1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#737 A karakterem teljes statisztikáját h a hatások meg ezek összétékét meg lehet valahogy nézni? -
#736 Abból amit látsz, van pár ami a mobil platform, nehogy megzavarjon..
Körbehajózva, vannak kis kis település szerű helyek, ahol él pár látszólag halászatból megélő szörnyike. De ahol vannak is páran, az a különálló szigetek (10-20 lakószámmal), illetve a nagyon nagy kontinens, említett belső szorosa. -
ratgab #735 Nagy sziget körüli teleportok körül van valami érdemleges felfedeznivaló? -
#734 20órám van eddig a játékban, és most értem át a második szigetre én is.
élvezetes,úgyhogy köszönettel olvasom a hozzászólásokat-tippeket! -
#733 Én a következő szigeten egy ládában találtam még hatot, de természetes lelőhelyét még nem fedeztem fel.
Mondjuk utána még harmicat kér majd :D
Viszont körbehajóztam a szigeteket, jártam sokfele, a felső nagy szigetnek - ha oldalról nézzük olyan mint egy tátott szájú arc - a "torkánál" van egy szép nagy lemészárolható település. Illetve mindkettő kis szigeten is :D
Jó kalandozás, vigyetek personal teleport platformot :D
Még kimaradt 3 sziget, majd azok jönnek legközelebb :D -
#732 Termesz tojásokat honnan tudok szerkálni?
a szavannai várak már üresek és egy házba találtam 9-et de még kéne egy csomó.
-
#731 Annak a gyíknak tényleg elég volt 8-10 lövés, de a kiköpködött haverjainál jól jött :D
Viszont találtam egy kifogyhatatlan olcsó fémforrást :D
Este, amikor sok az őr legyilkolom mindet :D Ha egy sem marad, akkor nem fognak üldözni :D És tele vannak cuccal :D
-
#730 Én 26 óránál tartok, most nézek körül New Ashos környékén. -
#729 én se szoktam addig nyugodni amíg nem török be mindenhova:D
-
#728 29 óránál tartok, pedig még csak most értem át New Ashosba...
Mondjuk én mindenkivel beszélek, minden ládát feltörök, minden problémát megoldok:) -
#727 Ugy van ahogy ratgab mondja a föboss elleni harcnál nem sok mész vele ! xD Én is már tiszta ideg voltam főleg azért mert nuku save a föboss harcnál ! -
ratgab #726 Ott még én is úgy áltam... -
#725 Pókerezni fogunk ? :D
Jön még ide DLC :D -
#724 Én most 15 óránál vagyok úgy h 1 questje jutottam el hatmandor meg cheznaddarba.
-
ratgab #723 Az a vicces, hogy a főboss ellen nem fogod használni az a kardot... -
#722 Nekem már csak az uccsó főboss küldi kell, meg 30 lárva most épp a stéges csókának, minden megvan. így 31 óra, 41es szint, és most végre sikerült kimaxolnom ezt a kurva karodt fullosan. Még a nagy szigetet is körbehajóztam a kis települések kifosztása végett, hogy legyen alapanyag :D Olyan voltam mint valami cigó, csak a fémre mentem. :) De megvan!
Most jöhetnek a páncélok, de sajna arra nincs elég fegyveres enemy az egész országban :D
Az az ékkőként betehető cucc, ami lezárja a fegyvert, az minek sz értékeit növeli meg? Mert a sebzés a kardnak nem nőtt ha beleraktam. -
mindero #721 Én asszem 19 óránál fejeztem be level 36-on. A mellékküldik kb 70%-át is beleértve, bár nem nagyon álltam le bámészkodni, meg felfedezni, mert kevés időm van játszani (+már a végét untam). -
#720 Én jelenleg 25 óránál tartok de még közel sincs meg minden Side Quest a Guildes küldikből is van egy pár a Thieves Guildet el se kezdtem a Chapter 3-ban a mocsaras részen elég sok zombi meg más rusnyaság volt aki utamba akadt azokat mindenkit legyilkoltam ! na meg chapter 4-ben lévő nagy mosntereknél is elég jól lehetett fejlödni !
