1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#1122 szeretem ha nem kötnek belém egy kicsit -
#1121 jó, de én menő vagyok :D:D
neszójááááá bee -
#1120 miért? oda nem regelhet akárki dehogynem, én is benntvagyok ottis, rongálhatnék énis. -_-
végtelen tintám van. -
#1119 Nekem is rajzoltnak tűnik. :) -
#1118 miért tenne ilyet vki? azt sem tudom felfogni hogy más országok munkáit miért kell rongálni, de hogy a sajátunkat??:Ssssssss -
#1117 sok sikert!! és majd ha a másik forumunkba belinkeled, akkor ott tuti nem szedi szét senki! (közülünk)
sikeres mázolást!
mennyi tintád van? -
#1116 hát ez előbb rajzoltabb mint a tiéd pásztor :D -
#1115 nah keresem a helyet, az éjjeli alkotásomnak :] bár még nem végleges hogy mi is lesz. el nem árulom viszont hogy hol van az fix :] -
Villanypásztor #1114 Igen, ez volt az. Meg a mellette levő vízalatti kép is több mint gyanús... -
#1113 ő jött rá ő dicsősége, :] legalábbis én nem küldeném el, épp azért mert akkor fix hogy napok alatt kijavítanák, vagy kikerülne netre, és máris lelopná minden ország nemzete. szvsz :$ -
#1112 az első öt priviküldőnek küld el :P
[tuti benne van]
:] -
#1111 akkor meg a jó k**** anyját!!! ugye nem te vagy?! :D -
#1110 BIZTOS hogy belső ember rongálja... -
#1109 Erre gondolsz? -
Villanypásztor #1108 válasz a privátokra: (aztán befejezem a floodolást)
A program perpill nem rendelkezik értelmes kezelőfelülettel, majd ha ráérek közzétehető formára hozom, de egyelőre így nem küldöm el. (amúgy ha túl sokan kezdik használni, úgyis kitiltják. már most is gyanús volt időnként a server disconnected üzenet) -
#1107 azt nemértem h ha valaki közülünk szentségteleníti meg aa képeket, az miért ilyen FASZ és akkor lehet h ő is rongálta a zászlót...milyen emberek vannak -
#1106 "aztán ma délután összedobtam rá egy programot." aki ilyet is tud... -
Villanypásztor #1105 Az a vicc, hogy nem "az a jpeg" látszik rajta, hanem amikor berajzolás során, amikor elkezdi menteni az oldal, akkor válik ilyen rondává... amíg "frissen" van a böngészőben, addig sokkal jobban néz ki.
Van egy másik kép (nem mondom meg mostmár, hogy hol :P) az keskenyebb, rövidebb sorokból van és nagyobb darabokban mentette, vagy nem tudom miért, de az nem lett ilyen ronda. -
Villanypásztor #1104 Pedig a nagyon jó képek egy részéről elhiszem hogy valaki "igaziból" rajzolta, mint az pl a historyban is látszik, de én is biztos vagyok benne, hogy egy része scripttel van.
Én is múltkor láttam egy templombelsőről egy iszonyatjó képet, amit sajnos aztán nem találtam meg azóta, de szerintem egyértelműen látszott rajta, hogy fényképből csinálta az illető... nah akkor kezdtem el gondolkozni, hogy hogy is lehet ezt megoldani, aztán ma délután összedobtam rá egy programot. -
#1103 kijavítottam!!!!444 -
#1102 Mr Villanypászto Úr, meg miért nem válaszol a kérdésekre, mindíg csak kikerüli azokat... -
#1101 ezen látszik hogy egy jpeg.
de amikor végignézed a komolyakat hogy hogyan készültek (mivel ugye van ilyen funkció). akkor kiderültek hogy azok biza megrajzoltak. -
#1100 mindig is volt egy sejtésem hogy ezeket a jól sikerült képeket nem rajzolták hanem vmi programmal vagy scripttel rakják be... -
#1099 hogy kell berakni ezt én is tudni akarom mona lisat berakom :D -
#1098 mondom én hogy jobban kell félni a magyartól mint a többi nemzettől. -
Villanypásztor #1097 loool..... du 7-kor raktam ki, azóta érintetlen volt, 5 perccel azután hogy beraktam ide a linket már össze van firkálva.... ehehehe -
#1096 a kérdés hogy hogyan csinálta?!!!?! -
#1095 de hogy? -
#1094 most firkálják össze -
Villanypásztor #1093 Egen, ez csalás volt, kép van bemásolva, itt az eredeti:
http://pite.uw.hu/kokarda.jpg -
#1092 már most összefirkálták -.- -
#1091 kokárda, én sem tudom, de ez valami nagy cucc -
#1090 de hogy?
-
#1089 ez nem rajz. valami trükk. -
#1088 hogy rajzolták meg így? vagy ezt beraktátok? -
#1087 nah ezt most oszd meg velünk. -
#1086 Akkor most mi a "terv"? -
Villanypásztor #1085 Hogy ne legyen hiány nemzeti jelképekből:
http://www.drawball.com/vf9Lki
:) -
#1084 http://www.drawball.com/we6sdj fixáltam 0% tintával=D -
#1083 én már eltávolítottam a piros részen található makkot...