Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
spelleknél így van sztem akkor a képességeknél is mûködik.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Párszor már felmerült a kérdés, de nem jött rá válsz: A Toolbar-ba hogy lehet berakni a Skilleket?? Kétkezes kardot használok és a Radial Barrage skillt szeretném berakni!
A válszt elõre is köszönöm!!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A 90 %-os lila kristályt csak akkor tudod berakni ha kimaxoltad a Fusion skillt mert csak max szinten engedi berakni !
Másik meg a Metallurgy skill ezt is érdmes kimaxolni ha craftolni akarod a cuccokat miután a metallurg elérte a maximum szinten a fegyvereknél még nem állt mega fejlesztsé lehet öket tovább fejleszteni ha a Wepaon Forge skillt is kimaxolod ha a Weapon Forge skillt is mkimaxoltad utána mûár tényleg nem lehet tovább fejleszteni a cuccot !
A fusion mire jó? Raktam rá pár pontot mert azthittem akkor betudok rkani olyan gemeket a cuccaimba amit eddig nem.
Van valami lila gömb ami additional attributeokat 90%al növeli ha jól értelmezem , de nem tudom berakni 1ik cuccomba sem.
A másik meg hogy fullra craftoltam a feygevrem elméletben, ugyanis mikor továbbcraftolnám azt írja hogy tövábbkéne fejleszteni a bs-t, de nekem már maxos. Ez így szép és jó, de valami olyat olvastam a fórumon hogy az eggyik srác azzal a fejszével játszotta végig a játékot amit az elelyén kapott az eggyik questben. Tehát akkor még is lehet tovább fejleszteni?😄 Jó ez a játék, csak vannak benne homályos foltlok.. számomra....😄
Kaptam mélt, mert regisztráltam. Beirtam a bónuszkódot és meg is kaptam a pajzsomat.
Viszont egy lentebb említett linken láttam, hogy van kard, meg páncélszett meg ilyesmik. Amikor ezeket a kódokat irom be nem történik semmi. (Akkor se, ha új karival ezeket a kódokat irom be elsõnek).
5letek?
Þór vígi þessi rúnar
Köszönöm a választ, innentõl kcisit egyszerûbb lesz😄
A térképen amúgy jobb gombbal rakhatsz le kék zászlót, ami ilyen saját waypoint, és arra felé is tarthatsz.
A templomba dettó, majd kapsz küldetést addig nem érdemes oda menni / ott mindig neked fognak támadni jobb lesz majd sunnyogni ha nem akarsz harcolni /
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Itt hogyan tudnék küldiket felvenni? Ha belépek arra a helyre nekemesik mind1ik idióta.
A másik pedig hogy a déli kaput hogy nyissam ki?
Ide is vezet 1 küldetés amiben azthiszem 4. labirintusszerûségbe kéne benézni, csak ugye zárva van a kapu :S

de mind1 mivel én varázsbottal ütöttem le.
Ehhez viszont a Metallurgy skill nagyon fontos minél magasabb szinten van annál többet tudod fejlesztenia cuccokakat és annál több slotot kapsz ahova kirstályokat tudsz majd rakni ! Ja és ha harcos vagy akkor a Weapon forge skill is nagyon hasznos mert a Metallurgy kimaxolása után is lehet mág plusszba a cuccokat fejleszteni !
Vannak a Damage kristályok (piros) (Frost Shock Poison Spectral Fire)
ezekbõl is különféle méretû kirstályok vannak (20-35-50-75-100)
Vannak a Skill kristályok (zöld) ami a skillekre ad bonust
Vannak a lila kristályok na ezek az attrib kristályxok ezek a fõ tulajdonságokra ad bonust de ezzekkel vigyázni kell mert lezárja az adott tárgyat cuccot és nem tudod tovább fejleszteni !
És igen ha egy tárgyban vannak ristályok ki tudod szedni öket söt ha minél több van vbelöle össze is tudod öket egyesiteni igy kapsz belöle egy nagyobb magasabb értékû kristályt ! És ha belrakatad akkor bent is marad ha lila kirstályt raksz bele örökre bent marad !
De a kristálykövek használatához elengedhetetlen a Fusion skill használata ! Max lvl 10 szinten tudod összeegyesiteni az azonos értékû kirstályokat !
Más kérdés.
