1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • tombadillo
    Hatmandorban abban a dungeonban, ahol a múmiákat is ki kell takarítani, van egy teremben a tolvaj céh. Ott lehet kapni a kidobótól(én legalábbis ott kaptam).
  • Szuni
  • Szuni
    Merrefelé lehet vajon a zsebmetszés kiskönyve? Annyi mindent találtam már, pont ez hiányzik ami nagyon kellene.. Már képességpontokat is tartogatok rájuk, de hiába..
  • tombadillo
    A Maliel könnye küldetésben hogy jussak át a második ajtón (két vasrács, egyszerre nyílik és csukódik). A megfeszülök se érek oda, pedig felvettem a 20 % gyorsító sárkánypikkely csizmát.
  • krisztajo
    A játék vége nyitott.
    Ha végeztél utána visszadob a kezdő helyszínre, vagyis az első szigetre.
    Onnan odamész ahová csak akarsz.
    Egyetlen egy fontos dolog van, ezt ugyanis én is megszívtam.
    Az utolsó csata után a főhadiszállásunkra a hálóhelyünkhöz már nem lehet visszamenni.
    Vagyis ami ott volt a ládában az gyakorlatilag elveszik a továbbiakra nézve.
    De ha nem ott tárolod a cuccaidat ilyen gond nem lehet.
    Amúgy én a helyedben sima szekrényben semmit sem tárolnék, ott semmi sem garantálja hogy megmarad.
    De majd később lehet házad akár több is, sőt ha ügyes vagy még egy ingyen is.
    Inkább ott tárolj, az biztonságosabb.
  • Noodlee
    A szavannás részt a játék végéig meg lehet közelíteni teleportal? csak mert az első városban becuccoltam egy szekrénybe, és ott tartok minden cuccomat, amit nem adtam el, vagy éppen nem kell.
    Csak hogy ne érjen meglepetés, hogy nem tudok majd valamikor vissza menni a cuccaimért.
  • krisztajo
    A második részben lovuk csak a szavannán lehet és ott is csak Hatmandor kapujáig.
    De nekem nem is hiányzott, persze bírtam a pacit, de a többi szigeten olyan gyakran vannak teleportok, hogy sehová sem kellett sokat gyalogolni.
    Amúgy én is azt vártam volna, hogy végig lesz, de hát ezzen is változtattak.
    Nem beszélve arról, hogy itt csak egyféle lovunk lehetett.
    Hol van már a jó kis élőholt lovacska az első részből.
  • cikasz
    Eddig minden átvezetőt lejátszott tökéletesen... Na mind1. Elkezdtem egy újat amiben mágiára gyúrok rá elsődlegesen. Kiváncsi leszek.
  • wesker24
    Lehet hogy Codec hiba ami a videok lejátszásához kell !
  • wesker24
    Igen az már a story vége stáblista és vége a játék történetének !

De a játéknak nincs vége ugyanugy lehet folytatni a játékot ami hátra maradt !
  • cikasz
    Hát elvileg végigvittem. Legalábbis a sárkit legyőztem. De amikor az ork csak felveszi a koronát utána elsötétül a kép és nem történik semmi :(
    Az már a vége? Vagy mi lehet a gond?
  • totya4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én a becsületet választottam tehát agyoncsaptam, ennek ellenére vagy a hullájától, vagy az orktól csak megkaptam azt a kulcsot ha jól emlékszem.
  • shaba23 #1205
    A kezdősziget hajóroncsánál a láda hogy nyílik?
  • shaba23 #1204
    én is megtaláltam a titkos barlangot, csak a gazdáját nem:)
  • Szuni
    Egy titkos barlangba való bejutás lehetőségét...
    Némi cucc és táp, szokás szerint csak.
  • Noodlee
    A kezdő szigeten volt egy orc, aki megkért, hogy csapjak agyon egy figurát, aki, a hiénákkal haverkodik. A figura azt mondta, ha életben hagyom, akkor ad egy kulcsot valami titkos barlanghoz, de nem fogadtam el az ajánlatát.
    Mit buktam a kulcs "elvesztésével"?
  • Nagydög
    Az nem ugyanolyan teleport ko. Le tudod tenni valahova, es fix teleportkent mukodik.
  • shaba23 #1200
    Miért jó, hogy már van 2 különböző teleport kövem?
    A lezárt ládákat, amiknél nem ajánlja fel a zárnyitást, ki lehet nyitni valahogy?
  • Maxtreme
    Na akkor jó h nem szenvedtem vele :/ (az utolsóval)
  • wedge31
    " Gafikát hol tudom beállítani? " - meg fogsz lepödni a menüben...csak görgesd lefelé a menüsort.
  • The Protector
    hy.Az a nagy problémám hogy a magyarítást nem engedi feltenni a játék.Patcheltem meg minden de nem megy.

