1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • grebber
    Nálunk még nem tudni ki adja ki! De külföldről már megvehető!
  • unusual
    Sziasztok. Boltban már lehet kapni a game-t,vagy csak neten? Láttam 7800 huf-ért.
  • Ted Beneky
    Tordi: Nekem megjelenik mindig a megölt ellenfelek eszközlistája, szerintem nézz szét a beállításokban. Nincs felesleg :-), add el vagy szedd szét, kelleni fog. A árus akkor ad a tárgyért a legtöbbet, ha neki még nincs olyan a készletében. Az árusok minden piacon máshogy kalkulálnak, sőt ha a céhes küldetéseket is teljesen megcsinálod, akkor elvileg engedményt is kapsz. A kristályokat, ha nem kellenek rakd be valamilyen tárgyba és jobb áron eladhatod.
  • tordi
    Köszönöm a választ! akkor nincs más, szorgosan bontogatok
  • Nagydög
    Csak akkor jelenik meg, ha mar nem nem fer be az osszes cucc hozzad. Bontogass szetfele lelkesen mindent ami nem kell! Kell az alapanyag a fejleszteshez, es meg skillpont is jar erte, tehat akkor is erdemes upgradelni nehany dolgot, ha nem akarod megtartani. Anyagilag viszont nem nagyon eri meg, ahogy neztem. Ahogy eszrevettem eladni leginkabb olyannak erdemes a cuccokat, akinek nem ez a szakterulete(pl. fegyvert a potion kereskedonek).
  • tordi
    Sziasztok ! én nemrég kezdtem a játékot. Olyan gondom lenne, hogy a megölt ellenfelek eszközlistája nem jelenik meg, egyszerűen minden átkerül tőle hozzám, így rengeteg felesleges hulladék gyűlik amiket vagy eldobálok vagy szétbontok. Borzasztóan idegesítő. Van erre valamilyen megoldás? egyáltalán, másnál is van ez a probléma ?
  • Lacc 88
    Na Harcos karival a Single végére értem. Elég bosszantó volt a vége, de azért sajnálom hogy ennyi volt. Remélem a multi lesz olyan jó hogy érdemes legyen időt tölteni vele.

Folytatom a varázsló karival a játékot, de lenne egy kérdésem, Tudja valaki hogy a megidézett lények ha már 100%-on vannak a sebzési értékük mennyi? Vagy mihez méri a játék? Támadó varázslatot melyiket érdemes alaposan fejleszteni?
  • mike01010101
    Amióta fent van a legújabb patch azóta csak TwoWorlds2_DX10.exe hajlandó elindulni. Nem gond, csak érdekes. Win7 32 bit.
  • lostprophet
    Megvan, a PhysX volt a hibás. Pedig az Nvidia oldaláról szedtem le a legfrissebbet. De most futtattam a DVD-n található verzióját és már működik. Ki érti ezt...
  • lostprophet
    UAC kikapcsolva, adminisztrátori jogosultságra még az életben nem volt szükségem sehol (próbáltam egyébként), Win7ben meg alapból bent van a 3.5-ös FW. Épp az a vicc, hogy eddig ment, csak most nem akar megmozdulni az új W7-en.
  • pointer4
    Én eleve win7en toltam, abból is a 64bites "problémásabbik"-on.
    Avval nem lehet probléma.
    Esetleg olyan, hogy uac, meg adminisztrátori jogosultság.
    Framenetwork vagy hasonlóra ha szüksége van a proginak.
  • lostprophet
    Felraktam mindhárom patchet, elindítanám a játékot, villan egyet és semmi. Ez azért vicces, mert régen majdnem végigtoltam már, de újratelepítettem a Win7-et, azóta nem működik. Tipp?
    Driver, PhysX, DirectX fent van.
  • mike01010101
    Én az 1.1.2-es (legfrissebb) patch-el játszom és komoly bug-gal még nem találkoztam. Nekem nagyon bejön ez a játék, már-már oblivion-witcher-gothic érzést kelt bennem, pedig komoly előítéletekkel álltam neki és 1-2 óra után abba akartam hagyni. Rengeteg konzol parancs van amivel jól lehet finomhangolni az irányitást és a grafikát.
  • grebber
    Itt!
  • JaSoN HuNTeR #963
    Hol?
  • grebber
    Nem tudni hogy hivatalosan jön-e.De már folyik a magyarítása!
  • JaSoN HuNTeR #961
    Srácok ez a játék lesz magyar felirattal?
  • pointer4
    ŐŐŐőőő, olvasva a cikket úgy érzem magam, mintha időutazó lennék :D
  • grebber
    Elkapkodják a Two Worlds folytatását a polcokról
  • Nagydög
    Mennyire bugos a jatek? Mert en ket bugot talaltam eddig, ami ugyesen ki is iktatott a mage guild elso harom kuldetesebol kettot(meg szerencse hogy nem varazslot fejlesztek, igy csak kisebb kellemetlenseg). Az egyik busafeju szamuraj hullaja beszorult egy falba, es alighanem ezert nem tekinti megtisztitottnak a pincet. A csapdanak szant barlangban meg bevagodott az ajto, csak en meg kivul voltam. Az ajto nem nyilik ki mig le nem vertem a bentieket, viszont a zart ajto miatt nem tudok bejutni hozzajuk.
  • BlueGold
    Nekem 61 óra alatt lett kész a játék. Úgy, hogy a mellékküldetések + táblára felrakott munkák 90-95%-át megcsináltam. Utána tényleg lehet "játszani"
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de 100-as szintű karakterrel nem sok értelme van, max. poénkodni lehet
    .
  • mike01010101
    Igen, köszi, arra gondoltam. Azt hittem többet ad majd.
  • wesker24
    Mármint a Factory mission ? Amikor saját vállakozást kellett inditani ?

