31
  • Roli012
    22: az elkövetkező 10-20 év mindneképp a fájlcserélgetésről szól majd, így lesz piaca a hackereknek. lehet én is az leszek egy szép napon, jól keresnek.. :)

28: a 'külöNbség' szó 5. betűje N és nem M. csak h tudd. :)

29: amíg emberek írják, addig emberek fogják feltörni.
  • Roli012
    kedves, hogy a cikk végére bebiggyesztettek egy letöltési linket. :)
  • ziipp
    Idézek:

"Háhá."
    - Nelson Muntz

Belegondolni is szönyű, hogy mikre lehet képes egy jól képzett kalóz csapat. Ha a nagy BR technológiáját is ilyen könnyen felnyomják, akkor mi jelenthet akadájt?
  • arrakistor
    a törvény nem tesz külöMbséget kicsi és nagy kalóz között , és ha már lúd, akkor legyen kövér.
  • arrakistor
    "A DRM egy virtuális Java-gépen fut, amely képes automatikusan frissíteni magát."

Hát köszönöm szépen, de nekem olyan szoftver ne fusson a gépemen, ami a tudtom nélkül egy bitet is kitol a netre, vagy leszippant onnan, egyrészt.
    Másrést pedig köszönöm szépen, de nekem olyan szoftver nem kell, ami nem hajlandó offline elindulni, vagy legalábbis, csak abban az esetben, ha az online futásért cserébe nyújt is valamit.

Őszintén szólva halvány lövésem nincs mi ez a DRM, de van egy olyan gyanda sanúm, hogy az életbe nem fogom használni és amilyen messze csak lehet elkerülöm, és maradok a jó öreg divx és xvid csúcsminőségben letorrentezett vadiúj kalózfilmeknél.
  • dez
    (is)
  • dez
    Na, megjött a halandzsamester. :P
  • kvp
    "Java fut a BR lejátszókon? És még frissül is rajtuk valami? Mindíg tanul az ember..."

A legismertebb br lejatszo a sony ps3, ami meg jatekokat is kepes futtatni, bar a videokartya miatt csak limitalt minosegben. Ezen linux fut, mint ahogy a sony bravia tvken is. Linux alatt az egyetlen rendesen hasznalhato virtualis gep a java. A frissules nem jo dolog, mert arrol szol, hogy a lejatszo kepes megolni magat es a frissites tobbnyire csak ezt a kizarasi listat frissiti. Hd-dvd eseten ez a beagyazott kod csak x86-on futott windows alatt. A sony az ibm-nek koszonhetoen inkabb a javas valtozatot eroltette, ami lathetoan jobban bevalt.
  • dez
    Nem, ez az ő stílusa. :) Igazi műremek.
  • zoli47
    Minek? Úgyis feltörik mások, egyszerűbb lerántani a netről a törtet. ~~
  • teddybear
    Hogy kissé pofásabban is le legyen írva...

Olyan országba költöztették a céget, ahol a törvénykönyv kicsit, hogy is mondjam csak, vékonyka.

Nem tudják perelni azért, mert az ország nem adja ki őket, mert odafizetik az adójukat, ami nagyon jól jön az ország GDP-jének, ami még vékonyabb mint a törvénykönyvük.

Te jó ég, te sohasem tanultál írni? Ilyen pocsék helyesírást még falfirkán sem láttam a budiban!

Egyébként, eredetileg amerikai a cég, de az Amerikai Zeneipari Szövetség (RIAA) beperelte őket, és ha jól emlékszem, az ítélet elől menekültek ki a Karib - tengeri államocskába, ami adóparadicsomként is működik.
  • item
    Ehh, kicsit nem értem miket írkálsz, magyar vagy-e ??? vagy külhoni hazánkfia ??

• karcsi
    ojan orszakba koldoztetttek a ceget ahol a torvenykonyf kicsid had hotyismongyamcsak vekonyka

nemtuggyak perelni eszer mera orszak nemagggya ki oket mer otafiszetika adokad ami natyonjoljona orszak gdpjeneg ami mekvekonyapp mindta torvenykonyf
  • silanor
    Kerestem a cikkben, de furcsa mod nem talaltam ra utalast, hogy ezt a ceget nem pereltek meg be?
  • gkalcso
    Meg nem lenne X ezer formátum, csak egy. Esetleg annak lennének verziói, ahogy fejlődik. Ja és jogdíj mentes lenne az is. Mert egy wma/wmv/stb-t tudó lejátszó gyártója bizony ugyancsak csenget azért, mert ezeket a formátumokat támogatja.
  • bertino
    szerinted nem álltak még át ? :)
  • Hedgehunter #15
    Igen, az lenne a logikus ha nem lenne semmi masolasvedelem es akkor nem kellene penzt kolteni emberek fizetesere akik azt fejlesztik + nem lennenek olyan emberek sem akik fel akarnak torni....
  • gergod
    amit a lejatszo automatikusan megtesz mihelyt egy olyan lemezt raksz be amin az uj firmware van rajta...
  • Lame
    Szanalmasak!
    Felfoghatnak mar vegre a hulye kiadok is, hogy a masolasvedelemmel pont azokat szivatjak akik fizetnek a szar lemezukert.
    Aki meg letolti az a kozelebe se kerul a lemezuknek.
    Talan pont nem igy kene torodniuk a vasarloikkal. Esetleg megunjak es atallnak ok is a letoltesre ...
  • FoodLFG
    Igen, de azért ne felejtsük el, hogy legtöbben még a varez szoftvert is levarezelik :)

(az más kérdés, hogy akinek kellhet egy ilyen program, az valószínüleg megvette az eredeti DVD/Blu-ray-t, ezért ők már nem is akkora kalózok..)
  • item
    Amelyiken van hálózati dugó az elöbb is frissülhet amelyiken nincs az csak egy új firmware frissítésével lehetséges.
  • arty
    40 euro az alapváltozat csak :(
    +30euro, ha HD filmeket is akarsz vele decryptáltatni

amugy meg slysoft rls :) 20th cent. FOX most kidobott pár millát az ablakon ...
  • Adamul
    "Az AnyDVD (HD) 6.4.0.0 letöltése" >> teccik ez a link a cikk alatt :)
    Na komolyra fordítva a szót, eddig a magas ár mellett, a nehezebben feltörhető védelem miatt is féltem a blú réjjtől, talán ez most megoldódni látszik? SZerintem mindenképp jó jel, hogy előbb készült el a törés hozzá mint ahogy nekem lenne, mert ha megveszem már egyyből tudnám is használni. Elvileg...
  • asdasdasd
    Java fut a BR lejátszókon? És még frissül is rajtuk valami?
    Mindíg tanul az ember...
  • pepe792
    A másolásvédelemre költött pénzt, fordítanák inkább a lemezek árainak a csökkentésére...
  • FoodLFG
    Én mint jogvédő követelem a blúréj betiltását minden országba, mert a másolásvédelme (ami nyilvánvaló volt, hogy előbb-utóbb feltörnek) lehetővé teszi az illegális másolatok terjesztését.
  • Frank99
    Na, ezt a programot tényleg érdemes volt megvenni.
    1 éve frissítem :-)))

most 39,20 Euro
  • L3zl13
    Köszönjük Slysoft!
  • Cat #3
    ja, az antiguán bejegyzett warezszoftvert fejlesztő cég bizonyára milliókat fizet érte az sgnek :D
  • Zozo76
    Kit erdekel ez a tetves blurej? Ennek is el kene tunnie a francba.
  • LordDraven
    Mekkora reklám :)