597
A Sziget balatoni fesztiválja
-
#397 Két hetijegy eladó együt csak 65ezer.
0670/213-1293 -
#396 Sajna csak két napra tudok lemenni, ha valakit érdekel egy hetijegy és campingjegy 33ért üzenjen... -
#395 Kemping jegyet lehet még kapni? -
#394 Eladó Balaton Sound bérlet!
ár: 35 000 HUF
Email: [email protected]
Tel.: 0670/213-1293 -
#393 gratulálok.. :D -
#392 vettem is ketőtt úgyhogy mostmár van eladó:D:D -
#391 Tegnap még venni akartál. O_° -
#390 Eladó Balaton Sound hetijegyem van, akinek kell: coli21[kukac]citromail[pont]hu címen érdeklődhet. -
#389 Egy rövid és egyszerű kérdésem lenne. kinek van eladó bérlete 30eFt-ig bezárólag? -
nnnmiki #388 Üdv!
Ha valaki szeretne szállást a Sound idejére, Zamárdiban 3 fő részére lenne hely.
A szállást júli 7-től is el lehet foglalni, ha valaki rá szeretne pihenni az őrületre... :)
De természetesen csak a fesztivál idejére is foglalható.
A szállás a fesztivál területétől 14 perc séta (lemértem)... :) A balatontól pedig 50 méter.
Érdeklődni a részletekért az alábbi email címen lehet, a fórumot nem, vagy csak ritkán nézem.
Üdv
[email protected] -
#387 Hát nem lenne jó valóban...de ha le is mondaná akkor is lenne még akkora súlya a fellépőknek,hogy a színvonal az maradna szerintem.
Kelmeli van más alternatíva is a jegyszerzésekkel kapcsolatban.
Tip:
heinekenmusic
holnap kiderül kikhez kerülnek a sound bérletek
Még ma lehet pályázni értük. -
#386 Tényleg meglepő lenne, ha a igaznak bizonyulna.
Tépné a haját a rendezőség:) -
nestanetty #385 megteheti,miért ne?bárki eladhat bérletet,jegyet,legalább lennt a sound-on lesz miből költekeznie...:))nem kell szűklködnie az biztos... -
dodika28 #384 persze ezt tuti nem igaz... szép is lenne, ha így az utolsó pillatban derülne ki... -
Kelmeli #383 ugye rosszul hallottam,hogy moby lemondta a fellépést?és miért van az,hogy valaki a bélretekből szeretne meggazdagodni? -
viizo #382 még mindig van két BalatonSound jegy eladó (számlával igazoltak), akit érdekel, 29.900 FT / db.
érdeklődni privátban! -
nagyadam77 #381 De pont mivel a pesti jobb kocsmákban 500 a sör ezért vártam azt hogy a fesztiválokon drágább lesz. Én legalább egy pofátlan 7-800/korsó -s árra számítottam. :P -
berreg #380 hát, adhatnák többért is. pesten elit szórakozóhelyeken azért több ennél..
