307
-
mEkLaU #227 Kozben rajottem hogy kell rajtolni faszan, meg hogy kell az elso korben vedeni az iveket, igy most elkezdtem egy bajnoksagot :D Fasza -
#226 nagyon fasza a gém, sokkal jobb mint moto gp, izgalmasabb, ha egyszer vagy kétszer elbuksz akkor kurva nehéz visszajönni, sokkal izgalmasabb és nehezebb gp-nél, mindkét versenyen első helyről indultam, elsőt megnyertem, másodion meg 5 lettem:S egyszer elestem kurva nehéz volt viszsajönni:o -
#225 én rookein kezdtem el de útl könnyű, 48 mp-vel nyertem
váltani kell amateura:D
manuálosan meg nem tudok játszani, eggyszerre nem tudok annyir billt nyomogatni:SD -
mEkLaU #224 Nem tudom lehet egyre gondolunk..én extremeben játszok manualis sebváltással stb...ellenfelek real szintre allitva..és hiába az egész versenyhétvégén leggyorsabb vok...a verseny elindul és hátulrol izombol belémjönnek...kisodrodok onnantol meg már vok 10ik helyen és szépen igy darálnak le, és oriási szerencse kell h vhogy az élre keveredjek...legalább kell egy másfél másodperces elöny hogy biztonságban tudjam futni a saját tempomat különben mint a roncsderbiben kinyirnak...ezért is én komolyan gondolkozom hogy time attacket futok csak...ha ez a probléma nem lenne nagyon jo lenne! -
#223 Akkor talán mindenkinél a Dx a probléme...Gondolom a legujabb kell neki! -
#222 én nekem direct x felrakása megoldotta problémát. -
#221 ha audio akkor sztem az lehet a gond
-
#220 Nem lehet, hogy hangkártyára gerjed a cuccos? Csak mert audio-s dll-re dob ki hibát... -
#219 felraktam direcz x-et, és működik, elég jó game, irányítűsa nehezebb mint moto gpé, fék is érzékenyebb, de nincs annyi bukás, tettszik a gamma, csak hangok sztem nem vmi jó.... -
#218 nekem sem jó:((
ezt írja: -
EK1TEP #217 Hát én nemtom xp-n nem játszottam vele! -
#216 lehet hogy az XP-t nem komájja? -
EK1TEP #215 Vista 32bit -
#214 Xp-t használsz vagy Vistát? -
EK1TEP #213 Hali!
Nekem is megvan a játék és tökéletesen megy!Crackelni sem kellett!
A patchet érdemes feltenni?Mert olvastam hogy javult az iránytás de valaki írta hogy viszont nem lehetett minden felbontást választani!? -
#212 Hát az de milyen javítás mert már mindent kipróbáltam és semmi már nem is foglakozok vele mert így még játék nem idegesítet fel mint ez a szar:)) -
#211 jáááááááááááááj de miért???
-
Djemba #210 SZINTE MINDENKINEK EZT ÍRJA KI ÍGY NEKEM IS
valami javítás kellene -
#209 Nekem ez a tapasztalatom:D
-
mEkLaU #208 Az mi miatt lehet hogy Vallelungaban nem meri a koridot? Tapasztalta vki? -
mEkLaU #207 Superbike 2001 ota varok vmire...na ez itt ma vmi:) Este felraktam, kapasbol extreme allitottam mindent, hat 1-2 oraig csak bukdacsoltam...
Aztan raereztem! Miller Park, Neukirchnerrel Extreme beallitasok mellett manualis valtassal 1:42.91 -
#206 Nem C:-re raktam.. Szóval kétlem -.- -
Joker Hun #205 Ki hova telepitette ? kel neki a C: ??????????? -
#204 hasonlókat tapasztaltam. Mintha az irányítás finomabb lett volna, meg crack nélkül pöccre indúl. -
K0CKA #203 ja és sztem javított az irányításon! -
#202 Jó neked:)) -
K0CKA #201 De nekem elcseszte a patch a játékot mer nemtok 1440x900ban játszani nincs olyan magas felbontás! -
K0CKA #200 Hátén nemtom nektek milyen verzsön van de nekem crack se kell hozzá és indul 1.1 patchel és a nélkül is! -
Joker Hun #199 Sziasztok!Nekem a REOLAED-van.Asztalin XP-SP3 exe hibával küzd Laptopon Vista SP1 elindul de nem alkalmas játékra de megy.A patchet felraktam semi változás egyébként ati kártyákhoz csinál valamit, nekem is az van biztam bene .Ki irtam dvd-re ugy telepitettem az xp-re vistára daemonal.iso bol lehet hogy számit ti hogyan tettétek fől? -
#198 Hát én felraktam de ugyan úgy DX hibát ír... -
Djemba #197 mi? -
#196 Skullptura verzióval nem működik a patch! -
Djemba #195 le kell szedni a gamet megint
addig valaki nézze meg akinek eddig directx hibát írt ki, hogy az 1.1 patchel jó-e -
Djemba #194 elvileg a directx hibát -
#193 Van 1.1-es javíás. Azt nem tudom, hogy mit javít, változást nem nagyon láttam, de biztos segít valamin, ha már kiadták :D -
#192 kösz -
#191 Hát nekem a RELOADED se meg a Skullptura se jó de a többségnek a Skullptura verzió működik:) -
#190 hella
melyik verzsönt érdemes letőteni? -
#189 -fav -
#188 meg már ment SM 2.0ás vidikarin