1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#817 Nemcsak sebző runák vannak hanem még nagyon sok más rúna is van !
Vannak a Damage kristályok (piros) (Frost Shock Poison Spectral Fire)
ezekből is különféle méretű kirstályok vannak (20-35-50-75-100)
Vannak a Skill kristályok (zöld) ami a skillekre ad bonust
Vannak a lila kristályok na ezek az attrib kristályxok ezek a fő tulajdonságokra ad bonust de ezzekkel vigyázni kell mert lezárja az adott tárgyat cuccot és nem tudod tovább fejleszteni !
És igen ha egy tárgyban vannak ristályok ki tudod szedni öket söt ha minél több van vbelöle össze is tudod öket egyesiteni igy kapsz belöle egy nagyobb magasabb értékű kristályt ! És ha belrakatad akkor bent is marad ha lila kirstályt raksz bele örökre bent marad !
De a kristálykövek használatához elengedhetetlen a Fusion skill használata ! Max lvl 10 szinten tudod összeegyesiteni az azonos értékű kirstályokat ! -
#816 még nagyon az elején vagyok. Tán level 5-6, szóval nem vészes újrakezdenem. Talán 1 órát játszottam vele tegnap este.
Más kérdés.
Vannak ezek a sebző "rúnák". Ki lehet venni tárgyból őket, vagy ha beleraktam akkor bent is marad? Csak 1 félét lehet beletenni a cuccba? -
#815 A sárkánynál tiszta idegbajos voltam én is de másnapo hideg fejjel nyugodtan kinyirtam ! A lényeg az hogy rögötnb az elején ha gyors vagy rögötn 2 találatot be is vihetsz neki ha jól felhuzod a ballistát és jól célzol ! Amikor meg tűzlabdákat lő akkor meg spuri ezerrel és nem árt ha van rajtad Fire resistance poti ! -
#814 Eszed ágába se jusson uj karit csinálni még simán lehet rajta segitewni még akkor is ha elbasztál egy csomó skill pontot msára !
Ha elérsza main questben vagy a side questben a Mage Guildhez vagy ha csak simán odamész már az elején akkor lesz ott egy Soulpatcher fickó aki 500 aura-ért cserébe ujra elsozthatod a skill pontokat meg az ttrib pontokat ! Asszem 20 azzrib pontot és 10 skill pontot állit vissza ! -
ratgab #813 fel kell húzni a ballistát, nem gépfegyver, ha folyamatosan húzod a "ravaszt" nem lő ki semmit. -
#812 Anyukámtól kaptam a játékot, mert jó csaj van rajta és rpg. Akkor biztos jó. :)
Nem rossz játék, de kezdem elölről, mert elbasztam a lófejlesztéssel egy csomó pontot. :) -
meteoreső #811 Carlos az egy másik játék :)
Mount and Blade 1790 ft
de ha ragaszkodsz hozzá csak fejleszd :)))
Viszont nekem az a kérdésem hogy a sárkány legyőzése a játék vége?
mert akkor abbahagyom :) ezt nem lehet megcsinálni...
sorozatokat lő ha az íjnál vagyok kinyír , varázslattal meg nem lehet leszedni képtelenség elélőni mert összevissza változtatja az irányát... -
#810 Köszi!
Igen... Akkor új kari lesz. :)
A mágiát azért is hanyagoltam, mert kijöttem a barlangból, rámjött 3 farkas, előttem 5 tűzlabdát, meghalt 1 farkas a másik kettő meg közben szétszedett. (default nehézségi szinten, nem állítottam).
Ezután kimentem és lebicskáztam gond nélkül a maradék kettőt. -
#809 Nem lehet lóról harcolni, a hozzá kapcsolódó skill csak multiban használható.
