597
A Sziget balatoni fesztiválja
  • balintsanyi
    Az ilyen fesztiválokon lehet úgy nyomulni, mint anno woodstockban.
    Nem kell itt puccos szállás, meg ilyenek. Viszel minden napra egy tiszta atlétát (az igényesebbje) + sátor.
    És már lehet is hódítani benne :) Balaton feeling
  • Reyes
    Köszi szépen!

Igen, még nem voltam, kedvem lett volna, csak eddig nem volt kivel elmenni:)
  • jotzi
    Sziasztok! Lenne 2 db eladó Balaton sound bérletem kempingjeggyel akit érdekel írhat e-mailt v felvehet MSN-re [email protected]
  • nagyadam77
    Ha nagyobb társasággal megyünk én is a külön szállásos megoldást szoktam javasolni, de ha csak ketten vagy hárman megyünk akkor olcsóbb a sátor.
  • Bigus
    Én kicsit mindig is féltem ettől a sátorozós fesztiválozásoktól:S Lehet, hogy így az igazi, de mi mindig úgy csináltuk, hogy többen kibéreltünk egy apartmant és ott aludtunk. Kicsit drágább, de így legalább nem kell izgulni, hogy mit lopnak el:D
  • monkeymajom
    látom még nem voltál fesztiválon :)
    Értékeket ilyenkor az ember nem nagyon visz.
    Biztosítanak mobil zhanyzókat.
    Telefont is lehet tölteni. Van egy nagy szekrény amiben fakkok vannak és abban tudod tölteni. Természetesen le lehet zárni kulccsal.

jah és nagyadam szerintem nem öregszünk...a fiatalabbik korosztály kezd meghibbanni...
  • Reyes
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy aki négy napra, sátorral megy, az hogy oldja meg pl. a telefontöltést, az értékek biztosítását, fürdést, etc.?
  • nagyadam77
    Ezek a mai fiatalok (úristen ezt én írtam le? :)) már tényleg érdekesen tudnak vadulni a szórakozóhelyeken meg fesztiválokon. Bár lehet csak mi kezdünk öregedni :O
  • monkeymajom
    Hát srácok,ahogy eddig kinéz ez a nyár....nem valami fesztiválozós idő.
    Beszállva a beszélgetésbe. Az a nyáladzás...feltételezem,hogy első fesztiválosokról van szó. (18 évesek kb) és ugyebár tudjuk milyenek a mostani gimnazisták...nekem elég belőlük így hallásra is. De tisztelet a kivételnek!
  • hogycsinalmedve
    Én pont az öregeket küldeném fesztiválra.
    1. Nem panaszkodnának hogy "hangosabban, nem értem, nagyot hallok".
    2. Izomsorvadás? álmatlanság? csontritkulás? hmm....mi is erre a megoldás?:D hát persze az egész éjszakán át tartó bulizás :D
    3. Nem variálnának, hogy "ejj a jampec mindenit, máá megint hangosak ezek a fiatalok...bezzeg a mi időnkben":D

U.I: amúgy meg a bor segítí a vérképződést szal minden zsír:)
  • Coldplayer
    Megmondom én neked mivan. Öregszel ennyi De attól még ott a helyed. Majd legfeljebb jövőre kihagyod.
  • Kerki
    viizo, nem muszáj eljönni, biztos szar lesz
    add el a jegyedet, valaki örülni fog majd neki
  • hogycsinalmedve
    Tényleg...el is feledkeztem a bikinis csajokról:S
    Látszik hogy régen voltam balcsin.

Upsz mondjuk ezt halkan, meghallja a bnőm:D
  • blondy20
    viizo,nem így kell ám hozzáállni:)
    gondolj arra,h ott is nyáladzás lesz,csak más miatt:D
    sexy fürdőrucis,monokinizős lánykák,pl:D

én nouvelle vaguet meg röyksoppot várom nagyon:P
    tavaly NV-s lányok VOLT-on nem semmi koncertet adtak elő,mostsem lesz ez másképp,sztem:)még lány létemre énis megirigyeltem az előadást:$hangjukról meg nem is beszélve...
  • hogycsinalmedve
    Lehet hogy nem illene annyira bele a képbe, de én Prodigy-t és a Pendulum-ot átraktam volna sound-ra...sokkal jobb kombináció lenne, a szigetre nem szeretek kimenni, viszont a két együttest nagyon szeretem.
  • viizo
    én gondolkozom hogy eladjam-e a jegyem...

a tavalyi marhajó volt, de az idei ahogy közeledik, egyre inkább nem várom, már lassan irritál a bsound.hu-s fórumban lévő nyálazás és semmitmondó hülyeség is :S

de lehet bennem van a hiba :)

