307
-
mEkLaU #267 En ugy tudom meg, sot PSP-re is! -
krizoli #266 ez megjelent ps2-re??? -
mEkLaU #265 Kozben keszultek videok csak ossze kell oket majd paszarintanom :) -
mEkLaU #264 Ok mindjárt csinálok egy két videot ha sikerül! -
#263 Szuper!Működik a patch habár nem tudom mit javított ki...az a lényeg hogy müxik. -
#262 igy nem próbáltam sztem! köszi megprobálom
-
#261 Rakd be akkor a DVD-t, vagy a DeamonTools-al nyomasd be a CDképet. El fogja fogadni! -
#260 Hát kipörgésgátló nélkül szerintem lehetetlen játszani...főleg esőben. Képtelenség. Logitec Attack 3-as joy-om van de valamiért nem tudom átállitani a mozgást, pedig kint müxik rendesen.Szerintem ugy lenne az igazi, de hát marad a bill. Nem tudja valaki mi lehet a baj? De amugy jó kis játék. Most kezdtem el a bajnokságot második nehézségi szinten elég könnyü volt 1 lettem 30 mp elönnyel fejeztem be a futamot. De Pro-n meg sztem baromi nehéz! Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Üdv : Rob
Ja és nekem nem müxi a patch..kéri a dvd-t gondolom crack kéne neki!
Nem eredeti a játékom. -
#259 Megy törés nélkül is a javítás.
Motorkitöréshez annyit, hogy billentyűzeten megengedett csalás szerintem a kipörgésgátló alkalmazása. -
#258 Nincs hozzá Crack ugyhogy mégsem kell feltennem !
-
#257 Én felteszem a patch-et megnézem mit változik...mit veszíthetek...Max. újraveszem a játékot,Kössz az infot! -
#256 van 1.1 patch csak infot nem talaltam rola,hogy min javitottak es addig nem rakom fel -
#255 Én a realism belállításokat basicon hagytam ugy egész jo a vezetés, a comp. erösséget meg pro-ra. így lettem 10. Hát nem tul jo eredmény de még csak 2 napja van fent a játék. Szerintem belejövök majd. géém. Nem tud valaki patch-et? talán javítana 1-2 dolgon! Nagyon Fun a Game! -
Game Hunter #254 Ertem en hogy mit mondasz, de nekem mikor bedontom a mocit a kanyarban, es kis gazt adok(finoman es roviden megnyomom egyszer a gombot), akkor mindjart kimozdul a motor hatulja! Szoval eleg instabil. A beallitasnal a gyorsulast szoktam visszavenni, meg behuzom a hatso feket a kanyarban es ugy adok gazt. Altalaban igy stabil a kanyarogban a motor. Azert jo lenne, ha tudnal csinalni egy videot, hogy hogy is korozgetsz a palyan! -
mEkLaU #253 En nekem alapbeallitassal se porog el ha gazfroccsot adok...mondjuk en gazfroccsot kanyarbol csak kijovet adogatok mielott rahuzom a csutkat, de en probalok ugy mennyi mint ahogy a valosagban is tenne egy SBK versenyzo, es ez a legjobb technika itt is szerintem, hogy a kanyariv majdnem feleig fekezek, tehat igy valasztom meg a fektavot ennek megfeleloen ( figyelve persze arra hogy mikozben egyre jobban dontom egyre kevesbe fekezgetek mert akkor blokkol az elso kerek es