Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ha tetszik a játék majd vedd meg és nem fogsz lemaradni semmiröl, én igy teszek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wesker24
Ez jó kérdés még nem tartok ott még csak most érkeztem New Ashosba a második szigetre épphogy csak átteleportáltam magam a második szigetre !

Majd meglátjuk ! Amugy találtam a neten egy térképet a Two Worlds 2-rõl !

Azért a 3-dik szigeten is lenne mit felfedezni !

wedge31
Az utolsó sziget a multihoz van csak egy elcseszett koncepció miatt vannak ott sp küldik is.

A játék teljesen végigjátszható csak az elsö szigeten már több mint húsz órája vagyok, ugyhogy a tartalomal nincs semmi gond.

IMYke2.0.0.0
Arról tudok - de állítólag, a 3. sziget töredéke járható be még így is, igaz?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Dehogyis az elsõ szigettel is elég sokáig elvoltam a második szigettel is el leszek egy darabig ! Nem sietek sehova !
wesker24
Szerintem simán végigjátszható az egész történet !

Ha kiirja hogy Demo is Over vagy Chapter 1-2 is over csak regelsz egy új serial kulcsot és kész ! Viheted tovább a játékot !

IMYke2.0.0.0
Nincs a kedvencek között a topik, így a korábbi eseményeket nem olvastam át - az egész történet nem játszható végig?
Ezt kifejtenéd?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MaskimXul
Csak ne kapkodd el, ez az utolsó sziget. A harmadikon csak egy kis részt járhatsz be pár questtel, és vége is.
wesker24
Most hogy vége a Chapter 1-nek jöhet a Chapter 2 és az új sziget felfedezése ! 😄
Baromi egyszerû! Tegnap megcsináltam a 3 lovas versenyt a szavannán, nagyon könnyen ment!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
OH Yeah ! <#eplus2><#vigyor1>

Chapter 2 New Ashos

wedge31
A manualt töltsétek le ott minden elég jól le van irva.

Murder3
lol és én eddig még ezt nem is tudtam😮O

amúgy fontos lenne a lovas küldire van vmi csit?
mert az elképesztõen fos.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

deniro2
Köszi!

Avenger
Az aktuális varázslat lapok alatt mutat két(meg még több) üres lapot, kattints rá és az jön be középre és tudsz pakolgatni cuccokat.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

minimize
10.11-es Catalyst-al nézte valaki? megy gond nélkül vele?

No one can stop Death!

wedge31
A föküldetéshez kapcsolodik.

deniro2
Southern gate ügyben valaki? Küldetéshez kötõdik a kinyitása, vagy nálam bugzik?

Ezt nem értem:
Elsõ slotba tûz + lövedék carrier sebzés módosítóval, alá pedig terület módosítóval tûz + sebzés
ALÁ ?
hogy lehet alá más varázslatot betenni ?
wedge31
Nekro skillbook van a mage guildban mindjárt ahogy odamész, lehet hogy nem elsöre de ha egypárszor visszamész biztos lesz.

JethroHUN
azt én sem találtam sehol pedig már 100% bejártam a középsõ szigetet. de a necromancer bookot is elég késõn találhatod meg. Captain megtalálása után egy küldetésben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

erasmus4
ok thx.
Nincs valami tuti hely ahol lehet venni trapper skill bookot elég idegesítõ h eddig még nem találtam pedig fõleg íjászkodom, nem jönne rosszul.

korábban többeknek (köztük nekem is) problémája volt a motion blur-al. Konkrétan baromi zavaró. Találtam egy parancsot amit a konzolba (ENTER key) beírva teljesen kikapcsolható: "engine.mblurscale 0" Igazából 0-8-ig lehet szabályozni az erõsségét. További parancsok ITT

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

JethroHUN
hogyne lehetne belerakni vmibe, bármibe, csak magasabb skill kell hozzá a craft fülnél, az azt is befolyásolja h milyen szintû köveket használhatsz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

erasmus4
Vannak ezek a legkisebb rombusz alakú skillkövek amiket alapból nem leeht belerakni semmibe, hogy lehet össze kovácsolni õket? van egy amibõl kettõ van azt hogy tudom összeolvasztani?

