Balaton Sound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát szopó, én ma tudom meg, hogy megvették e a bérletem. Ha nem akkor megyek világgá😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyáltalán nincs már... ekkora szopást... :S
Most ilyenkor mi a g**i van... <#zavart2>#zavart2>
Most ilyenkor mi a g**i van... <#zavart2>#zavart2>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Remélem, csak a jegyárusító helyeken fogytak el:S
Sziasztok!
Ma este nyögte be egyik ismerõsöm, hogy kapott Sound bérletet, mondom akkor gyorsan meg is rendelem. Meg is tettem az xpress.hu-n keresztül, de utána olvastam csak a Sound honlapján, hogy elfogytak a bérletek, viszont a rendelési státusznál "1db raktáron"-t ír ki. Nagyon remélem, hogy tényleg van még raktáron:SSSS
Ma este nyögte be egyik ismerõsöm, hogy kapott Sound bérletet, mondom akkor gyorsan meg is rendelem. Meg is tettem az xpress.hu-n keresztül, de utána olvastam csak a Sound honlapján, hogy elfogytak a bérletek, viszont a rendelési státusznál "1db raktáron"-t ír ki. Nagyon remélem, hogy tényleg van még raktáron:SSSS
köszi 😊
én is a honlapot néztem, csak épp a jegyirodában ülõ nõnek fogalma sem volt hogy mi az, illetve azt sem tudta hogy van-e olyan 😄
kérdeztem hogy mások nem érdeklõdtek kempingjegy után?
elkezdi: de, viszont akkor is csak annyit tudott mondani, mint nekem, hogy passz - a netes nyilvántartásuk alapján nem kérhetõ ilyen
no majd utánajárok alaposan ennek 😊
mert ha minden kötél szakad, legalább kempinghelyem legyem már 😄
én is a honlapot néztem, csak épp a jegyirodában ülõ nõnek fogalma sem volt hogy mi az, illetve azt sem tudta hogy van-e olyan 😄
kérdeztem hogy mások nem érdeklõdtek kempingjegy után?
elkezdi: de, viszont akkor is csak annyit tudott mondani, mint nekem, hogy passz - a netes nyilvántartásuk alapján nem kérhetõ ilyen
no majd utánajárok alaposan ennek 😊
mert ha minden kötél szakad, legalább kempinghelyem legyem már 😄
a honlapon ez van: Heineken Balaton Sound kempingjegy: 1 000 HUF (4 €😉
(egyszeri díj / fõ)
én sima bérletet vettem, a szállás még nálam képlékeny.. ismerõsnek van lenn nyaralója,de majd meglátjuk..
rem tudtam segíteni..
(egyszeri díj / fõ)
én sima bérletet vettem, a szállás még nálam képlékeny.. ismerõsnek van lenn nyaralója,de majd meglátjuk..
rem tudtam segíteni..
kempingjegyet vett innen valaki?
az elõbb voltam a jegyirodában, vettem még egy jegyet, de amikor a kempingjegyrõl kérdeztem az eladót, csak széttárta a kezeit tanácstalanul..
az elõbb voltam a jegyirodában, vettem még egy jegyet, de amikor a kempingjegyrõl kérdeztem az eladót, csak széttárta a kezeit tanácstalanul..
persze h hagyok egy kis szünetet. Sound elõtt 4 nappal rápihenek a nagy bulira,után pedig 4 napig kipihenem a nagy bulit..😊utána viszont irány a meló.😊
Ti tudjátok, ha megélitek egyáltalán azt a kort <#idiota>#idiota>
De egyébként persze bulizni kell inni kell, csak azért kis májunknak is kell adni néha egy kis pihit különben <#nezze>#nezze>
De egyébként persze bulizni kell inni kell, csak azért kis májunknak is kell adni néha egy kis pihit különben <#nezze>#nezze>
mirror\'s edge
hát igen,egyszer élünk.Ráérünk majd 20-30 év múlva regenerálódni😊
milyen van?hát pár év és tuti transzplantációra lesz szükségem.. de errõl szól a fiatalság, nem? féktelen bulizás, fesztiválozás, csajozás.. ráérek még megkomolyodni. már alig várom a július 9-ét..😊
8-10 sör napközbe + pár feles bemeleítõnek, és akkor még este is. Lál milyen májad van neked ember?<#worship>#worship>
mirror\'s edge
csak nem 77éves vagy??😄 valld be h egy 4 napos Soundos torzulást már csak járókerettel élnél túl??😄
Hát ez az, régen nekem se okozott gondot...lehet hogy öregszem, na. 😛
😄😄 egy fesztiválon azt én egy délután alatt lenyomom pár röviddel együtt...és az estérõl még nem is beszéltünk.