Hogy lehet a lóba cuccolni? Gondolom ez alatt azt érted, hogy van inventoryja ahová pakolhatsz. -
#808 mivel az elején vagyok ezért a ló jól jön. Lehet bele cuccolni, gyorsabban lehet mászkálni vele. -
meteoreső #807 labirintusban hogy fogsz lóval harcolni ?:)
lesz egy küldetés amiben lovasverseny lesz majd abban kiéled magad :)
-
#806 Elsőkörben gagyi kardos odabaszós karaktert tervezek, hogy nagyjából kiismerjem a dolgokat.
Viszont a lóról mókázás érdekelne, mert ha van rá passziv skill, akkor valahogy csak lehet. -
meteoreső #805 hűű ha van lóról harcolás bónusz akkor biztos lehet lóról harcolni :)
de lovat nem lehet bevinni teleportba így meg macerás a ló.
minden fontos dolog az út mellett van ha meg nem akkor kapsz rá piros X et:) Nagyon jó a mágia rendszere erősen ajánlom.
Te szerkesztheted meg a varázslatokat és laponként erősíteni, meg 10 féle lény idézhető is... -
#804 Miért szeretnéd visszakapni azt a baltát? -
#803 Végig. :)
68 óra volt. :) Köszi a helpet. Akkor elbasztam a karakteremet, mert van egy olyan passiv skill, hogy lórol harcolás +x damage bonus.
Akkor asszem kezdem elölröl vagy valami. -
Hullámlovas #802 763-ra nincs valakinek tlete?? -
meteoreső #801 szia carlos végigjátszottad a falloutot ?:)
Nem lehet lóról harcolni. Meg annyira nem is fontos a ló.
A teleportkővel bárhonnan teleportálhatsz az ismert teleportokhoz.
Meg lesz majd saját letelepíthető teleportod is, én a magus guild elé raktam egyet.
10 tárgyat tudsz bekészíteni, kurzorral rámész és nyomod a gombot mire jöjjön be, de ezeket lehet lapozni is így már sokkal több. -
#800 amúgy Rogdor adja a Payback küldit abba a megölendő személytől kaptam egy rusty key-t az hova jó? -
#799 kis kék pötty a questeket jelzi,nagy kék pötty az altarokat az világosabb.
csak az elején nehéz mert akkor még új de megszokható könnyen. -
#798 Szerintem válaszoltam, jelöld ki a föküldetést és a zászló mutatja hova kell menned.
Ha gathez alatt a déli kaput érted akkor ahhoz kapsz kulcsot a kapitánytól, a föszálhoz kapcsolodik az is.
A 10-es szint a föküldetéshez biztos elég lesz de sose árt ha csinálsz pár side questet. -
#797 A sárga zászló oké, de kis kék pötty nagy kék pötty kis zöldeskék ötty nagy zöld pötty. Pont a zászló ami eggyértelmű.
A kérdés többi részére nem tudsz váalszolni? -
#796 Egy baszott nagy sárga zászlón mit nem tudsz értelmezni ? mert ha kijelölöd a föszálat mindig csak oda menj ahol a zászló van. -
#795 Utálom a mapon ezeket a jelöléseket.Értelmezhetetlen :D
10es szintű vagyok, pasportot kéne szereznem gathez hogy továbbvigyem a fő szálat de nem tudom hogy. Valaki valami help? Vagy még korán van 10esen továbbmenni? -
#794 Nincs valami mod ami lecsereli ezt a szanalmas GUI-t? :D -
#793 Most kezdtem a játékot, lenne pár kérdésem!
-Hogy lehet lórol harcolni? (varázsolni tudok, de kardozni szeretnék (valami zúzófegyverem van éppen))
-Az F7-es toolbáron hogy tudok csereberélni tárgyakat? (HP potit szeretnék betolni oda).
-
#792 A lovad meg csak akkor hallgat a hívásra, ha elég közel vagy hozzá. Mivel nincs saját lovad, hanem azt használod, amelyiket akarod, elég érdekes lenne, ha egy gombnyomásra az egész ménes odaszaladna hozzád:) -
#791 Csak nehéz páncéllal tudod használni, 8-as szinten olyanod még nem lehet. -
#790 Hali!
