Balaton Sound

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és pesten nem tudsz venni rá jegyet elõvételben?

én már elkezdtem a megszorításokat, de fogalmam sincs h élem túl rendes kaja nélkül ezt a pár hetet. mindegy, a Soundért beáldozok mindent!!

tavaly is akkora party volt!!
prezi
beszoptam az üdülési csekkel mert csak pesten lehet beváltani, én meg borsodi vagyok -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

neked legalább van már bérleted!!! nekem a következõ 3 hétben zsíros kenyeret kell ennem és vizet innom ahhoz, h meglegyen rá a pénz!!

a társaság már kezd összeállni, mindenki nagyon lelkes. az tuti h 4 napig totál részeg leszek és annyit ugrálok, csajozok, amennyit csak lehet..:)
én még azt sem tudom, kikkel megyek, nemhogy szállás :D

a bérletem már hónapok óta megvan, de minden más képlékeny még :)

de majd lesz valahogy... :D
BADE
:D
Nem,csak sima bérletet tudok kedvezményesen és akkor külön venném:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

AntiHero
nekem még jegyem sincs:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

külön is lehet. te csak kempingezni mész?
prezi
Mindenkinek van már szállása ? :O

lehet megint én kezdek el késõn intézkedni -.-

BADE
Külön kempingjegyet lehet vásárolni vagy csak bérlettel együtt?

autoszimulator
tökéletes a megérzése, uram :D
érdekfeszítõ reklám a videópályázathoz

.: mobilize.hu :.

mennyi új hozzászólás, wow :)

bár vmiért olyan érzésem van az eddig sosem látott logónélküli nevek és a beszélgetés láttán, mintha alregek beszélgetnének egymással :)
Én is ezen filóztam, illetve hogy sopronba borkóstoló?
Ez kicsit olyan mintha Badacsonyba mennél sörözni:D
De valóban igazad lehet, ingyér nem lehetett rossz.
Hát ez elég buta kérdés...nyilván megérte :) Mondjuk az nekem nem szimpi (bár érthetõ) hogy a 40ezres italkupont csak alkoholmentesre válthatod be :(( Az elég sok kóla/jeges tea
Ha jól olvastam tavaj is volt ilyen pályázat...
Az elõzõ nyertes nincs itt véletlen?:)
Beszélgetnék vele 1 kicsit, hogy milyen volt a nyeremény, megérte-e stb.
Errõl nem tud valaki valamit?
Annyi más kreatív téma van amivel nevezni lehet, szerintem ezeket a kisebbségi kérdéseket ne feszegessük :)
Oké hogy egy ilyen fesztivál fõ témálya nem ez a stílus, de azért tény hogy akad pár zene ami nagyon jó, és simán elhalgatom bármikor.
A részvételi arányokat meg nézze meg mindenki a most következõ fesztiválokon személyesen.
Rubenvagyok
Azért vannak kevesen mert nem igen sok az a zene ami megcélozná õket. Igaz tavaly volt a Volton Váradi roma cafe és nagyon tetszett nekem!

nem, szerintem szimplán az az oka hogy kevesen tudják megfizetni! Azért azt ne mondjuk, hogy kevesen vannak!
monkeymajom
talán azért kevés a kisebbség mert kevesen vannak és emiatt kisebbség.
Ázsiaiak pedig azért nem mászkálnak az itteni fesztiválokra mert talán ez Magyarország és nem Ázsia.
Mondjuk :)

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

kicsikacsa23
Nemhogy ne lenne sértõ, hanem felhívná a figyelmet arra, h kevés a kissebbségi a fesztiválokon, és hogy ennek oka van. Mondjuk én most itt az ázsiaiakra gondolok, tök korrekt arcok, és feldobnák a bulit.

is it okay if i think its lame to dance?

:D
Ez király, és nem is lenne sértõ ha csak kissebségiek játszanának benne.
mármint azért lenne fantasy, mert dolgozni mennek, igaz ?
uhh,köszi szépen,most már minden világos!amúgy ez a romás téma télleg necces,ki tudja ki hogy értelmezi!és pl régi fesztiválfelvételekbõl lehet belevágni?vagy azt sem szabad?
Hát mi arra gondoltunk, hogy lehetne egy ilyen fantasy-t készíteni, hogy elmennek dolgozni, hogy legyen pénzük a Soundra mondjuk és bemutatná a film az õ "kálváriájukat" 20mp-ben :) Szerintem egész vicceset lehetne belõle csinálni és tipikusan akinek nem inge nem veszi magára, a többiek pedig röhögnek rajta egy jót!
monkeymajom
miért õk hogyan készülnek ?