Azért ez igaz, 8-10 sör nekem 2 napi mennyiségem, amilyen fapados vagyok mostanában 😛
hát azért nem mindegy, h 5rugóval többet költhetsz piára vagy sem..😄 5 rugóból tudod te mennyi sört lehet venni??😄 8-10 sör plusz vagy mínusz, valld be h nem mindegy!!!
sziasztok!
Ádám én csak annyit szólnék ehhez hozzá, hogy szerintem teljesen mind1 h 25 vagy 30,mert a többit úgyis elbaszod piára😊
Ádám én csak annyit szólnék ehhez hozzá, hogy szerintem teljesen mind1 h 25 vagy 30,mert a többit úgyis elbaszod piára😊
szerintem kérj gyorsan kölcsön a szüleidtõl, vagy vmi jó baráttól,akirõl tudod,h egyrészt van neki pénze,másrészt h szívesen ad is és nem fog izélni ha csak 2 nap múlva adod meg..😊 a kölcsön nagyon kacifántos dolog és tönkre tud tenni barátságokat, ha nem vagyunk óvatosak, de azért nem mindegy,h 25 e Ft-ot adsz ki, vagy 30 e Ft-ot a Sound bérletre..
tényleg mákom volt, nem gondoltam volna h fater ilyen jó arc.
tényleg mákom volt, nem gondoltam volna h fater ilyen jó arc.
Hát én is azt tudom ajánlani Ádám hogy gyertek le végig, ha mégse és csak 1 napra jöttök akkor meg szerintem az utolsó nap a legjobb a fellépõk miatt. Üdv
mirror\'s edge
na akkor bérlet legalább neked letudva...te mázlista 😊 Még ma lehet elõvételben akciósan megvenni de nem jött meg a fizum a fene egye meg szóval nekem marad a teljes árú :S Bár még az sem tisztázott hogy a bandával hány napra megyünk le. Én személy szerint ott csápolnék végig ilyen fellépõk mellett \o/
hát a szállással gyorsan, emberek!!! a legjobb helyek már így is tutira mind le vannak foglalva!!!!!
képzeljétek,2 napja még egy vasam sem volt,ahogy írtam itt is a fórumban, erre apám megvette a bérletet. jó arc az öreg.
képzeljétek,2 napja még egy vasam sem volt,ahogy írtam itt is a fórumban, erre apám megvette a bérletet. jó arc az öreg.
szálás tippek nekem is jöhetnek. Holl a legjobb/legolcsóbb stb.. Elsõnek megyünk így nem nagyon tudok semmit😞
szállásra esetleg van még valami tuti info-tok ?! gondolok itt ház felsõ része, nyári konyha, vagy teljesen külön álló rész ??
mindenkit megkérdeztem már T_T
mindenkit megkérdeztem már T_T
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
én személy szerint zagar koncerten már vagy 5* voltam😄birom énis,mondjuk a legjobb száma sztem az eastern szgar,ligeti gyurival😄hát az vlami nagyon nagy lett.DE most is ott leszek😄
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
üdv kollégák!anyi info kéne,hogy megvettük a heti jegyet,de nem vettünk kemping jegyet,azt a helyszinen kell?vagy lehet azt is ,vagy kell! elöre megveni még mielött elfogy,fontos és sürgös lene😄
ja igen,állítólag már elfogytak a bérletek😛
ja igen,állítólag már elfogytak a bérletek😛
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Amúgy igaz, hogy drágább az idei, de a színvonala is magasabb. De ez az én szubjektív véleményem
Zagar: július 11-én lesz 18:30-kor kezdõdik. Én igazándiból az összes napon ott leszek, szóval... 😄 Csak bírjam erõvel 😄
Melyik napot spéciztétek ki magatoknak?én a Zagart akarom,nemtom melyik nap lesz..
Szerintem a színvonalra idén sem lesz panasz, a jegyek is azért drágábbak, hogy ez ne legyen probléma. A "teltház" biztos meglesz.
Hát, ha drágább, akkor reménykedjünk benne, hogy mégjobb lesz idén😊
Egy napos jegyet, mindenképp veszek és reménykedek benne, hogy megnyerem a bérletet 😊
Egy napos jegyet, mindenképp veszek és reménykedek benne, hogy megnyerem a bérletet 😊
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Még szép,hogy legjobb ingyen😊Ráadásul az bérlet,én meg max egy napra tudnék elmenni saját pénzbõl..egész végig ott bulizni,az pedig valami hihetetlen lehet!!!
Most arra nem lehet számítani, hogy megnyerem, és akkor húú de jó.
