1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • Jocisan
    Kezdőknek egy kis segítség Two Worlds II – A Varázslás Tudománya.

Kártyák, Skillek, Help...
  • s0n1c
    Tulajdonképpen nem a plusz terület mérete érdekelne, hanem, hogy milyen plusz fícsört ad a multi. Co-op, pvp, questek stb.
  • pointer4
    De azt tudni, hogy ott mi van? Városok, vagy csak síkság, sok szörnyel ?
  • wesker24
    A multi a 3-dik nagy szigeten játszodik nagy részt ! Volt is itt egy térkép hogy melyik a játék multi és SP része !

• s0n1c
    Aki megvette eredetibe, leírná pár mondatban mit tesz hozzá a multi a játékhoz? Tervezem beszerezni, mert egyszerűen zseniális az egész játék.
  • minimize
    BG nagyon jó volt, DA dettó,Oblivion kimaradt(eddig),HA nem állok újra neki egy mágus karakterrel a TW2nek, nekiállok!
    Köszönöm mindenkinek, és peace!!
  • mindero
    Szerintem meg nem. Biztos elő fogom venni pár év múlva, a Witcherrel, BG-el egyetemben, szemben az Oblivionnal, Risennel, Dragon Age-el, és sajnos a TW2-vel.
  • pointer4
    De mintha Nehrimből már megjelent volna angol, egy jó 2-3 hónappal ezelőtt.
  • wedge31
    Egyszer jó de csak ennyi, te azt írtad minden idök legjobbja az meg szerintem finoman szólva is butaság.
  • wesker24
    Majd ha lesz belöle normálsi release és nem várgagyi német nyelven akkor tuti ki lesz próbálva majd !

• mindero
    Ti tudjátok, én csak ajánlom ami jó (eddig mindenki odáig volt vele, főleg a mostani felhozatalhoz képest).
  • wesker24
    Elöször is rühelem a németet !

Másodszor ne szóld le a tavalyi év legjobb kalandjátékát !
  • wedge31
  • mindero
    Hagyd a fenébe az Obliviont, és játszd a Nehrimet.
    Minden idők legjobb RPG-je, és ingyenes (Oblivion kell hozzá).
  • Hullámlovas
    Véletlenül eladtam a Sulajmán axet. mit lehet csinálni? A kód nem müködik.
  • minimize
    köszönöm.
  • minimize
    nem, az lesz a köv.+ a kiegek.
  • unusual
    Ott van előtte 2 cuc amit fel kell venni,és megcsinálod a varázslatot,és rálősz.és kész is.
  • Murder3
    de kell lennie egy ice vagy water nem tudom effect kártyának.
  • Vraaanyek
    de olyan varázslatom meg nincs :O
  • Murder3
    jeget kell rálőni:)
  • Vraaanyek
    mit kell csinálni annál a résznél,ahol épp a tűzgolyó varázslatot tanultam, majd a varázsló ork lelépett, és ott állok valami tulokkal szemben, de bármit csinálok, nem tudok tovább jutni, kérem segítsen,aki tud!
  • Nos
    Ez a mágia rendszer nagyon jó, még akkor is, ha nincs teljesen kiegyensúlyozva. Igazából még nem is találkoztam ilyen kreatív rendszerrel. Ha valaki igen írja meg, kiváncsi lennék rá (ok, Ars Magica :) )
    Általában nem varázslóval játszok, de itt nagyon megéri. Nem a nehézség miatt, hanem a szabadság miatt.
  • Was
    Divinity 2 DKS
    Drakensang TROT
  • pointer4
    Obliviont toltad?
  • minimize
    aki végzett a játékkal, és nem kezdi el más karakterrel, minek esik neki hasonló kategóriában? (DA megvolt,3különböző karakterrel+kiegek)
    mit javasoltok, ami nem a Gothic4 pl.?
    köszi!
  • pointer4
    Bent a mocsárban? (Swamp)
    Meg kell oldani a település minden baját, és akkor menni fog. Csak fel kell sétálni az északi teleport ponthoz, és onnan.
  • meteoreső
    Találkozott valaki olyan hibával hogy a Chapter 3 ban nem működtek a teleportok ? Se a personal sem a kő, így a chapter 3 végeztével nem tudok visszamenni a kiindulási szigetre.
    Nehogy azt mondjátok hogy hajózzak oda mert a hajóhoz se tudok oda teleportálni :)
  • Avenger
    nekem is csak másodjára lett jó, de én nem töröltem sehonnan semmit, mondta hogy kell új, generáltam egyet aztán beadtam neki, és ment tovább :) Ki se léptem meg semmi csak Alt+tab.

Ha valaki kinyomta volna a Credits-t:
    LINK
    Jó ez a zene alatta :)
  • minimize
    az létezik, hogy csak sokadikra lesz jó a 3.chapterhez a serial?
    eddig nem volt gondom(1.chapter után új serial generál,stb), most is törlés, start,generál-ki-be irogat, de nem fogadja el a kódot(nem megfelelő ehhez a chapterhez).
    vmit elszúrtam volna?
  • wesker24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha végigvitted a játékot akkor már szinte semmi nem maradt a fő questekből onnatól kezdve bármit csinálhatsz egy fajta free Ride mode aminek sosincs vége ! Még befejezheted a kimaradt side questeket és kész !
  • Avenger
    A játék végével kapcsolatban lenne kérdésem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután lejátszotta az animációt, aztán credits után Dar Pha-van beszélünk és eltűnik, akkor a főszálból van még valami? vagy csak azért nem ér véget mert lehet befejezetlen questeket csinálni?
  • pointer4
    Lehet aktiválni kell valami tárgyal, valami általam fel nem fedezett helyen van a másik kijárat pl :D
  • Murder3
    de elvileg vissza is vezetnie kéne, mert amit én találtam az kétirányú volt:D
  • pointer4
    Mondjuk ha ez egynek a kijárata, akkor az nagy kibaxás :D Innen hazaúszni :D
  • Murder3
    ez egy teleport féleség lenne én találkoztam iylennek a szavannába az eggyik dungeonba.
  • pointer4
    Tegnap az utolsó kis szigetcsoporthoz is elhajóztam, gondoltam nem lesz rajta semmi, az ég világon.(kék zászló)

Erre két különös dolgot is találtam. Az északnyugati szigeten volt egy csapóajtó, ami egy jó kis zsúfolt, kifosztható raktárszobába vezetett.

Illetve a nagyobbik szigeten egy érdekes jelenséggel találkoztam, semmit sem tudtam vele kezdeni, de valamire biztos jó/jó lesz.

• JethroHUN
    Nincs vmi konzol kód arra h az embereknek ne legyen már ilyen bantu néger feje? még a legvilágosabb is sötétebb mint az asztalom :s már nagyon zavaró, még New Ashosban is tisztára mintha etiópiában lennék, pedig az vmi japános sziget akarna lenni nem?
  • MaskimXul
    Nem. Minden skill max 10 lehet.
  • pointer4
    Ez engem is érdekelne, meg ha egy skillt feltoltam maxxra, 10-esre, és egy kristály még tovább tolja, akkor avval számol-e a játék ?