Murder3
Amúgy egy olyan erõsségû enchantot állítottam össze....
178 spectral damaget drainel 10mp-ig és lényegébe nem fogyaszt manát😄
instant újra castolhatom egy másik ellenségen is.
200+os fire bolt mellet elég hasznos spell.

Murder3
A nekró guild legelsõ küldijét ha megcsinálom nem kapok nekro skill bookot véletlenül?😄

deniro2
Valaki megtudná mondani, hogy miként jutok át a déli kapun? Ezt a sírokban keresgélõs küldetést csinálom és a kapu mögötti területre mutat a térkép, de ez a kapu a többivel ellentétben nem nyílt ki miután levertem a kutyafejûeket...

Murder3
fúsionos követ csak venni lehet?

wesker24
Ez pedig a fõküldetés ! Nagyon egyszerû az egész !

2 dolgot tehetsz vagy segitesz neki vagy pedig nem !

Ha segitesz neki sok Aurát kapsz érte ha meg nem akkor nem !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arról beszél hogy az anyja súlyos beteg mert egy nagyon veszedelmes korban szenved méghozzá a Red Death-ben (Vörös Halál) és kellene neki sürgösen medicine de ez csak egy helyen kapható méghozzá abban a Birodalmi storehouseban de azt meg City Guardok örzik ezért azt javasolja hogy a tetõn keresztül van egy csapóajtó ott tudsz bejutni a storehouseba és a kincsesládák egyike rejti a gyógyszert persze nem árta ha van egy rakás Lockipicked meg 1-2 skill pont a zárnyitáshoz ha megvan a medicine vissza Jarradhoz és a jutalom nem marad el !
wesker24
Megnéztem a Necromancy-t a mágusoknál nem is rossz !

Én és 2 alvilági cimborám ! xD

NA ott vagyok hogy be kell jutnom a legfelsõ várba de a gyilkos miatt nem engednek
Megtaláltam ezt a JARRAD ot ahogy a kapitány elküldött érte
de itt véget ér a szál
az anyjáról beszél hogy valami bányába dolgozik, de se keresztem se támpontom
kiloptam a ládájából a naplóját is de annak elolvasására se jelent meg sehol kereszt.
Mit kell tenni ?
Enélkül is vissza lehet teleportálni a szigetemre? vagy ez fõszál ?
wedge31
Ebben igazad lehet.

Avenger
áá, bocs hogy nem bírom egybe beírni 😄 de most látom hogy szúrófegyver az íj ugye, ami ellen van ellenállásuk a sentineleknek, kb fele sebzés ha nem kevesebb. Zúzófegyver a hatékony ellenük.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Alapvetõen a visszalökésnek köszönhetõen meg sem tud mozdulni a sentinel amíg van manám 😊 igaz nem elég egy feltöltésnyi mana beléjük, azért kell néha kicsit elbújni 😊 lehet amúgy nem 300 mert egy régebbi állapotra emlékeztem.

Avenger
Tûzlabdával a szûk folyosók sem okoznak gondot mert hátrébb löki az ellenfeleket és megszakítja az ütéseket 😊 Kombinációkra tippek egyébként a mágiáról szóló könyv utolsó oldalán vannak. Metoer meg chainlighting pl.

wedge31
Valamit nagyon jól csinálsz ha 300-as sebzésel jól haladtál, én 1600-al megizzadtam, igaz nem nagyon, de azért nem voltak könnyüek a stone sentinelek.

Köszi a választ. 😊 Nem tudom miért mondják hogy gyenge a mágus. Simán ölök mindenkit. Csak szûk helyen vannak a gondok.
wesker24
Az arénában csak akkor tudsz harcolni ha a föküldetést viszed tovább !

Ha megcsináltál mindent a Warrirors Guildnek akkor vidd tovább a föküldetést !

Ha elég sok küldetést megcsináltál Basel-nak akkor ö mondani is fogja hogy ha könnyen akarsz pénzhez jutni akkor már a warriros szerettel vár téged hogy arénázhass !

