Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nekró skilleket hol lehet majd tanulni?
engem az érdekel igazán.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Csak nem szabad eladni a talált skillbookokat.
Mage guildhez hol lehet csatlakozni?
Mert egy mage házat találtam csak kereskedõkkel volt tele meg egy quest táblával és egy zárt ajtóval a végén.
ha az irányítást nem cseszték volna így el csúcsszuper is lenne.
Olyan érzésem van mikor megállok mintha korcsolyázna, lóval kanyarodni meg 😛
Nektek sikerült 3 perc alatt oda vissza megtenni a lovagolós pályát ?
oda is alig...
Egyelõre nonszensznek tartom.
Warriors Guild 100/58
Merchants Guild 100/32
Viszont a Necromancers Guildet nem nagyom vágom találtam egy titkzatos csontvázat fel is vettem egy titokzatos cuccot a csontvázból és kaptam egy küldi a Mecromancer Guildtõl ! Ott van elöttem egy láda ami Locked de a quest log szerint a titokzatos csontvázés a különös láda összefügg egymással ! csak még nem jöttem rá mit kell csinálni !
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A köcsögje beidézett vagy 2-3 Necris csontit meg 1-2 Dead Knightot mire levertem öket ujabbakat idézett meg na mondom elmész ám a francba aztán levertem a mágust és a megidézett lényeknek is annyi lett !
Azért ez elég durva egy cucc habár nem vagyok mágus és már csak 2 szint választ el a lvl 23-tól nem hinném hogy meglesz a 50 Willpower pont és a fire mastery lvl 6 XD

Amit lehet eddig megcsináltam a warriors guildnek 40/100 az elismertségem.
Az hogy mi értelme mindegyik guildben van Blacksmith is meg kereskedök is és elég olcsó áron vehetsz tölük cuccot habár a skill book-ok elég drágák de még igy is olcsobb mintha Guilden kivüli kereskedötöl veszed meg ! Habár a Mages Guildnek nem vagyok a tagja és nem vagyok mágus de ott is szoktam nézni milyen cuccok vannak !
illetve mindenk lehetek a tagja vagy csak egynek?
Ha már tagja vagy akkor végig kell cisnálni a Warriros Guild küldijeit miután végeztél velük mondja is hogy most egy kis idöre van szüksége gyere vissza késöbb !
Ha már megvan az összes Warriors Guild küldi akkor várj türelemmel és csináld a föküldit az egyik föküldi teljesitése közben asszem amikor Basel-nek csinálunk küldit akkor mondta is hogy lehet jelnetkezni már az Arénában ha pénzt akarsz szerezni !
Az aaréna mellett lesz majd egy helyiség ahol lesz egy aréna mester na nála lehett jelnetkezni harcra !
bár viszsamentme késõbb akkor meg kevesebb skillje volt...D:
kár mert én mágiára gyúrok az elsõ karimmal és így nem oylan életképes már a kezdõ szigeten lévõ groll egységekbõl is akadt pár aki már túl erõs ellenfél volt.
Csak az Aréna harcolással léptem 3 szintet !
És szereztem egy rakás pénzt most van vagy 30k lovém !
Illetve az egyik Citizen kereskedönél szoktak néha varázskártyák lenni !
merrefelé keresgéljek ahol varázskártyákba botolhatok?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mondta az NPC, de nem figyeltem, a küldetés naplóban meg nincs leírva, de még csak a térkép sem jelöli (vagy hülye vagyok, ami erõsen lehetséges :-))!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Levertem mindenkit akit csak lehetett ! X menet volt habár a végén már elég kemény és durva szörnyeket adott be ellenfélnek ! És a X Final Boss elég huzós volt egy csapása 30-40% health minus ! 😄
Ha nem maxoltam ki volna ki a Physical Resistance skillt most elég nagy bajban lettem volna !
Akit érdekel itt van a kép az Aréna X Final Bossáról !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ime egy kép rólam is ! 😄

Milyen jelekre gondolsz?
A hullánál nem lehet megnézni mi van kifosztás elõtt.
van vmi oldal ahol le van írva pontosan?
mert a játékba igen vérszegény az információáradat...
illetve van vmi lehetõség arra h ha kifosztok egy hullát megnézhessem miket veszek fel elõtte anélkül h utánna kellene az invetorimat takarítani?
A másik meg, hogy ha végeztem a mage guild küldikkel akkor azokat hol lehet leadni? Csak mert mintha küldizések után nem tûnne el a szöveg az ablakból.
Pedig azért az kemény 1500 pííz volt, amit odaadtam neki!
Tényleg van ilyen h kiírja h nem mehetsz tovább csak multiban?
Ez de gáz.
És ha én utálok multizni?
Gyakorlatilag társultam vele, de nem tudom, hogy hol van a bolt!
Nah igen a varázsló aktiválta a teleportot most már a szavannás szigeten vagyok.
Lehet hogy gáz de én még a szigetrõl nem tudok kimenni....😞((
Kaptam a küldit hogy a szavannára kell menni. Gondoltam a tengerparton találok csónakot..de nem! Remélem nem úszni kell a kontinensre..????
Amúgy az ork táborban mindig levernek! Egyszerûen nem megy 3 orkkal szemben, hiába csapkodok egyet, a másik a hátamba kerül és egycsapásra levág!!!! Próbáltam már elgutni hogy akkor csak 1 követ és azt leverem , de mindig odaértek a társak amig az egyikkel kardozok..ehhh.
Azóval elmesélné valaki hogy hogyan jussak ki a szigetrõl a szavannába??
köszi,
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
lv22 a karakterem, de sehol nem találok warrior skillbookot, van 1 aktív skillem a block breaker, és még a pajzs törõ de nem olyan fegyvert használok. Most vegyem meg a 2H fegyverhez valót? Mind a 3db az kb 30k aura :S
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676