1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#1242 de van külön fórum és nem regizhet oda akárki, ugyanis admin jóváhagyás kell...
valamint lehet törölni is regisztrációkat ha valaki ugy viselkedik. -
Gibor #1241 csak nehogy vlakit anynira felidegesíts hogy a valóságban találjon meg... akkor sírna a szád... -
#1240 Gratulálok színvonal 0 paraszt inkább menj vissza dömperezni a homokozóba. -
arankamama #1239 is-is -
#1238 Csináljatok egy privát fórumot google groups-on. Ott be lehet állítani hogy csak meghívott tagok lássák és csak ők tudjanak bejegyzéseket írni. -
#1237 Jaj de szeretem az ilyen taplókat mint te. Az irigység vagy a bunkóság vezet? -
#1236 fórumképtelen magatartás
ennyi... -
arankamama #1235 bannolj! csak rajta! -
arankamama #1234 Jujj miért is kapnék büntipontot?
Adminbácsi! : összefirkálta a munkámat léccike aggyáneki büntipontot!
Lehet újj fórumot nyitni , lehet privátbak küldeni a szarjaidat, én megtalálom és összefirkálom :D
-
#1233 Át kell rakatni a topikot a sajátba
ezt a szemétládát meg bannolni... -
Gibor #1232 ezért kell priviben linket küldeni. -
#1231 miért? oda nem regelhet be akárki? beregl most gz8 néven aztán halo -.- újra ott lesz ez az arankagyerek. -
#1230 vanmár külön fórum. -
Gibor #1229 összeteszek egy fórumot és majd priviben akinek kell a link elküldöm. ersz4e figyelem kikérné a linket. -
Gibor #1228 én próbálom javítani a scarface-t dehát connection lost.... -
#1227 ehezregenie sem kell hogy szétkurja más müvét. egyszerüen a másik forumra kéne járni, csak ki kéne tenni bannerba vagy valammi:S -
#1226 kéne valami teszt a regisztrációhoz, aminek mondjuk. 1óra a kitöltése. türelem stb. :] alapvető fórumos tulajdonságok szűrésére :]
máris kiesnének az ilyesmi emberek, hogyha be kéne kockáznia valami paint-os akármiben egy hatalmas területet :D -
#1225 100at is fölösleges. egyrészt nem érzi át a súlyát. másrészt ha ki is rugatod, regel egyet újra :] -
#1224 minimum 5-öt is megérdemelne... -
Gibor #1223 intézkedtem, remélem kapni fog ezért minimum 1 büntetőpontot. -
#1222 ígyvan :))))) -
#1221 ennyi :] bízzatok az igémben :D a próféciámban :]
a mókás hogy tudom/tudjuk hogy össezkúrják :] mégis fogok festeni mégegyet és mégegyet és mégegyet :] -
#1220 -
#1219 nagyon szépen köszönöm :)
háát... még be se fejezhettem es mar osszefirkantották :)
"mivel csak a jó rajzokat festitek át, a rosszakat nem. tudom hogy bizony ez egy jó rajz volt! :]" by VRSDM -
Gibor #1218 Te utolsó idióta állat... hogy lehetsz ekkora paraszt? Valaki összeszenved mittudomén mennyi időt a rajzolással te erre szétkurod mindenki rajzát? hány éves vagy? szerintem a 10et nem haladod meg hogy ekkora kis cigány vagy... -
#1217 ennyi volt. de láttam előtte valaki emohajat csinált neki, stílusba és minőségbe passzolóan, aztmondom ez még okés, belefér, vicces, átalakítják a maguk ízlésére, de ez hogy szétbasszák. ez nonszensz -
arankamama #1216 még épp időben , most firkáltam össze :) -
#1215 általános legjobb kép eddig a topiklakók alkotásai közül :]
-
#1214 lementettem :)) -
gyorsan fotózd be mielőtt lefestik :] -
#1212 annyi baj legyen. tudok mit örülök neki hogy összekúrtad, írigy vagy mert közöd nincs ehhez a (még csak nem is magas) tudáshoz, türelmetlen és szar alak vagy, önbecsülésed semmi, és mivel csak a jó rajzokat festitek át, a rosszakat nem. tudom hogy bizony ez egy jó rajz volt! :] tegnapiak dettó
na olá.
ui: ezt sem a külföldiek baszták szét, hanem az sg-sek. congrat! -
#1211 büszke lehetsz magadra... -
#1210 gratulálok :s -
#1209 ütöd a szintet ember. -
#1208 grat! -
#1207 am igen en :)
köszi :)
csak elfogyott a tintam :D most varok :D -
#1206 ez mire jo... -
#1205 -.- -
arankamama #1204 owned