Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
jobb egérgombot folyamatosan nyomod és a megnyomsz egy gombot attól függ miket enged.
spelleknél így van sztem akkor a képességeknél is mûködik.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Sziasztok!

Párszor már felmerült a kérdés, de nem jött rá válsz: A Toolbar-ba hogy lehet berakni a Skilleket?? Kétkezes kardot használok és a Radial Barrage skillt szeretném berakni!

A válszt elõre is köszönöm!!
watto
Kössz, felraktam maxra és ténlyeg jó. WeaponForget kb hányas szinten lehet beszerezni?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

wesker24
A Fusion pedig pont arra jó hogy a kristályokat lehet vele berakni !
A 90 %-os lila kristályt csak akkor tudod berakni ha kimaxoltad a Fusion skillt mert csak max szinten engedi berakni !

Másik meg a Metallurgy skill ezt is érdmes kimaxolni ha craftolni akarod a cuccokat miután a metallurg elérte a maximum szinten a fegyvereknél még nem állt mega fejlesztsé lehet öket tovább fejleszteni ha a Wepaon Forge skillt is kimaxolod ha a Weapon Forge skillt is mkimaxoltad utána mûár tényleg nem lehet tovább fejleszteni a cuccot !

watto
Hali! Megint én 😄
A fusion mire jó? Raktam rá pár pontot mert azthittem akkor betudok rkani olyan gemeket a cuccaimba amit eddig nem.
Van valami lila gömb ami additional attributeokat 90%al növeli ha jól értelmezem , de nem tudom berakni 1ik cuccomba sem.
A másik meg hogy fullra craftoltam a feygevrem elméletben, ugyanis mikor továbbcraftolnám azt írja hogy tövábbkéne fejleszteni a bs-t, de nekem már maxos. Ez így szép és jó, de valami olyat olvastam a fórumon hogy az eggyik srác azzal a fejszével játszotta végig a játékot amit az elelyén kapott az eggyik questben. Tehát akkor még is lehet tovább fejleszteni?😄 Jó ez a játék, csak vannak benne homályos foltlok.. számomra....😄

kapásból kilp indításnál ez mitõl van? Win7 van fenn
Murder3
sztem semmi értelme a mellékquesteket kijelölni magától úgyis jelöli mindet minek akkor?

Carlos
Kérdés a bónuszkódokkal kapcsolatban!

Kaptam mélt, mert regisztráltam. Beirtam a bónuszkódot és meg is kaptam a pajzsomat.
Viszont egy lentebb említett linken láttam, hogy van kard, meg páncélszett meg ilyesmik. Amikor ezeket a kódokat irom be nem történik semmi. (Akkor se, ha új karival ezeket a kódokat irom be elsõnek).
5letek?

Þór vígi þessi rúnar

pointer4
Ezt egy kicsit egyértelmûbbé kell tenniük, hogy az Amcsik is felfogják. Nekem is beletelt vagy 8 óra játékba, mire feltûnt,.
watto
A kék zászlóra rájöttem, arra hogy a megoldatlan questet kilehet jelölni a térképen arra nem. Pedig éreztrem hogy van valami ilyen funkció csak nem találtam meg.
Köszönöm a választ, innentõl kcisit egyszerûbb lesz😄

pointer4
Szerintem valami alap dologra nem jöttél rá. Ha nézed a quest logot, és az színtelen, nincs kiemelve, lejjebb csúszik a többi alá, akkor kész van. Amíg nem fejezted be, addig ha jobb gombot nyomsz rá a az lesz az aktív. Sárga zászlót követve oldhatod meg.
A térképen amúgy jobb gombbal rakhatsz le kék zászlót, ami ilyen saját waypoint, és arra felé is tarthatsz.
Murder3
:S azokat én megöltem...mármint az õröket:S

wedge31
A kapuhoz majd kapsz kulcsot, haladj a föküldetésel, de ezt már irtam neked...

A templomba dettó, majd kapsz küldetést addig nem érdemes oda menni / ott mindig neked fognak támadni jobb lesz majd sunnyogni ha nem akarsz harcolni /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

watto
Nah, végre megtanultam értelmezni a jeleket a mapon, de megint zságutcába jutottam... Sehol semmi jelzés, és alig pár quest van a questlogban. 2 kérdésem lenne.

Itt hogyan tudnék küldiket felvenni? Ha belépek arra a helyre nekemesik mind1ik idióta.

A másik pedig hogy a déli kaput hogy nyissam ki?
Ide is vezet 1 küldetés amiben azthiszem 4. labirintusszerûségbe kéne benézni, csak ugye zárva van a kapu :S

wesker24
Én is ezt mondom nálam a Fusion is lvl 10 volt !
Murder3
a fusion sztem igen fontos mert sok skilledet vagy pl endurance-t meg tudod növel i h ne kelljen rá annyi pontot költeni.

