597
A Sziget balatoni fesztiválja
-
#277 Akkor jön az, hogy nagyon mélyen kell majd a zsebünkbe túrni azért az egy napért is vagy kihagyni a soundot... -
hogycsinalmedve #276 Hidd el vannak olyan bugyuta emberek, akik megveszik...
Meg mivan ha elfogy a napijegy, és azt is csak jegyüzérektől lehet venni? -
#275 Vicces lenne ha valaki 100 k-ért megvenné, mert a napijegyx4, még az is csak 40 körül van :D -
hogycsinalmedve #274 Én tippelnék egy közel 100.000Ft-s árra, de majd kiderül.
Vaterán kell figyelni, arra tegyél rá 30%-40% -ot és meg is van:)
-
#273 nem egy szokványos dolog hogy a feszt előtt 1 hónappal elfogynak... vajon mennyi lesz a legtöbb, amit kiadnak majd a kapu előtt egy bérletért?.. -
viizo #272 a zsindex főoldalra is kikerült, hogy off a bérleteknek :) -
#271 extrawelt... mondjuk már voltam 2szer, dehát akkoris -
#270 mint mondtam, csak egyszer kellene mindenkinek eljátszani, hogy max beszáron, vagy semmiképp sem vesz tőlük jegyet. elég egyszer pár száz ezret bukniuk, többet nem szórakoznak. de mindig lesz valaki, aki megveszi duplájáért is. -
#269 Igen, valószínűleg összefognának többen és úgy vennék meg a jegyeket... Amúgy ti melyik bulikra akartok menni? -
hogycsinalmedve #268 Igen valami hasonló kikötést kellene tenni...
Csak itt meg jönne az a dolog hogy a jegyüzérek küldözgetnék a csöveseket jegyet venni 1 sörért. :) -
#267 júliusban az ÁFA emelés miatt még egy picit több lesz (500 HUF.. már cigit sem lehet ennyiből venni kb.), bár szerintem addigra már nem lesz napijegy sem.. -
#266 Viszont vigasztaljon, hogy maradt még napijegy! Aki ki akar menni a kedvencére, az még eljuthat, ha nem halogatja a napijegy megvételét, csak mert azok is ugyanúgy elfogynak majd egyik pillanatról a másikra. -
#265 hát nem tudom az megoldás lenne-e ha egy ember mondjuk max 3 bérletet vehetne... -
hogycsinalmedve #264 Igen és ez elég bosszantó, emlékezzetek csak mikor itt volt az acdc, vagy bármely világhírű eggyüttes.
Miért nem tudnak normálisan szervezni? -
#263 hát, itthon MINDENNEL ez van, nem tudom mennyire vettétek észre... sajna nem kell meglepődni.. mikor kezdték árulni a bérleteket? (mennyi idő alatt kapkodták el?) -
#262 énis ma vettem 40e ért és tudod mit nincs igazad!te is gondolom halasztgattad és már amire észbekaptál nem volt 1sem,mert szerinted az üzérek vették meg..hát amekkora tumultusok voltak a jegyirodák elött nemhiszem hogy maradt volna akkor ha a jegyüzérek többt vettek...simán elfogyott,itt ne haragudj te vagy a bal***,mivel tavaly is és elötte is pikk-pakk elkapkodták a jegyeket,hját mit hittél?neked majd küln lessz egy?ha nem lennének üzérek,még most se lenne bérletem,de megér nekem 40e-t,legalább le tudok meni:)kihagyhatatlan legkirályabb feszt!na pá -
#261 Na nekünk se maradt jegy addig gondolgoztunk rajta:(
Aki tud szerezni bérletet még az szoljon 30k körül megvenném (több is kéne). -
#260 lol....2-4 -
#259 mennyi bérlet kell? -
#258 gyerekek...bérletekért szopok! :\ -
#257 csak akkor tudják csinálni, ha van piaca, tehát van olyan hülye, aki úgy oda megy, hogy nincs jegye, és ott fog venni. szóval amíg igény van, ilyen szemetek is lesznek. Mondjuk én is csináltam már ilyet, de az azért volt, mert a végén derült ki, hogy nem tudok menni. -
#256 Amúgy én is ezt csináltam volna lehet, ha lett volna számlámon 100-200 ezer forint:D -
#255 Hát én már 42-43 körül létok:) Ha mégse menne ismerősöd megvenném a feles jegyed. -
#254 Jah... ocsmány magyar mentalitás... nem hagytak egy bérletet sem, mind megvették kedvezményesen, hogy 40-50-60ért kínálgassák...
