597
A Sziget balatoni fesztiválja
-
#437 jegy ár az szomoru sajnos, de már az itt leírt fellépők elég fincsik számomra :) -
viizo #436 2008-ban a belépő: 16900-
2009-ben: 25.000
2010-ben: 30.000-35.000
két év alatt amit ezek leművelnek a jegyárakkal...
és hogy on is legyek: ez az első BS, amire nem érzek késztetést az eddigi infók alapján
-
#435 A VOLT után a Balaton Soundra is bejelentették az első neveket. Ezek szerint Július 8 és 11 között fellép Zamárdiban a Chemical Brothers és a Jamiroquai. Rajtuk kívül jön még a Balaton partjára Sven Väth is, aki tíz évvel ezelőtt indította el híres ibizai party sorozatát, Pauk Kalkbrenner, aki a Berlin Calling című kultfilm főszereplőjeként lett ismert, illetve Paul Van Dyk. Mellesleg a fentiek közül senkit nem kell nagyon bemutatni a hazai zenerajongóknak, hiszen egyikük sem először látogat el Magyarországra. A szervezők állítása szerint ez még csak kedvcsináló, heteken belül óriási sztárparádét ígérnek.
háát, remélem is, ezzel a line uppal eddig spóroltak nekem 30ezret...
remélem tényleg sztárparádé lesz az a sztárparádé, nem pedig 15 éve a nevükből élő valakik -
Reyes #434 Ezen volt még valaki?:) Hétfő reggel, napfelkeltekor, amikor már csak a hajón szólt a zene, utolsó előtti számnak leadták. Ott ültem a parton, néztem ki a fejemből, de erre fel kellett állnom még egy utolsót nyomni.
Remélem, jövőre elhívják!:) -
#433 szeretem guettát, meg a munkásságát is, tudom sokak számára tömegzenét játszik, de nekem bejön, és nagyon jó bulikat csinál, ez a legfontosabb számomra.
azért amikor a tömeg így énekel egy számot, az nem semmi ;)
-
#432 jó volt Guetta...legalábbis a párom állítása szerint igen...én az uccsó trackre értem oda, ami viszont elég keményre sikeredett ;)
amit viszont én bánok hogy leraktam a zsák pénzt és javarészt két előadót fizettem ezzel meg...el lett rontva...jövőre tuti hogy déltől ott fogok csápolni a sound területén és mindenkit meghallgatok...
viszont Sven Vath és Richie Hawtin mindent borított...xD -
#431 Erick Morillo* -
#430 ne bánd Guettát, és a sok tucatzenéjét :) szerintem pl Erick Morilla vagy a Muzzaik is órisái hangulatú bulit csinált, csak mégjobb zenével :) -
#429 istenem, nézve a sok Guetta videót youtubon, bánom hogy idén nem neveztem be rá... -
#428 200_milliot_hozott_a_balaton_sound -
#427 neki egy picit túladta... -
#426 most mivan, begörcsölt a nyaka :D -
viizo #425 igen, ez egy két napos subbás poszt, kíváncsi voltam, mikor ér ide :)
btw ilyet lehetett volna sokkal többet is felvenni, mert voltak arcok - de teszem azt hol nincsenek szélsőségek?
egy rockerfeszten a sárban dagonyázás picsarészek punkokkal kb dettó, hogy a falusi diszkók xxxxs-es pólóban feszítő helyimenőcsávók denszkultúráját ne is említsük :)
egyébként a zene amit teker alatta Sven Väth, állat :) -
#424 Itt van nektek balaton sound...
-
#423 ...nem tudok lejönni hawtinról... -
Álomszerű.. -
#421 Én az utolsó napra látogattam el. Röyksopp hihetetlen jó volt, méltó bemutatkozás Magyarországon, Moby is baromi jól összeállított koncertet játszott (Porcelain..hatalmas).
Heathrob és Hawtin szintén óriási szettet tolt az arénában, bár utóbbin nem tudtam végig maradni, hisz a vonat nem vár.. :)
Biztos vagyok benne, hogy Röyksopp-ot jövőre is láthatjuk Magyarországon, rengeteg volt az érdeklődő, valamint a lelkesedés is jóval nagyobb volt, mint pl Moby iránt, csak hogy egy "riválisát" említsem.
Az árak drágák voltak, Nestea, Fanta, stb 390 Ft, Heineken 4dl csapolt 450 Ft/ dobozos 680 Ft.
