1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#1042 Azért egy köszönöm jól esne az ötletért.. -
#1041 nah ez pöpec ! -
Bloodluster #1040 Szegény drawballfans.com azt írják, hogy már 1 éve tartják azt a kiírást és mostanában elég komolyan megrohamozták azt a kiírás.:D -
#1039 ezzel készülök az estére.
-
#1038 mostmár tökmindegy. -
#1037 Sok idióta szcientológus meg keményen tartja a xenu.net-üket, lol -
#1036 éjjel fogok alkotni valami komolyat, addigra kigyűlik a 100% -
#1035 Köszönöm VRSDM mester -
#1034 keressünk egy jó helyet a képnek és döntsük el mi legyen -
#1033 ez egy jó ötlet! -
#1032 Én se próbáltam
inkább gyűjtöm értelmesebb rajzra a tintát mint a zászló
55 % -
Villanypásztor #1031 Nézzétek vissza a historyt a kör felett balra fent levő nyilakkal, és megértitek, miért rágtak be a lengyelek.
Az egész környéken semmi változás jóideje, csak ők rajzolgatták a focicsapatuk emblémáját, erre egyszercsak puff az egész tetején ott egy magyar zászló... -
#1030 én még nem próbáltam ki, igy nincs mit megköszönni, van most vagy 15%-om. -
#1029 és akkor ennyit a zászlóról? ezért öltetek bele ennyi tintát... -
#1028 örülök hogy segíthettem az ink hack-el... egy köszönjük vrsdm azért jólesett volna -
#1027 South Parkos figurával még nem találkoztatok az oldalon? -
#1026 ez is lehet.
vagy nkább tiiimiiii:D -
#1025 legnagyobb
-
#1024 erős pistára szavazok:D
-
#1023 Akkor sp figura -
Eldián #1022 Chuck Norris már van... -
Eldián #1021 Zongora billentyűk? Ahhoz csak fekete meg fehér kell... -
#1020 Chuck Norris -
#1019 vagy egy atom pró gémes kút? -
#1018 South park figura?
Cartman,kenny ? -
ldavid #1017 legyen egy bogrács goulash -
#1016 miért pont hóember?
akkor inkább egy húsvéti nyuszi... -
#1015 Nekem a Chuck Norris ötlete tetszett xD De felőlem egy pálinka vagy erős pista is jöhet :) -
#1014 Egy nagy plüss Maci? Vagy egy hóember havas tájba, vagy Jézus, vagy a Mikulás?? Na, jó ötletek? -
#1013 a zászó az kész van, most már bármit csinálhatnak vele, új ötleteket várunk! -
#1012 Na látjátok pont ezért nem jó a zászló. Nem védik le(legalább is a magyar zászlót nem), és még össze is firkálják:@. -
#1011 jah...jó h kijavítottad! -
#1010 Előbb nekiláttam a fehérnek, de elfogyott a tintám és valamib arom elkezdte narancssárgával összefirkálin. Legalább valami értelmessel vágnák tönkre, de így végképp a tetőfokra hág az értelem. -
#1009 látom valaki épp javítja a fehéret, és néha feltűnik néhány szürke csík....ki a **** csinálja -
#1008 akkor ezekszerint le van védve... -
#1007 én véletlenül belehúztam a zöld keretébe és azonnal eltűnt... -
#1006 amúgy ezt össze lehet firkálni? -
#1005 átrakhatom, csak akkor a válalkozószellemű látogatók ne oda szignózzanak, azért maradt így...a KATT IDE! gombon van a zászló, szerintem jó ez így -
#1004 eltünt... -
#1003 át kéne rakni a törzshelyünk linket a bannerba erre