Mert ha max 35 ezret kaptál én 33k- kaptam akkor már nem fogsz több pénzt kapni töle ! Mert az volt az utolsó fizetség !
  • mike01010101
    A kovácsműhelyre adtam egy rakás pénzt (kb 28.000) és kb 35.000 kaptam vissza. Később fog még adni a kovács?
  • wesker24
    Jah reméljük mert a multira kiváncsi lennék ! és a beépitett stratégiai módra is ! Miszerint egy kis faluval kezdünk és azt kell felhuzni egy nagyon erős eröddé.
  • mike01010101
    Köszi, az jó. Egy-két konzolparanccsal nagyon kellemesen játszhatóvá tettem, kivettem a "hullámzó" kamerát, párbeszédek közben a DOF-ot, a túlzott motionblur-t, a túl sok glow-t, kicsit könnyebbé tettem a lovaglást, meg ilyesmik. Remélem nem sokára itthon is kapható lesz, elvileg febr.4-5 az usa ás uk megjelenés.
  • wesker24
    Az tuti hogy meglesz ! Hiszen a játéknak sose lesz vége !

Ha befejezted a játékot a credits után játszhatsz a végtelenségig !

Ha kimaradt volna egy két side quest vagy valami !
  • mike01010101
    kb mennyi idő egy átlagos végigjátszás? Az chapter 1 vége felé vagyok, kb 10-11 óránal. Jó lenne egy 40-50 óra.
  • Destydeme
    Már megoldottam:)
  • Destydeme
    Sziasztok!A Chapter 2-nél serial numbert kér a játék,tudja valaki mi a megoldás rá?Amit a játék elején beírtam kód nem működik.Köszönöm
  • Lacc 88
    Na ezek a térképek jól jöttek volna 5-6 napja :D De a kirakott hordók alapján csak végig szenvedtem az összeset.
  • pointer4
    Az uccsó térkép már csak azért sem csalás, mert azt a játékban is vagy megvenni, vagy megtalálni, meglehet. :)
  • Tibbor
    Köszi, de már hetekkel ezelőtt végigjátszottam.Csak a többieknek szerettem volna segíteni.
  • wedge31
    Az utolsó katakombákban vannak útjelzök, ha azt követed nem tudsz eltévedni.
  • Tibbor
    A link nevét elírtam, természetesen a Two Worlds 2-re vonatkozik!!!
  • Tibbor
    Linkelek nektek egy szuper végigjátszást, amiben többek között a sírkamrák térképe is benne van.Én az utolsóknál ezt használtam.Ez nem csalás, csupán segítség.

Two Worlds végigjátszás(+térképek)
  • mike01010101
    Graf tuning

Itt van egy egesz jó leirás, hogyan lehet kicsit jobban paraméterezni konzol parancsokkal a játékot. pl. az (engem) idegesitő kamara hullámzást, fov-ot, zoomot meg ilyesmiket lehet változtatni.
  • pointer4
    Azért ha az utolsóban eltévedsz, neked kb reszeltek :D
  • Avenger
    Minden labirintusban be van jelölve a jó útirány, utolsó 3-4ben tuti. Valahol hullák, valahol patkányok, máshol meg hordók, az utolsó kicsit trükkös, mert ott elég ritkán vannak a hordók :)
  • pointer4
    Első hármat illik végigjárni magadtól. Én mindig úgy mentem hogy sok marhaság volt nálam, és az elágazásnál elszórtam a jó irányba. Bár volt olyan, hogy előbb utóbb már arra jutsz vissza, amerre nem mentél.
    A térképek amúgy fent vannak a neten, ha egyszerűsíteni szeretnéd magadnak.