Balaton Sound

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asdasddsadsa
Két hetijegy eladó együt csak 65ezer.
0670/213-1293

Tikal
Sajna csak két napra tudok lemenni, ha valakit érdekel egy hetijegy és campingjegy 33ért üzenjen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

asdasddsadsa
Kemping jegyet lehet még kapni?

asdasddsadsa
Eladó Balaton Sound bérlet!
ár: 35 000 HUF
Email: [email protected]
Tel.: 0670/213-1293

Csuhai G
gratulálok.. 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

asdasddsadsa
vettem is ketõtt úgyhogy mostmár van eladó😄😄

Csuhai G
Tegnap még venni akartál. O_°

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

asdasddsadsa
Eladó Balaton Sound hetijegyem van, akinek kell: coli21citromailhu címen érdeklõdhet.

asdasddsadsa
Egy rövid és egyszerû kérdésem lenne. kinek van eladó bérlete 30eFt-ig bezárólag?

Üdv!
Ha valaki szeretne szállást a Sound idejére, Zamárdiban 3 fõ részére lenne hely.
A szállást júli 7-tõl is el lehet foglalni, ha valaki rá szeretne pihenni az õrületre... 😊
De természetesen csak a fesztivál idejére is foglalható.
A szállás a fesztivál területétõl 14 perc séta (lemértem)... 😊 A balatontól pedig 50 méter.
Érdeklõdni a részletekért az alábbi email címen lehet, a fórumot nem, vagy csak ritkán nézem.
Üdv
[email protected]
monkeymajom
Hát nem lenne jó valóban...de ha le is mondaná akkor is lenne még akkora súlya a fellépõknek,hogy a színvonal az maradna szerintem.
Kelmeli van más alternatíva is a jegyszerzésekkel kapcsolatban.
Tip:
heinekenmusic
holnap kiderül kikhez kerülnek a sound bérletek
Még ma lehet pályázni értük.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Kasabian
Tényleg meglepõ lenne, ha a igaznak bizonyulna.
Tépné a haját a rendezõség😊

megteheti,miért ne?bárki eladhat bérletet,jegyet,legalább lennt a sound-on lesz mibõl költekeznie...😊)nem kell szûklködnie az biztos...
persze ezt tuti nem igaz... szép is lenne, ha így az utolsó pillatban derülne ki...
ugye rosszul hallottam,hogy moby lemondta a fellépést?és miért van az,hogy valaki a bélretekbõl szeretne meggazdagodni?
még mindig van két BalatonSound jegy eladó (számlával igazoltak), akit érdekel, 29.900 FT / db.

érdeklõdni privátban!
De pont mivel a pesti jobb kocsmákban 500 a sör ezért vártam azt hogy a fesztiválokon drágább lesz. Én legalább egy pofátlan 7-800/korsó -s árra számítottam. 😛
hát, adhatnák többért is. pesten elit szórakozóhelyeken azért több ennél..
a fesztiválokon meg amennyit csak lehet, elkérnek az embertõl. dehát ez ilyen..
mekkano
Hát belvárosi kocsmákban azért sok az 500Ft. Annyiért vagy picit drágábban már jobb helyen is tudok sört inni. Mondjuk ez igazából OFF😊 A lényeg hogy ott az 500 nem olyan sok...

én azt hittem h h több volt tavaly, az annyira nem sok. igyekszem majd sok pénzt magammal vinni h jó legyen az össznépi hepaj..😊

Moby-t és az Röyksopp-ot én is imádom..😊
Csuhai G
Belváros körüli kocsmákban is ennyi a sör (Instant, Szimpla, stb), tehát nem meglepõ.

mekkano
Hát az nem a legolcsóbb de egy ilyen helyen elviselhetõ...! Igen,elég jó fellépõk lesznek.

Nem vészes, 500 körül volt a sör tavaly bár idén tuti drágább lesz. Mondjuk mivel a "H betûs" a fesztivál szponzora legalább minõségi sört kapunk...vizezve 😄
Én konkrétan az utolsó napot várom a legjobban de gondolom nem kell felsorolnom kik miatt (nagyszínpad 😉)
😄😄 hát a nagyszínpadi koncert után fetrengj csak..😊 ádám, te melyik napot várod a legjobban és miért?
Én ott fogok csápolni a nagyszínpad elõtt, szóval tuti jól hallok majd mindent...vagy fetrengek majd valahol ez a másik lehetõség 😄
mekkano
Jó ebben igazad van😊 Az árak nagyon húzósak ott a fesztiválon?

