Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezenkívül érdemes enchantba rakni olyat, ami visszaveri az ellenfére az általa okozott sebzést (100%tól indul!). Az enchantot nem csak magadra, hanem az idézett lényedre is varázsolhatod.
én szinte csak ranger köynvet találtam ami ugye tök felesleges.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a skillkönyvek 9k minimum, a varázs efektet lényegébe 780 a legolcsóbb, a modifier meg carrier lapok is elég drágák, 1 aura carrier magába 2500 csak.
és ezekbõl kell egy rakás minél erõsebb vagy, én nem mondanám h nicns mire költeni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
De ha nem akkor jólelkû magyarítók megcsinálják majd hozzá,már jelezték!
Next PC upgrade: 2022
- idétlen párbeszéd animációk
- tereptárgyakba beakadó ellenfelek
- saját karakterünk idõnként még egy alacsony lépcsõfokra is csak ugrással képes feljutni
- a loot-ok értéke aránytalanul kicsi a legyõzött ellenfelelek szintjéhez képest
- ugyanez érvényes a ládákra is, gyakran a mesterzárral ellátott ládákban is csak kacatokat találunk
- a ló irányítása borzasztóan körülményes, nekem az elsõ részé jobban kézre állt
- majdhogy nem tök feleslegesek az árusok(inkább csak hangulati elemek), legalábbis fegyver és páncél vonatkozásában.Akik ésszel craftolnak,(most elsõsorban harcos karakterre gondolok!), azok páncélt úgyse vesznek(esetleg a legelején), fegyverbõl pedig a Warriors Guild kovácsától kapott feljavított egykezes axe-tól jobbat nem nagyon találnak
- nekem inkább frusztráló, mint jópofa ötlet az, hogy folyton kerülgetnem kell a város utcáin lófráló lakosokat, mert ha véletlenül nekimegyek valakinek, akkor megemelkedik a "körözöttségi szintem.Sõt, ha szándékosan meglökök valakit, akkor rám támadnak az õrök...Oké, ha legyaknám az ártatlan polgárokat, még értem.Na de egy apró taszigálás miatt?!
- NAGYON hiányolom én is a karakterlapot, ahol összefoglaló infót kaphatnék a karakterem státuszáról(tulajdonságok, skillek, felszerelés, stb.)
Ami viszont nagyon tetszik(a magával ragadó hangulaton kívül):
- a kissé módosított teleportrendszer(sokkal rugalmasabb lett)
- a folyamatosan megújuló hirdetõtáblák, melyekre idõrõl-idõre újabb mellékküldik kerülnek fel
- a craftolás
- a kreatív varázslatrendszer
- a beépített minigame-ek, pl. a zenélés(bár a dobon kívül én más hangszeren képtelen voltam elfogadható szinten játszani.És Ti?)
Végül egy kérdés: érdemes házat venni?Jár valami elõnnyel, a tárolási lehetõségen kívül?Mert ha nem, akkor nem dobok ki érte 50 ezer aurát.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Tetszik ez lehetõség a pontok újraelosztására. Nem kell feltétlenül rögtön 3-szor végigjátszani, hogy mindent kipróbáljak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Játék végére olyan 900 zúzó, 900 szúró, 250 elementális sebzést (tûz, elektromos és már nem is tudom milyen extra sebzés volt belekovácsova) tudott a fejlesztett Sulejman fejsze (2 vágóélû verzió)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De amikor én ott jártam, 450-et sebzett a kardom, upgrade nélkül, lehet késõn jutottam oda.
én mást nem tudok ajánlani,azt hittem, ATi-d van.
No one can stop Death!
De ha nagyon szükséged van rá,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WP_AXE_737 -- SulejmansHope
WP_AXE_763 -- SulejmansMasterpiece
nem tudom melyik az
Az egyik a Hatmandor-i kapu elött van a másik meg New Ashosnál a teleporttól nem messze ! Ott kell keresni egy Desmon nevû fickot !
Ha nem tudod hol a hídetõtábla, akkor a nagy dulpaszárnyas kapu elõtt balra, Hatmandor vagy hogy hívják a várost. Cheznaddari teleport kaputól, gyorsabb odafutni.
Már vagy 4. questnél írja ezt😄
Hol van az a rohadt láda?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
No one can stop Death!