bukas ) es attol a ponttol kezdve ahol mar nem fekezek onnan jonnek a gazfroccsok! Nezz csak meg egy olyan felvetelt Moto Gp vagy SBK versenyen ahol mutatjak a jobb felet a kormanynak! Kanyariv feleig fekez, dontes kozben egyre kevesbe majd onnan folyamatosan adagolja az egyre nagyobb gazt Mivel itt billentyuvel lehetetlen a folyamatos adagolas ezert itt ismetlem dontes kozben a fekezes ritkitasaval, majd onnan apro gazfroccsok majd egyre tobb majd csutka gazzal lehet elerni a legjobb eredmenyt! Nem tudom, hogy mennyire vilagos ez, esetleg vmi videot csinalhatok rola ha ugy vilagosabb mire gondolok! -
Game Hunter #252 Azt elfelejtettem mondani(irni), hogy a kanyarban ha nem megfelelo a sebesseg, akkor gazt kell adni, es ekkor porog ki a hatso kerek. Megfelelo beallitassal szeritem kikuszobolheto lenne, de tudni kellene, hogy mit kell allitani ehhez. -
#251 Szzerintem elég türhető az irányítás bár Advaced fokozaton nem tudom hogyan lehet jáccani, szerintem ahoz varázserő szükséges. Baromi lehetetlen. De amugy facca kis gém. -
Game Hunter #250 Hat igen gyakorolni kell, de azert kormannyal konnyebb lenne a dolog. Eszrevettem, hogy egy jo setup sem art. Sokat segit a dolgon. Remelem, hogy a Moto GP 08 is lesz legalabb ilyen jo! -
Game Hunter #249 Szerintem lehet! Nagy moka lehet neten jatszani! -
mEkLaU #248 Meg gyakorolni kell hogyha lassabb vagy, mert ennek a technikanak pont az a lenyege hogy nem porog el a kerek, vagy iszonyat minimalisan es emiatt egyenletesen tudsz gyorsitani! :) Majd belejosz es meglatod hogy gyorsabb igy! Igy lehet a legjobban kikuszobolni annak a lehetosegnek a hianyat, miszerint a valosagban ugye van folyamatos atmeneti gyorsitas es visszadontes! Gyakorold es gyorsabb leszel :) -
#247 Netten próbáltátok már lehet vele? mert nekem még mindig nem jó a gém:)) -
Game Hunter #246 Nem rossz otlet amit irtal! Mondjuk igy lassabb vagyok, de legalabb kordaban lehet tartani valamennyire a gepet. Persze azert nem art setuppolni. -
#245 asszem:d -
Game Hunter #244 Off
Helyesebben: "testreszabhatoak a nehezsegi fokaozatok" kar, hogy nem lehet javitani. :(
On -
Game Hunter #243 Masodikon? Az AI Amator es a Realism Settings-nel? Szerintem eleg jo, hogy testreszabhato a nehezsegi fokaozatok. -
#242 másodikon:D
bőven elég nekem:d mer esőben még mindig szar vagyok, gyakorlatilag csak ott vesztettem pontot... legidegesítőbb az hogy csak ugy estem még el, hogy kilöktek:S -
Game Hunter #241 Milyen nehezsegi fokozaton jatszol? -
Game Hunter #240 Probaltam mar ket analog karos gamepad-ot, de mintha kesne az iranyitas es gazadas. Kormanynal meg a pedalokra furcsan reagal a jatek kalibralas utan. Szoval maradt a bill. -
#239 ti hogy álltok champba?