egyszerűen szánalmas. :| -
viizo #253 elég sokan nepperkedni fognak a jegyekkel :/
idén talán sokkal durvábban mint tavaly - már 30 ezer HUF az a beugró összeg, amiért kezdik kínálni a jegyeket, de láttam már 40ért is nem egyet...
én is vettem két jegyet, de én pl. azért hogy ha az utolsó pillanatban vmelyik ismi meggondolja magát, és úgy dönt hogy jön a Soundra, legyen talonban :) -
#252 nah ha mész külföldre, akkor tudod kinek kell adni a bérleted ;) -
#251 ja hát annyira nem:) csak a megtakarítot pénz kell elverni:D -
#250 Egyeseknek jól megy... =) -
#249 Hát nem hiszem, hogy napi jegyet veszek. Inkább elmegyek akkor külföldre valahova a nyáron:) -
#248 hát akkor ugyanennyi pénzért 3 napijegyet lehet alkotni... amig el nem fogy az is.. -
#247 Hát szopó, én ma tudom meg, hogy megvették e a bérletem. Ha nem akkor megyek világgá:( -
#246 Egyáltalán nincs már... ekkora szopást... :S
Most ilyenkor mi a g**i van... -
Reyes #245 Remélem, csak a jegyárusító helyeken fogytak el:S -
Reyes #244 Sziasztok!
Ma este nyögte be egyik ismerősöm, hogy kapott Sound bérletet, mondom akkor gyorsan meg is rendelem. Meg is tettem az xpress.hu-n keresztül, de utána olvastam csak a Sound honlapján, hogy elfogytak a bérletek, viszont a rendelési státusznál "1db raktáron"-t ír ki. Nagyon remélem, hogy tényleg van még raktáron:SSSS -
viizo #243 köszi :)
én is a honlapot néztem, csak épp a jegyirodában ülő nőnek fogalma sem volt hogy mi az, illetve azt sem tudta hogy van-e olyan :D
kérdeztem hogy mások nem érdeklődtek kempingjegy után?
elkezdi: de, viszont akkor is csak annyit tudott mondani, mint nekem, hogy passz - a netes nyilvántartásuk alapján nem kérhető ilyen
no majd utánajárok alaposan ennek :)
mert ha minden kötél szakad, legalább kempinghelyem legyem már :D -
berreg #242 a honlapon ez van: Heineken Balaton Sound kempingjegy: 1 000 HUF (4 €)
(egyszeri díj / fő)
én sima bérletet vettem, a szállás még nálam képlékeny.. ismerősnek van lenn nyaralója,de majd meglátjuk..
rem tudtam segíteni.. -
viizo #241 kempingjegyet vett innen valaki?
az előbb voltam a jegyirodában, vettem még egy jegyet, de amikor a kempingjegyről kérdeztem az eladót, csak széttárta a kezeit tanácstalanul.. -
berreg #240 persze h hagyok egy kis szünetet. Sound előtt 4 nappal rápihenek a nagy bulira,után pedig 4 napig kipihenem a nagy bulit..:)utána viszont irány a meló.:) -
#239 Ti tudjátok, ha megélitek egyáltalán azt a kort
De egyébként persze bulizni kell inni kell, csak azért kis májunknak is kell adni néha egy kis pihit különben -
kirde #238 hát igen,egyszer élünk.Ráérünk majd 20-30 év múlva regenerálódni:)