1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#922 akkor valakinek előjött volna már nem?
én mindig más sorrendben rajzolom meg... -
#921 az meg hogy kijavítom szépen erre mire újratöltöm az 5%ot valaki újra berajzol egy faszt... na ez röhejes. -
#920 támadt egy olyan sanda gyanúm, hogy az elején a miniházas játék, egy beléptető rendszerként is működhet, és aki tudja a megfelelő sorrendet az kap végtelen ink-et... -
#919 [center]én balga -
#918 ink hack-et valakinek bevette már? -
#917 nyomok egy printscree-nt hogy mennyit csináltam meg ma éjjel az egészből. csak türelem kéne kitartás meg egykét ember magam mellé, és éjjelenként nagyon lehetne alkotni akkor nincs ott a sok köcsög. -
#916 Amugy hajrá ahogy tudom és van tintám javítgatom radirozom a dolgokat róla.. -
#915 Jólenne akinek persze van dinamikus ip je.. Amugy meg már nagyon unom hogy ha valaki megcsinálja akor a következő percben valaki belerajzol valami Sz@rt.. -
#914 aki ráér csinálhatná még mint én, és akkor szép lassan de lenne egy hatalmas zászlónk. -
#913 Leradíroztam a faszt a zászkónkról. -
#912 a fehér résszel kezdem -
#911 végtelen x 5%ommal elkezdem kiszépíteni a zászlónkat míg meg nem unom
-
#910 Beszarás.. A historyt érdemes végignézni, vannak benne nagy pillanatok :DD
Az elején pl egy kurva nagy koreai zászló dominált, aztán elbukott, és volt, amikor egy kibaszott nagy zöldszar foglalta el az egyik részét a cuccnak :DDDDD Amúgy ahogy néztem a zászlók alapvetően nem hosszúéletűek.. -
#909 nekem 20% tinta a mostani zaszlo 1/8adának megrajzolásával elfogyott. -
#908 41,5 % xD -
#907 Az a baj kérlek hogy tényleg 10 évesek.. És ami pláne hogy még felse fogja hogy mekora egy hülyegyerek..
(azt a nagy izét leradiroztam aból a kis tintábol amim volt többi vacakra nemfutotta) -
#906 Sokan mondják itt, hogy ne legyen zászló amit festünk mert támadja a román, a cigány... na kérem aki ezt támadja az nem más mint a magyar. Talán pont ilyen okok miatt van a lengyeleknek óriási zászlajuk, nekünk meg ez a semmi. Mi a francért rajzoljuk a zászlót ha pont az cseszi szét akinek készül?!
(remélem olvassa ezt most az, aki falloszt és egyebet rajzolt rá, meg összeirogatta egy 10 éves elfajzott gyermek értelmi színvonalától kitellő szöveggel) -
#905 végülis az ötlet jó... -
#904 [URL=http://www.drawball.com/rxqtrb][/URL]
katt a szmájlira -
#903 nem bírtad ki büntipontok nélkül? :( -
#902 nem. -
gyuri12 #901 attól még elküldheted -
#900 az a kékfehér kék melyik nemzeté? -
#899 összefirkáták megint a zászlót:@. -
#898 nemhinném hogy zászlót levédenek... -
#897 ez is kúl ám :) -
#896 szerintem ha elkészül meg kéne próbálni levédettni -
#895 16% zöldet az aljára foltoztam + javitottam a jobb szélső zöldet.
Amugy felesleges külön forumot nyitni mert az állatok ugyis megtalálják és tönkreteszik.. Csak reménykedni lehet hogy több a normális ember és elegen vagyunk toldozni foldozni a zászlót. Akiben van kis emberiség és van kedve alkotni valamit az segitsen a zászlót bőviteni + javitgatni ha valaki belefirkál. -
#894 Javítottam a bal alsó sarokban a zöldet, meg az egész jobb oldalt. Haladunk! :D:D:D -
#893 http://www.drawball.com/Lfjt9j ez tök kúúúl:) -
#892 Engedelmetekkel kijavítottam a zázsló jobb alsó sarkában lévő sárga trutyit. -
#891 -
#890 a #-et az elejére kell tenni [idiota#] -
#889 [banplz#] -
#888 [örült#] -
#887 aztakurvaeget. -
#886 -
#885 hát jah:). -
#884 az a gagyi rakéta meg mi a lópikulának van levédve??? O_O
megnézem mit tudok korrigálni -
#883 ja, szerintem sem a legjobb...
..inkább a mi zászlónkat védenék le :)