Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok mesélne valaki a multiplayer módról, érdemes érte megvenni a játékot?
wedge31
Vedd fel a kártyát és jeget neki.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A játék elején a kiképzéseknél Tuloknál elakadtam, nem tudom mit kell csinálni ellene?
Elkezdtem, nem bírom kivárni a magyarítást, nagyon zsír eddig, kellemes csalódás a gothic 4 hez képest.
Elsõsorban ne plusz elemeket rakjál az idézõ spellbe, hanem plusz summoner carrier cardot. Attól erõsödik igazán a lényed. Késöbb ráérsz az elemeket pakolni. (Fõleg, mivel bármit adsz hozzá az jelentõsen növeli a manaköltséget.)

Ezenkívül érdemes enchantba rakni olyat, ami visszaveri az ellenfére az általa okozott sebzést (100%tól indul!). Az enchantot nem csak magadra, hanem az idézett lényedre is varázsolhatod.
wesker24
Az azt jelenti hogy az adott idézett lénynek mennyi élete van minél több kártyát raksz össze annál magasabb %-u élete lesz annál erösebb szivosabb lesz és nehezebb lesz kinyirni ! Nekem volt egy rakat kártyám összeraktam öket és kaptam egy elég erõs Dark Knight-ot ami irtotta a monstereket rendesen !
Ja tényleg gyengék, kezdem kitapasztalni hogyan is mûküdik a varázsló kari. Arra már rájöttem hogy az idézett lényeket lehet erõsíteni ha több kártyát rakok rájuk, viszont írja hogy pl. "3% health and damage bonus" van rajtuk. Ez milyen értékek 3%-a?

Most akarom megszerezni a játékot, de csak akkor kezdem el, ha magyarul is lehet tolni, mert annak nem látom értelmét, hogy nem értem a teljes történetet. Kérdés: van e magyarítás valahol, mert mintha láttam volna egy belinkelt képet magyar felirattal ebben a fórumban?
Véletlenszerûen dobálja árusoknál. Bayanban a fegyverkereskedõ árul idézõ varázslatokat. Nekem is idézõs varázslóm van egyébként, de az elején nem érdemes rágyúrni, mert baromi kicsit sebeznek az idézett monszták. Inkább csak kiegészítésként erdemes használni, hogy feltartsad vele az ellenfeleket. Amire azonnal rá kell menni, az egy erõs sebzõvarázslat, és a manashield. Onnantól kezdve nincs nagyon ellenfeled.
SZiasztok. Kezdtem egy mágus karit, de az ilyen stílusú játékoknál nekem az idézések a kedveceim. Hol találhatok idézõ varázslatokat a leghamarabb?

Murder3
jó de egy mágusnál azért megnézem mikor találod meg a neked kellõ könyveket.
én szinte csak ranger köynvet találtam ami ugye tök felesleges.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

wedge31
Skillkönyvet egy darabot se vegyél mert mindet meglehet találni / de 9k-át 5 perc alatt összekockázol ha mindenképp venni akarsz / a varázs dolgokhoz nem tudok hozzászólni mert ijász karim volt de nekem a végén már 800k fellett volt a pénzem és nem volt mire költeni.

Murder3
ezt nem igen értem még most se.
a skillkönyvek 9k minimum, a varázs efektet lényegébe 780 a legolcsóbb, a modifier meg carrier lapok is elég drágák, 1 aura carrier magába 2500 csak.
és ezekbõl kell egy rakás minél erõsebb vagy, én nem mondanám h nicns mire költeni.

grebber
Egy szó sem volt eddig róla 😞
De ha nem akkor jólelkû magyarítók megcsinálják majd hozzá,már jelezték!

Next PC upgrade: 2022

Magyarul meg fog jelenni a játék?
wedge31
Nyugodtan megveheted mindkét házat elönye a tárolási lehetöségen kivül nincs, ugyse tudod majd mire költeni a pénzt, föleg ha néha kockázol is.

