Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg a normal, egy ellenfelre hato tuz alapu sebez kb 470-et, az area ennek csak toredeket. Adott az a voros szellem a figher guild alagsoraban, plussz meg hozza kb. 6-9 masik ellenfel, akiket a szellem baratunk idez. Sztem ebben a felallasban az area sem er sokat, mert mire parszor elsutom, mar halott vagyok.
Lehet, hogy siman csak kesobb kene ide visszaneznem, lehet, hogy meg nagyon gyengusz vagyok ehhez, nem tudom.
Az mondjuk meg erdekelne, hogy amikor becelzok egy ellenfelet, az a par megjeleno ikon azt jelzi, hogy milyen sebzestipusokra erzekeny az ellenfel, vagy pedig azt, hogy melyikekre ellenallobb.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Most meg egy mellberúgás, és egy döfés elég nekik 😄
A leolom oket egyesevel es elfutok opcio sok esetben nem jatszik, mert tobbszor elofordul olyan eset, amikor kis helyen tobb ellenfellel lesz osszezarva az ember. Pl. fighting guild alagsoraban a voros "szellem" es baratai.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Van valakinek elkepzelese, miert nem fut a jatek HD5570-es (Ati radeon) videokartyaval? Telepitettem a game-et mar egy hete, gond nelkul regisztraltam (hala a forumnak), jatszottam tobb, mint 7 orat, stb... Ma csereltem ki a regi GeForce 8400 Gs kartyamat a fent nevezett Ati-ra es belepeskor csak egy hibauzenetet kapok: "A(z) TwoWorlds2.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.." :-( Ujra telepitettem a jatekot, hatha ez megoldja a problemat, de ugyanaz...
Olyan problémám van hogy a játék nem érzékeli az egerem és billem, elõfordult már valakivel?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Köszönöm mindenkinek, és peace!!
No one can stop Death!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Másodszor ne szóld le a tavalyi év legjobb kalandjátékát ! <#kocsog>#kocsog>
Minden idõk legjobb RPG-je, és ingyenes (Oblivion kell hozzá).
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Általában nem varázslóval játszok, de itt nagyon megéri. Nem a nehézség miatt, hanem a szabadság miatt.
Drakensang TROT
mit javasoltok, ami nem a Gothic4 pl.?
köszi!
No one can stop Death!
Meg kell oldani a település minden baját, és akkor menni fog. Csak fel kell sétálni az északi teleport ponthoz, és onnan.
Nehogy azt mondjátok hogy hajózzak oda mert a hajóhoz se tudok oda teleportálni 😊
Ha valaki kinyomta volna a Credits-t:
LINK
Jó ez a zene alatta 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
eddig nem volt gondom(1.chapter után új serial generál,stb), most is törlés, start,generál-ki-be irogat, de nem fogadja el a kódot(nem megfelelõ ehhez a chapterhez).
vmit elszúrtam volna?
No one can stop Death!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Erre két különös dolgot is találtam. Az északnyugati szigeten volt egy csapóajtó, ami egy jó kis zsúfolt, kifosztható raktárszobába vezetett.
Illetve a nagyobbik szigeten egy érdekes jelenséggel találkoztam, semmit sem tudtam vele kezdeni, de valamire biztos jó/jó lesz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!