Még 4es szinten vettem egy köpyent ami 6os lvl-re volt, de még 8ason se tudom felvenni. "tailored for use with heavy armor" Mit kell tennem hogy használhassam?:S
A másik kérdés meg, mitöl függ hogy a lovam hallgat e a hívásra vagy nem? nyomogatom a h-t de nem fütyül .. Előre is kössz. -
#789 Azok az ikonok azt mutatják, milyen sebzéstípussal szemben ellenállóbb a célpontod.
Ilyen szorult helyzetekben, mit amit leirtál, pár summon spell sokat segithet, nálam általában bejön. -
#788 Jah arra emlékszem azt én könnyen megoldottam mivel harcos voltam volt nálam 2 jó kard az egyik Shock Dame-os volt a másik Poison Damage-os volt + mág ott voltak a kard combok is ! Egy két endurance lötyi meg strenght lötyi és adtak nekik ezerrel ! -
#787 Van area kartyam, de az meg kevesebbet sebez adott ellenfelen, mint a sima lovedekes verzioju. A normal lovedekbol is kene 2-3 loves adott ellenfelnek, nem hogy az area-bol.
Jelenleg a normal, egy ellenfelre hato tuz alapu sebez kb 470-et, az area ennek csak toredeket. Adott az a voros szellem a figher guild alagsoraban, plussz meg hozza kb. 6-9 masik ellenfel, akiket a szellem baratunk idez. Sztem ebben a felallasban az area sem er sokat, mert mire parszor elsutom, mar halott vagyok.
Lehet, hogy siman csak kesobb kene ide visszaneznem, lehet, hogy meg nagyon gyengusz vagyok ehhez, nem tudom.
Az mondjuk meg erdekelne, hogy amikor becelzok egy ellenfelet, az a par megjeleno ikon azt jelzi, hogy milyen sebzestipusokra erzekeny az ellenfel, vagy pedig azt, hogy melyikekre ellenallobb.
-
#786 :D Emlékszem, jól kihegyeztem a kardomat az oldalukon mire az elején összeestek :D
Most meg egy mellberúgás, és egy döfés elég nekik :D -
#785 Olyan varázlatot kell csinálni ami területre hat is sebzi az ellenfelet onnatól kezdve már egyszerű dolgod van ! Asszem az Area Effect kártyával lehet kombinálni a kártyákat ! -
#784 Magussal egyszerre tobb ellenfel ellen mit tudok kezdeni?
A leolom oket egyesevel es elfutok opcio sok esetben nem jatszik, mert tobbszor elofordul olyan eset, amikor kis helyen tobb ellenfellel lesz osszezarva az ember. Pl. fighting guild alagsoraban a voros "szellem" es baratai. -
#783 no hát 20-es szinten visszatértem a szavannai stone őrökhöz így márt azért jóval könnyebb:)
-
Ironman2 #782 Érdekes a játék kezelőfelülete,de idővel meg lehet szokni. -
#781 DriverSweep-el eltávolítani az Nvidia maradványokat. Nagyon sokszor egy ilyen váltás bekavar ám. A kártyával nevetve kell futnia a játéknak. -
Gabocs79 #780 Sziasztok!
Van valakinek elkepzelese, miert nem fut a jatek HD5570-es (Ati radeon) videokartyaval? Telepitettem a game-et mar egy hete, gond nelkul regisztraltam (hala a forumnak), jatszottam tobb, mint 7 orat, stb... Ma csereltem ki a regi GeForce 8400 Gs kartyamat a fent nevezett Ati-ra es belepeskor csak egy hibauzenetet kapok: "A(z) TwoWorlds2.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.." :-( Ujra telepitettem a jatekot, hatha ez megoldja a problemat, de ugyanaz...
-
#779 Hali!
Olyan problémám van hogy a játék nem érzékeli az egerem és billem, előfordult már valakivel?
-
#778 Hasznos, koszonjuk!