Balaton Sound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Most ilyenkor mi a g**i van... <#zavart2>#zavart2>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Ma este nyögte be egyik ismerõsöm, hogy kapott Sound bérletet, mondom akkor gyorsan meg is rendelem. Meg is tettem az xpress.hu-n keresztül, de utána olvastam csak a Sound honlapján, hogy elfogytak a bérletek, viszont a rendelési státusznál "1db raktáron"-t ír ki. Nagyon remélem, hogy tényleg van még raktáron:SSSS
én is a honlapot néztem, csak épp a jegyirodában ülõ nõnek fogalma sem volt hogy mi az, illetve azt sem tudta hogy van-e olyan :D
kérdeztem hogy mások nem érdeklõdtek kempingjegy után?
elkezdi: de, viszont akkor is csak annyit tudott mondani, mint nekem, hogy passz - a netes nyilvántartásuk alapján nem kérhetõ ilyen
no majd utánajárok alaposan ennek :)
mert ha minden kötél szakad, legalább kempinghelyem legyem már :D
(egyszeri díj / fõ)
én sima bérletet vettem, a szállás még nálam képlékeny.. ismerõsnek van lenn nyaralója,de majd meglátjuk..
rem tudtam segíteni..
az elõbb voltam a jegyirodában, vettem még egy jegyet, de amikor a kempingjegyrõl kérdeztem az eladót, csak széttárta a kezeit tanácstalanul..
De egyébként persze bulizni kell inni kell, csak azért kis májunknak is kell adni néha egy kis pihit különben <#nezze>#nezze>
mirror\'s edge
mirror\'s edge
Ádám én csak annyit szólnék ehhez hozzá, hogy szerintem teljesen mind1 h 25 vagy 30,mert a többit úgyis elbaszod piára:)
tényleg mákom volt, nem gondoltam volna h fater ilyen jó arc.
mirror\'s edge
képzeljétek,2 napja még egy vasam sem volt,ahogy írtam itt is a fórumban, erre apám megvette a bérletet. jó arc az öreg.
mindenkit megkérdeztem már T_T
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
ja igen,állítólag már elfogytak a bérletek:P
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Egy napos jegyet, mindenképp veszek és reménykedek benne, hogy megnyerem a bérletet :)
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Mondjuk annyira nem nagy a különbség a jegyek között, akinek megéri 10-ért, annak 12-ért is.
De természetesen a legjobb ingyen :)
ennek ellenére ha össze tudok kuporhatni valamennyi pénzt akkor 1 napra biztos,hogy elmegyek!!nem hagyhatom ki a Groove Armadát annyira szeretem..:)
Bár én nem közvetlen a sound lapján találtam,hanem a heinekenmusic-on vagymin.
50db 2személyes bérlet.Regisztrálj és várj.
Tessék..nem kell hálálkodni<#vigyor3>#vigyor3>
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Meg mindig vannak nyereményjátékok. Nézd meg az oldalukon, hátha találsz valamit.
hát ha van ilyen nyereményjáték, akkor nekem jó lenne tudni róla még az éhenhalás elõtt. na bevallom: csóró diák vagyok!!! éééééés??
vagy a sound oldalán nincs valami nyereményjáték?
általában szoktak lenni a nagyobb fesztiválokra mindig.
..azzal már nem is idegesítelek,hogy én tegnap vettem meg..:D
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
nagyon le vagyok gatyásodva.. mindegy, a jegyre vhogy kispórolom.