1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#1297 Ugyanugy mint SP-ben böven lesz helyed cuccok tárolására !
Multiban szinte teljesen kizárt hogy SP karakteral játsz mert ott nem lehet SP karival játszani ! Nem lenne sok értelme !
Mert még nincs is normális árban a játék sehol se !
Egy hely van ahol olcsón lehet beszerezni ott mindössze csak 16 dolcsiba kerül ! DE ott csak egy serialt kapsz ami böven elég a multihoz !
15 percen belül már kapod az e-mailt a serial együtt és már mehet is a multi !
Multiban mindenképp 1-es szintről kell kezdeni de minél többen vagyunk annál gyorsabban lehet fejlödni !
Pl ha te 1-es szintű vagy és belép hozzád egy jóval magasbb szintű játékos pl lvl 60 akkor te negyed óra latt minimum lépsz kb 10 szintet mivel te is TP-t kapsz az ölésekért amit a magasabb szintű kari csinál !
A multi modokat már leirtam lapozz vissza egy kicsit ! -
Noodlee #1296 Hogy működik a MP cucc tárolás?
Amúgy nem szívesen kezdenék egy új karaktert, ha a SP karakterrel is játszhatok multiban.
Már lvl 41 vagyok SP-ben :)
Nem igazán találok normális áron játékot a boltokban, mindenhol horror összegbe kerül.
Kicsit írhatnál a multis részről. :)
-
#1295 Már hogy ne lenne hely tudom hogy ott is van hely ! Csak mondom nem csak SP-ben lehet tárolni jó cuccokat ! -
#1294 Miért sp-ben nincs hely ? nekem két házam volt tucat ládával meg szekrénnyel. -
#1293 Ha multiban játszanál SP karakterrel annak nem lenne sok értelme !
Amugy multiban teljesen új karaktert lehet inditani és ott addig lehet fejlödni ameddig csak akarsz határ a csillagos ég !
És igen ha multiban játszasz akkor van helyed tárolni a cuccokat !
Amugy jó lenne ha jönnétek már multiba mert eddig nem igen talélkoztam magyarral ! -
Noodlee #1292 Multiban lehet játszani a SP karakterrel?
Van valamilyen lehetőség, hogy a cuccaimat valahol tároljam? -
Noodlee #1291 Kilövöd a netet, amíg játszol. -
#1290 Úgy maradt a net és a játék érzékelte. Tudom, le kellett volna tiltani a játékot, hogy kimenjen...Kéri a kulcsot, de akárhogy csinálom nem fogadja el, pedig még az 1es fejezetben vagyok. Van rá megoldás, hogy tudjam folytatni? -
#1289 Köszi! Megnézem. -
totya4 #1288 Helló, egérgörgővel kicsinyítsd a térképet, én fent meg fogod látni a kiinduló sziget teleportjait. -
#1287 Sziasztok! Elején vagyok nagyon még a játéknak. Megszereztem a követ a kovácsnak. Visszamennék hozzá a teleporton át, de az csak a környékbeli teleportokra enged. Ilyenkor mi a teendő? -
totya4 #1286 Tűzcsapás képességet hogy lehet használni? Fáklya van a kezemben, de semmi. -
#1285 nem is azokról beszélek hanem pl fizikai ellenálás.
nem jelzi h rámenne a hatás. -
#1284 Haladj a föszálon majd kapsz kulcsot hozzá. -
#1283 helo.
Déli kapun hogy tudok átjutni? Van azon túl egy pap sír, de csak a kapun át tudnák lejutni arra a területre. (ahogy a térképet nézem) -
Noodlee #1282 Protection Modifier
Changes the effect of the spell to a positive one.
Use the modifier in case if you want to get a positive effect of the spell that you cast on yourself (healing, resistance, etc.).
Ráadás:
Heal
Life (effect) + Enchant (carrier)
Invisibility
Air (effect) + Enchant (carrier) + Time (modifier) -
#1281 Felvarázsolsz, és aláállsz? :D
(ne okolj, mindig barbárként mentem :D :) -
#1280 magamra hogy tudok varázsolni?
erre még a 30 óra alatt se jöttem rá:D -
krisztajo #1279 Tudom, én nem arról beszélek.
