1565

TÖRZSHELYÜNK

A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!

FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
  • n3whous3
    na ez már 100% látótéren is látszódik.
  • Bloodluster
    Ez egy fajta bulgár - magyar kapcsolat. XD
  • Benny04
    a feliratokat is leszámítva? :D
  • Goruck
    Nagyon szép lett, nemtudom kik csinálták, de grat, már csak fenn kell tartani!! köszönöm
  • VRSDM
    ink hack - amikor 0.1 tintád van csak, akkor kell elkezdeni festeni és nem hagyni abba, szászlóhoz pont ideális ugye mert színt nem válthatsz közbe, csak fested, tegnap éjjel nekem pár alkalomból bevette, igaz néha eltűnik egy két vonal, de de aggódj csak fesd és jólesz idővel, hogyha fél percig nem veszi be akkor már bukta, a saját tapasztalatok alapján!

viszont, az oldal szerintem észreveszi ezt a trükköt, mert hiába fested le, egy refresh után eltűnik.

vagyis pont akkor kéne odafesteni amikor a rajzokat elmenti kép formába. és akkor működik.
  • akyyy
    jó lenne ha a toolsba lehetne importálni képet, és akkro tök egyszerü lenne:)
  • n3whous3
    :DD Azt nem is figyeltem

De alul láttam olyat a historyban, hogy egy fej és mozgott a szája sztem.

Egyébként kivitelezhetetlen. Nézd meg mi van odaírva az oldalon: 40 óra/sec. Kurvasokáig kellene tartani a rajzot, meg rajzolni, meg minden...
  • John Cena
    valaki csinált oylat hogy rajzolt valami rakétét ahystoriba azt mindíg uyge át firkálták és ahonnan jött ki aláng változott avideóba az tök jó:D
  • n3whous3
    egy szövegdoboz mellé, amibe az van írva, hogy "hungary powa" :DD
  • John Cena
    XD vagy magyar címet a "dzsekijére"XD
  • n3whous3
    De ha meghagyjátok nekem, én megcsinálom 1 emberes területre. Csak nem most :)
  • Bloodluster
    De uzi helyett pick-szalámi legyen, mert legyen benne 1 kis hungarikum is, hogy lássák, hogy mi voltunk. :D
  • n3whous3
    nem is nehéz, csak fekete, meg fehér...
  • Gibor
    ez jó lenne...
  • John Cena
    Chuck Norrisba benne vagyoKXD
  • kuci06
  • John Cena
    XD vagy kolbász?:D tokai aszú?:)
  • kuci06
    Chuck Norris? :D
    valaki?
  • n3whous3
    egy üveg pálinkát rajzoljunk? :DDDD
  • drobee
    Nem akarjátok újraéleszteni a Yoshit (historyban látszik, hogy elég sok ideig élt)? Szívesen segítenék benne. Vagy inkább valami hungarikum vászonravitelében.
  • John Cena
    jaja és valamikor ha ránézel 1 firka sincs benne azt a végén PEPsivé át változik:D
  • Tigristank
    Milyen szánalmas már, hogy "magyar" ember a magyar zászlóba beleírja, hogy Júdea...
  • n3whous3
    Én meg azt mondom emberek, hogy valamelyik művészi adottságú egyén kezdjen valamibe bele, mi pedig (aki érzi a színeket, árnyalatokat), majd segít rendberakni, ha valaki belerondít. Nekem sztem elég jól sikerült az assasin creedeset korrektelni ^^. De a többit ráhagyom az eredeti rajzolóra.
  • n3whous3
    kurvanagy korai zászló basz oda :D hány ember kellett ahhoz... legalább 30-40 rajzterületet adott ki amikor max volt...
  • John Cena
    legközelebb inkább javícsad PLS mert 15% csak a javításra ment el
  • Gibor
    Büszke lehetsz magadra...
  • John Cena
    ITT van a Drawball histori valakit érdekelt úgytudom sasoljátok érdekesXDXD (ZÖLDSZARXDXD meg van Mario is) XD
  • arankamama
    :D

a zöld átfirkálás is az én művem volt :)
  • Bloodluster
    Szerintem nem illik belerajzolni 1 péniszt a félig magyar zászlóba! :D
  • John Cena
    Magyar zászlón 15%-os firkantásommal javítottam volt köztes Zöldes át firkálás azt kijavítottma úgy ahogy mega pirosba 1-2 firkát
  • Bloodluster
    Fogat rajzoltam a nagy almának :D
  • arankamama
    nahz már valaki le is törölte:D
  • arankamama
    Rajzoltam egy nagy péniszt a zászlóba :D

tök poén
  • n3whous3
    Voltam olyan rendes, hogy 5% tintámmal javítottam egy jó nagyot a rajzon ^^
  • n3whous3
    próbálom ezt a szerencsétlen rajzot kijavítani a tulajdonosnak, de folyamatosan ledob a szerverről :SSS
  • szucsy89
    history-t hol lehet nézni?:O
  • Miskolc88
    Assassins Creed
  • precision
    most vettem csak észre ezt a topikot
    nem rossz ez a 'játék', csak azt nem értem miért magyar zászlót kell rajzolnotok? huha, magyarok vagyunk, dejó, de szerintem vmi tényleges rajzot kéne csinálnotok, amivel be lehet kerülni a hall of fame -be (igen, igen, zászlót én még nem láttam a hall of fame -ben akármennyire jól sikerült is)

szóval, szerintem ki kéne találni vmit, valaki megrajzolná a mintát ps -ben mondjuk, linkelve lenne, és az alapján mehetne a rajz, de kéne vagy 50 ember minimum, hogy ne tudják szétbarmolni

de ez csak egy tipp, mert én nem látom értelmét ennek a zászlónak, mert rajzolhatjátok a végtelenségig, ugyse lesz toplistás, és ami nem toplistás azt bármikor átrajzolhatják, és át is fogják
  • KapuBen
    :O
  • w77d
    miféle link hack?