a fesztiválokon meg amennyit csak lehet, elkérnek az embertől. dehát ez ilyen.. -
#379 Hát belvárosi kocsmákban azért sok az 500Ft. Annyiért vagy picit drágábban már jobb helyen is tudok sört inni. Mondjuk ez igazából OFF:) A lényeg hogy ott az 500 nem olyan sok... -
berreg #378 én azt hittem h h több volt tavaly, az annyira nem sok. igyekszem majd sok pénzt magammal vinni h jó legyen az össznépi hepaj..:)
Moby-t és az Röyksopp-ot én is imádom..:) -
#377 Belváros körüli kocsmákban is ennyi a sör (Instant, Szimpla, stb), tehát nem meglepő. -
#376 Hát az nem a legolcsóbb de egy ilyen helyen elviselhető...! Igen,elég jó fellépők lesznek. -
nagyadam77 #375 Nem vészes, 500 körül volt a sör tavaly bár idén tuti drágább lesz. Mondjuk mivel a "H betűs" a fesztivál szponzora legalább minőségi sört kapunk...vizezve :D
Én konkrétan az utolsó napot várom a legjobban de gondolom nem kell felsorolnom kik miatt (nagyszínpad ;)) -
berreg #374 :D:D hát a nagyszínpadi koncert után fetrengj csak..:) ádám, te melyik napot várod a legjobban és miért? -
nagyadam77 #373 Én ott fogok csápolni a nagyszínpad előtt, szóval tuti jól hallok majd mindent...vagy fetrengek majd valahol ez a másik lehetőség :D -
#372 Jó ebben igazad van:) Az árak nagyon húzósak ott a fesztiválon? -
berreg #371 hát, én meg Zamárdiban. szóval..:):)
figyelj, csak az számít, h van esélyed nyerni. ha sikerül, örülsz magadnak, ha nem, elmondhatod h nem költöttél rá pénzt, csak 2 percedet "vesztegetted el".. -
#370 Hát lehet...de én akkor sem vagyok ilyen bizakodó. Amúgy vissza a témához: Én Szántódon is hallani fogom a zenét:D:P -
berreg #369 figyelj, itt nem kell most megvenni semmi kutyafülét,farkát, csak be kell regelni. egyesek a lottóra adnak ki hetente több száz Ft-ot és reménykednek. itt csak bi kell regelni és várni. sztem 3 percet simán megér, h aztán 4 napig űber partyzz a balaton partján. -
#368 A játékokban annyira nem szoktam bízni. De hátha...egy regisztrációt megér. -
berreg #367 hát, 2 hete még én is itt sírtam, h nincs bérletem, aztán fater volt nagyon jó arc. nélküle biztos én is itt vadásznék vmi olcsóbbra.. már ha van olyan.
bár azért a nyereményjátékra még így is beregeltem..:D -
nagyadam77 #366 Hát a sound célközönsége bőven megengedheti magának még akár a 60-at is...mondjuk aki annyira ott akar lenni az már rég megvette a bérletét mikor még lehetett kapni. Mondjuk ez alól pont én vagyok a kivétel ;) -
#365 Hát nem tudom biztos sokaknak van ennyi. Van azért egy felső "10000" aki ezt simán megengedheti magának. Mondjuk engem annyira nem izgat ez...! -
berreg #364 egy külföldi oké, de hol van egy magyarnak kérlek ennyi pénze??? ha lenne, vett volna időben bérletet. vagy jó, lehet h későn kapott észbe, de akkor is, sztetek nem túlzás a 60 rugós dolog?
szívből remélem h nem fog elkelni, mert aki megvenné, nyerni fog és így nem kell neki és rajta rohad 60ért a bérlet!
-
#363 Igen ebben van valami. Egy külföldi főleg képes érte ennyit adni... -
berreg #362 hát a neten nem hiszem, max 50-ért. komolyan mondom, h nem hittem volna h ilyenek a magyar emberek. h az eredeti ár duplájáért vesztegetik a bérletet majd és megpróbálnak hasznot húzni másokból!
akkor már inkább játsszatok, srácok!! -
viizo #361 az egy dolog, hogy mennyiért árulja, és mennyiért fog elmenni :)
a net tele van 33-35 körüli árakkal, szal 60-ért soha az életben nem adja el :))) -
nagyadam77 #360 Mindenkinek szíve-joga hogy mennyiért akar megválni a cuccától. Az mrá más kérdés hogy szerintem még így is találni fog olyanbalekot aki ennyiért megveszi...bár az meg is érdemli :) -
#359 "60 alatt ne írj"",azért ez durva. Ennél azért jóval olcsóbban hozzá lehet jutni. Szerintem a helyszínen is vagy itt neten. Esetleg játékkal. -
berreg #358 mennyiért??? ember, hol élsz??? te eredetileg fél áron vetted!!! h van bőr a képeden??:S komolyan, srácok, inkább várjatok szerdáig, akkor sorsol a Heineken, addig meg regeljetek!!