1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#1202 nah hali :D segitene nekem valaki? egerrel neher rajzolni
es most elkezdtem egy scarface logot csinalni... szal akinek van kedve az segithetne...
nemtudok rajzolni szal bocsi ha valaki rosszat almodna tole
itt van a rajz...és ELŐRE KÖSZÖNÖM SZÉPEN ANNAK AKI ÖSSZEFIRKÁLJA :D ... sztem 10 perc mulva ranezek es 100% hogy nem lesz ott...háa a magyar embereknek....meg az sg-n levo vérpistikéknek...
szal köszönöm előre is a segítséget :)
ui.: nem olvasom el megint a hsz-t szal helyesirasert sry xD -
#1201 most nem mondtam el senkinek hogy hol van. és már több mint egy fél órája ép.
amúgymeg, a festés is kb. 1 óra volt. közelébe nem festett senki.
csak itt vannak ilyen fals emberek. -
#1200 szép munka!
..csak nehogy megint összefirkálják... -
#1199 één msot gyüttöm 100%-ra, aztán meg kisebb rajzol amég nem teszik fel azta progit:) -
#1198 mindenki csak zászlózik? művészi énjét senki nem akarja kibontakoztatni? -
#1197 ez is jó! -
#1196 nekem 40:S -
#1195 na íme a következő, előre szólok aki le akarja fedni hogy !NAGYON PICIKE! :] szinte pixelről pixelre kellett csinálni a részelteknél...
a jobb felső sarokért meg elnézést, de nem akartamb belelógni máséba...
és áve :] [center] -
#1194 jó lett az elefánt
sajnálom,hogy összefirkálták!
én még mindig csak gyűjtöm : jelenleg 80 % -
Gabosh #1193 Thx.
Én 2 napig nemmentem rajzolgatni , igy most van vagy 50%-om.
Csak azon gondolkozzak mit rajzoljak azzal a kevés rajztudással ami nekem jutott, meg hog yhova :D -
#1192 az elefáni kb. 30% körül lehetett, de az már nagyonmax, a láma meg nem lett volna 15sem. ha befelyeződik...
no sebaj, már készül az új. csak hogy legyen mit szétbasznotok -
Gabosh #1191 Lol mit találtam lol
Én is rajzoltam már, jó nem hasonlót, vagy nem enyi idelyig ,de szétbasz mindenki mindent. Megszokhattad már.Ugy ahogy minden játékba csalni kell, minden falat firkálni kell itt is mindent szétkell firkálni.
Egyébként mennyi tintádba került? -
#1190 azlesz. és egy külföldi írta rá bazinagyba hogy " EZGÉ " ?. meg ő rajzolta a szokásos zászlón már megszokott fallosz-okat? -
#1189 nem biztos hogy ő volt, lehet vmi külföldi. javaslom ha tényleg egyedül csinálod akkro cswak képként tedd be:D aki megleli meg ügyes:D -
#1188 tegnap csak egy ember tudta hogy hol a rajzom ő pedig "énvagyokazapád" volt. ha ő firkantotta össze akkor egészségére.
-
ldavid #1187 nálatok sem lehet csak 1 pöttyöt rajzolni?
én ha a legkisebbel kattintok egyet. az egy 2 pötty hosszúságú vízszintes vonalat eredményez
és így nem tudok normális ferde vonalat húzni :/ -
#1186 az hogy a magyar zászlót rongálják oké, sötét egy dolog, sértő sokak számára, de legalább lehet rá találni indokot, de hogy megrajzolom az elefánim vagy 1 óra alatt, senki hozzá nem nyúl még 1 órán át, belinkelem ide, és rá 1percre össze van firkantva?
most mi baj volt vele? valaki netán utálja a rózsaszín elefántokat? :C
nem-nem, ezek azok a srácok akik a homokvárat is széjjelkúrják.
sebaj, most is fogok rajzolni, eldugom jól, lefotózom, aztán linkelem csak be... legalább egy kép legyen róla. -
n3whous3 #1185 Komolyan nemtudom miért kurják szét a képeket így, én is egy képen csináltam egy érdekes "változtatást" egyszer, de hagytam békén utána. Ez az elefántos is raj kép lett és erre szétfirkálják a gecik. Tisztára mint az óvodában... -
#1184 puccsítós fiú. tegnap éjjel elkezdett lámám 10% tintából készenlett volna ha nem firkálják szanaszét... -_- annyit meg egy délelőtt alatt gyűjtesz. -
#1183 -
Pudzsol #1182 ez annak az akyyy-nak ment -
Pudzsol #1181 -
#1180 -
Pudzsol #1179 bazz te megne lolloz itt
-
#1178 most se használta -
Pudzsol #1177 és máshoyg nem lehet??:S -
#1176 válasz erre gomb :| -
Pudzsol #1175 kössz:S -
#1174 hogyha valami nagyot alkotsz, akkor kapsz...
de ezt már elmondták egy csomószor... -
Pudzsol #1173 de hogy rajzoljak szépet ha elfogy a tinta szinte egy vonal után?? -
#1172 lol el ne mondjátok neki -
Pudzsol #1171 hahó vki segítsen nem hiszme el hogy csak 2 5 perc után van uj tinta:S -
#1170 ha szépet rajzolsz akkor adnak ha észreveszik -
Pudzsol #1169 nah lécci mondjátok má meg hogy lehet végtelen tintát szerezni:S:D
lécci -
Pudzsol #1168 valaki -
Pudzsol #1167 hát de nem értem hogy rajzoljak szépet ha elfogy a tinta xD
nem hiszem el -
#1166 rajzolj szépet. csak akkor kapsz. -
#1165 igen, látszik hogy megrajzolódnak
de hogy emberi kész vagy egy script rajzolja e a vonalakat, az ugye nem derül ki... -
Pudzsol #1164 bocsi de valaki lécci segítsen -
#1163 kétszínűbb mint hittem. kösz a megbélyegzést.