1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#1282 te csináltad? -
daneszbaby #1281 -
#1280 :) -
#1279 keress valami kisméretű clipartot, rajzolj paintben egy kört, rakd mellé a képet, próbáld lerajzolni és ha sikerült akkor irány a drawball=D -
#1278 az egyik ip-mhez 85% tinta van a másikhoz 100%, mit rajzoljak? :D -
#1277 -
#1276 Ez nagyon jó de ha enm tenétek ki csak üzentben terjedne hogy mit csinálunk ép tök jo lenne én szivesen segitek egy kurva zázslo öszejöhetne vagy egy nagy sg.hu felirat -
#1275 Gyorsan átfestettem egy horogkeresztet egy xD-re. Sok náci patkány. -
Pudzsol #1274 csá én nem értem várok meg minden de az ipét nem értem -
#1273 magad hibája, legalább megtanultad hogyha majd összefirkálod a metrót, ne menj utána a rendőrségre. -
arankamama #1272 Köszönöm a büntetőpontot!
Csakhogy megnyugtassalak titeket továbbra is összefirkálom a munkáitokat, de nem fogom beírni ide, aztán nyomozzátok le hogy kivolt^^
puszi -
#1271 így már értem :D -
#1270 ...
vársz és vársz. nem használod és töltődni fog, csak kerüld el valahogy, hogy az IP-d megváltozzon. -
#1269 Nekem nagyon tetszik ez a DRAWBALL dolog de nem tudok semmi maradandót alkotni ha ilyen kevés a tinta.Hogy lehet hogy több legyen? -
#1268 Jó kis "játéknak" tartom ezt a Drawball-t , csak azt nem értem h egyeseknek miért jó az h összefirkálják a zászlót? Ha van már kis tintájuk akkor legalább a zászlót a saját színére festenék és ne baromságokat írkálnának rá.
-
#1267 Erre az egészre én csak ennyit mondok:
"Regisztráció időpontja: 2008. 01. 16"
Nem ismerem ezt a topicot, igaz kipróbáltam ezt a cuccot és mókás. ^^ De azért a sérült embereket mindenhol moderálni kéne, 3 indok is van rá, hogy tiltást kapjon.. -
#1266 tojást??? :SD:FSD:FS:DF:SDFa -
#1265 tojást senki se rajzolt? -
#1264 Délelőtt teljesen össze volt firkálva a zászló most nézem h megint szép állapotban van! :D
-
#1263 Sztem a feladatot, hogy tartjuk a zászlót törölhetitek. Már az egy feladat mindenkinek, h lerajzolja amit akar és lementse... :D:D -
#1262 azta mit találtam!:O gyűjtöm a tintám 100%-ra és levédetem! -
Gabosh #1261 kihagyhatatlan -
#1260 :D -
Gabosh #1259 itt -
Gabosh #1258 http://www.drawball.com/m4rbgv mestermüvem, :D felidegelt és kipingáltam. De leglaább más nem csufithatja el -
#1257 ez sztem naon jó lett :D -
ldavid #1256 hát én asszem végleg abbahagyon
tegnap elkezdtem egy google logót, ma délelőtt 3 betű már ki volt színezve,
erre most délutánra eltűnt szinte az egész... -
#1255 biztos beszart. -
#1254 -.- nem lehet rá rajzolni. -
#1253 Gyertek ide és foglaljuk el! A zászlót bele kel lrajzolni. Folyamatosan figyeljétek! -
Bloodluster #1252 Nem baj, legalább jobb lesz a visszatöltődési arány már 1,4-en állok :D -
#1251 feledat már nem a zászló szintentartása, mert az már megvolt, feleslegse azt foltozgatni. valoban mindneki csináljon valami rajzot és képként tegye be ide:D -
Bloodluster #1250 25%-ot öltem zászlóra az irka-firkák egyrészének kijavításába.
-
#1249 miskolconn vagyok háhá -
Gibor #1248 Engem különösebben a zászló nem érdekel mert úgyse hosszúéletű, inkább rajzolok azt majd egyszer bekerülök a hall of fame-be remélem. -
#1247 nemudom szerintem fuss el innen ne legyeél ünneprontó mert most nem örülönk hogy 2 lábon kihordtad az agyhalált -
#1246 Küldöm az anthraxot -
#1245 Ostrom alatt aTörzs hely + aBulgárok is fel találták magukat ott jó leszs oda fiygelni + javítani 17% ot javítottam a Piroson és a Fehéren!! -
Gibor #1244 nem magamról beszélek... úgy látom nem tudsz olvasni. Amúgy tényleg egy kis csíra semmi vagy mert ezt csinálod de én velem még nem tudtál kicseszni mert még 1 rajzomat sem firkáltad össze, pedig már van 3 rajzom. -
arankamama #1243 Miskolc középszer út 12. Földszint , 3ik ajtó
Szeretettel forró meleg teával várlak téged és kedves barátaid!