• Kerki
    Nekem is ez lesz az első Sound, sőt ha jobban belegondolok fesztiválon sem voltam még.
    Amúgy nektek ki a kedvenc? Kit vártok a legjobban?
  • blondy20
    húúú,akkor ez nagyon csúnya lesz:Dde első alkalomnak nagyonjóválasztás:))
  • Coldplayer
    Jaja. Főleg, hogy nekem ez lesz az első alkalom
  • blondy20
    nah okos vagyol:)így kell ezt csinálni
    hajjaj,jó nagy parti lesz ebből,már előre látom és várom nagyon:)
  • Coldplayer
    És a tudatos gondolkodás meghozta gyümölcsét. Én is időben megvettem és most hála az égnek nem kell aggódnom, hogy mi lesz.
  • Kattalin
    :D
    igen erre még speciel emlékszem is:Dnagy sláger volt a "múkodj" meg ezek a poénok is:Dsoha nem lehet megunni:))
  • penbutter
    Tavaly volt bérletem, és akkor poénból megpróbáltam ugyanezt eljátszani, de persze nem sikerült egyszer sem, csak ha felmutattam:D
  • Kerki
    aki lecsúszott a jegyekről az esetleg próbálkozhat még így:

http://www.youtube.com/watch?v=crlN4HFkac4

• Kattalin
    jaa azthittem,h szted nem korrekt...de így már értem:)
    és hát igen ha különkülön vennénk a nagyobb nevek koncertjeit+árait,elég rosszul járnánk.:)
  • Csuhai G
    Hát hogy nem kell meglepődni a harmad árakon, ha harmad akkora nevek léptek fel. :)
  • Kerki
    megvan a jegyeeeeem!!!!!

alig várom. Sven papa lesz a legjobb
  • Kattalin
    ezt h érted?:)
  • Csuhai G
    Azért a fellépők árát/színvonalát össze sem lehetett hasonlítani.
  • Diego85
    sajnos én is lemaradtam.. ha valakinek lesz felesleges bérlete, dobjon már egy privit, mert napijegyekből nem fogok éldegélni! :)
  • Kattalin
    hát én se nem értem...tavaly is uezt csinálták...és tényleg pillanatok alatt elkapkodták idén is:(
    vétek kihagyni soundot,már annyira várom,h hihetetlen:))
  • yaman
    Nem értem idén miért nincs Balatone, tavaly is az volt a sound kistesója, hasonló feelingel de harmad árakkal..
  • penbutter
    Jó neked... Én már csak abban bízok, hogy sikerül neten megnyernem a bérletet.
  • ÁjjLe BoBBi
    Minden mindegy, mivel megvettem a napijegyeket. Bőven elég lesz nekünk a péntek és a vasárnap...valamikor pihizni is kell...le kell jönni mindenről-.-
    Szal...Te készülsz már???????????? AS_?:D_A?S:D
  • Csuhai G
    Lesz BS-en Demon Superior ! Ez az együttes a két Zságer (Zagar) testvért foglalja magában, akik teljesen olyan stílusban tolják, mint a Daft Punk. :)
  • Reyes
    Megjött a bérlet! Soundon találkozunk!

Pénteken elfogytak, péntek este rendeltem meg...szerintem benne vagyok az utolsó 10-ben, aki még kapott bérletet:D
  • AntiHero
    Ugyan ez volt velünk is:( Addig addig gondolkodtak az emberkék, hogy lemeradunk róla:(
  • mekkano
    biztosan sokan hezitáltak, hogy kiadják-e érte a pénzt, vagy még el sem döntötték, hogy mire költsék azt a valamennyit, amit megspóroltak.. meg igen, szeretünk elhúzni dolgokat, mondjuk pattogni meg még jobban..:)
    fesztiválokra csak az első körös jegyet érdemes megvenni, el kell dönteni előre, meg összeszedni a bandát, aztán befektetni, kész, nem izélgetni, mert elfogy, drágább lesz, elköltöm másra stb..
    jövőre talán én is így teszem, idén spúr voltam, bár fáj a szívem a programot nézegetve...
  • hogycsinalmedve
    Teljes mértékben igazad van!!!
    Csak az ember az a fajta,
    aki az utolsó utáni pillanatban végzi el a meló 80%-át.

Na ez van most is:)
  • viizo
    egyébként nem is értem ezt a nagy hype-ot: volt 3 hónap, amíg lehetett volna bérletet / jegyet venni.

én ahogy lehetett, már vettem is a saját bérletem, még vmikor március környékén.

hirtelen mindenki ráébredt, hogy jönni akar, vagy mi? :)