307
  • mEkLaU
    Kozben rajottem hogy kell rajtolni faszan, meg hogy kell az elso korben vedeni az iveket, igy most elkezdtem egy bajnoksagot :D Fasza
  • ForzaInter
    nagyon fasza a gém, sokkal jobb mint moto gp, izgalmasabb, ha egyszer vagy kétszer elbuksz akkor kurva nehéz visszajönni, sokkal izgalmasabb és nehezebb gp-nél, mindkét versenyen első helyről indultam, elsőt megnyertem, másodion meg 5 lettem:S egyszer elestem kurva nehéz volt viszsajönni:o
  • ForzaInter
    én rookein kezdtem el de útl könnyű, 48 mp-vel nyertem
    váltani kell amateura:D

manuálosan meg nem tudok játszani, eggyszerre nem tudok annyir billt nyomogatni:SD
  • mEkLaU
    Nem tudom lehet egyre gondolunk..én extremeben játszok manualis sebváltással stb...ellenfelek real szintre allitva..és hiába az egész versenyhétvégén leggyorsabb vok...a verseny elindul és hátulrol izombol belémjönnek...kisodrodok onnantol meg már vok 10ik helyen és szépen igy darálnak le, és oriási szerencse kell h vhogy az élre keveredjek...legalább kell egy másfél másodperces elöny hogy biztonságban tudjam futni a saját tempomat különben mint a roncsderbiben kinyirnak...ezért is én komolyan gondolkozom hogy time attacket futok csak...ha ez a probléma nem lenne nagyon jo lenne!
  • Robez84
    Akkor talán mindenkinél a Dx a probléme...Gondolom a legujabb kell neki!
  • ForzaInter
    én nekem direct x felrakása megoldotta problémát.
  • Robez84
    ha audio akkor sztem az lehet a gond
  • 42nd Intruder
    Nem lehet, hogy hangkártyára gerjed a cuccos? Csak mert audio-s dll-re dob ki hibát...
  • ForzaInter
    felraktam direcz x-et, és működik, elég jó game, irányítűsa nehezebb mint moto gpé, fék is érzékenyebb, de nincs annyi bukás, tettszik a gamma, csak hangok sztem nem vmi jó....
  • ForzaInter
    nekem sem jó:((

ezt írja:
  • EK1TEP
    Hát én nemtom xp-n nem játszottam vele!
  • Robez84
    lehet hogy az XP-t nem komájja?
  • EK1TEP
    Vista 32bit
  • Robez84
    Xp-t használsz vagy Vistát?
  • EK1TEP
    Hali!

Nekem is megvan a játék és tökéletesen megy!Crackelni sem kellett!
    A patchet érdemes feltenni?Mert olvastam hogy javult az iránytás de valaki írta hogy viszont nem lehetett minden felbontást választani!?
  • Sada01
    Hát az de milyen javítás mert már mindent kipróbáltam és semmi már nem is foglakozok vele mert így még játék nem idegesítet fel mint ez a szar:))
  • Robez84
    jáááááááááááááj de miért???
  • Djemba
    SZINTE MINDENKINEK EZT ÍRJA KI ÍGY NEKEM IS
    valami javítás kellene
  • Sada01
    Nekem ez a tapasztalatom:D
  • mEkLaU
    Az mi miatt lehet hogy Vallelungaban nem meri a koridot? Tapasztalta vki?
  • mEkLaU
    Superbike 2001 ota varok vmire...na ez itt ma vmi:) Este felraktam, kapasbol extreme allitottam mindent, hat 1-2 oraig csak bukdacsoltam...
    Aztan raereztem! Miller Park, Neukirchnerrel Extreme beallitasok mellett manualis valtassal 1:42.91
  • 42nd Intruder
    Nem C:-re raktam.. Szóval kétlem -.-
  • Joker Hun
    Ki hova telepitette ? kel neki a C: ???????????
  • 42nd Intruder
    hasonlókat tapasztaltam. Mintha az irányítás finomabb lett volna, meg crack nélkül pöccre indúl.
  • K0CKA
    ja és sztem javított az irányításon!
  • Sada01
    Jó neked:))
  • K0CKA
    De nekem elcseszte a patch a játékot mer nemtok 1440x900ban játszani nincs olyan magas felbontás!
  • K0CKA
    Hátén nemtom nektek milyen verzsön van de nekem crack se kell hozzá és indul 1.1 patchel és a nélkül is!
  • Joker Hun
    Sziasztok!Nekem a REOLAED-van.Asztalin XP-SP3 exe hibával küzd Laptopon Vista SP1 elindul de nem alkalmas játékra de megy.A patchet felraktam semi változás egyébként ati kártyákhoz csinál valamit, nekem is az van biztam bene .Ki irtam dvd-re ugy telepitettem az xp-re vistára daemonal.iso bol lehet hogy számit ti hogyan tettétek fől?
  • Sada01
    Hát én felraktam de ugyan úgy DX hibát ír...
  • Djemba
    mi?
  • DaemoonHunter
    Skullptura verzióval nem működik a patch!
  • Djemba
    le kell szedni a gamet megint
    addig valaki nézze meg akinek eddig directx hibát írt ki, hogy az 1.1 patchel jó-e
  • Djemba
    elvileg a directx hibát
  • 42nd Intruder
    Van 1.1-es javíás. Azt nem tudom, hogy mit javít, változást nem nagyon láttam, de biztos segít valamin, ha már kiadták :D
  • ForzaInter
    kösz
  • Sada01
    Hát nekem a RELOADED se meg a Skullptura se jó de a többségnek a Skullptura verzió működik:)
  • ForzaInter
    hella

melyik verzsönt érdemes letőteni?
  • Pepsi Twist
    -fav
  • Pepsi Twist
    meg már ment SM 2.0ás vidikarin