Vannak ezek a sebzõ "rúnák". Ki lehet venni tárgyból õket, vagy ha beleraktam akkor bent is marad? Csak 1 félét lehet beletenni a cuccba?
Þór vígi þessi rúnar
Ha elérsza main questben vagy a side questben a Mage Guildhez vagy ha csak simán odamész már az elején akkor lesz ott egy Soulpatcher fickó aki 500 aura-ért cserébe ujra elsozthatod a skill pontokat meg az ttrib pontokat ! Asszem 20 azzrib pontot és 10 skill pontot állit vissza !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem rossz játék, de kezdem elölrõl, mert elbasztam a lófejlesztéssel egy csomó pontot. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Mount and Blade 1790 ft
de ha ragaszkodsz hozzá csak fejleszd 😊))
Viszont nekem az a kérdésem hogy a sárkány legyõzése a játék vége?
mert akkor abbahagyom 😊 ezt nem lehet megcsinálni...
sorozatokat lõ ha az íjnál vagyok kinyír , varázslattal meg nem lehet leszedni képtelenség elélõni mert összevissza változtatja az irányát...
Igen... Akkor új kari lesz. 😊
A mágiát azért is hanyagoltam, mert kijöttem a barlangból, rámjött 3 farkas, elõttem 5 tûzlabdát, meghalt 1 farkas a másik kettõ meg közben szétszedett. (default nehézségi szinten, nem állítottam).
Ezután kimentem és lebicskáztam gond nélkül a maradék kettõt.
Þór vígi þessi rúnar
Hogy lehet a lóba cuccolni? Gondolom ez alatt azt érted, hogy van inventoryja ahová pakolhatsz.
Þór vígi þessi rúnar
lesz egy küldetés amiben lovasverseny lesz majd abban kiéled magad 😊
Viszont a lóról mókázás érdekelne, mert ha van rá passziv skill, akkor valahogy csak lehet.
Þór vígi þessi rúnar
de lovat nem lehet bevinni teleportba így meg macerás a ló.
minden fontos dolog az út mellett van ha meg nem akkor kapsz rá piros X et😊 Nagyon jó a mágia rendszere erõsen ajánlom.
Te szerkesztheted meg a varázslatokat és laponként erõsíteni, meg 10 féle lény idézhetõ is...
68 óra volt. 😊 Köszi a helpet. Akkor elbasztam a karakteremet, mert van egy olyan passiv skill, hogy lórol harcolás +x damage bonus.
Akkor asszem kezdem elölröl vagy valami.
Þór vígi þessi rúnar
Nem lehet lóról harcolni. Meg annyira nem is fontos a ló.
A teleportkõvel bárhonnan teleportálhatsz az ismert teleportokhoz.
Meg lesz majd saját letelepíthetõ teleportod is, én a magus guild elé raktam egyet.
10 tárgyat tudsz bekészíteni, kurzorral rámész és nyomod a gombot mire jöjjön be, de ezeket lehet lapozni is így már sokkal több.
csak az elején nehéz mert akkor még új de megszokható könnyen.
Ha gathez alatt a déli kaput érted akkor ahhoz kapsz kulcsot a kapitánytól, a föszálhoz kapcsolodik az is.
A 10-es szint a föküldetéshez biztos elég lesz de sose árt ha csinálsz pár side questet.
A kérdés többi részére nem tudsz váalszolni?
10es szintû vagyok, pasportot kéne szereznem gathez hogy továbbvigyem a fõ szálat de nem tudom hogy. Valaki valami help? Vagy még korán van 10esen továbbmenni?
-Hogy lehet lórol harcolni? (varázsolni tudok, de kardozni szeretnék (valami zúzófegyverem van éppen))
-Az F7-es toolbáron hogy tudok csereberélni tárgyakat? (HP potit szeretnék betolni oda).
Þór vígi þessi rúnar
Még 4es szinten vettem egy köpyent ami 6os lvl-re volt, de még 8ason se tudom felvenni. "tailored for use with heavy armor" Mit kell tennem hogy használhassam?:S
A másik kérdés meg, mitöl függ hogy a lovam hallgat e a hívásra vagy nem? nyomogatom a h-t de nem fütyül .. Elõre is kössz.
Ilyen szorult helyzetekben, mit amit leirtál, pár summon spell sokat segithet, nálam általában bejön.