Balaton Sound

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coldplayer
Ja... Az embereknek kéne, hogy legyen annyi eszük, hogy az ilyeneket ne hagyják élni.

Na csá p*cs*k... Én leléptem

??? ooh, nem kellett túl sok ész kitalálni ezt, inkább vastag bõr a pofáján..😊

mindegy, júli 1-én sorsolnak, addig még izgulok egy sort..😊
Rubenvagyok
de kitalált... felismerte, hogy ebben jó üzlet van!

hát,nem tudom. de figyelj a bank egy profitorientált akármi.az viszont, h egy civil ember ennyire meg akarja szedni magát ilyesmin,totál felháborít!! õ nem rakott hozzá semmi extrát, nem õ találta ki, õ is csak vette.

mindegy, reménykedek h az 50 ember közül én leszek az egyik aki nyer a Heinekenen és akkor fölöslegesen vitázunk itt.
Hívjatok, ha mennétek, csak esetleg lemaradtatok a bérletvásárról! Sokat segítene😊Sajnos én nem mehetek😞( Tel: 0630 849 6191 Köszi szépen!
Én megvettem a 2 jegyet, ám most kezdtem újra dolgozni és a próbaidõ miatt nem engednek el a hétköznapokon. Valakit érdekelne 2 bérlet?
Sziasztok!
Rubenvagyok
figyelj ez ugyanaz mint a bankok reklámai... egyáltalán nem lehet hibáztatni õket hogy 400%-os thm-re adnak valamit, addig amíg van aki megveszi...

nem pofa kérdése - ha vki megveszi annyiért, szvsz meg is érdemli 😊

ember, onnan még volt egy fél évem, reméltem h össze tudok kaparni a jegyre még! hát ez van, most mit csináljak.
de még így is, h fater vett bérletet, regeltem a játékra. hátha..😊
viszont nekem nem lenne pofám 50 e-ért eladni!!!
Rubenvagyok
Hát nem kell sítúrára menni ha nincs pénzed másra... Végig kell gondolni, hogy mire mennyi pénzed van és melyik program éri meg neked jobban...

érted, örültem ha a sítúra árát visszafizettem az anyáméknak, a nyári tervek március, április környékén még sehol nem voltak számomra.
meg a magyar sajnos ilyen. mindig mindent a végére hagy. és bizony most sokan ráfáztak.
hány bérletet sorsol ki a Heineken?
Rubenvagyok
hát mikortól árulták a jegyeket?

Coldplayer
Ez tényleg egyén függõ. Nekem még nem volt ilyen fesztiválban részem de már piszok sokat voltam a Balatonon nyaralni.

figyi, ha faterom nem vett volna bérletet, nekem se lenne. 12-én jött a fizum és már akkor megírták a neten h elfogytak a bérletek. szóval akkor most mirõl beszélünk?? mikor vettem volna??
a fene se gondolta h ennyivel korábban elfogynak a jegyek!!
Rubenvagyok
Én csak azt nem értem, hogy miért mindenkinek most jut eszébe, hogy jegyet szerezzen! Ha elõbb gondolkodik akkor semmi probléma nem lett volna...

kicsikacsa23
nzerni kicsit esélztelennek tartom, mindenki most nzerni akar, mert nincs már jegz...

is it okay if i think its lame to dance?

vistapista, ja 50 rongyból korrektül ki lehet hozni, ha vettél idõben jegyet és nem most kényszerülsz más fórumozótól megvenni 35 e Ft-ért.

vagy nyerhetsz is jegyet ugye.. és akkor ugye 50 rugó lesz csak a piára..😊 na az lenne az igazi Sound.
emberek, mikor is sorsolnak?
akit érdekel, egyik ismerõsöm szólt hogy eladóvá vált a BS jegye, 35e HUF.

ha vkit érdekel, priviben jelezzen!
beugró: 25e
utazás: nekem 600 km oda vissza, egy tank benzin: 12-13.000
szállás: 4 éjszaka, olcsó fõszezoni 4e Ft / éj számolva: 12e

és még nem ettem, nem ittam semmit, ami megint min. 20, de inkább több, mert nem hiszem hogy a Soundon bárki is kevesebbet költ napi 5 ezernél (tavaly elsõ nap ment el kb 12e...)

