1565

TÖRZSHELYÜNK

A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!

FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
  •  Evil
    huuu de vicces.... inkább szánalomnak találom
  • KapuBen
    szóljatok ha láttok nagyobb üres területet...
  • byzhouse
    a magyar zászlóra rajzoltak 1 nagy F*szt :D
  • Gibor
    mármint a photobucket-et...
  • Gibor
    imádom
  • Gibor
  • VRSDM
    flémelni az energiaita topikban? SZENTSÉGTÖRÉS?!

nem a magyar zászlót szaroztam le, hanem azt a próbálkozást amit itt alkot a tömeg...
  • Goruck
  • Goruck
    :)
  • Énvagyokazapád
    szaros zászlónk? :D
    senki se kérte hogy szórakozzál vele.
    magyar zászlót leszarozni, azért nem vagy semmi.
  • ldavid
    én is gondoltama már a google-re
    azt talán nem is firkálnák össze annyian, elvégre sok ember szereti mert hasznos :)
  • bubu13
    épp azért akarnak rajzolni éjfélkor mert azt hiszik hogy alszik mindenki de van más ország is rajtunk kivűl akik összefirkálhatják amit alkotnak
  • VRSDM
    arról volt szó h akinek dinamikus az ip-je, ők összeröffennek éjjel, és rajzolunk valami hatalmas nagy logót. órákon át.

attól még te is segíthetsz. másrészt a marhás alktotás meg totál egyéninek készül ... bocs önző vagyok.

1068
    az meg hogy összefoggás? tegnap éjjel 3órán át a szaros zászlótokat őriztem (aminek régóta megmondtam hogy semmi értelme, mert a zászlók nem hosszúéletűek) szóval kérlek. ne papolj
  • mama2
    Ti most tényleg éjfélkor akartok rajzolni? Hülyék vagytok ti? Már bocsánat. Olyankor mindenki alszik. Én is akarok segíteni, de nem fgok hajnali 4-ig a gép előttt ülni. Azé máá...
  • Énvagyokazapád
    azért az jo hogy páran itt elvannak egymással, aztán még ők beszélnek összefogásról, hogy csináljunk vmi nagyot :o
  • Gibor
    nekemis dinamikus az IP-m majd egyszer megbeszéljük és este ketten összeteszünk vlamit.
  • ThisZip
    Hall of Fame-ben télleg vannak durva dolgok, egyik egy király sárkányt festette és a fejét 3-4szer kell újrarajzolni, mert ugyanaz az ember ökörködött
    másik érdekesség pedig, hogy pár jó kép úgy született, hogy belekezdett az ember egy teljesen más témába és utána kialakult egy alap koncepció és azt fejlesztette tovább :D
  • precision
    mindenhol vannak "farok" emberek
    itt mondjuk túl sok az álszent patrióta, a (hogy idézzek egy híres e-újságból) nemzethomárok kora ez

no mind1, rajzolgassatok, nem kell itt vitázni...
    amúgy hall of fame -et nézzél, MINDEN ott lévő alkotásba bele akartak rondítani miközben készült, szal...
  • VRSDM
    éjjel festek, legalábbis én. tegnap vígan lefestettem a régi zászlónk nagyrészét, teli fehérrel, aztán építés pirossal, és mivel

MINDEN MAGYAR aludt :] egy csík belerongálás nem volt. pedig 3 órán át azt festegettem.

más országban talán nincs ENNYI farok mint itt.
  • precision
    emberek, miért nem ezt csináljátok?

erős pista...ugyanmár :D
  • bubu13
    szerintem bármikor lehet festeni mivel bárki bármikor összefirkálhatja az egészet
  • Énvagyokazapád
    ez baromság, minden időpontban van olyan, hogy vmelyik országban nappal van...
  • Énvagyokazapád
    ennyi erővel fessük le a kör 1/4ét fehérrel.
  • akyyy
    sztem nappal kéne, vagy amikor a többi országban aludnak-.-
  • VRSDM
    szerezzünk még pár embert, és fessünk valami brutálisat éjjel.

nem a rajz minősége, hanem mérete legyen a cél.

tegnap este elég sokat tudtam festeni 3óra alatt, sok sok reconnect-el, én ráérek, össszjövünk páran, jólenne legalább 10ember, és nyomatnánk, mondjuk 02-től 0-4ig közbe itt elfecsegünk, a helyet meg megbeszélnénk privátba hogy ne basszák szét. :]
  • ThisZip
    amugy meg, a hall of fame-et vizsgálgatva, sztem őskori vagy scifis kép kéne, tele lenne "látványeffektusokkal", most nézegetve a labdát tele van csomó arcképpel, ott akkor lehetne igazán jót csinálni, ha már profi szintet súrolja....
  • ThisZip
    bakker XDXD elképzeltem, h sok magyar kifigyeli, h mikor ment és mindenki 1%-nál elkezd festeni mint az őrült :SD:AD:ASD:AS:D
    ha lementette, akkor pontsunk pezsgőt! :D
    ha nem akkor legközelebb meglesz!
  • VRSDM
    én ezt vettem észre, tegnap hajnali 3kor kezdtem festegetni, és sokszor nem vette be, és refresh-nél eltünt. de volt hogy pont benyalta, rögzítette és onnantól ottmaradt.

hogy mikor rögzíti? jó kérdés :D
  • akyyy
    egy nagy sg.hu logó

esetleg google:D
  • ThisZip
    nekem nincs, viszont amit leírtál cheat-et, az nem csak akkor jó, ha épp lementi a rendszer abban a másodpercben a képet???? sajna nem tom, h mikor van ez :D
  • Benny04
    nekem
  • VRSDM
    kinek van din ip-je?
  • Bloodluster
    Igen, legalábbis azt írták (tegnap volt 1 kiírás melette) utánna lenácizták a jónépet, mert mindig ráfirkálnak:D
  • VRSDM
    majd megoldom. amúgymeg, nem másnak rajzolom... hanem magamnak.

most komolyan legyen végül egy szabadságszobor? :D vagymi?
  • ThisZip
    Szürkemarhát??? XDXD Azt vettem észre, ha van ilyen netes megnyilvánulási lehetőség, akkor mindig úgy kell menni, hogy na most a magyarok megmutatják, meg akkor rajzoljunk egy tipikus magyar jelképet.....
    Ha vki más nemzet ránéz akkor ennyit fog mondani, h "lol a fuckin cow"...
  • drobee
    Csak érzékeltettem, hogy egy dolog nem csak neked juthat eszedbe, a tintásat se mindenki azért alkalmazza, mert te mondtad, sokan maguktól is rájöhettek.
    Akkor már inkább Lánchíd, mint ez a marha.
  • VRSDM
    rohattmód nem olvasom a topikban uralkodó káoszt. de ez esetben elnézést

de hogy véletlen se sértődj meg...

váltok.
  • ThisZip
    1 éve? Mióta van ez az oldal? Aszittem, h most lett meg nemrég :D:D:D
  • desigo
    jaj ne menjetek már át rinyálós picsa stílusba...
  • Benny04