1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#1017 feliratot nem lehet bekapcsolni? :( -
Ra1n #1016 Kezdő szobában ahol a többiek vannak? Szétszóródva vannak a földalatti "bunkerben",seholsem tudok ott aludni....
Saját házat nyertem lóversennyel...Ott sem tudok aludni....
Hogy kell aludni egyáltalán? -
#1015 Egy francokat simán lehet aludni is a játékban ehhez saját házat kell venni ! Kezdö szobába mindig tudsz aludni ahol a többiek vannak ! -
Ra1n #1014 Még annyi,van bármi mód arra hogy aludjon/várjon az ember,vagy ha nemakarok éjjel bóklászni/várom hogy kinyissanak a boltok kajakra állnom kell és várni??? Köszi.. -
Ra1n #1013 Eeee,oksa megtaláltam,meggörgettem a menüben az egeret erre "lejutottam"...
Eddig észre se vettem hogy ott lehet lefelé menni :D -
Ra1n #1012 EMberek,nagyon faja ez a játék de azért nem vagyok olyan perfekt angolos hogy hallásból vágjam kimitmond...Van valami mód a feliratok bekapcsolására? Menüben nem találta semmit....:( -
#1011 8/10 simán van a játék szerintem. 1.2-es patch meg sokat javít rajta. -
#1010 Sajnos ez nem újdonság megkell fizetni öket és akkor magas pontszámot adnak.
Az eladások tükrében szopó ágra kerültek akik alul értékelték a játékot... -
#1009 Mondjuk az az újság, amelyik ezt a játékot 5/10-re értékeli, azt meg kell szüntetni. Nem tiltólistára tenni. -
#1008 Új Two Worlds játék 2012-ben, az alacsony értékelések feketelistára kerültek -
Cecameca #1007 Jaj de jó, köszi szépen. Világos volt a feladat, csak a térképen nem jelölődött nekem be. Így már meglesz, köszi a képet is. :) -
Ted Beneky #1006 [IMG]http://www.kephost.com/images4/2011/2/18/lav25sbppeyinvsu8h1x_tn.gif[/IMG][/URL]]Ez az -
Ted Beneky #1005 Bad Yl adja. A Thieces Guild tagok fogják kérni, hogy visszaszerezd az ellopott családi ékszereket. Meg kell keresni az öt házat, öld meg a titokzatos okkultistákat és találd meg az öt törött kristályt, amelyek együtt alkotnak egy egész ékszert. A házak be vannak jelölve a térképen: Az első Hatmandortól délre Zah'Dannál kiszállsz a teleportból és ott van a közelben.
-
Cecameca #1004 Hali!
A Family Jewels című Thieves Guild-féle küldinél elvileg a térképen jelezné az első házat, ahova be kell törni, de nálam nincs semmi jelzés. Találomra nekiálltam, de így nem nagyon jutok előrébb. Nem tudom bug-e, valami támpontot tudtok adni, merre kezdjem?
Köszi -
Jocisan #1003 Végigjátszás I. rész!
Itt olvashatod! -
unusual #1002 Valakinek nincs olyan parancsa ami slotba helyezhető cucokra van? :) Mert ami nekem van nem megy. :-( -
#1001 Hali!
Lehet fura kérés, de van egy kis problémám. Letöltöttem a warezt (nem vagyok rá büszke, de ki szeretném próbálni) és cseh, vagy milyen nyelven lehet csak futtatni. Valaki eltudná küldeni privátba az angol verzió linkjét? Nagyon megköszönném! -
unusual #1000 Akinek nem lenne meg :
Anathros sword: 6770-8976-1634-9490
Axe: 1775-3623-3298-1928
Dragon scale armor: 4149-3083-9823-6545
Elexorien two-handed sword: 3542-3274-8350-6064
Hammer: 6231-1890-4345-5988
Labyrinth map: 1797-3432-7753-9254
Lucienda sword: 9122-5287-3591-0927 or 6624-0989-0879-6383
Scroll bonus map: 6972-5760-7685-8477
Two-handed hammer: 3654-0091-3399-0994
-
#999 Szerintem itt mindenkinek(99%) a csúnya verzió van meg, mert még nem jelent meg Magyarországon.
Egyébként simán megy a warez verzió az 1.2-es javítással. -
#998 A csúnya verzióra rátéve ezeket a patcheket fog menni a game vagy kell várni okosságra? -
Ted Beneky #997 Magyarul: 1.2 patch -
unusual #996 Köszi szépen. Fel is patch-eltem. :) -
mike01010101 #995 Köszi -
#994 Kijött a 1.2 patch.
Quest log :
- Mana Shield potion duration was reduced to match the spell's duration
- Torch display name bug has been fixed
- Torch graphic bug when using two weapons has been fixed
- Several terrain issues were fixed
- DX10 lights have been improved
- Hero animations are now preloaded on PC for better performance
- Quest Log filtering has been added (hides solved and failed quests)
- A bug with David's quest in Ashos has been fixed
- Summons' level has been capped to hero level (both SP and MP)
- Camera work after performing Finish Off has been improved
- Environment sound issues have been fixed
- Velroy's Key now properly opens gate in "What's behind that door?"