szal a fönti összesítés nálam 75e HUF

félreértés ne essék, nem áll szándékomban lebeszélni senkit, mert hatalmas buli - tavaly nekem az év legjobb 3 napja volt (a nyaralást leszámítva persze, hehe 😄) de anyagi vonzata így összeszámolgatva nekem pl. szúrja a szemem 😊
én is így értettem, nyaralás kategóriában ár/érték arányban szerintem a Sound nagyon megéri. maradandó élmény, az biztos. viizo szerencsés vagy, hiszek neked, nekem marad a sound és a Balaton, tengerpartra idén nem tudok menni! 😊
hát igen, ezt a Soundot 50 rongyból korrektül ki lehet hozni mindennel együtt. Egy jobb tengerparti nyaralásnál szinte csak az utazás ennyi...
igen, voltam a soundon, pl. tavaly is minden nap 😊

de mellette elég sokat járok különbözõ beach-ekre, így van némi összehasonlítási alapom... egy tengeri nyaralást nem adnék 3 soundért sem, mondom ezt úgy, hogy emellett persze rengeteg buliban ott vagyok 😊

de ez nyilván egyénfüggõ dolog is 😊
Bigus
Én egy olyan nyaralásra gondoltam mait kb ennyi pénzbõl kilehet hozni, nem egy tengerparti 20 csillagos szállodás csúcs szuper nyaralásra😄 Ilyenért talán elcserélném a jegyem😛

és Te voltál már Sound-on? 😊 menj el, utána lehet hogy másképp fogsz nyilatkozni. de tényleg... én tavaly voltam, most sokmindent megadnék egy bérletért. találtam egy nyereményjátékot amúgy, ahol lehet nyerni 2fõs ingyen bérletet, de azért se mondom meg hol, mert én akarok nyerni. 😛😄
hogy jobban megéri-e mint egy nyaralás? ezen elmosolyodtam 😊

egy nyaralást sem cserélnék le semmilyen hiperszuper fesztivál kedvéért sem - össze sem lehet vetni a kettõt sztem - a tengerpart az tengerpart... 😊

de sztem Te még nem voltál jó nyaraláson, mert nem csak abból áll hogy fexel a napon oszt' kész 😊

Bigus
Ha mondjuk egy ilyen fesztivált terveztél be nyaralás képpen, akkor annyira nem is sok😄 Nyaralásnál meg szerintem jobban megéri. 4 nap végig buli, sztárfellépõkkel és még a Balaton parton is vagy😄 Sokkal jobb, mintha csak kifeküdnél a partra napozni vagy hasonló...

Hát ja
Kicsengetsz 25K-t egy bérletért, meg az ottani árak...Igencsak meg kell gondolni, hogy mire költ ott az ember.
hát azé' én tennék be pár váltópólót, sörrel borral minden jóval leöntött + dohányfüstben érlelõdõ ruhadarab pár napot állva hagyva ... na az szag. a sátorban alvás nekem nem lenne akadály, inkább az, hogy nincs most lém a jegyre :S:S:''''(
Bigus
Hát igen.. Lehet így is, sõt talán ez az igazi fesztivál feeling, de én nem vagyok ennek a híve. Egy fiúnál még talán elmegy, de a lányoknak szerintem több kell egy váltópólónál😄

Az ilyen fesztiválokon lehet úgy nyomulni, mint anno woodstockban.
Nem kell itt puccos szállás, meg ilyenek. Viszel minden napra egy tiszta atlétát (az igényesebbje) + sátor.
És már lehet is hódítani benne 😊 Balaton feeling
Köszi szépen!

