DRAWBALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
na ez már 100% látótéren is látszódik.

púúúúú

Ez egy fajta bulgár - magyar kapcsolat. XD

Benny04
a feliratokat is leszámítva? 😄

Goruck
Nagyon szép lett, nemtudom kik csinálták, de grat, már csak fenn kell tartani!! köszönöm

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

VRSDM
ink hack - amikor 0.1 tintád van csak, akkor kell elkezdeni festeni és nem hagyni abba, szászlóhoz pont ideális ugye mert színt nem válthatsz közbe, csak fested, tegnap éjjel nekem pár alkalomból bevette, igaz néha eltûnik egy két vonal, de de aggódj csak fesd és jólesz idõvel, hogyha fél percig nem veszi be akkor már bukta, a saját tapasztalatok alapján!

viszont, az oldal szerintem észreveszi ezt a trükköt, mert hiába fested le, egy refresh után eltûnik.

vagyis pont akkor kéne odafesteni amikor a rajzokat elmenti kép formába. és akkor mûködik.

u dont have to listen anybody else but me

akyyy
jó lenne ha a toolsba lehetne importálni képet, és akkro tök egyszerü lenne😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

n3whous3
😄D Azt nem is figyeltem

De alul láttam olyat a historyban, hogy egy fej és mozgott a szája sztem.

Egyébként kivitelezhetetlen. Nézd meg mi van odaírva az oldalon: 40 óra/sec. Kurvasokáig kellene tartani a rajzot, meg rajzolni, meg minden...

púúúúú

John Cena
valaki csinált oylat hogy rajzolt valami rakétét ahystoriba azt mindíg uyge át firkálták és ahonnan jött ki aláng változott avideóba az tök jó😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

n3whous3
egy szövegdoboz mellé, amibe az van írva, hogy "hungary powa" 😄D

púúúúú

John Cena
XD vagy magyar címet a "dzsekijére"XD

n3whous3
De ha meghagyjátok nekem, én megcsinálom 1 emberes területre. Csak nem most 😊

púúúúú

De uzi helyett pick-szalámi legyen, mert legyen benne 1 kis hungarikum is, hogy lássák, hogy mi voltunk. 😄

n3whous3
nem is nehéz, csak fekete, meg fehér...

púúúúú

ez jó lenne...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

John Cena
Chuck Norrisba benne vagyoKXD

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

John Cena
XD vagy kolbász?😄 tokai aszú?😊

kuci06
Chuck Norris? 😄
valaki?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

n3whous3
egy üveg pálinkát rajzoljunk? 😄DDD

púúúúú

drobee
Nem akarjátok újraéleszteni a Yoshit (historyban látszik, hogy elég sok ideig élt)? Szívesen segítenék benne. Vagy inkább valami hungarikum vászonravitelében.

John Cena
jaja és valamikor ha ránézel 1 firka sincs benne azt a végén PEPsivé át változik😄

Tigristank
Milyen szánalmas már, hogy "magyar" ember a magyar zászlóba beleírja, hogy Júdea... <#levele>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

n3whous3
Én meg azt mondom emberek, hogy valamelyik mûvészi adottságú egyén kezdjen valamibe bele, mi pedig (aki érzi a színeket, árnyalatokat), majd segít rendberakni, ha valaki belerondít. Nekem sztem elég jól sikerült az assasin creedeset korrektelni ^^. De a többit ráhagyom az eredeti rajzolóra.

púúúúú

n3whous3
kurvanagy korai zászló basz oda 😄 hány ember kellett ahhoz... legalább 30-40 rajzterületet adott ki amikor max volt...

púúúúú

John Cena
legközelebb inkább javícsad PLS mert 15% csak a javításra ment el

Büszke lehetsz magadra...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

😄

a zöld átfirkálás is az én mûvem volt 😊
Szerintem nem illik belerajzolni 1 péniszt a félig magyar zászlóba! 😄

John Cena
Magyar zászlón 15%-os firkantásommal javítottam volt köztes Zöldes át firkálás azt kijavítottma úgy ahogy mega pirosba 1-2 firkát

Fogat rajzoltam a nagy almának 😄

nahz már valaki le is törölte😄
Rajzoltam egy nagy péniszt a zászlóba 😄

tök poén
n3whous3
Voltam olyan rendes, hogy 5% tintámmal javítottam egy jó nagyot a rajzon ^^

púúúúú

n3whous3
próbálom ezt a szerencsétlen rajzot kijavítani a tulajdonosnak, de folyamatosan ledob a szerverrõl :SSS

púúúúú

szucsy89
history-t hol lehet nézni?😮
precision
most vettem csak észre ezt a topikot
nem rossz ez a 'játék', csak azt nem értem miért magyar zászlót kell rajzolnotok? huha, magyarok vagyunk, dejó, de szerintem vmi tényleges rajzot kéne csinálnotok, amivel be lehet kerülni a hall of fame -be (igen, igen, zászlót én még nem láttam a hall of fame -ben akármennyire jól sikerült is)

szóval, szerintem ki kéne találni vmit, valaki megrajzolná a mintát ps -ben mondjuk, linkelve lenne, és az alapján mehetne a rajz, de kéne vagy 50 ember minimum, hogy ne tudják szétbarmolni

de ez csak egy tipp, mert én nem látom értelmét ennek a zászlónak, mert rajzolhatjátok a végtelenségig, ugyse lesz toplistás, és ami nem toplistás azt bármikor átrajzolhatják, és át is fogják

Bazinga!

KapuBen
😮

LAMBORGHINI THE BEST CAR

w77d
miféle link hack?

desigo
akkor valakinek elõjött volna már nem?
én mindig más sorrendben rajzolom meg...
VRSDM
az meg hogy kijavítom szépen erre mire újratöltöm az 5%ot valaki újra berajzol egy faszt... na ez röhejes.

VRSDM
támadt egy olyan sanda gyanúm, hogy az elején a miniházas játék, egy beléptetõ rendszerként is mûködhet, és aki tudja a megfelelõ sorrendet az kap végtelen ink-et...

VRSDM
én balga <#idiota>

VRSDM
ink hack-et valakinek bevette már?

VRSDM
nyomok egy printscree-nt hogy mennyit csináltam meg ma éjjel az egészbõl. csak türelem kéne kitartás meg egykét ember magam mellé, és éjjelenként nagyon lehetne alkotni akkor nincs ott a sok köcsög.

Evil
Amugy hajrá ahogy tudom és van tintám javítgatom radirozom a dolgokat róla..

Evil
Jólenne akinek persze van dinamikus ip je.. Amugy meg már nagyon unom hogy ha valaki megcsinálja akor a következõ percben valaki belerajzol valami Sz@rt..

VRSDM
aki ráér csinálhatná még mint én, és akkor szép lassan de lenne egy hatalmas zászlónk.

KILLER2
Leradíroztam a faszt a zászkónkról.

Töltsük le az internetet!