Maradt még hátra néhány quest minden Guiildből amibne benne vagyok !
Merchants, Warrior, Mage, Mecromancers,
Jah és mindenkihez bemnetem hátha ad Questet tehát mindenkinek akinek baja volt New Ashosban annak elintéztem amit kellett !
-
ratgab #719 Nálam 25 óra: főquest+ össze mellékquest (sokszor ez utóbbiaknál a szöveget nem olvastam el, mert annyira nem érdekelt).
Tudom, hogy mindent megcsináltam, mert megnéztem egy leírásban!!! -
ratgab #718 Akkor én 3 kör alatt lenyomtam! 25 óra? Nekem minden főquesttel együtt lett annyi... és 43-as szinten fejeztem be!
41-es vagy és nem csináltál questeket??? És azt hogy csináltad? Farmoltad az állatokat vagy mi?
Spoilerben írtaknál én is úgy döntöttem a chapter 3-ban, ennek ellenére uncsi volt! Ezt a vonalat már a Witcherben is láttam (legalábbis engem arra emlékeztetett! -
#717 Igy van ma reggel hideg fejjel nyugodtan simán levertem a főbosst !
Nálam 6 Magma sentinel jött mármint első körben 1 második kör 2 és a
3-dik kör 3 magma Sentinel ! A fő story-t én is végivittem mindösszes
25 óra alatt ! Viszont még rengeteg mellékküldi van hátra asszem neki állok a Guildes side Questeknek ! Amugy lvl 41-en fejeztem be a main Questet !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!New Ashos nekem is tetszett de a Chapter 3-ban lévő mocsaras pálya is tetszett mert 2 külön történeti szála van attól függ hogyan döntesz ! Mert ha nem ölöd meg a Witchet akkor ujabb 4-5 Questet kapsz és fényt deritesz az igazságra ki is volt valójában a Witch és mi történt vele és a legvégén a katakombákban kellett harcolni a Démon Garaddor-al mivel Garaddor halott volt az átok megtört és a Witch alias Naila aki Gandohar szerelme /barátnője volt visszanyerte szép emberei alakját Aidan-t és megmentettük amiért szépen kaptam 5000 Aurát és a falusiak is megmenekültek mind mindenki happy volt. Viszont ha megölöd a witchet ahogy Garrador mondja már legelején akkor nincs ki védelmezze a falusiakat és alegvégén amikor a faluban jársz látod hogy a falusiak mind meghaltak Garrador kiirtotta az egész falut. -
ratgab #716 Gyakorlatilag kaptunk 3 várost, 1 ku..rvanagy sivatagot, meg 1 kisebb dzsungelt és kész... Tegnap áthajóztam egy kisebb szigetre, volt ott pár vidon tábor aztán kész... -
mindero #715 Végigvittem.
Ennél technikailag profibb játékot nem láttam még. Egyszerűen gyönyörű elejétől a végéig. A szavanna után ugyan számomra megcsappant a hangulata, főleg a történetbeli gyökérségek miatt. (Most mindent a Nehrimhez viszonyítok sajna.)
Egyébként minek volt az uralkodója Gandohar? Mert kb az egész világ kietlen pusztaság (Hatmandor kivételével). Az első részbeli királyság sokkal hihetőbb volt a sok várral, várossal, kisebb falvakkal (bár a történet ott még rosszabb volt).
Az utolsó harcban meg hogy nem lehet menteni a hajam téptem.
Jó lenne egy végre egy hagyományos fantasy történet várfoglalással, háborúkkal, nem mindig egymagamba legyilkolni mindenkit, kicsit unalmas már. Ezért is tetszett a tömlöcből szökés, de sajnos az volt a játék leghangulatosabb küldetése, utána már minden a megszokott volt.
Remélem kapunk hozzá egy jó kis szerkesztőt, onnan a határ a csillagos ég lesz. -
ratgab #714 pontosan kell célozni a ballistákkal és akkor hamar megmurdál!
