajtó? komolyan zenélni kell neki ? mert a gitár hero részbennagyon béna vagyok az nem fog menni:)
    hirtelen ennyi... nagyon pepecselős nyomozgatós lett a második sziget :(
    Ja még egy kérdés összeraktam az élet lapot a lény teremtővel elvileg fel tudnék éleszteni egy lényt de nem történik semmi rá...
    A 10 élet lapos gyógyítás legalább már elég jó varázslat
  • wedge31
    Melee fegyoknál nem tudom mi a helyzet de ijaknál szokás szerint elég kevés a kinálat.

Folyamatosan fejlesztem öket szerencsére faanyag van böven, 4 ijam volt eddig és most vagyok lv29.

22óra játék után átértem New Ashos-ba, egyböl levágtak 30k-val egy házra ami tele van hullákal...egyébként ez a ház jobban tetszik mint a háromszintes villa.
  • wesker24
    Ahogy észrevettem nem nagyon érdmes fejleszteni a fegyvereket mert mindig lesznek ujabbak amik sokkal jobb tulajdonságai vannak !

Most épp acélra gyűjtök hogy tudjam majd upgradelni a késöbbi fegyvereket amugy fából már nekem is nagyon sok van vagy ugy 1000 db Vasból is van már 500 db acélból meg csak pár 100 db mert a kardokhoz ugye acél is kell !
  • wedge31
    Elméletileg nincs level cap a játékban.
  • wesker24
    Azért mert még csak lvl 36 vagyok és még nem adott ujabb cuccot ami magasabb lett volna mint lvl 36 ! A lvl 36 -ot is a swampnál értem el amikor a Zombikat gyilkoltam !
  • ricsa008
    köszönet megpróbálom
  • mike01010101
    Köszi, ez hasznos
  • mike01010101
    Én is azért álltam le vele mert nagyon idegesitett a túleffektezett kép meg a hullámzó kamera. Biztos hogy lesz hozza patch vagy mod ezek megszüntetésére, legkésőbb jövő év elején az amerikai megjelenéskor.
    Esetleg egy mod-toolkit.
  • MrStokes
    Lasd [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1206259797&no=515]#515[/URL] es az itt szereplo linken a tovabbi parancsokat.

A blur az az effekt, ami elhomalyositja a dolgokat, altalaban a hatteret.
    Aztan meg ott van a HDR es a Bloom, ezeket ki lehet kapcsolni, ha nagyon zavar a sok csillogas.

Elsot kikapcsoltam, egesz jo lett vele a jatek, a masodikat meg nem neztem.
  • ricsa008
    mintha sok lenne blur effekt v. hasonlo mosot v. túléles nem tom hogy mondjam de nagyon bassza a szemem
  • ratgab
    Mit értesz borzalmas grafika alatt?
  • ricsa008
    most hogy eltelet egy kis idő nem találtatok valamit a borzalmas grafikára ? mer játsznám de 10 perc után kifolyik a szemem
  • MaskimXul
    Ha végeztél a swampban lévő questtel, akkor vissza tudsz teleportálni.
    De miért pont 36? A játék kb 50-es szintig generálja a cuccokat, efölött már nem lesz jobb.
  • wesker24
    WTH ? Épp a Chapter 3-nál járok és Tir Gealban vagyok és mivel már elértem a lvl 36-ot a legjobb cuccaimat ott hagytam a New Ashosi házamban arra az esetre ha elérem a lvl 36-ot visszamegyek érte de nem nagyon tudok vissza teleportálni ! Késöbb vissza lehet majd teleportálni a 2-dik szigetre ? Mert ha nem akkor bukta az egész !

