1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#1337 :D Én olyanokkal főleg feltörhető ládákban találkoztam. Néha árulnak is 1-2őt. -
#1336 A kétkezes kard, amit fejlesztgettem elég jó. Gyorsan leviszi az ellen életét. Meg még viszonylag gyorsan is forgatható. -
MaRee #1335 Ír valamit, de nem írja le pontosan, hogy mit is kéne csinálni. Mondjuk hajnalba fejeztem be, lehet valamit elnéztem. :) Egyébként nekromancia skillbookot hol találok? Nekromanta karaktert akarok -
Noodlee #1334 ha rám hallgatsz, akkor 2 darab 1 kezes fegyvert választasz.
A 2 kezes, és a pajzsos megoldás is elég gyenge szerintem. -
#1333 Bayan bejegyzés alatt sem ír semmit? Mert ha ott rákattintasz a szövegre,akkor a térképen odadob, ahova menned kell. -
#1332 Kövesd az utat, járd be a szavannát és rá fogsz találni a falura. Én is így találtam meg egy csomó teleportot. -
#1331 Az automatikus feltörés meg 10-20 % között mozog. -
MaRee #1330 Nem szeretem a tűzfalakat sok dolognál bezavar. Inkább letiltom a netet addig :)) Egyébként le a kalappal és hatalmas respect a programozóknak, akik optimalizálták a játékot, full grafikai beállítások mellett egyetlen egy szaggatás nélkül fut a game, pedig nem mai gépem van.
Valaki amúgy linkeljen már egy normális akár angol végig játszást, mert én nem találok semmi jót. Elakadtam most ott, hogy a nő aki adta a lovat elküldött valami fickóhoz akivel valamilyen beavatási szertartást kell megcsinálni, de a mapon nincs marker hogy merre menjek, a quest logban mer szintén nem ír semmit. -
#1329 Harcos. Kétkezes karddal, bárddal. 25ös szintű. -
Noodlee #1328 Milyen karakterrel játszol? -
#1327 Hm, tényleg. Banyek sztem oda nem is nagyon pakoltam még. :D -
Noodlee #1326 Adj rá 6-8 pontot, az bőven elég a legkeményebb zárakhoz is. -
#1325 Ej de nem megy a zárfeltörés a bonyolultaknál.:( -
josi #1324 Az előbb írtam, comodoval sikerüt kilőni, játszok, és vígan megy a net is. -
Noodlee #1323 Ha kilövitek a netet, akkor nem kér serialt.
Nálam a tűzfalon letiltás nem volt elegendő. -
josi #1322 Először én is Win tűzfalával szerettem volna, de semmibe vette..azért tettem fel a comodot amit nem bánok:) -
MaRee #1321 Windows tűzfallal letiltom először, úgy hátha jó lesz. -
#1320 Ne engedd ki netre a játékot soha. -
josi #1319 Tedd fel a comodo tűzfalat és azzal tiltsd le mikor elindítod a játékot, alt tabbal leteszed és akkor tudod tiltani. Nekem is így megy, win 7 magyar ne aggódj:) -
MaRee #1318 Egyébként tudom hogy ez nem warez fórum, de arra nem tud valaki megoldást, hogy ne kérje állandóan a serialt? Néha csak megyek és magától bekéri a játék, meg hogy aktiváljam, hiába csináltam már meg az elején. -
#1317 hát igen amíg alacsony a szinted szokj hozzá h ne nagyon menj neki fűnek,fának:D -
MaRee #1316 Hmm nekem kicsit furcsa a game elsőre, most értem el az első faluba, és nem igazán tudom, mit kéne kezdeni magammal. A kapun át kéne jutni az tudom, de azt nem, hogy hogyan. A két fickó lehúzott jó sok pénzzel, és most nem tudom merre. Találtam valami barlangot ahol az első csontváz megöl egy ütésből, nem valami felemelő :D -
#1315 Le a kalappal a játék előtt. Sok küldetés, sok mellékág. Néha azt sem tudom merre, hogy keressek ezt azt. :D -
#1314 Minden magyarositva van 100 %-ig ! a Multi része is az utolsó betüig ! xD -
#1313 a multi része is magyarosítva van?:) -
#1312 Köszi.:) -
Noodlee #1311 Van :P
Beszélj a közelben lévő emberekkel a vízparton, és környékén. -
#1310 Sziasztok! Az első fejezetben egy falunak kell vizet keresnem. Annak, amelyiknél lovon kellett elnyerni egy díjat. Merre induljak, van tipp? -
tombadillo #1309 Köszi minden választ, kipróbálom. -
#1308 Csak lopakodás közben tudsz csapdázni. -
totya4 #1307 3 féle felszerelés lehet rajtad, teszem azt más jellemzőkkel bíró páncélt akarsz magadon tudni bizonyos ellenség esetén, más gyűrűt, fegyvert stb. A felszerelés képernyőn van alul 1, 2, és 3 gomb, azokra kattintva tudod felöltöztetni a karaktered, aztán majd ezek között tudsz váltogatni, az általad megadott gombokkal. -
#1306 A felszerelés szetteknél kapsz egy rakás bonus tuljadonségot ha beszerezted mind ! Nagyjából a játék végére össze lehet szedni bármelyik szettet !
-
#1305 Hát akkor nem tudom mi lehet ha a könyv megvan akkor és megvan az adott szint is akkor jónak kell lennie biztos van valami módja hogy lerakd a csapdákat lehet hogy csak sima felüleltű terepen lehet csak lerakni vagy valami egér kombinácioval kell lerakni !
Mivel én mindkét esetben warrior voltam és nem használtam csapdákat nem tudom hogy müködnek !
Mások azok tudják mert ök szokták használni ! -
tombadillo #1304 A másik, amire még nem jöttem rá, mik ezek a felszerelés szettek ugye R és T domb. -
tombadillo #1303 Megvan a könyv, x szintű vagyok, de egyszerűen nem tudom lerakni. -
#1302 A csapdákra gondolsz ? Ahhoz meg kell találni hozzá az adott skill könyveket és a megfelelő képességre kifejleszteni a csapdakészités skill-t ! -
tombadillo #1301 Urak! Nyilván én vagyok hülye, de hogyan kell lerakni a bombákat? -
#1300 www.cdkeyexpress.com
Itt sok olyan játék van ahol nagyon olcsón lehet hozzájutni ! -
#1299 és hol kerül 16-ba a játék? -
#1298 1261-es hsz-ban levan irva hogy milyen multi modok vannak !
Amugy megnéztem ez a Falu modot és nem rossz egy kis faluval kezdesz és azt kell irányitanod fejlesztened stb.... amig egy virágző erős fejedelmi birodalom nem válik belöle !