rakok egy képet, én most így állok:
sajna Assenban nulláztam mert vmi volt gépemmel és szagatott mint állat, ráadásul mindkét verseny szakadó esőben volt, uccsó helyről, és elsőn ki is löktek:SSS de Monzában dupláztam:D -
Game Hunter #238 Nincsenek bajok, csak szim modban a kanyarban meg kantarbol kifele jovet bill-el eleg nehez. -
#237 ugy látom a játék irányításával bajok vannak! Joy-al nem próbálta valaki??? -
Game Hunter #236 Mikor bedontom a mocit a kanyarban, es kis gazfroccsoket adok( hogy megfelelo sebesseggel vegyem a kanyart), akkor a moci hatulja mindig kitor! Ahogy adok neki egy kis gazt a kanyarban, mar mindjar kimozdul egy kicsit a hatulja. Biztos, hogy beallitasi problema, mert van olyan moci, aminel alap beallitasnal nem annyira csinalja. -
mEkLaU #235 A monzas peldanal azert kell elvenni a gazt, ezt nem irtam, mert hirtelen kapja meg az aszfaltot teljesen a kerek es akkor elkezd vmelyik iranyba himbalozva elmenni a motor es azt nehez osszekapni precizen -
mEkLaU #234 Kanyarbol ugy erdemes kijonni hogy adott kanyarban a fordulatszam 8-9000 korul legyen soha nem magasabb, amikor josz kifele a kanyarban adogatsz kis gazfroccsoket, de meg nem bujtatod bele a szelvedo moge, ha nem eloszor kicsit hagyod h visszadoljon a motor fuggoleges fele, ott raadod a padlot es egybol utana bebujtatod a szelvedo moge! Persze igy is van hogy neha kicsit elporog a hatso kerek de igy elegge kontrollalni lehet a dolgokat! Olyan is van ( peldaul monza elso sikan utani kigyorsitasnal a curve grande fele gyorsitva ) hogy olyan mintha nem porogne el a kerek ( mert ugye az gondolom feltunt hogyha alacsony sebessegnel bebujtatva elkezdesz gyorsulni, noha nem tor ki a hatulja mivel nagyon elol van a test sulypontja ezert kicsit emelkedik a motor hatulja es ezert konnyen elporog a hatso ), de erezni hogy mashogy gyorsul ( erre ra kell erezni ) olyankor egy tized masodpercre el kell engedni a gazt majd megin csutka! A motor beallitasoknal amugy a futomuvel erdemes jatszani kemenyseggel puhasaggal, de ha a technikat elkapod akkor a futomuvet nem muszaj bantani annyira! -
Game Hunter #233 Mit allitasz a mocin, hogy ne torjon ki a segge a kanyarbol kifele jovet? Hat nem egy arcade game! Lehet, hogy nem 100% szim, de azert nem art setuppolni, hogy egyben maradjon a gep, foleg extreme mod-ban!:) -
mEkLaU #232 Ja meg annyit hogy billentyuvel a mozgason kivul azt kell megszokni hogy hogyan hangolja ossze az ember a versenyzo mozgasait meg a valtast! Igy hogy mar sikerult igy nagyon fasza jatszani vele! -
mEkLaU #231 Billentyuvel jatszom de mar megszoktam! Csak az elsokor elso par kanyarjaban szokott lenni roncsderbi, ugyanis ha nem idealis iven fordulok az elso par kanyarban akkor ok ugy veszik a kanyart h legszukebb iven hihetetlen sebesseggel es kiloknek! Ezt mar orvosoltam azota, elso par kanyart tul kell elni onnantol tudok sajat tempot menni, altalaban az elso kort mar elsokent veszem, neha a 2ik korben allok csak az elre!
Masik hszre reagalva, a brnoi hiba nalam is fennall, pont a bajnoksagban tartottam ott, azt ugy oldottam meg hogy kikapcsoltam a warm-up lapot az idomero idejere!
-
#230 elmhet a jó k.annyába ez szar, eddig tök normálisan ment, erre 4 versenyen assenél szaggat mint állat, 28 kört mentem mire tudtam menni egy 14 időt, versenyen meg persze kilökött egyik köcsög... -
Game Hunter #229 Van egy olyan hiba, hogy akar Time Attack v Race hetveget megyek a Brno palyan, akkor nem lehet kimenni a box-bol! Elindul kifele a boxutca vonalaig es visszatesz a boxba. Csak ezen a palyan csinalja. Patch-el es patch nelkul is ez a helyzet! Talalkozott mas is ezzel a hibaval? -
Game Hunter #228 Billentyuzettel v gamepad-al, esetleg kormanyal jatszol? Bill-el nagyon nehez extreme mod-ban jatszani! Esoben szinte lehetetlen! En nem erzekelem ezt a "roncsderbit" a patch felrakasa elott, es utana sem.
Szerintem jobb a Moto GP reszeknel.