Az elsõ rész után engem most is magával tudott ragadni a hangulat, úgyhogy ezen a téren nincs baj.Amik viszont levonnak a játék értékébõl, szerintem(megjegyzem, még csak a 22-es szintnél tartok):
- idétlen párbeszéd animációk
- tereptárgyakba beakadó ellenfelek
- saját karakterünk idõnként még egy alacsony lépcsõfokra is csak ugrással képes feljutni
- a loot-ok értéke aránytalanul kicsi a legyõzött ellenfelelek szintjéhez képest
- ugyanez érvényes a ládákra is, gyakran a mesterzárral ellátott ládákban is csak kacatokat találunk
- a ló irányítása borzasztóan körülményes, nekem az elsõ részé jobban kézre állt
- majdhogy nem tök feleslegesek az árusok(inkább csak hangulati elemek), legalábbis fegyver és páncél vonatkozásában.Akik ésszel craftolnak,(most elsõsorban harcos karakterre gondolok!), azok páncélt úgyse vesznek(esetleg a legelején), fegyverbõl pedig a Warriors Guild kovácsától kapott feljavított egykezes axe-tól jobbat nem nagyon találnak
- nekem inkább frusztráló, mint jópofa ötlet az, hogy folyton kerülgetnem kell a város utcáin lófráló lakosokat, mert ha véletlenül nekimegyek valakinek, akkor megemelkedik a "körözöttségi szintem.Sõt, ha szándékosan meglökök valakit, akkor rám támadnak az õrök...Oké, ha legyaknám az ártatlan polgárokat, még értem.Na de egy apró taszigálás miatt?!
- NAGYON hiányolom én is a karakterlapot, ahol összefoglaló infót kaphatnék a karakterem státuszáról(tulajdonságok, skillek, felszerelés, stb.)
Ami viszont nagyon tetszik(a magával ragadó hangulaton kívül):
- a kissé módosított teleportrendszer(sokkal rugalmasabb lett)
- a folyamatosan megújuló hirdetõtáblák, melyekre idõrõl-idõre újabb mellékküldik kerülnek fel
- a craftolás
- a kreatív varázslatrendszer
- a beépített minigame-ek, pl. a zenélés(bár a dobon kívül én más hangszeren képtelen voltam elfogadható szinten játszani.És Ti?)

Végül egy kérdés: érdemes házat venni?Jár valami elõnnyel, a tárolási lehetõségen kívül?Mert ha nem, akkor nem dobok ki érte 50 ezer aurát.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Helló! Nem találtam infót arra nézvést, hogy néhány tárgynál mit jelent pl a:"Kit: 1/5" tulajdonság. Fel tudna valaki homályosítani?
Én szinte mindent megcsináltam és 42 lett a vége...:-( Pedig a New Ashos-i õrök fegyóját kipróbáltam volna! 46-os szint kell hozzá...
wedge31
50+

Hi! Mennyi a max. szint amit el lehet érni ha nem hagysz ki semmit a játékban?
Akkor én "egy vagyok a millióból".
Tetszik ez lehetõség a pontok újraelosztására. Nem kell feltétlenül rögtön 3-szor végigjátszani, hogy mindent kipróbáljak.
wedge31
Most olvasom hogy a játék túl van az egy millió eladot példányon és ez csak a kontinentális europai eladásból jött össze a világ többi részén majd januárban jön ki a játék.

És messze volt még a maximumra fejlesztéstõl (metallurgy 8-ason volt, szóval még a kifejezetten fegyver fejlesztésre szolgáló skill a maga 10 szintjével nem is jött számításba.)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én úgy jártam ott, hogy amit jó fegyvernek hittem (értsd magasabb volt a sebzése), az nem volt olyan hatékony, mint az az elementális sebzéssel támogatott fejsze (ha meg rá is tettem egy lapáttal a fejlesztéssel, akkor meg már még jobb lett).