Murder3
ott le kell gyõzni az ördögöt😊
de mind1 mivel én varázsbottal ütöttem le.

Warriors guild Bound of Blood quests
MaskimXul
Lila az nem attrib, csak simán lezáró kristály. Megnöveli az összes bónuszt.
wesker24
Meg aztán több féle kirsályokat is bel elehet rakni egy tárgyba akér 4-et is egyszerre !

Ehhez viszont a Metallurgy skill nagyon fontos minél magasabb szinten van annál többet tudod fejlesztenia cuccokakat és annál több slotot kapsz ahova kirstályokat tudsz majd rakni ! Ja és ha harcos vagy akkor a Weapon forge skill is nagyon hasznos mert a Metallurgy kimaxolása után is lehet mág plusszba a cuccokat fejleszteni !
wesker24
Nemcsak sebzõ runák vannak hanem még nagyon sok más rúna is van !

Vannak a Damage kristályok (piros) (Frost Shock Poison Spectral Fire)
ezekbõl is különféle méretû kirstályok vannak (20-35-50-75-100)

Vannak a Skill kristályok (zöld) ami a skillekre ad bonust

Vannak a lila kristályok na ezek az attrib kristályxok ezek a fõ tulajdonságokra ad bonust de ezzekkel vigyázni kell mert lezárja az adott tárgyat cuccot és nem tudod tovább fejleszteni !

És igen ha egy tárgyban vannak ristályok ki tudod szedni öket söt ha minél több van vbelöle össze is tudod öket egyesiteni igy kapsz belöle egy nagyobb magasabb értékû kristályt ! És ha belrakatad akkor bent is marad ha lila kirstályt raksz bele örökre bent marad !

De a kristálykövek használatához elengedhetetlen a Fusion skill használata ! Max lvl 10 szinten tudod összeegyesiteni az azonos értékû kirstályokat !
Carlos
még nagyon az elején vagyok. Tán level 5-6, szóval nem vészes újrakezdenem. Talán 1 órát játszottam vele tegnap este.

Más kérdés.

Vannak ezek a sebzõ "rúnák". Ki lehet venni tárgyból õket, vagy ha beleraktam akkor bent is marad? Csak 1 félét lehet beletenni a cuccba?

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
A sárkánynál tiszta idegbajos voltam én is de másnapo hideg fejjel nyugodtan kinyirtam ! A lényeg az hogy rögötnb az elején ha gyors vagy rögötn 2 találatot be is vihetsz neki ha jól felhuzod a ballistát és jól célzol ! Amikor meg tûzlabdákat lõ akkor meg spuri ezerrel és nem árt ha van rajtad Fire resistance poti !
wesker24
Eszed ágába se jusson uj karit csinálni még simán lehet rajta segitewni még akkor is ha elbasztál egy csomó skill pontot msára !

Ha elérsza main questben vagy a side questben a Mage Guildhez vagy ha csak simán odamész már az elején akkor lesz ott egy Soulpatcher fickó aki 500 aura-ért cserébe ujra elsozthatod a skill pontokat meg az ttrib pontokat ! Asszem 20 azzrib pontot és 10 skill pontot állit vissza !
fel kell húzni a ballistát, nem gépfegyver, ha folyamatosan húzod a "ravaszt" nem lõ ki semmit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Anyukámtól kaptam a játékot, mert jó csaj van rajta és rpg. Akkor biztos jó. 😊
Nem rossz játék, de kezdem elölrõl, mert elbasztam a lófejlesztéssel egy csomó pontot. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos az egy másik játék 😊
Mount and Blade 1790 ft
de ha ragaszkodsz hozzá csak fejleszd 😊))
Viszont nekem az a kérdésem hogy a sárkány legyõzése a játék vége?
mert akkor abbahagyom 😊 ezt nem lehet megcsinálni...
sorozatokat lõ ha az íjnál vagyok kinyír , varázslattal meg nem lehet leszedni képtelenség elélõni mert összevissza változtatja az irányát...
Carlos
Köszi!
Igen... Akkor új kari lesz. 😊

A mágiát azért is hanyagoltam, mert kijöttem a barlangból, rámjött 3 farkas, elõttem 5 tûzlabdát, meghalt 1 farkas a másik kettõ meg közben szétszedett. (default nehézségi szinten, nem állítottam).
Ezután kimentem és lebicskáztam gond nélkül a maradék kettõt.

Þór vígi þessi rúnar

MaskimXul
Nem lehet lóról harcolni, a hozzá kapcsolódó skill csak multiban használható.
Hogy lehet a lóba cuccolni? Gondolom ez alatt azt érted, hogy van inventoryja ahová pakolhatsz.
Carlos
mivel az elején vagyok ezért a ló jól jön. Lehet bele cuccolni, gyorsabban lehet mászkálni vele.