hát, én meg Zamárdiban. szóval..😊😊
figyelj, csak az számít, h van esélyed nyerni. ha sikerül, örülsz magadnak, ha nem, elmondhatod h nem költöttél rá pénzt, csak 2 percedet "vesztegetted el"..
mekkano
Hát lehet...de én akkor sem vagyok ilyen bizakodó. Amúgy vissza a témához: Én Szántódon is hallani fogom a zenét😄😛

figyelj, itt nem kell most megvenni semmi kutyafülét,farkát, csak be kell regelni. egyesek a lottóra adnak ki hetente több száz Ft-ot és reménykednek. itt csak bi kell regelni és várni. sztem 3 percet simán megér, h aztán 4 napig ûber partyzz a balaton partján.
mekkano
A játékokban annyira nem szoktam bízni. De hátha...egy regisztrációt megér.

hát, 2 hete még én is itt sírtam, h nincs bérletem, aztán fater volt nagyon jó arc. nélküle biztos én is itt vadásznék vmi olcsóbbra.. már ha van olyan.
bár azért a nyereményjátékra még így is beregeltem..😄
Hát a sound célközönsége bõven megengedheti magának még akár a 60-at is...mondjuk aki annyira ott akar lenni az már rég megvette a bérletét mikor még lehetett kapni. Mondjuk ez alól pont én vagyok a kivétel 😉
mekkano
Hát nem tudom biztos sokaknak van ennyi. Van azért egy felsõ "10000" aki ezt simán megengedheti magának. Mondjuk engem annyira nem izgat ez...!

egy külföldi oké, de hol van egy magyarnak kérlek ennyi pénze??? ha lenne, vett volna idõben bérletet. vagy jó, lehet h késõn kapott észbe, de akkor is, sztetek nem túlzás a 60 rugós dolog?

szívbõl remélem h nem fog elkelni, mert aki megvenné, nyerni fog és így nem kell neki és rajta rohad 60ért a bérlet!
mekkano
Igen ebben van valami. Egy külföldi fõleg képes érte ennyit adni...

hát a neten nem hiszem, max 50-ért. komolyan mondom, h nem hittem volna h ilyenek a magyar emberek. h az eredeti ár duplájáért vesztegetik a bérletet majd és megpróbálnak hasznot húzni másokból!
akkor már inkább játsszatok, srácok!!
az egy dolog, hogy mennyiért árulja, és mennyiért fog elmenni 😊

a net tele van 33-35 körüli árakkal, szal 60-ért soha az életben nem adja el 😊))
Mindenkinek szíve-joga hogy mennyiért akar megválni a cuccától. Az mrá más kérdés hogy szerintem még így is találni fog olyanbalekot aki ennyiért megveszi...bár az meg is érdemli 😊
mekkano
"60 alatt ne írj"",azért ez durva. Ennél azért jóval olcsóbban hozzá lehet jutni. Szerintem a helyszínen is vagy itt neten. Esetleg játékkal.

mennyiért??? ember, hol élsz??? te eredetileg fél áron vetted!!! h van bõr a képeden??:S komolyan, srácok, inkább várjatok szerdáig, akkor sorsol a Heineken, addig meg regeljetek!!
bérlet eladó

60 alatt ne írj

ÁjjLe BoBBi
Hát tök jó hírt kaptam ma. Mikor már jegyek, minden tuti, benyögik hogy szállás bukó...
Valaki tud valamit? Rohadt fontos lenne...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ha ilyen szar idõ lesz Soundon is, kikattanok...

Mimóza
Sziasztok!

Van mind a négy napra napijegyem, mert sajna ma derült ki, hogy nem tudok elmenni :-(
Ha érdekel valakit, akkor [email protected] írjon.

vagy ugye ez poén akart lenni!! sosem adnám a Sound bérletem oda semmiért!! nem is értem, aki árulja itt, az a sajátját adja tovább, vagy azon felül is vett?
Csuhai G
<#idiota>

😄😄😄 ez nagyon nagy!!!😊😊 és mit adnál nekik a 2 Sound jegyért?? 2 db szalvétát és ráírod h ez feljogosít h részt vehess az ingyé' koncerten??😄
Rubenvagyok
na szólj ha bejön ez a módszer mert akkor én is felteszek két bkv bérletet, hogy elcserélnél Soundra...

kicsikacsa23
nekem a kapcsolat koncertre van két jegyem, ha valakit érdekel a simply red, akkor elcserélném sound jegyre, mert moby jobban jönne

is it okay if i think its lame to dance?

bérlet,én fatertól kaptam bérletet, ha nyerek, akkor meg odaadom vmelyik jó cimbinek, aki lemaradt a vásárolásról..
de azért szólok a haveroknak,lehet vkit érdekelni fog.