A sárkánypikkely páncél elvileg egy bónusz tárgy a játékban, amit kóddal lehet feloldani.
Amiből ugye mindenki egyet kap az eredeti játékhoz és azzal lehet valamit pluszban előhozni, de nem biztos hogy ezt.
Viszont ezek a kódok már közkézen keringenek, magyarul ha visszanézel pár oldalt még itt is megtalálod.
A páncélon kívül, bár tagadhatatlanul az mint közül a legjobb vannak még jó kis fegyverek is. -
Noodlee #1278 Sárkánypikkelyt szereztem, de azt le is adtam küldetésben. -
krisztajo #1277 Hát azt nem tudom.
Miután én a Sárkánypikkelyt megszereztem a többit csak megnéztem, de mást nem is használtam.
De elvileg ha ügyes vagy amire a harmadik fejezet végére érsz mindenből kell lennie nálad.
Nekem legalább is mindenből volt komplett szettem addigra. -
Noodlee #1276 Kód nélkül marad az Orc? -
krisztajo #1275 Gratulálok!
Nem a játék legerősebb gúnyája harcosoknak vitathatatlanul a Sárkánypikkely páncél.
Igaz ezt csak kóddal lehet megszerezni, de ezt nem übereli semmi. -
Noodlee #1274 Orc Slayer Set a legerősebb felszerelés harcos karakternek SP játékban?
-
Noodlee #1273 Megoldottam egy sima KILL parancsal :) -
krisztajo #1272 Javaslom írj ebbe fórumba.
http://www.hunositokteam.weboldala.net/forum/viewthread.php?thread_id=57&rowstart=0
A fórum gazdája Ardea a játék fordítója.
Ö keni-vágja a témát.
Ha van valaki aki tud neked segíteni akkor az csak is Ardea lehet!!! -
Noodlee #1271 Fütyülök a házra, mert raktáram van, csak a küldetést nem tudom megcsinálni a bug miatt. remélem este azért meg akar majd halni.
Amúgy haver spellcasterrel nyomja, és ő nem tudta lenyomni a figurát a szigeten, hiába volt neki 1500+ sebzése/5 sec, nem akart meghalni a csóka.
Nem tud valaki valamilyen "kill" parancsot a figura megölésére? -
krisztajo #1270 Na akkor ez egy újabb aspektusa ennek a hibának.
Ezt a verziót még én sem hallottam.
Én dettó ugyanígy vertem le a muksót.
Először a tagot a szigeten aztán az őrségét.
Ezek után nekem nem volt gondom a küldivel.
Mondtam volna hogy tölts vissza egy régebbi mentést, de látom az sem jó.
Próbáld újra, háta sikerül.
Amúgy ezért a küldiért elég jó ajándékot is kapsz (ha elsőre sikerül megoldani, tehát még a szigetecskén). -
Noodlee #1269 Írták, hogy ilyenkor csak ki kell menni a házból, majd vissza, és akkor elfexik a muki. Nálam tegnap ez nem jött be, mert akkor is halhatatlan volt. :( -
Noodlee #1268 Mint ahogy írtam, még a szigeten agyon csaptam,(2 ütés volt) és ki is fosztottam halála után. Amúgy még a hidat sem érte el.
Lehet, hogy a gond az volt, hogy utána levertem az őrséget(lehet, hogy ekkor kezelte a program úgy, hogy a figura elmenekült).
Ha kezdésnek nem a fickóhoz mész, hanem az őrökhöz, akkor bukod a küldetést, és mehetsz lakásra másik küldetéssel.
Lehet, hogy hülyeség, de ha egyszer már levertem a fickót, és meghalt, akkor lehet azért nem tudom megölni megint a lakásán.
Nem örülnék neki, ha nem tudnám letolni ezt a küldetést, mert az 38 óra játék van eddig benne, és az előző mentésem 30 óránál van :(
Visszanézek majd késöbb, hátha megoldódik a problémám. -
krisztajo #1267 Ez egy ismert probléma. Ami többféleképen is előjöhet.