• Avenger
    Én szerencsés voltam a labirintusokkal. A hatodikban is hamar betaláltam a sírkamrába, csak kifelé tévedtem el egyszer :D Igazából ott a holttesteket kell követni hordók helyett, csak azok nem a bejárattól vannak szétszórva hanem meg kell találni a kiinduló pontjukat :)
  • pointer4
    Én is, elszórtam vagy 40 felszedett tárgyat már mire végeztem némelyikkel. Az volt a legfrusztrálóbb, amikor szembe jött velem a már korábban elszórt tárgy. :)

Világításnak egy tűz/elektromos kő a nagy pallósban sem utolsó :D
    Az is kétkezes, de a fáklya fényét azért nem hozza.
  • unusual
    Köszi szépen ez elég nagy segítség!
  • unusual
    Nekem varibot + fáklya simán megy. Persze ez mind " peace " mód-ban. :)
  • pointer4
    Igen, az baba. Köszi.
  • wesker24
    Vagyis a Chapter 3 ? Ha igen akkor csak töröld a serial bejegyzést is regelj egy ujat és ennyi !
  • pointer4
    Most hogy kinyírtam azt a lebegő csávót, aki visszatért halottaiból, a játék legelejéről, gondolom elteleportálnánk a legnagyobb szigetre. Na itt kér egy serialt, mert hogy jön a Part 3. Itt kellene megvenni ?
  • Avenger
    Tűz+enchant+idő. A labirintusokban nagyon hasznos :)
  • wesker24
    Ahogy mondod ha olyan mágiakártyákat raksz össze és van egy rakás Time Modifier kártyád is összerakhatsz olyan varázlatot is ami állandó fényt csinál söt olyan mágia kártyát is össze lehet rakni ami egy hatalmas massziv fényt csinál ami megvakitja az ellenfelt x másodpercig !

• MrStokes
    Koromsotet dungeon-okban hogyan oldhato meg, hogy az ember lasson is valamit? Tudom, van faklya, de valamiert maguskent a ketkezes magusbot mellett mar nem akarja hasznalni.
    Valami otlet? Esetleg lesz kesobb fenymagia?
  • ratgab
    Szintúgy állandó hiány vértekhez való láncing(?)-ből!
  • ratgab
    Tutiii.... XD! Legalábbis a még nem kételkedett senki... aki beszélni is tudott volna a dologról később... XD
  • ratgab
    Először benyakalsz egy potit, amit a ládájában találsz, majd elmész az infirmary-ba és adsz pár lötyit a bányászoknak, majd amikor visszamész kapsz tőle egy red death elleni lötyit, amit megint be kell nyakalni (én is itt akadtam el egyébként, azt hittem, hogy betegnek kell beadni az utóbbit, de nem, neked kell meginnod)!
  • Murder3
    Én nem is nagyon foglalkozom a fővonallal nagyon elvagyok vele:P
    Eleinte óckodtam a szavannától, de egész kellemes terep, persze igazán az Alsorniai sziget világféle fantasy környezet tetszik ahogy látom new ashosba is olyasmi lesz majd megint.
    De pl a városok is nagyon tetszenek nagyon jól ki van dolgozva h él a város nem pedig állnak az npc.
    csak hát elég fura h a szavannán a 2 város kb 100 méterre van egymástól...
    a többi kis falu meg nem rossz de ott nicsn nagy nyüzsgés a free world játékok legnagyobb betegsége a terep kiahsználtságát nem lehet leküzdeni.
    szivesen látnék a szavanna több pontján is városokat úgy még jobb lenne.
    meg ugye modnják h nagyon jó a hajókázás csak nincs eléggé kihasználva pl milyen jó lenne ha lehetne csinálni sok kis alsornia méretű szigetet és azok közt lehetne hajózni questelni...etc.
    az alkímiai részen kéne még egy kicsit csiszolni.
  • BEAST #658
    Na igen, sajnos nekem nem igazán tetszett az alapsztori meg a világ, de maga a játék és a rendszere egyáltalán nem rossz. Ha rászabadulhatnának a modderek nagy sikere lenne a multi résznek. Nagy hirtelen már Neverwinter Nights szintű PW modulokat láttam lelki szemeim előtt. :/