Igen, még nem voltam, kedvem lett volna, csak eddig nem volt kivel elmenni😊

Sziasztok! Lenne 2 db eladó Balaton sound bérletem kempingjeggyel akit érdekel írhat e-mailt v felvehet MSN-re [email protected]
Ha nagyobb társasággal megyünk én is a külön szállásos megoldást szoktam javasolni, de ha csak ketten vagy hárman megyünk akkor olcsóbb a sátor.
Bigus
Én kicsit mindig is féltem ettõl a sátorozós fesztiválozásoktól:S Lehet, hogy így az igazi, de mi mindig úgy csináltuk, hogy többen kibéreltünk egy apartmant és ott aludtunk. Kicsit drágább, de így legalább nem kell izgulni, hogy mit lopnak el😄

monkeymajom
látom még nem voltál fesztiválon 😊
Értékeket ilyenkor az ember nem nagyon visz.
Biztosítanak mobil zhanyzókat.
Telefont is lehet tölteni. Van egy nagy szekrény amiben fakkok vannak és abban tudod tölteni. Természetesen le lehet zárni kulccsal.

jah és nagyadam szerintem nem öregszünk...a fiatalabbik korosztály kezd meghibbanni...

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy aki négy napra, sátorral megy, az hogy oldja meg pl. a telefontöltést, az értékek biztosítását, fürdést, etc.?

Ezek a mai fiatalok (úristen ezt én írtam le? 😊) már tényleg érdekesen tudnak vadulni a szórakozóhelyeken meg fesztiválokon. Bár lehet csak mi kezdünk öregedni 😮
monkeymajom
Hát srácok,ahogy eddig kinéz ez a nyár....nem valami fesztiválozós idõ.
Beszállva a beszélgetésbe. Az a nyáladzás...feltételezem,hogy elsõ fesztiválosokról van szó. (18 évesek kb) és ugyebár tudjuk milyenek a mostani gimnazisták...nekem elég belõlük így hallásra is. De tisztelet a kivételnek!

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Én pont az öregeket küldeném fesztiválra.
1. Nem panaszkodnának hogy "hangosabban, nem értem, nagyot hallok".
2. Izomsorvadás? álmatlanság? csontritkulás? hmm....mi is erre a megoldás?😄 hát persze az egész éjszakán át tartó bulizás 😄
3. Nem variálnának, hogy "ejj a jampec mindenit, máá megint hangosak ezek a fiatalok...bezzeg a mi idõnkben"😄

U.I: amúgy meg a bor segítí a vérképzõdést szal minden zsír😊
Coldplayer
Megmondom én neked mivan. Öregszel ennyi <#crazya> De attól még ott a helyed. Majd legfeljebb jövõre kihagyod.

viizo, nem muszáj eljönni, biztos szar lesz
add el a jegyedet, valaki örülni fog majd neki
<#awink>
Tényleg...el is feledkeztem a bikinis csajokról:S
Látszik hogy régen voltam balcsin.

Upsz mondjuk ezt halkan, meghallja a bnõm😄
viizo,nem így kell ám hozzáállni😊
gondolj arra,h ott is nyáladzás lesz,csak más miatt😄
sexy fürdõrucis,monokinizõs lánykák,pl😄

én nouvelle vaguet meg röyksoppot várom nagyon😛
tavaly NV-s lányok VOLT-on nem semmi koncertet adtak elõ,mostsem lesz ez másképp,sztem😊még lány létemre énis megirigyeltem az elõadást:$hangjukról meg nem is beszélve...
Lehet hogy nem illene annyira bele a képbe, de én Prodigy-t és a Pendulum-ot átraktam volna sound-ra...sokkal jobb kombináció lenne, a szigetre nem szeretek kimenni, viszont a két együttest nagyon szeretem.
én gondolkozom hogy eladjam-e a jegyem...

a tavalyi marhajó volt, de az idei ahogy közeledik, egyre inkább nem várom, már lassan irritál a bsound.hu-s fórumban lévõ nyálazás és semmitmondó hülyeség is :S

de lehet bennem van a hiba 😊

Nekem is ez lesz az elsõ Sound, sõt ha jobban belegondolok fesztiválon sem voltam még.
Amúgy nektek ki a kedvenc? Kit vártok a legjobban?
húúú,akkor ez nagyon csúnya lesz😄de elsõ alkalomnak nagyonjóválasztás😊)
Coldplayer
Jaja. Fõleg, hogy nekem ez lesz az elsõ alkalom <#vigyor2>

nah okos vagyol😊így kell ezt csinálni<#bee1>
hajjaj,jó nagy parti lesz ebbõl,már elõre látom és várom nagyon😊