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Rubenvagyok
Ami sérti õket csak olyat nem lehet! Amúgy meg bármi ilyen. De ha ilyen téma van azt mindenki máshogy értelmezi, szóval ebben az a veszély. De amúgy elárulod hogy mi lenne az ötlet?

na arra a videóra kíváncsi lennék <#hawaii>
áhh, köszönöm. Mindegyikre nevezek ugyanazzal a filmmel, csak a végén más bevágással. :-))
én csak azt nem értem, hogy 6 pont van amiben felsorolják a kritériumokat és abból 2 azzal foglalkozik, hogy a kisebbséget békén kell hagyni... Pedig pont az egyik roma barátom mondta, hogy marha jó videót lehetne csinálni abból, hogy bemutatjuk, hogy "õk" hogyan is készülnek a fesztiválra!
Rubenvagyok
Hát úgy okés lenne a videó ha ezen szempontok szerint készülne.
Amúgy meg 3 kategória van ami a 3 fesztivál! Volt Sound és Campus. Amelyikkel nyersz arra mész!

Én azt sem tudtam, hogy kategorizálva vannak.
Gondolom kap valamit a második is, nem olvastam végig az oldalt:)
A morbid 5letre nem volt konkrét elképzelésem.
Szerintem láttatok már erre példát a youtube-on:)
BADE
kempingjegyet lehet külön venni?

Hány kategória van összesen?
monkeymajom
szerintem csak átmeneti fogalomzavarban volt,hogy a "morbid videó" megfogalmazója. Amire gondolt (énvéleményem):
abszurd, fekete humor, a szabályzatot épphogy nem súroló erõsebb viccek.
Szerintem :)

Rubenvagyok
Nem az elsõ nyeri hanem az aki a kategóriájában az elsõ!
Amúgy nekem a fesztiválhoz nem igen kapcsolódnak a morbid dolgok! Szóval nekem ez így nem fér össze.

és nektek melyik tetszik a legjobban az eddigiek közül?az összes jegyet az 1.helyezett nyeri?
Hát azért egy fesztiválos videó had ne legyen már morbid... legyen benne sok vicces dolog, és ha az ember még nem kezdte volna el a kattogást a fesztiválokra, akkor a videó beindítsa azt !
Rubenvagyok
Szerintem olyan videóra kíváncsiak ami azért piac képes. Nem hinném hogy a morbid humort nagyon támogatnák. Meg benne van a szabályzatban hogy senkinek az érzéseit nem sértheted meg a videó tartalmával.

Pedig errõl a listáról már több ötletem is támadt! :-)
Mi lenne a morbid téma, laszmark?
nem beszóláskép, de 1xûbb lett volna ha leírod hogy mit lehet:D
Hát az gondolom attól függ mit értesz morbid alatt...mondjuk az egyértelmû hogy csakis valamilyen humoros videóval van esély nyerni.
Az oldalon mi átolvastuk anno a pályázati kiírást és abban benne van hogy mit nem lehet:

"Fõbb tartalmi irányelvek

1. Ne légy bántó - Ne tölts fel fenyegetõ, ízléstelen, rágalmazó, mások személyiségi jogait vagy emberi méltóságát sértõ, gyûlöletkeltõ, uszító anyagot. Ne is írj ilyen tartalmú megjegyzéseket.
2. Ne támadd a kisebbségeket - Ne tölts fel, ne publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik.
3. Ne add ki magad másnak - Ne add ki magad hivatalos képviselõnként, ne tegyél úgy, mintha egy másik felhasználó volnál, ne publikálj más nevében.
4. Ne hamisíts - Ne hamisíts azonosítókat, ne használd másét.
5. Ne plagizálj, ne lopj - Ne tölts fel olyan anyagokat, amelyeknek a közléséhez nincs jogod, vagy amit más már feltöltött.
6. Ne sértsd mások jogait - Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetõvé olyan tartalmat, amely szerzõi jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot, vagy egyéb jogot, jogszabályi elõírást sérthet."

Szóval ha ezeket nem sérti a "morbid" videód akkor simán mehet :)
Ez szép és jó...és mivan ha kicsit morbid videót küldök?
Az átlag az olyan videót sokkal viccesebnek találja, de lehet hogy a zsûri meg vissza is vágja.
Én ismerek egy oldalt ahol leforgatott kisfilmért nyerhetsz fesztiváljegyeket de ha jól láttam volt már róla szó ebben a topikban. Haverom küldött be egy filmet, már egy hete azon görcsöl hogy vajon nyer e majd :)
AntiHero
Ha valaki még tud olcsóbban jegyet az ne tartsa magába:D

AntiHero
kár:(

közben már el is mentek a jegyek, gyors volt :)

Jose Padilla nekem csak onnan ismerõs, hogy állandóan lemondja a soundot :D
Szerintem idén is hatalmas buli lesz, de a jegy (és a pia) árakat pofátlanul magasnak tartom. Lehetne valami "szegénymagyardiák" kedvezmény, vagy valami hasonló.
prezi
25é' ugyanugy ?! =)

hát igen, sajnálatos hogy idén csak Shane-ék képviselik a trancet a soundon, meg kicsit a dallamos, laza house képviselõit is hiányolom, mint pl Add2Basket, nade szerencsére van jópár világsztár, akik nem járnak évente hozzánk és érdemes õket meghallgatni :) apropó, akinek még esetleg nincs bérlete és érdekelné pár ezerrel olcsóbban, az jelentkezzen! konkrétan 3 fölös bérletünk van, amit üdülési csekkbõl vettünk.