Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Majd meglátjuk ! Amugy találtam a neten egy térképet a Two Worlds 2-rõl !
Azért a 3-dik szigeten is lenne mit felfedezni !

A játék teljesen végigjátszható csak az elsö szigeten már több mint húsz órája vagyok, ugyhogy a tartalomal nincs semmi gond.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha kiirja hogy Demo is Over vagy Chapter 1-2 is over csak regelsz egy új serial kulcsot és kész ! Viheted tovább a játékot !
Ezt kifejtenéd?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
amúgy fontos lenne a lovas küldire van vmi csit?
mert az elképesztõen fos.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Elsõ slotba tûz + lövedék carrier sebzés módosítóval, alá pedig terület módosítóval tûz + sebzés
ALÁ ?
hogy lehet alá más varázslatot betenni ?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nincs valami tuti hely ahol lehet venni trapper skill bookot elég idegesítõ h eddig még nem találtam pedig fõleg íjászkodom, nem jönne rosszul.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
178 spectral damaget drainel 10mp-ig és lényegébe nem fogyaszt manát😄
instant újra castolhatom egy másik ellenségen is.
200+os fire bolt mellet elég hasznos spell.
2 dolgot tehetsz vagy segitesz neki vagy pedig nem !
Ha segitesz neki sok Aurát kapsz érte ha meg nem akkor nem !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megtaláltam ezt a JARRAD ot ahogy a kapitány elküldött érte
de itt véget ér a szál
az anyjáról beszél hogy valami bányába dolgozik, de se keresztem se támpontom
kiloptam a ládájából a naplóját is de annak elolvasására se jelent meg sehol kereszt.
Mit kell tenni ?
Enélkül is vissza lehet teleportálni a szigetemre? vagy ez fõszál ?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ha megcsináltál mindent a Warrirors Guildnek akkor vidd tovább a föküldetést !
Ha elég sok küldetést megcsináltál Basel-nak akkor ö mondani is fogja hogy ha könnyen akarsz pénzhez jutni akkor már a warriros szerettel vár téged hogy arénázhass !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoilerbe írom hogy ha akadnak kísérletezõ kedvûek ne rontsam el a játékot nekik 😊
Tûzlabdát hogy lehet csinálni? Hogy területre hasson is?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Mellékesen: meg lehet valahol venni 8000 körül? Angol boltokban látom 7-8000 közt akciósan de ugye ott csak januárban lesz kapható.
mondjuk az lehet a baj hogy én a meglévõ air,water,fire skilleket 2-ig feltettem és a mana regeneráción kívül nem fejlesztettem mágusra.
generall skilleket nyomtam mert nem tudtam h mikor is lehet majd több spellem és nem akartam feleslegesen idõt pazarolni.
(majd ezt a kövi kijátszásba máshogy csinálom😄 most ki tapasztalom a mágus osztályokat nekroamntát akarok, csak nem tudom mikor találok eggyáltalán skillbookot hozzá így nincs értelme elõre terveznem mert nem tart ki addig a skill pontjaim)
Most csináltam meg az elsõ küldit a mágus guildnek így msot már tudok kreálni spellekt.
elképesztõen jó spellcraft van benne, és szerencsére elég sok lehetõség van customizálni.
Másik dolog h msot ahogy néztem mentésnél már kb 8 órát játszottam benne és még alig fedeztem fel a szavannát is...
remélem lesz majd 1-2 kieg hozzá😄
PS3/X360 user: Infernohun