Mondjuk annyira nem nagy a különbség a jegyek között, akinek megéri 10-ért, annak 12-ért is.
De természetesen a legjobb ingyen 😊
Mondjuk annyira nem nagy a különbség a jegyek között, akinek megéri 10-ért, annak 12-ért is.
De természetesen a legjobb ingyen 😊
Ha tényleg el akarok jutni, akkor ez a megfelelõ hozzáállás sztem 😊 És jobban megéri idõben megvenni(egyrészt olcsóbb, másrészt meg akár el is fogyhatnak, mire észbe kapsz)
két ezerrel drágább a teljes ára,nem?legalábbis így dereng.hát én is inkább megveszem ma este,mert legalább annyit spórolok,ha nyerek,akkor max eladom,de úgyse nyerek én se...
hát ez eléggé rossz hozzáállás, mondjuk tény, hogy vagy vársz arra, hogy megnyerd, vagy megveszed, olcsóbban
Én nem szeretem a végsõkig húzni a dolgot, már megvettem a jegyeket, mivel nyerni még soha életemben nem nyertem semmit...
hát sietned kell, péntekig lehet elõvételbe kedvezménnyel jegyet venni, utána már csak teljes áron tudod megvásárolni
meddig lehet elõvételbe megvenni a jegyet,nem tudjátok?
Énis, mondjuk én azért megvárom a július 1-jei sorsolást, hátha😊 hameg nem nyerek, akkor úgyis megveszem a belépõt
Na regeltem😊 Bár én most a héten megveszem azért a jegyem, biztos ami biztos<#pias>#pias>
ja, csak az a baj h én nem 1 napra akarok menni.érted, elindulok az ország egyik végébõl a másikba.. mire oda meg haza érek.. inkább megveszem a 4 naposat. meg pláne mikor tudnám h a többiek buliznak lenn, én meg otthon ülök!! tuti beleõrülnék!!!!! inkább kuporgatok és éhezek!!
Moby+Röyksopp!
nem szégyen az,én is márcsak a diákhitelbõl tengetem napjaimat...😄
ennek ellenére ha össze tudok kuporhatni valamennyi pénzt akkor 1 napra biztos,hogy elmegyek!!nem hagyhatom ki a Groove Armadát annyira szeretem..😊
ennek ellenére ha össze tudok kuporhatni valamennyi pénzt akkor 1 napra biztos,hogy elmegyek!!nem hagyhatom ki a Groove Armadát annyira szeretem..😊
látom senki nem nézte meg az oldalt.
Bár én nem közvetlen a sound lapján találtam,hanem a heinekenmusic-on vagymin.
50db 2személyes bérlet.Regisztrálj és várj.
Tessék..nem kell hálálkodni<#vigyor3>#vigyor3>
Bár én nem közvetlen a sound lapján találtam,hanem a heinekenmusic-on vagymin.
50db 2személyes bérlet.Regisztrálj és várj.
Tessék..nem kell hálálkodni<#vigyor3>#vigyor3>
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Valameddig van kedvezményes jegy elõvételben.
Meg mindig vannak nyereményjátékok. Nézd meg az oldalukon, hátha találsz valamit.
Meg mindig vannak nyereményjátékok. Nézd meg az oldalukon, hátha találsz valamit.
áááá, nem igaz. a csajom is megvette már, az öcsém is. nem igaz h mindenki ennyire jól áll anyagilag a gazdasági válság kellõs közepén!!!
hát ha van ilyen nyereményjáték, akkor nekem jó lenne tudni róla még az éhenhalás elõtt. na bevallom: csóró diák vagyok!!! éééééés??
hát ha van ilyen nyereményjáték, akkor nekem jó lenne tudni róla még az éhenhalás elõtt. na bevallom: csóró diák vagyok!!! éééééés??
nincs valami kedvezmény erre is,mint a szigetre?
vagy a sound oldalán nincs valami nyereményjáték?
általában szoktak lenni a nagyobb fesztiválokra mindig.
..azzal már nem is idegesítelek,hogy én tegnap vettem meg..😄
vagy a sound oldalán nincs valami nyereményjáték?
általában szoktak lenni a nagyobb fesztiválokra mindig.
..azzal már nem is idegesítelek,hogy én tegnap vettem meg..😄
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
ja, mi is pont erre gondoltunk a haverokkal. h addigra annyira kész lesz a gyomrom, h a piára sem kell már sokat kiadni.
nagyon le vagyok gatyásodva.. mindegy, a jegyre vhogy kispórolom.
nagyon le vagyok gatyásodva.. mindegy, a jegyre vhogy kispórolom.