Egyébként tényleg ritka gyépés főboss harc volt! Biztos úgy voltak vele, hogy már hullára tápolta addigra mindenki magát és így nehezítik meg, hogy 3 másodperc alatt szétvágjuk a főbosst! Nekem 3 magma sentinel jött!
Ne töröld le, hanem másnap tisztább fejjel verd le a boss-t, utána mehet az uninstall, de ne hagyd itt abba, mert később bánni fogod ( a teljesség érzés kimarad)
Egyébként én is végigértem!
New ashos végéig tetszett, utána már lapos volt, mintha kifogytak volna az ötletekből! -
ratgab #713 Annyit segítek, hogy az a quest teljes egészében Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag átdolgozva! :-) Aki látta a filmet az tudja a megoldást! -
#712 Jah persze Endurance poti meg 75%-100 % Fire Resistance poti szart sem ért ellene ! Alig volt harc benne az egész egy elég nehéz logikai értelmetlen baromság volt ! -
#711 Most lett elegem a játékból azonalli uninstall !
Nincs idöm nekem ezzel a baromsággal foglalkozni több mint fél órán keresztül próbáltam legyözni azt a kibaszott főbosst már csak 10 % élete maradt az 5 Magma sentinelt is legyöztem elfogyott már minden Endurance is Health potim már kotyvasztani se tudtam mert vagy nem volt vagy már felhasználtam alig volt már életem aztán hiába volt health regen amikor az köcsög az egész helyet megrázza igy elvesztettem maradék életemet is !
A legangyobb geciség meg az hogy nem lehet menteni vazee állandian ujra meg ujra kell kezdeni kb a 20 probálkozásnál Quit és Uninstall ! -
#710 Ott shock damage ér téged, én végig futottam, egy táv után abba hagyja.
A kígyó a köv próbához kell. -
Nos #709 találkozott valaki azzal a hibával, hogy a játék felcsrélte a bal és jobb egés gombot?
a keykódokat átállítva persze fel lehet cserélni, de a slusszpoén az, hogy van olyan menü ahol eredeti, van ahol cserélt és így elég gáz az irányítás -
meteoreső #708 Van egy olyan hely az emlékezéseknél a sűrű erdőben hogy van egy oltár és utána a folyosón villám csapkod beléd.
Lehet találni egy tekercset is egy kicsit előtte egy zöld kígyóval.
És valami ilyesmit mond hogy amikor arcodat az isten felé emeled...
elolvastam előtte a pergament de semmi hatás... -
#707 Onnan is kimaradt :)
Tudom hogy lefordították, akkor is ... -
Jocisan #706 Szia!
A forrás lemaradt?
Two Worlds II – Help, Bónuszkódok, Inventory, Jelábrák -
unusual #705 Saját fordítás,vagy van valami magyar patch? :) -
unusual #704 Thx for info sir! :) -
ratgab #703 Mondjuk ez a fegyver téma igen érdes! Én alapvetően warriort indítottam és a Chezznadar melletti Fighters guildben elvégzett küldetés (még nagyon nagyon, az elején van a játéknak) után kapott mindenféle földi jóval ellátott egykezes fejszét használtam a játék végég:
Íme:
Sulejman's Masterpiece
Fejlesztettem is és kb. 900 vágó, 900 zúzó, 50 tűz, 50 villám, 40 fagy sebzést tudtam belőle kihozni (kövekkel miegymással megspékelve).
-
#702 -
#701 Lehet de bugos, eltünteti a láda tartalmát. Ha meg fegyverrel vagy rúgással nyitod, akkor kevesebb cucc lesz benne, mintha rendesen lockpickkel nyitottad volna. -
xido #700 Ja..majd minden varn táborban van egy:) -
#699 nem kell vannak tuti helyek ahol szerezhetsz.
-
#698 Van arra vmi mod, hogy raakadjak az "elvesztett" lovamra?
Mar nem emlekszem hol hagytam... :S