- Shopkeeprs won't talk too much anymore
- The problem with being stuck in Vahkmaar Castle after finishing the main plot has been fixed
- Several questlog issues have been fixed
- Village shops now properly generate items
- "The Lion" membership card bug has been fixed
- Fixed displaying negative Aura values in "drop Auras to chest" menu
- Removed possibility of cloning items in village chest
- Removed possibility of cloning or loosing items in town trading
- Fixed animation of Counter Strike when using shield
- Fixed strength of "Super Jump" spell for lower levels
- Added the possibility to make multiple alchemy potions at the same time
Letöltés. -
#993 Üdv!
Nekem nem eredeti a game, és nem láttam hogy lenne warez topic. Tudna valaki segíteni aktiválni a játékot, mert nem tudom valamiért. Köszönöm -
unusual #992 Na mesélj hol vetted meg? És mennyi volt? -
mike01010101 #991 a kikötőbe vehetsz -
tordi #990 Én is nagyon szeretem ezt a játékot, viszont én nem érzem azt a totális szabadságot mint a TW1-ben. Nem szeretem ha fokozatosan nyílik meg egy terület, és sok helyen a sziklák között kanyargó utak labirintusa van, ami engem kissé nyomaszt, olyan csőben játék érzés néha. Igaz, még csak most kerültem át New Ashos-ra, lehet itt majd minden más lesz, nagy reményeket fűzök a hajózáshoz -remélem mihamarabb meglelem a ladikot -
Ted Beneky #989 Én a helyi 576-ban megkérdeztem egy játékot hétfőn ( mikor lesz náluk?, ára?, stb? ) semmit se tudtak mondani. Ugyanazon a héten szerdán megjelent a játék és megvettem másutt a polcról. -
#988 Teljesen véletlen most kérdeztem 576ban, nemsokára kapnak (pár hét). Remélem az Amerikai meg jelenéssel egy időben legalább lesz nálunk dobozos. -
unusual #987 Azért elég kemény,hogy 576-ban nem tudnak árat mondani,és van ahol rendelést sem tudnak felvenni. ;) De akkor is megfogom venni! ;) -
#986 Megcsináltam az összes Archpriest Tomb-ot, nagyon kemény volt. :D
Nagyon felidegesített de csak meglett mind. -
mike01010101 #985 Ha neked ez a normális hangnem akkor biztos, hogy nem egy helyen nevelkedtünk, de én sem akarok vitát. Inkább elnézést kérek az erősebb szavakért. -
#984 Erre az alpári szintre nem megyek le hozzád, én normális hangnemben írtam te nem,remélem majd ezt a bunkózást meg parasztozást honorálják neked a modik. -
#983 Nem vagyok tisztában avval, hogy a DA:O meg a MEII mit jelent, de oblivion óta kb ez a two worlds 2 volt a következő, amivel játszottam rpg jellegűvel. És annyira megtetszett és kedvet kaptam a kalandozáshoz, hogy belekezdtem a Nehrimbe, az Dragon Age-be, meg a Witcher be, de fél óra múlva mindegyiket abbahagytam, mert uncsinak tűnt, és ehhez képest gagyinak. A Ghotic4-et végig toltam, de nagyon csőjáték volt, most még megnézem ezt a Risen-t. -
mike01010101 #982 Nehéz mostanában a fórumban úgy véleményt irni, hogy valami paraszt nem írjon be bunkóságot. Ez esetben te vagy a paraszt és az a bunkóság amit írtál, csak hogy tisztán értsd.
Odaírtam, hogy elfogult vagyok, tehát jeleztem, hogy szigorúan a saját véleményemet írtam le, nem valami kőbevésett kinyilatkoztatást. 35 évesen nem tartom magam semmiféle "fanboy"-nak. Leginkább azokat tartom "fanboy"-nak akik nem tudják elviselni ha a kedvenc játékukról valaki csúnyát mer írni. Mellesleg a dragon age-t én is feltételes módban írtam bele mivel az egy más stílusu játék, lehet nem kellett volna még így sem odaírni. -
#981 Nagyon elfogult vagy, föleg hogy a DA:O-t belekevered, de mivel MEII fanboy vagy ez nem meglepö...ök valahogy mindig fikázzák van egy sejtésem hogy miért. -
mike01010101 #980 Szerintem az utóbbi években (mondjuk 2005 óta) nem volt olyan RPG amiben annyi feature lett volna mint ebben. A teljes szabadság, a sok féle karakterfejlesztési lehetőség, a sok cucc, a fegyver-potion-varéázslat gyártás-javítás-mixelés nagyon jó. Lovaglás, úszás, hajózás, teleport. Séta-futás-sprint, sajnos már ez is plusznak számit (lásd witcher) Közepesnél kicsit gyengébb főszál és rengeteg mellékküldtés van. Többet tud mint a gothic3 vagy az oblivion. Eddig ezek voltak az etalonok a sandbox RPG-ben. Ha az animációk jobbak lennének (mind a mozgások, mind a párbeszek alatt) tényleg nem lehetne hibát találni benne. Azt utóbbi idők rpg-i (risen, gothic4, még tán a dragon age sem) meg sem közelítik. Lehet kicsit elfogult vagyok de még add hozzá a multit is. -
#979 Ez az "új kiadás" csak annyival lesz másabb hogy már eleve patchelve jön semmi több? -
imilee #978 Éppen most olvastam február 28-án jelenik meg a boltok polcain. Amerikában a boltok nem tudják tartani a készletet mert több fogy, mint amennyit rendelnek belőle.