Avenger
Még egy kérdés: Abban az arénában hogy lehet harcolni? Megcsináltam a küldetést a harcosoknak addig amíg kinyitottam a ládát a pincében, de onnantól nem adnak semmit.

Avenger
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ slotba tûz + lövedék carrier sebzés módosítóval, alá pedig terület módosítóval tûz + sebzés módosító. persze opcionális az elsõ slothoz célkövetõ meg spray módosítót rakni ami megdobja mana ügyileg a dolgot de egyszerre 3 célkövetõ tûzlabdát lehet lõni így 😊 Azt hiszem ha az area carrierhez még idõ módosítót adsz akkor meteorvihart kapsz.

Spoilerbe írom hogy ha akadnak kísérletezõ kedvûek ne rontsam el a játékot nekik 😊

Sziasztok!

Tûzlabdát hogy lehet csinálni? Hogy területre hasson is?
Avenger
Hmm, az itt lévõ boltoknál csak elõrendelés van még. valami német vagy külföldi webshop kéne ahol lehet már kapni. A hivatalos oldalról már megvehetõ de 13500 azért kicsit sok érte 😞

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Avenger
Nekro könyvet úgy a legkönnyebb szerezni ha bemész a mágus guildbe az árusokhoz, elmented, megnézed adnak e olyan könyvet és ha nem akkor visszatöltöd, új cuccok lesznek náluk, ezt lehet ismételni amíg be nem ad nekro könyvet 😊 Elõnyre nem teszel szert mert ugyan úgy ki kell fizetni, szóval szerintem nem cheatnek minõsül

Mellékesen: meg lehet valahol venni 8000 körül? Angol boltokban látom 7-8000 közt akciósan de ugye ott csak januárban lesz kapható.

Nekem érdekes ez a kód dolog...Elején a tutorial végén simán..aztán elkezd hisztizni,hogy aktiváljam,mert ez így demoakármi..de nincs serial beadás,csak az aktiválós,az meg nem mûködik,de folytatja simán,ahol elmentettem😊
Murder3
Mágusnak se árt a fegyver használat😊

mondjuk az lehet a baj hogy én a meglévõ air,water,fire skilleket 2-ig feltettem és a mana regeneráción kívül nem fejlesztettem mágusra.
generall skilleket nyomtam mert nem tudtam h mikor is lehet majd több spellem és nem akartam feleslegesen idõt pazarolni.
(majd ezt a kövi kijátszásba máshogy csinálom😄 most ki tapasztalom a mágus osztályokat nekroamntát akarok, csak nem tudom mikor találok eggyáltalán skillbookot hozzá így nincs értelme elõre terveznem mert nem tart ki addig a skill pontjaim)
Most csináltam meg az elsõ küldit a mágus guildnek így msot már tudok kreálni spellekt.
elképesztõen jó spellcraft van benne, és szerencsére elég sok lehetõség van customizálni.

Másik dolog h msot ahogy néztem mentésnél már kb 8 órát játszottam benne és még alig fedeztem fel a szavannát is...
remélem lesz majd 1-2 kieg hozzá😄

Avenger
Nem tudom a harcoshoz viszonyítani mert csak mágussal játszok. De például a stone sentineles barlangot 18as szinten sérülés nélkül takarítottam ki 😊 Nyilván kell néha futni. manashield viszont nagyon durva. ha rajtam van kb sebezhetetlen vagyok, amíg van manám, mellé mondjuk jöhet egy kisebb lövedék ami kevesebb manát fogyaszt mint amilyen gyorsan újratöltõdik 😊 sebzésem 300 körül van tûzlabdával arra akit eltalálok meg 5 méteres körben 100, azt hiszem ez a 100 megy arra is pluszba akit eltalálok.

Inferno
Gondolkoztam azon hogy resetelem az egész pontom és csinálok egy mage karit,nagyobb szinten mennyire tápos ?(lvl18-20)sebzés tekintetében.

PS3/X360 user: Infernohun

oké, köszi, kipróbálom, hátha nálam is mûködik úgy.