Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Van area kartyam, de az meg kevesebbet sebez adott ellenfelen, mint a sima lovedekes verzioju. A normal lovedekbol is kene 2-3 loves adott ellenfelnek, nem hogy az area-bol.

Jelenleg a normal, egy ellenfelre hato tuz alapu sebez kb 470-et, az area ennek csak toredeket. Adott az a voros szellem a figher guild alagsoraban, plussz meg hozza kb. 6-9 masik ellenfel, akiket a szellem baratunk idez. Sztem ebben a felallasban az area sem er sokat, mert mire parszor elsutom, mar halott vagyok.

Lehet, hogy siman csak kesobb kene ide visszaneznem, lehet, hogy meg nagyon gyengusz vagyok ehhez, nem tudom.

Az mondjuk meg erdekelne, hogy amikor becelzok egy ellenfelet, az a par megjeleno ikon azt jelzi, hogy milyen sebzestipusokra erzekeny az ellenfel, vagy pedig azt, hogy melyikekre ellenallobb.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

pointer4
😄 Emlékszem, jól kihegyeztem a kardomat az oldalukon mire az elején összeestek 😄
Most meg egy mellberúgás, és egy döfés elég nekik 😄
wesker24
Olyan varázlatot kell csinálni ami területre hat is sebzi az ellenfelet onnatól kezdve már egyszerû dolgod van ! Asszem az Area Effect kártyával lehet kombinálni a kártyákat !
MrStokes
Magussal egyszerre tobb ellenfel ellen mit tudok kezdeni?

A leolom oket egyesevel es elfutok opcio sok esetben nem jatszik, mert tobbszor elofordul olyan eset, amikor kis helyen tobb ellenfellel lesz osszezarva az ember. Pl. fighting guild alagsoraban a voros "szellem" es baratai.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Murder3
no hát 20-es szinten visszatértem a szavannai stone õrökhöz így márt azért jóval könnyebb😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Érdekes a játék kezelõfelülete,de idõvel meg lehet szokni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

pointer4
DriverSweep-el eltávolítani az Nvidia maradványokat. Nagyon sokszor egy ilyen váltás bekavar ám. A kártyával nevetve kell futnia a játéknak.
Sziasztok!
Van valakinek elkepzelese, miert nem fut a jatek HD5570-es (Ati radeon) videokartyaval? Telepitettem a game-et mar egy hete, gond nelkul regisztraltam (hala a forumnak), jatszottam tobb, mint 7 orat, stb... Ma csereltem ki a regi GeForce 8400 Gs kartyamat a fent nevezett Ati-ra es belepeskor csak egy hibauzenetet kapok: "A(z) TwoWorlds2.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.." :-( Ujra telepitettem a jatekot, hatha ez megoldja a problemat, de ugyanaz...
watto
Hali!
Olyan problémám van hogy a játék nem érzékeli az egerem és billem, elõfordult már valakivel?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

MrStokes
Hasznos, koszonjuk!

Kezdõknek egy kis segítség Two Worlds II – A Varázslás Tudománya.

Kártyák, Skillek, Help...

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

s0n1c
Tulajdonképpen nem a plusz terület mérete érdekelne, hanem, hogy milyen plusz fícsört ad a multi. Co-op, pvp, questek stb.
pointer4
De azt tudni, hogy ott mi van? Városok, vagy csak síkság, sok szörnyel ?
wesker24
A multi a 3-dik nagy szigeten játszodik nagy részt ! Volt is itt egy térkép hogy melyik a játék multi és SP része !

s0n1c
Aki megvette eredetibe, leírná pár mondatban mit tesz hozzá a multi a játékhoz? Tervezem beszerezni, mert egyszerûen zseniális az egész játék.
minimize
BG nagyon jó volt, DA dettó,Oblivion kimaradt(eddig),HA nem állok újra neki egy mágus karakterrel a TW2nek, nekiállok!
Köszönöm mindenkinek, és peace!!

No one can stop Death!

Szerintem meg nem. Biztos elõ fogom venni pár év múlva, a Witcherrel, BG-el egyetemben, szemben az Oblivionnal, Risennel, Dragon Age-el, és sajnos a TW2-vel.

pointer4
De mintha Nehrimbõl már megjelent volna angol, egy jó 2-3 hónappal ezelõtt.
wedge31
Egyszer jó de csak ennyi, te azt írtad minden idök legjobbja az meg szerintem finoman szólva is butaság.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wesker24
Majd ha lesz belöle normálsi release és nem várgagyi német nyelven akkor tuti ki lesz próbálva majd !

Ti tudjátok, én csak ajánlom ami jó (eddig mindenki odáig volt vele, fõleg a mostani felhozatalhoz képest). <#lama>

wesker24
Elöször is rühelem a németet ! <#vomit>

Másodszor ne szóld le a tavalyi év legjobb kalandjátékát ! <#kocsog>
wedge31
<#wilting>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hagyd a fenébe az Obliviont, és játszd a Nehrimet.
Minden idõk legjobb RPG-je, és ingyenes (Oblivion kell hozzá).