Þór vígi þessi rúnar

labirintusban hogy fogsz lóval harcolni ?😊
lesz egy küldetés amiben lovasverseny lesz majd abban kiéled magad 😊
Carlos
Elsõkörben gagyi kardos odabaszós karaktert tervezek, hogy nagyjából kiismerjem a dolgokat.
Viszont a lóról mókázás érdekelne, mert ha van rá passziv skill, akkor valahogy csak lehet.

Þór vígi þessi rúnar

hûû ha van lóról harcolás bónusz akkor biztos lehet lóról harcolni 😊
de lovat nem lehet bevinni teleportba így meg macerás a ló.
minden fontos dolog az út mellett van ha meg nem akkor kapsz rá piros X et😊 Nagyon jó a mágia rendszere erõsen ajánlom.
Te szerkesztheted meg a varázslatokat és laponként erõsíteni, meg 10 féle lény idézhetõ is...
deniro2
Miért szeretnéd visszakapni azt a baltát?

Carlos
Végig. 😊
68 óra volt. 😊 Köszi a helpet. Akkor elbasztam a karakteremet, mert van egy olyan passiv skill, hogy lórol harcolás +x damage bonus.
Akkor asszem kezdem elölröl vagy valami.

Þór vígi þessi rúnar

763-ra nincs valakinek tlete??
szia carlos végigjátszottad a falloutot ?😊
Nem lehet lóról harcolni. Meg annyira nem is fontos a ló.
A teleportkõvel bárhonnan teleportálhatsz az ismert teleportokhoz.
Meg lesz majd saját letelepíthetõ teleportod is, én a magus guild elé raktam egyet.
10 tárgyat tudsz bekészíteni, kurzorral rámész és nyomod a gombot mire jöjjön be, de ezeket lehet lapozni is így már sokkal több.
Murder3
amúgy Rogdor adja a Payback küldit abba a megölendõ személytõl kaptam egy rusty key-t az hova jó?

Murder3
kis kék pötty a questeket jelzi,nagy kék pötty az altarokat az világosabb.
csak az elején nehéz mert akkor még új de megszokható könnyen.

wedge31
Szerintem válaszoltam, jelöld ki a föküldetést és a zászló mutatja hova kell menned.
Ha gathez alatt a déli kaput érted akkor ahhoz kapsz kulcsot a kapitánytól, a föszálhoz kapcsolodik az is.

A 10-es szint a föküldetéshez biztos elég lesz de sose árt ha csinálsz pár side questet.

watto
A sárga zászló oké, de kis kék pötty nagy kék pötty kis zöldeskék ötty nagy zöld pötty. Pont a zászló ami eggyértelmû.
A kérdés többi részére nem tudsz váalszolni?

wedge31
Egy baszott nagy sárga zászlón mit nem tudsz értelmezni ? mert ha kijelölöd a föszálat mindig csak oda menj ahol a zászló van.

watto
Utálom a mapon ezeket a jelöléseket.Értelmezhetetlen 😄
10es szintû vagyok, pasportot kéne szereznem gathez hogy továbbvigyem a fõ szálat de nem tudom hogy. Valaki valami help? Vagy még korán van 10esen továbbmenni?

Jakuza001
Nincs valami mod ami lecsereli ezt a szanalmas GUI-t? 😄

Carlos
Most kezdtem a játékot, lenne pár kérdésem!

-Hogy lehet lórol harcolni? (varázsolni tudok, de kardozni szeretnék (valami zúzófegyverem van éppen))
-Az F7-es toolbáron hogy tudok csereberélni tárgyakat? (HP potit szeretnék betolni oda).

Þór vígi þessi rúnar

deniro2
A lovad meg csak akkor hallgat a hívásra, ha elég közel vagy hozzá. Mivel nincs saját lovad, hanem azt használod, amelyiket akarod, elég érdekes lenne, ha egy gombnyomásra az egész ménes odaszaladna hozzád😊

deniro2
Csak nehéz páncéllal tudod használni, 8-as szinten olyanod még nem lehet.

watto
Hali!
Még 4es szinten vettem egy köpyent ami 6os lvl-re volt, de még 8ason se tudom felvenni. "tailored for use with heavy armor" Mit kell tennem hogy használhassam?:S
A másik kérdés meg, mitöl függ hogy a lovam hallgat e a hívásra vagy nem? nyomogatom a h-t de nem fütyül .. Elõre is kössz.

Acidlich
Azok az ikonok azt mutatják, milyen sebzéstípussal szemben ellenállóbb a célpontod.
Ilyen szorult helyzetekben, mit amit leirtál, pár summon spell sokat segithet, nálam általában bejön.

wesker24
Jah arra emlékszem azt én könnyen megoldottam mivel harcos voltam volt nálam 2 jó kard az egyik Shock Dame-os volt a másik Poison Damage-os volt + mág ott voltak a kard combok is ! Egy két endurance lötyi meg strenght lötyi és adtak nekik ezerrel !