Balaton Sound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresek szallas lehetoseget minel kozelebb a helyszinhez 4 vagy 5 fo reszere. Akinek van akarmilyen infoja, kerem jelezze privatban.
koszonom.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nekem már van két bérletem. Még eldöntöm, hogy elpasszoljam-e vagy menjek-e.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
mit keres itt már megint David Guetta? és sorolhatnám...
jó, tudom, nem kívánságmûsor, de tényleg figyelhetnék a külföldi trendeket (tomorrowland, wmc :D, creamfields szintû fesztiválokat), hogy igenis a legjobbat szerezzék meg, folyamatosan nõnek az árak, egyre több ember jár, és a színvonal meg csökkenne... az azért fájna
mindenesetre 2-3 aktuális SZTÁR tényleg jót tenne a dolognak (swed. house mafia, deadmau5, laidback luke, dirty south, umek, dubfire, mark knight), igény mindenképp lenne rá! (aztán nehogy a végén kapjunk egy dévidgettát, és akkor a "nép" örül, a többit meg leszarják)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Várjuk a "sztárparádét". Eddig se rossz LU, csak minden nagyobb belvárosi rendezvényen (Hyperspace, Bónusz) fellépnek hasonló kategóriájú nevek.
(..és ez lett abból a fesztiválból, ahol tavaly olyanok léptek fel, mint az Orbital, a Kraftwerk, vagy Moby)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
igazából leszarom ha 3-4ezerrel többe fog kerülni áprilisba, de amíg nincs normális line up meg nem veszem a bérletet :) majd meglátjuk :) az a "sztárparádé" dönt :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
2009-ben: 25.000
2010-ben: 30.000-35.000
két év alatt amit ezek lemûvelnek a jegyárakkal...
és hogy on is legyek: ez az elsõ BS, amire nem érzek késztetést az eddigi infók alapján
háát, remélem is, ezzel a line uppal eddig spóroltak nekem 30ezret...
remélem tényleg sztárparádé lesz az a sztárparádé, nem pedig 15 éve a nevükbõl élõ valakik
Remélem, jövõre elhívják!:)
azért amikor a tömeg így énekel egy számot, az nem semmi ;)
.: mobilize.hu :.
amit viszont én bánok hogy leraktam a zsák pénzt és javarészt két elõadót fizettem ezzel meg...el lett rontva...jövõre tuti hogy déltõl ott fogok csápolni a sound területén és mindenkit meghallgatok...
viszont Sven Vath és Richie Hawtin mindent borított...xD
.: mobilize.hu :.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
btw ilyet lehetett volna sokkal többet is felvenni, mert voltak arcok - de teszem azt hol nincsenek szélsõségek?
egy rockerfeszten a sárban dagonyázás picsarészek punkokkal kb dettó, hogy a falusi diszkók xxxxs-es pólóban feszítõ helyimenõcsávók denszkultúráját ne is említsük :)
egyébként a zene amit teker alatta Sven Väth, állat :)
Álomszerû.. <#eljen>#eljen>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Heathrob és Hawtin szintén óriási szettet tolt az arénában, bár utóbbin nem tudtam végig maradni, hisz a vonat nem vár.. :)
Biztos vagyok benne, hogy Röyksopp-ot jövõre is láthatjuk Magyarországon, rengeteg volt az érdeklõdõ, valamint a lelkesedés is jóval nagyobb volt, mint pl Moby iránt, csak hogy egy "riválisát" említsem.
Az árak drágák voltak, Nestea, Fanta, stb 390 Ft, Heineken 4dl csapolt 450 Ft/ dobozos 680 Ft.
Gyros 800 Ft, Lángos, Hot-Dog 600 Ft.
Jövõre ugyanitt, ugyanekkor, mondjuk újra egy Massive Attack-kel. :)
viizo: csak testben<#buck>#buck>, most is éppen várom az emlékek felszínre törését.<#idiota>#idiota>
20-23k-ért már elviszik:P
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
megválnék fölös bérleteimtõl 30000/db áron(kempingjeggyel együtt)
Nekem az lenne a kérdésem, hogy kaját hogyan lehet vinni? Azt olvastam, hogy kereskedelmi mennyiségût nem lehet, nem is akarunk annyit:D De konzervet, kenyeret, ilyeneket lehet vinni?
THX
Lenne egy kérdésem.
most megyünk elõször soundra szóval nem vagoyk jártas ennél a fesztiválnál.
hogyha holnap lemegyünk akkor a kempingbe le tudunk már menni ? vagy azt is csak 9 . étõl lehet elfoglalni?
kössz a választ elõre is .
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.paintball-allstar.hu [email protected]
amugy csak összehasonlításképp. EXIT festival szerbiában, ugyanebben az idõpontban, kb 4 ronggyal olcsóbb a heti bérlet, és ilyen fellépõkkel mint a komplett swedish house mafia, eric prydz, gui boratto, prodigy, zabiela, digweed, lawler, dubfire, loco dice és ezen felül jópáran akik soundra is jönnek (cox, hawtin).
nekem is egyre több haver mondja le (-> adje el a bérletét), remélem csütörtökig megmarad egy 8-10 ember... ha van valakinek jobb magyarázata az 1. bekezdésben felsoroltaknál, várom :D
Bérlet eladó, 26ért camping jeggyel.
ráadásul a végére nekem is elment a kedvem a soundtól idénre, én is eladtam :(
alkuképes irányár: 30.000ft/db
érdeklõdni: 06-70-455-1049