Véletlenül eladtam a Sulajmán axet. mit lehet csinálni? A kód nem müködik.
minimize
köszönöm.

No one can stop Death!

minimize
nem, az lesz a köv.+ a kiegek.

No one can stop Death!

Ott van elõtte 2 cuc amit fel kell venni,és megcsinálod a varázslatot,és rálõsz.és kész is.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Murder3
de kell lennie egy ice vagy water nem tudom effect kártyának.

Vraaanyek
de olyan varázslatom meg nincs 😮

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Murder3
jeget kell rálõni😊

Vraaanyek
mit kell csinálni annál a résznél,ahol épp a tûzgolyó varázslatot tanultam, majd a varázsló ork lelépett, és ott állok valami tulokkal szemben, de bármit csinálok, nem tudok tovább jutni, kérem segítsen,aki tud!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ez a mágia rendszer nagyon jó, még akkor is, ha nincs teljesen kiegyensúlyozva. Igazából még nem is találkoztam ilyen kreatív rendszerrel. Ha valaki igen írja meg, kiváncsi lennék rá (ok, Ars Magica 😊 )
Általában nem varázslóval játszok, de itt nagyon megéri. Nem a nehézség miatt, hanem a szabadság miatt.
Divinity 2 DKS
Drakensang TROT
pointer4
Obliviont toltad?
minimize
aki végzett a játékkal, és nem kezdi el más karakterrel, minek esik neki hasonló kategóriában? (DA megvolt,3különbözõ karakterrel+kiegek)
mit javasoltok, ami nem a Gothic4 pl.?
köszi!

No one can stop Death!

pointer4
Bent a mocsárban? (Swamp)
Meg kell oldani a település minden baját, és akkor menni fog. Csak fel kell sétálni az északi teleport ponthoz, és onnan.
Találkozott valaki olyan hibával hogy a Chapter 3 ban nem mûködtek a teleportok ? Se a personal sem a kõ, így a chapter 3 végeztével nem tudok visszamenni a kiindulási szigetre.
Nehogy azt mondjátok hogy hajózzak oda mert a hajóhoz se tudok oda teleportálni 😊
Avenger
nekem is csak másodjára lett jó, de én nem töröltem sehonnan semmit, mondta hogy kell új, generáltam egyet aztán beadtam neki, és ment tovább 😊 Ki se léptem meg semmi csak Alt+tab.

Ha valaki kinyomta volna a Credits-t:
LINK
Jó ez a zene alatta 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

minimize
az létezik, hogy csak sokadikra lesz jó a 3.chapterhez a serial?
eddig nem volt gondom(1.chapter után új serial generál,stb), most is törlés, start,generál-ki-be irogat, de nem fogadja el a kódot(nem megfelelõ ehhez a chapterhez).
vmit elszúrtam volna?

No one can stop Death!

wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha végigvitted a játékot akkor már szinte semmi nem maradt a fõ questekbõl onnatól kezdve bármit csinálhatsz egy fajta free Ride mode aminek sosincs vége ! Még befejezheted a kimaradt side questeket és kész !
Avenger
A játék végével kapcsolatban lenne kérdésem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután lejátszotta az animációt, aztán credits után Dar Pha-van beszélünk és eltûnik, akkor a fõszálból van még valami? vagy csak azért nem ér véget mert lehet befejezetlen questeket csinálni?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

pointer4
Lehet aktiválni kell valami tárgyal, valami általam fel nem fedezett helyen van a másik kijárat pl 😄
Murder3
de elvileg vissza is vezetnie kéne, mert amit én találtam az kétirányú volt😄

pointer4
Mondjuk ha ez egynek a kijárata, akkor az nagy kibaxás 😄 Innen hazaúszni 😄
Murder3
ez egy teleport féleség lenne én találkoztam iylennek a szavannába az eggyik dungeonba.

pointer4
Tegnap az utolsó kis szigetcsoporthoz is elhajóztam, gondoltam nem lesz rajta semmi, az ég világon.(kék zászló)

Erre két különös dolgot is találtam. Az északnyugati szigeten volt egy csapóajtó, ami egy jó kis zsúfolt, kifosztható raktárszobába vezetett.

Illetve a nagyobbik szigeten egy érdekes jelenséggel találkoztam, semmit sem tudtam vele kezdeni, de valamire biztos jó/jó lesz.

JethroHUN
Nincs vmi konzol kód arra h az embereknek ne legyen már ilyen bantu néger feje? még a legvilágosabb is sötétebb mint az asztalom :s már nagyon zavaró, még New Ashosban is tisztára mintha etiópiában lennék, pedig az vmi japános sziget akarna lenni nem?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MaskimXul
Nem. Minden skill max 10 lehet.
pointer4
Ez engem is érdekelne, meg ha egy skillt feltoltam maxxra, 10-esre, és egy kristály még tovább tolja, akkor avval számol-e a játék ?