A legegyszerűbb megoldása, ha még a parton megölöd a tagot.
De még a szigetecskén nem a hídon mert akkor is bebugozodhat.
Ha így teszel a küldit meg lehet csinálni.
Javaslom úgy közelítsd meg hogy elálld a menekülési útját, elég gyenge a tag, valami nagyobbat sebző fegyverrel néhány csapás és vége is van.
-
mike01010101 #1266 Ebbe én is belefutottam. Végül otthagytam, más küldetéseket csináltam és pár nap múlva mentem vissza és akkor sikerült megölni. -
Noodlee #1265 Tegnap belefutottam egy nagyon csúnya bugba.
Lexington megkért, hogy csapjam agyon az egyik vetélytársát. Elmentem a partra, levertem a figurát, kizsebeltem. Gondoltam, hogy az őrei elég lekezelők voltak, így levertem őket is. visszamentem Lexingtonhoz, majd közöltem vele, hogy nem sikerült megölnöm az embert, mert elmenekült! (WTF??)
Elküldött a figura házába, hogy majd ott csapjam agyon. A figura viszont kb 10 HP értéktől halhatatlan, és nem akar meghalni! Így a küldetést sem tudom befejezni. Olvastam, hogy több embernél is előjött ilyen gond.
Tud valaki valami orvosságot erre? -
#1264 Kaland: Szerintem az ilyen gameket egyedül jobb játszani!
Párbaj-Halálos párbaj: Mivel nem vagyok nagy mágus karakterfejlesztésben soha így csak veszítenék!
A másik kettő meg abszolút nem érdekel.Szóval ennek a multija nem nekem való!
-
krisztajo #1263 Még egy apróság eszembe jutott.
Az mondod ki van maxolva az alap kovácsolás.
De simán pontokkal vagy úgy hogy kővel raktál még rá pontot?
Mert az előfeltételek teljesítésénél azt nem veszi figyelembe.
Csak akkor tudsz arra épülő könyvből tanulni, ha pluszt adó cuccok nélkül van maxon.
Ha ez a helyzet akkor tényleg bug és más ötletem nincs sajnos. -
#1262 Jah és az elején regelned kell egy Accountot ha ez megvan akkor létrehozhatsz egy saját karaktert ahol beállithatsz mindent amit csak akarsz amint kész van és megvan a saját karaktered rámész arra hogy Belépés ekkor lesz ott egy Olyan hogy Guaranga oda is belépsz ott lesz hogy Guaranga1 na itt vannak a legtöbben ide is belépsz !
Egy városban vagy ahol a többiek is vannak ez egy fajta lobby vagyis waiting Room innen lehet intézni mindent amit csak lehet vannak árusok ahol lehet venni illeteve eladni cuccokat és innen lehet csatlakozni már meglévő játékba vagy új játékot inidtani ! -
#1261 Elég sok multi mode van benne !
Kaland:
Ez egy fajta CO-OP mode ahol egymást segitve lehet küldetéseket csinálni és lehet együtt fejlödni kereskedni stb...
Párbaj-Halálos párbaj :
Na ez nem más mint az egymás elleni harc az arénában vagytok ahol egymás ellen kell harcolni és addig megy a harc ahol az egyik meg nem hal !
Falu :
Ehhez a mode-hoz 10 ezer arany kell ! Hogy vásárolj egy kezdő kis falut ! Ez egy fajta stratégiai játék egy kis falut kell felhozni ahhoz egy erős eröd váljon a faludból !
Kristálygyüjtés:
Ezzel a mode-al még nem játszottam de szerintem az lehet hogy x helyeken el vannak rejtve a kristáylok és x mennyiségű ellenfelet leölve lehet eljutni a kristályokhoz ! -
#1260 Valaki írhatna a multiról mit kell benne csinálni miből áll!!
Egymás ellen kell benne tolni vagy egymást segítve stb? -
#1259 Mert a külön kovácsolás skillek addig nem elérhetők amig az alap kovácasolás skill nincs kimaxolva ! -
Noodlee #1258 Annyira nem lényeg, mivel így ki tudom maxolni a cuccokat :)