A játék tökéletesen fut.Annyi a hiba h telepíteném a magyarítást de nem enged a telepítés gombra kattintani,el van halványítva a mező,sehova sem engedi telepíteni.
    Vki tud rá megoldást?Vagy ha elküldené nekem a fájlokat amiket telepíteni akarna azt is megköszönném.

,ég egy kérdés.Gafikát hol tudom beállítani?
  • Noodlee
    Értem, akkor nem tartogatom az egyforma tárgyakat :)
  • vzajcev
    Képt.videót,de izibe
  • wesker24
    Baszott jó multija van a Two Worlds 2-nek !

6 féle multi játék mód van benne ! Bent voltam az egyik serveren voltunk avgy 50-en ! xD Csak egyik sem volt magyar ! xD

• totya4
    Az akar lenni, hogy a két macskakaparás azon az oldalon ahol találtad, az nem a 2-est akarja jelenteni, hanem az az első rész logója. Szóval ez amit idéztél az első részre vonatkozik. Ott orrba-szájba dobálhattad egymásra az azonos típusú cuccokat, és az eredménye egy erősebb cucc lett. A második részben kicsit finomítottak a dolgon, szétszedhetsz cuccokat (fegyvert/páncélt/moddal ékszert is), amik darabjaiból fejlesztheted a cuccaidat.
  • Noodlee
    "Ha "duplázni" (értsd: összeépíteni) akarsz, azt csak két teljesen megegyező típusú eszközzel teheted meg. Duplázáskor 5 mágikus bonusz is adódik hozzájuk. Ha van két tárgyad ugyanabból a típusból, de ár eleve összeépített darabok, és több, mint 5 mágikus bonusz kerülne rájuk, akkor nem duplázhatod őket."

Ezt valaki elmagyarázná nekem, hogy mi is akar lenni, és hogy működik?
  • wesker24
    Na ott én is kibuktam ! XD
  • cikasz
    Bakker...
    Nem kis időt áldozok a rúnakövekre és nem kapok érte semmit :( Azt hittem kovácsol a csávó valami jó kis fegyót :(
  • kantorgabor
    Kössz!
  • cikasz
    Új ashos és környékére gondoltam.
  • cikasz
    Az első szigeten nincs ló sehol? csak a lótifuti meg a teleportok vannak?
  • shaba23 #1186
    az alkímia mennyire szükséges? Érdemes rá pontot áldozni, vagy csak könnyebbséget jelent, de nélkülözhető?
  • shaba23 #1185
    a zinternetről:)
  • kantorgabor
    Van valakinek valami ötlete honnan lehetne beszerezni a játékot legális forrásból?
  • Maxtreme
    Mert az elején rohadt sokat bénáztam a zárak feltöréséénél. :) (illetve krva sok lesz a láda)
    A kulcs olcsó, én meg tutira mentem :D
    Megjegyzem ha valaki maxra fejleszti a zárfeltörési képességét, onnantól már könnyű dolga van :)
  • Murder3
    minek annyi kucls?
    nálam van 3 általába+ha van akkor veszek de 6-nál több nem igen volt eddig még.
  • shaba23 #1181
    kösz:)
    A csontvázokat sejtettem, az így szokott működni, +töltőképernyőnél írta is.
  • Maxtreme
    Szerintem ahogy haladsz előre, mindenre rá fogsz jönni ;)
    De lásd jó szívem:

1. Egyértelműen a sebzést, fegyverkovácsolást, életet.
    2. Én soha nem használtam 8a a tréningen kívül)
    3. Maxra fejlesztettem, sztem érdemes.
    4. Az sebzi a legjobban, én úgy vettem észre (de még így végvitel után sem vagyok bent biztos :D Pl 1 tuti. A csontvázaknak ellen csak az "ütőfegyverek" [buzogány stb] jók, a kard szart sem ér)
    5. Lesz másért is jutalompont
    6. Én 170k lóvéval fejeztem be, nagyon ritkán vásároltam. Ami viszont mindig volt nálam, de abból kurva sok, az a tolvaj kulcs (a végére abból is maradt nálam 115db )
    7. Passz
  • shaba23 #1179
    Nem, köszi. Nem azt kérdeztem, hogy hogyan kell előrehaladni a játékban, hanem szimplán feltettem pár nem túl bonyolult kérdést, amire ha valaki válaszol, nem lesz könnyebb a játék, viszont engem megkímél esetleg egy kis bosszúságtól.
  • Maxtreme
    izé.. Végig ne játsszuk helyetted?

-----
    Részemről kivégezve. Bazz az utolsó fő.. uhh. Hát megszenvedtem vele nem kicsit. Amúgy sejtettem ki lesz a végső hunyó
    Soha nem volt szimpatikus az a pitsa :D