Játék végére olyan 900 zúzó, 900 szúró, 250 elementális sebzést (tûz, elektromos és már nem is tudom milyen extra sebzés volt belekovácsova) tudott a fejlesztett Sulejman fejsze (2 vágóélû verzió)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pointer4
Akkor nem gagyi 😄
De amikor én ott jártam, 450-et sebzett a kardom, upgrade nélkül, lehet késõn jutottam oda.
minimize
csak a "szokásos"-serial töröl, generál-tûzfallal exe. letilt-indít.
én mást nem tudok ajánlani,azt hittem, ATi-d van.

No one can stop Death!

Az a gagyi balta folyamatosan fejlesztve a játék feléig a leghatékonyabb fegyverem volt (harcosként játszottam), a játék 2. felében, meg ugyanazon gagyi balta nagytestvére (azon brotherhood guildes questben kaptam azt is) volt a legjobb fegyver (folyamatos fejlesztéssel persze) a játék végéig!

Köszi, most müködött a kod. Még mindig nem enged be
pointer4
Most én, az alább említett kóddal 3 baltát is beraktam magamnak. Eléd dobja a földre.
Igen, töbször, de az ajto locked mert a kovácsnak ki kéne probálni a baltát . DE VÉLETLENÜL ELEADTAM.
macleody
Fent ahol a kovács van beszéltél a másik csávóval? Mert azután nyílik ki a kapu. Már ha arról a részrõl van szó.
De nincs meg a balta
pointer4
Mintha valami olyasmit írt volna a misszió, hogy menj próbáld ki a baltát. Én akkor azt hittem menjek gyapjak vele kicsit, ami meg is történt. Persze közbe minden mást csináltam, és mintha csak utána szóltak, hogy húzzak le. De lehet, rosszul emléxem.
Ez nem müködik
Kösz. Megprobálom, meg tudnám ölni csak az ajton nem enged be
pointer4
Öld meg akármivel azt a szellemet az alagsorban 😄 Szerintem nem muszáj hozzá az a gagyi balta.
De ha nagyon szükséged van rá,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Konzolba, TWOWORLDSCHEATS 1
WP_AXE_737 -- SulejmansHope
WP_AXE_763 -- SulejmansMasterpiece
nem tudom melyik az
Még mindig a 763-as kérdés. Ujj karit kell inditanom ?? Már 23-mas vagyok
wesker24
A láda meg ott van ahirdetõtáblla mellett !

Az egyik a Hatmandor-i kapu elött van a másik meg New Ashosnál a teleporttól nem messze ! Ott kell keresni egy Desmon nevû fickot !
wesker24
Weapon Forge skill bookot random szerûen adja a Blaccksmitnél vagy a fegyver kereskedönél !
pointer4
A mellett a tábla mellett, ahol kaptad a hírdetést 😄 Könyvet a skillrõl, meg véletlenszerûen dobálja be árusoknál.

Ha nem tudod hol a hídetõtábla, akkor a nagy dulpaszárnyas kapu elõtt balra, Hatmandor vagy hogy hívják a várost. Cheznaddari teleport kaputól, gyorsabb odafutni.
akkor semmi más ötlet nincs?
watto
Collect your reward from Des Mon's chest.
Már vagy 4. questnél írja ezt😄
Hol van az a rohadt láda?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

9600GT -m van
watto
Ki van maxolva, csak nincs meg weaponforgehoz as skillbook, és nem tudom hányas szinten vehetem/találhatom meg.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

wesker24
A Weapon Forge akkor elérhetõ ha már a Metallurgy-t kimaxoltad onnatól kezdve jöhet a Weapon Forge !
minimize
ha ATi-d van, akkor 10.9-es driver, vagy 10.10-es+hotfix. nálam ez volt anno a gond.(van már 10.11-es is, azzal nem néztem!)

No one can stop Death!

Murder3
igen fegyver válogatja h miket enged.

wedge31
Az biztos, mivel mindig az elsö három slotba rakja automatikusan a skilleket te azt nem tudod befolyásolni.

Sajnos úgy nem mûködik. Csak akkor jelenik meg a toolbar, ha az inventory-ban vagy a magic-nél matatok, amint a skills fülre nyomok, eltûnik. Jó lenne megtalálni a megoldást, mert így feleslegesen fejlesztgetem a skilleket.