597
A Sziget balatoni fesztiválja
  • Hugh Hefner
    bérlet eladó

60 alatt ne írj
  • ÁjjLe BoBBi
    Hát tök jó hírt kaptam ma. Mikor már jegyek, minden tuti, benyögik hogy szállás bukó...
    Valaki tud valamit? Rohadt fontos lenne...
  • Reyes
    Ha ilyen szar idő lesz Soundon is, kikattanok...
  • Mimóza
    Sziasztok!

Van mind a négy napra napijegyem, mert sajna ma derült ki, hogy nem tudok elmenni :-(
    Ha érdekel valakit, akkor [email protected] írjon.
  • berreg
    vagy ugye ez poén akart lenni!! sosem adnám a Sound bérletem oda semmiért!! nem is értem, aki árulja itt, az a sajátját adja tovább, vagy azon felül is vett?
  • Csuhai G
  • berreg
    :D:D:D ez nagyon nagy!!!:):) és mit adnál nekik a 2 Sound jegyért?? 2 db szalvétát és ráírod h ez feljogosít h részt vehess az ingyé' koncerten??:D
  • Rubenvagyok
    na szólj ha bejön ez a módszer mert akkor én is felteszek két bkv bérletet, hogy elcserélnél Soundra...
  • kicsikacsa23
    nekem a kapcsolat koncertre van két jegyem, ha valakit érdekel a simply red, akkor elcserélném sound jegyre, mert moby jobban jönne
  • berreg
    bérlet,én fatertól kaptam bérletet, ha nyerek, akkor meg odaadom vmelyik jó cimbinek, aki lemaradt a vásárolásról..
    de azért szólok a haveroknak,lehet vkit érdekelni fog.
  • Coldplayer
    Ja... Az embereknek kéne, hogy legyen annyi eszük, hogy az ilyeneket ne hagyják élni.
  • berreg
    ??? ooh, nem kellett túl sok ész kitalálni ezt, inkább vastag bőr a pofáján..:)

mindegy, júli 1-én sorsolnak, addig még izgulok egy sort..:)
  • Rubenvagyok
    de kitalált... felismerte, hogy ebben jó üzlet van!
  • berreg
    hát,nem tudom. de figyelj a bank egy profitorientált akármi.az viszont, h egy civil ember ennyire meg akarja szedni magát ilyesmin,totál felháborít!! ő nem rakott hozzá semmi extrát, nem ő találta ki, ő is csak vette.

mindegy, reménykedek h az 50 ember közül én leszek az egyik aki nyer a Heinekenen és akkor fölöslegesen vitázunk itt.
  • bérlet
    Hívjatok, ha mennétek, csak esetleg lemaradtatok a bérletvásárról! Sokat segítene:)Sajnos én nem mehetek:(( Tel: 0630 849 6191 Köszi szépen!
  • bérlet
    Én megvettem a 2 jegyet, ám most kezdtem újra dolgozni és a próbaidő miatt nem engednek el a hétköznapokon. Valakit érdekelne 2 bérlet?
  • bérlet
    Sziasztok!
  • Rubenvagyok
    figyelj ez ugyanaz mint a bankok reklámai... egyáltalán nem lehet hibáztatni őket hogy 400%-os thm-re adnak valamit, addig amíg van aki megveszi...
  • viizo
    nem pofa kérdése - ha vki megveszi annyiért, szvsz meg is érdemli :)

• berreg
    ember, onnan még volt egy fél évem, reméltem h össze tudok kaparni a jegyre még! hát ez van, most mit csináljak.
    de még így is, h fater vett bérletet, regeltem a játékra. hátha..:)
    viszont nekem nem lenne pofám 50 e-ért eladni!!!
  • Rubenvagyok
    Hát nem kell sítúrára menni ha nincs pénzed másra... Végig kell gondolni, hogy mire mennyi pénzed van és melyik program éri meg neked jobban...
  • berreg
    érted, örültem ha a sítúra árát visszafizettem az anyáméknak, a nyári tervek március, április környékén még sehol nem voltak számomra.
    meg a magyar sajnos ilyen. mindig mindent a végére hagy. és bizony most sokan ráfáztak.
    hány bérletet sorsol ki a Heineken?
  • Rubenvagyok
    hát mikortól árulták a jegyeket?
  • Coldplayer
    Ez tényleg egyén függő. Nekem még nem volt ilyen fesztiválban részem de már piszok sokat voltam a Balatonon nyaralni.
  • berreg
    figyi, ha faterom nem vett volna bérletet, nekem se lenne. 12-én jött a fizum és már akkor megírták a neten h elfogytak a bérletek. szóval akkor most miről beszélünk?? mikor vettem volna??
    a fene se gondolta h ennyivel korábban elfogynak a jegyek!!
  • Rubenvagyok
    Én csak azt nem értem, hogy miért mindenkinek most jut eszébe, hogy jegyet szerezzen! Ha előbb gondolkodik akkor semmi probléma nem lett volna...
  • kicsikacsa23
    nzerni kicsit esélztelennek tartom, mindenki most nzerni akar, mert nincs már jegz...
  • berreg
    vistapista, ja 50 rongyból korrektül ki lehet hozni, ha vettél időben jegyet és nem most kényszerülsz más fórumozótól megvenni 35 e Ft-ért.

