1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#1082 huuu de vicces.... inkább szánalomnak találom -
#1081 szóljatok ha láttok nagyobb üres területet... -
#1080 a magyar zászlóra rajzoltak 1 nagy F*szt :D -
Gibor #1079 mármint a photobucket-et... -
Gibor #1078 imádom -
Gibor #1077 -
#1076 flémelni az energiaita topikban? SZENTSÉGTÖRÉS?!
nem a magyar zászlót szaroztam le, hanem azt a próbálkozást amit itt alkot a tömeg... -
#1075 -
#1074 :) -
#1073 szaros zászlónk? :D
senki se kérte hogy szórakozzál vele.
magyar zászlót leszarozni, azért nem vagy semmi. -
ldavid #1072 én is gondoltama már a google-re
azt talán nem is firkálnák össze annyian, elvégre sok ember szereti mert hasznos :) -
#1071 épp azért akarnak rajzolni éjfélkor mert azt hiszik hogy alszik mindenki de van más ország is rajtunk kivűl akik összefirkálhatják amit alkotnak -
#1070 arról volt szó h akinek dinamikus az ip-je, ők összeröffennek éjjel, és rajzolunk valami hatalmas nagy logót. órákon át.
attól még te is segíthetsz. másrészt a marhás alktotás meg totál egyéninek készül ... bocs önző vagyok.
1068
az meg hogy összefoggás? tegnap éjjel 3órán át a szaros zászlótokat őriztem (aminek régóta megmondtam hogy semmi értelme, mert a zászlók nem hosszúéletűek) szóval kérlek. ne papolj -
#1069 Ti most tényleg éjfélkor akartok rajzolni? Hülyék vagytok ti? Már bocsánat. Olyankor mindenki alszik. Én is akarok segíteni, de nem fgok hajnali 4-ig a gép előttt ülni. Azé máá... -
#1068 azért az jo hogy páran itt elvannak egymással, aztán még ők beszélnek összefogásról, hogy csináljunk vmi nagyot :o -
Gibor #1067 nekemis dinamikus az IP-m majd egyszer megbeszéljük és este ketten összeteszünk vlamit. -
#1066 Hall of Fame-ben télleg vannak durva dolgok, egyik egy király sárkányt festette és a fejét 3-4szer kell újrarajzolni, mert ugyanaz az ember ökörködött
másik érdekesség pedig, hogy pár jó kép úgy született, hogy belekezdett az ember egy teljesen más témába és utána kialakult egy alap koncepció és azt fejlesztette tovább :D
-
#1065 mindenhol vannak "farok" emberek
itt mondjuk túl sok az álszent patrióta, a (hogy idézzek egy híres e-újságból) nemzethomárok kora ez
no mind1, rajzolgassatok, nem kell itt vitázni...
amúgy hall of fame -et nézzél, MINDEN ott lévő alkotásba bele akartak rondítani miközben készült, szal... -
#1064 éjjel festek, legalábbis én. tegnap vígan lefestettem a régi zászlónk nagyrészét, teli fehérrel, aztán építés pirossal, és mivel
MINDEN MAGYAR aludt :] egy csík belerongálás nem volt. pedig 3 órán át azt festegettem.
más országban talán nincs ENNYI farok mint itt. -
#1063 emberek, miért nem ezt csináljátok?
erős pista...ugyanmár :D -
#1062 szerintem bármikor lehet festeni mivel bárki bármikor összefirkálhatja az egészet -
#1061 ez baromság, minden időpontban van olyan, hogy vmelyik országban nappal van... -
#1060 ennyi erővel fessük le a kör 1/4ét fehérrel. -
#1059 sztem nappal kéne, vagy amikor a többi országban aludnak-.- -
#1058 szerezzünk még pár embert, és fessünk valami brutálisat éjjel.
nem a rajz minősége, hanem mérete legyen a cél.
tegnap este elég sokat tudtam festeni 3óra alatt, sok sok reconnect-el, én ráérek, össszjövünk páran, jólenne legalább 10ember, és nyomatnánk, mondjuk 02-től 0-4ig közbe itt elfecsegünk, a helyet meg megbeszélnénk privátba hogy ne basszák szét. :] -
#1057 amugy meg, a hall of fame-et vizsgálgatva, sztem őskori vagy scifis kép kéne, tele lenne "látványeffektusokkal", most nézegetve a labdát tele van csomó arcképpel, ott akkor lehetne igazán jót csinálni, ha már profi szintet súrolja.... -
#1056 bakker XDXD elképzeltem, h sok magyar kifigyeli, h mikor ment és mindenki 1%-nál elkezd festeni mint az őrült :SD:AD:ASD:AS:D
ha lementette, akkor pontsunk pezsgőt! :D
ha nem akkor legközelebb meglesz! -
#1055 én ezt vettem észre, tegnap hajnali 3kor kezdtem festegetni, és sokszor nem vette be, és refresh-nél eltünt. de volt hogy pont benyalta, rögzítette és onnantól ottmaradt.
hogy mikor rögzíti? jó kérdés :D -
#1054 egy nagy sg.hu logó
esetleg google:D -
#1053 nekem nincs, viszont amit leírtál cheat-et, az nem csak akkor jó, ha épp lementi a rendszer abban a másodpercben a képet???? sajna nem tom, h mikor van ez :D -
#1052 nekem -
#1051 kinek van din ip-je? -
Bloodluster #1050 Igen, legalábbis azt írták (tegnap volt 1 kiírás melette) utánna lenácizták a jónépet, mert mindig ráfirkálnak:D -
#1049 majd megoldom. amúgymeg, nem másnak rajzolom... hanem magamnak.
most komolyan legyen végül egy szabadságszobor? :D vagymi? -
#1048 Szürkemarhát??? XDXD Azt vettem észre, ha van ilyen netes megnyilvánulási lehetőség, akkor mindig úgy kell menni, hogy na most a magyarok megmutatják, meg akkor rajzoljunk egy tipikus magyar jelképet.....
Ha vki más nemzet ránéz akkor ennyit fog mondani, h "lol a fuckin cow"...
-
#1047 Csak érzékeltettem, hogy egy dolog nem csak neked juthat eszedbe, a tintásat se mindenki azért alkalmazza, mert te mondtad, sokan maguktól is rájöhettek.
Akkor már inkább Lánchíd, mint ez a marha. -
#1046 rohattmód nem olvasom a topikban uralkodó káoszt. de ez esetben elnézést
de hogy véletlen se sértődj meg...
váltok.
-
#1045 1 éve? Mióta van ez az oldal? Aszittem, h most lett meg nemrég :D:D:D -
#1044 jaj ne menjetek már át rinyálós picsa stílusba... -