Gyros 800 Ft, Lángos, Hot-Dog 600 Ft.
Jövőre ugyanitt, ugyanekkor, mondjuk újra egy Massive Attack-kel. :) -
#420 12-15ért is akadt:D
viizo: csak testben, most is éppen várom az emlékek felszínre törését. -
#419 szerintem elég korrekt volt, nekem Carl Cox, Morillo, Gray és Luccaa ütött legjobban, sajnos Hawtint már nem láttam. így hirtelen ennyi :D -
viizo #418 jöhetnek majd a beszámolók, aki jelen volt :) -
#417 Na látom szopnak a jegyüzérek:) 25kért árulják a jegyet még annyiért se veszik meg:D
20-23k-ért már elviszik:P -
#416 még busszal is szoktak... -
#415 Motorral szoktak menni? -
hun12 #414 hello!
megválnék fölös bérleteimtől 30000/db áron(kempingjeggyel együtt)
-
#413 eladó hetijegy 30.000 ft KEMPING JEGGYEL EGYÜTT!!!
0670-213-1293
coli21[kukac]citromail[pont]hu -
#412 igen azt belehet simán, csak ne vigyél egy tálca konzervet meg 30-40kiló kenyeret:D -
Reyes #411 Szivesen!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy kaját hogyan lehet vinni? Azt olvastam, hogy kereskedelmi mennyiségűt nem lehet, nem is akarunk annyit:D De konzervet, kenyeret, ilyeneket lehet vinni? -
#410 eladó hetibérlet 30ezer ft kemping jeggyl együtt!!!
0670-213-9213
coli21[kukac]citromail[pont]hu -
ubi1990 #409 Köszönöm szépen a választ ;) -
Reyes #408 Csütörtökön 10-től lehet elfoglalni a kempinget, és van értékmegőrző. -
ubi1990 #407 ja és mégegy. hogy van e ott értékmegörző vagy valami hasonló... ????
THX -
ubi1990 #406 Helló!
Lenne egy kérdésem.
most megyünk először soundra szóval nem vagoyk jártas ennél a fesztiválnál.
hogyha holnap lemegyünk akkor a kempingbe le tudunk már menni ? vagy azt is csak 9 . étől lehet elfoglalni?
kössz a választ előre is . -
#405 gyenge lineup-ban valami, én utolso két napra megyek.. moby, royksopp... -
JJLuis #404 Sziasztok!
Eladó két bérlet!
55.000 Ft
[email protected] -
#403 szerintem az időjárás vagy a gyenge line up teszi :D a gyenge alatt azt értem ami SZÁMOMRA érdekes, az elég kevés van
amugy csak összehasonlításképp. EXIT festival szerbiában, ugyanebben az időpontban, kb 4 ronggyal olcsóbb a heti bérlet, és ilyen fellépőkkel mint a komplett swedish house mafia, eric prydz, gui boratto, prodigy, zabiela, digweed, lawler, dubfire, loco dice és ezen felül jópáran akik soundra is jönnek (cox, hawtin).
nekem is egyre több haver mondja le (-> adje el a bérletét), remélem csütörtökig megmarad egy 8-10 ember... ha van valakinek jobb magyarázata az 1. bekezdésben felsoroltaknál, várom :D -
#402 WTF:) Mi van itt? Mitől félnek az emberek, hogy mindenki eladja? -
#401 És miért gondoltad meg magad? :)
Bérlet eladó, 26ért camping jeggyel. -
gizmOo #400 Sziasztok. Sajnos a nyakamon maradt egy Balaton Sound bérlet amit sürgősen el szeretnék adni, ugyanis a költőpénzem múlik rajta. Ár: 30 ezer!!! Mail címem: [email protected] Tel.:06 30 512 02 45 msn: [email protected]! -
viizo #399 nem tudom miva' mostanában, de elég sok ismerősöm elkezdte eladogatni a bérletét... és nem azért, mert olyan sokat akar rajta fogni mindenki, mert csak 30 körül mentek el, szemben a netes 40ezres árakkal.
ráadásul a végére nekem is elment a kedvem a soundtól idénre, én is eladtam :( -
OPM #398 én is tudok 2 db eladó bérletet :)
alkuképes irányár: 30.000ft/db
érdeklődni: 06-70-455-1049