vagy nyerhetsz is jegyet ugye.. és akkor ugye 50 rugó lesz csak a piára..:) na az lenne az igazi Sound.
    emberek, mikor is sorsolnak?
  • viizo
    akit érdekel, egyik ismerősöm szólt hogy eladóvá vált a BS jegye, 35e HUF.

ha vkit érdekel, priviben jelezzen!
  • viizo
    beugró: 25e
    utazás: nekem 600 km oda vissza, egy tank benzin: 12-13.000
    szállás: 4 éjszaka, olcsó főszezoni 4e Ft / éj számolva: 12e

és még nem ettem, nem ittam semmit, ami megint min. 20, de inkább több, mert nem hiszem hogy a Soundon bárki is kevesebbet költ napi 5 ezernél (tavaly első nap ment el kb 12e...)

szal a fönti összesítés nálam 75e HUF

félreértés ne essék, nem áll szándékomban lebeszélni senkit, mert hatalmas buli - tavaly nekem az év legjobb 3 napja volt (a nyaralást leszámítva persze, hehe :D) de anyagi vonzata így összeszámolgatva nekem pl. szúrja a szemem :)
  • hogycsinalmedve
    én is így értettem, nyaralás kategóriában ár/érték arányban szerintem a Sound nagyon megéri. maradandó élmény, az biztos. viizo szerencsés vagy, hiszek neked, nekem marad a sound és a Balaton, tengerpartra idén nem tudok menni! :)
  • vistapista
    hát igen, ezt a Soundot 50 rongyból korrektül ki lehet hozni mindennel együtt. Egy jobb tengerparti nyaralásnál szinte csak az utazás ennyi...
  • viizo
    igen, voltam a soundon, pl. tavaly is minden nap :)

de mellette elég sokat járok különböző beach-ekre, így van némi összehasonlítási alapom... egy tengeri nyaralást nem adnék 3 soundért sem, mondom ezt úgy, hogy emellett persze rengeteg buliban ott vagyok :)

de ez nyilván egyénfüggő dolog is :)
  • Bigus
    Én egy olyan nyaralásra gondoltam mait kb ennyi pénzből kilehet hozni, nem egy tengerparti 20 csillagos szállodás csúcs szuper nyaralásra:D Ilyenért talán elcserélném a jegyem:P
  • hogycsinalmedve
    és Te voltál már Sound-on? :) menj el, utána lehet hogy másképp fogsz nyilatkozni. de tényleg... én tavaly voltam, most sokmindent megadnék egy bérletért. találtam egy nyereményjátékot amúgy, ahol lehet nyerni 2fős ingyen bérletet, de azért se mondom meg hol, mert én akarok nyerni. :P:D
  • viizo
    hogy jobban megéri-e mint egy nyaralás? ezen elmosolyodtam :)

egy nyaralást sem cserélnék le semmilyen hiperszuper fesztivál kedvéért sem - össze sem lehet vetni a kettőt sztem - a tengerpart az tengerpart... :)

de sztem Te még nem voltál jó nyaraláson, mert nem csak abból áll hogy fexel a napon oszt' kész :)

• Bigus
    Ha mondjuk egy ilyen fesztivált terveztél be nyaralás képpen, akkor annyira nem is sok:D Nyaralásnál meg szerintem jobban megéri. 4 nap végig buli, sztárfellépőkkel és még a Balaton parton is vagy:D Sokkal jobb, mintha csak kifeküdnél a partra napozni vagy hasonló...
  • balintsanyi
    Hát ja
    Kicsengetsz 25K-t egy bérletért, meg az ottani árak...Igencsak meg kell gondolni, hogy mire költ ott az ember.
  • hogycsinalmedve
    hát azé' én tennék be pár váltópólót, sörrel borral minden jóval leöntött + dohányfüstben érlelődő ruhadarab pár napot állva hagyva ... na az szag. a sátorban alvás nekem nem lenne akadály, inkább az, hogy nincs most lém a jegyre :S:S:''''(
  • Bigus
    Hát igen.. Lehet így is, sőt talán ez az igazi fesztivál feeling, de én nem vagyok ennek a híve. Egy fiúnál még talán elmegy, de a lányoknak szerintem több kell egy váltópólónál:D