AMD: érkezõben a DisplayPort grafikus kártyák

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helyesbítek a Half Life az nem játék, hanem külön kategória.

Ki nem szarja le a Visztát?

A mai napig porig aláz minden 3D gyorsítócsippet a Half Life 1 (!) ismétlem : az EGY . az 1997-ben kiadott Half Life . Ami 0 3D gyorsítón is minden idõk legjobb játéka máig, és egy Pentium 1 166-on elfut.

ha játszani akarok akkor majd ugyis inkább veszek egy konzolt aminek mindig egy nagyságrenddel (és nem egy fokkal) erõsebb bivalylórugás erõs grafikás csipjei vannak, vagy ha látni akarom a hangya f*tyijén a pattanást miközbe lövöldözök a vietkongokra.

miért nem elég az 1024x768x24 bit 4 mega rammal ???? VESA local bussal , mint anno 10 éve... kit érdekelnek ezek a sz*r 3D gyorsítócsippes vackok, meg a 25 féle csatlakozós inkompatibilis trutyik.. PCI és S3 rulez !
Ha tényleg nagy elõrelépést akarnának, akkor miért nem inkább a 36/48 bites színmélységet (12 bites RGB(A)) vezetik be új szabványként, mikor a mostani csúcskategóriás TFT monitorok kontrasztrációján már elég gusztustalan tud lenni még a truecolor dithering is. Mért nem látják be, hogy zsákutcába haladnak?
A Processzor dolga a számítás, nem a grafikás csippeké. A grafikás csippeké pedig az lenne, hogy szép képet aggyanak.

Balumann
De én nem értem, önállóan ez a displayport nem nagyon fogja megállni a helyét. Miért kell most ez a teljesen más protokollt használó displayportra? Ha olyan a monitor/HDTV, hogy szükség van erre a felbontásra akkor HDMI szinte biztos lesz rajta, illetve DVI is. Most kiadják azt a kártyát amin szintén van DVI de displayport van HDMI helyett, ami nem biztos, hogy lesz minden hdtv-n vagy monitoron... (egyelõre tudtommal nincs is még). Lesz olyan monitor ami ilyen nagy sávszélessûgü csatlakozót igényel, de nem lesz HDMI bemenete? Hülyeség lenne szerintem.

Ez az egész annyira logikátlan számomra.

Nekem egyébként 19 colos monitorom van, DVI és RGB is van rajta, nem sok különbséget látok a kettõ között. (mondjuk nem egy túlságosan jóminõségû montir, 700:1-es kontrasztarányu HannsG, bár nekem elég) 😊

maestro85
Pedig tfthez sokkalta jobb a DVI

De jó, hogy én még a DVI-nál sem járok.
Igaz TFT-m van, nem is olyan régi(2 éves), de csak sima RGB van rajta.
Sanyix
Én láttam volna, ha 10k val többet fizetek, és 2 collal kisebbet kapok... De inkább 17"+DVI+10k helyett 19"+VGA-10k mellett döntöttem 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tök jó hogy én a mai napig nem láttam még DVI csatlakozós monitort de már le is cserélik. 😛
Balumann
örülünk neki...

← ElőzőOldal 2 / 2