1565

TÖRZSHELYÜNK

A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!

FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
  • Miskolc88
    nekem se haverom pheel de azért nem szivatom ilyen hülyeségekkel
  • Benny04
    Ha ezt Pheel látná...
  • Miskolc88
    Törzshelyünk xD,nem tudom melyik elvetemült pocsékolja a tintáját az SG emberére :S
  • precision
    jól meggondoltad hogy belinkelted ide? :D
    nem biztos hogy sokáig igy fog maradni ezután :|
  • bardocz
    én ezt csináltam tegnap este,és azóta megvan:)
  • akyyy
    meto-.-
  • KILLER2
    IPvel annyi a baj, hogy vakinek fix IPje van, az csúnyán megszívná, ha valakit az ő IPjével bannolnának. Nekem is fix IPm van és nem egyszer szívtam már meg olyannal, hogy valaki, akinek szintén ilyen nete van, bannolták valahonnan és mivel ugyanaz az IPnk, ezért azóta én se tudok oda felmenni.
  • KapuBen
    http://www.drawball.com/6pcedm ezt a pingvint én kezdtem el de összefirkálták kicsit....már teljesen fekete volt a teste(persze a fehér rész nem...)segíthettek ha gondoljátok!
  • Benny04
    nekem is
  • akyyy
    neekm a villanypásztoros progi kéne,
  • w77d
    a regeléses módszer jó lenne, csak ez a saját terület nem stimmel. Olyat kéne inkább, hogy a regelés által le lehessen ellenőrizni ki mit írkált, tehát ki lehetne szűrni a firkálókat is és őket bannolni. Az újraregisztrálásukat meg IP ellenőrzéssel kéne megoldani ( mondjuk itt kijátszható a dolog a dinamikus IP-vel)
  • n3whous3
    nem csítelnek, hanem toolokat használnak, amivel lehet négyzetet meg hasonlóakat festeni. De végülis ha őgy nézzük, ez csít.
  • n3whous3
    nem megy az úgy, lassú lenne a rendszer, kurvasok adat ám ez az egész, szóval nem tudnának ennyi felhasználót területtel kiszolgálni.

Egyébként jó helyen kell rajzolni, nekem 1,5 óra munka volt EZ. És ne, bántottak (később persze elkúrták, de sokáig megmaradt.
  • PyRex
    tuti csítelnek, sokkal gyorsabban tudnak néha festeni, sokkal nagyobb területen, tűéles, nyílegyenes vonalakat húznak, amelyek pixelre pontosak. franc sem hiszi el, hogy akár táblával 1 pixeles pontossággal húznak párhuzamosokat. (ráadásul többféle szögben, nem csak vízszintesen, vagy függőlegesen)
  • precision
    úgy kéne megcsinálni az egészet, hogy regelni kelljen, a reg -el mindenki kap egy "környi" területet, amit megoszthat más regelt userekkel
    szal egy területre csak a tulajdonos rajzolhat meg az akinek jogot ad hozzá, így lehetne ugyanúgy közösen rajzolgatni
    esetleg lenne pontrendszer, lehetne osztályozni a rajzokat (a többi user ofkorsz), és mittudomén milyen osztályzat felett kapnának a rajzolók pontokat és vmennyi pontért "vehetnének" új rajzterületet, így nem kéne újra regelni új rajzterület miatt
    neadjisten normális rajz eszköztár lenne alapból benne, vonal, téglalap, kör, más formáljú ecsetek, festékszóró, text tool...stb.stb.

amíg így marad addig egy foshalmaz az egész
  • precision
    összegyűjtöttem 100% tintát, elkezdtem rajzolni egy ilyen ördög fejet, egész jól nézett már ki, és egyszercsak odanézek és kb 3-4 másodperc alatt átfestették az egészet feketére... 1 órás munka odaveszett
    szóval ennyit erről az egész szánalom-szarkupacról amit drawballnak hívnak... vagy csitelnek és programmal rajzoltatnak vagy szellemi fogyatékos köcsögök akiknek arra ál fel a cerkájuk hogy összefirkálják más rajzát

asszem befejeztem ezt az egészet
  • n3whous3
    Szerintem egy idő után leveszik a védettséget a képekről.
  • macselek #1305
    100% tinta:P
  • w77d
    hát szerintem ha betelik a tábla védett rajzokkal akkor talán. vagy megnagyobbítják a felületet :)
  • Sephirot T
    olyan nincs hogy bizonyos időközönként mindent törölnek?
  • w77d
    megoldva ;)
  • Eldián
    Sziasztok, valaki aki tudna rám tintát szánni segíthetne... http://www.drawball.com/w34gkh Valami vandál összerondította, de ez mindennapos... a segítséget előre is köszi! Csácsá!
  • Benny04
    5%
  • akyyy
    amugy valszeg suliba rég 100%-on van, szal onnan is tudok majd rajzolgatni :D
  • Tigristank
    84,2%
  • w77d
    amúgy mostanság jóval gyorsabban töltődik fel a tintám mint eddig. mitől függ hogy milyen sebességgel tölti??
  • akyyy
    83,2%
  • bardocz
    na hazaértem,van valami akció?:)
  • whiskeyman
    80,1 %
  • w77d
    a 14% is jó. én csak azért tudtam ennnyit rányomni mert egész hétvégén nem voltam itthon és gyűlt a nafta :)
  • gyuri12
    akkor elbújhatok a 14%-al...
  • w77d
    én nem rég nyomtam rá 60%-ot!!! de most megint szar :(
  • gyuri12
    látom a sok mocsok firkálja a zászlót, most reggel 14%-nyi tintát nyomattam rá,most megnéztem,és ugyanolyan...:(
  • Benny04
    én is béna vagyok, nem tudok rajzolni olyat, mint más, de mégse firkálom össze...
  • KapuBen
    nem jó, csak irigyek mert ők nem tudnak olyan jót...
  • precision
    sose értettem miért jó átfirkálni más rajzát
    nembaj, balf.szok mindig lesznek...
  • KapuBen
    lol megcsináltam a rajzom hátterét 0.1%.al=D
  • Goruck
    na csak most jutottam géphez, látom mik történtek
    arankamama, neked csak gratulálni tudok, biztos izgalmas lehet az életed, csak azt nem értem h miért csak ezt az egy -t kaptad...de azért köszönjük Shadow!! :)
  • FZoleee
    Szép :) És még mindig megvan :D
  • KapuBen
    ne belekezdek;)