Balaton Sound

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Sziasztok!

Keresek szallas lehetoseget minel kozelebb a helyszinhez 4 vagy 5 fo reszere. Akinek van akarmilyen infoja, kerem jelezze privatban.

koszonom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AntiHero
Nyilván tavaly sokan pénzt akartak keresni a jegyeken. Idén szerintem nem fog elfogyni a jegy idõ elõtt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Glutamin
Tavaly már elõvételben elfogytak a jegyek. Logikus, hogy emeltek az árakon. Egyébként meg mivel nincs komoly alternatívája (más hasonló rendezvény a Balatonon), így igazából nincs min sírni.

Nekem már van két bérletem. Még eldöntöm, hogy elpasszoljam-e vagy menjek-e.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

ÁjjLe BoBBi
hmm...hát fasza...két bérlet(?)...húzós lesz

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

vannak új nevek, DE...

mit keres itt már megint David Guetta? és sorolhatnám...

WuFraZselic
chemicalen voltam, tényleg jó volt, sven vathen már sokszor, és soundra sem elõször jön :D PvD meg pontosan, ugyanezt mondtam, 5-7 éve lett volna aktuális...

jó, tudom, nem kívánságmûsor, de tényleg figyelhetnék a külföldi trendeket (tomorrowland, wmc :D, creamfields szintû fesztiválokat), hogy igenis a legjobbat szerezzék meg, folyamatosan nõnek az árak, egyre több ember jár, és a színvonal meg csökkenne... az azért fájna

mindenesetre 2-3 aktuális SZTÁR tényleg jót tenne a dolognak (swed. house mafia, deadmau5, laidback luke, dirty south, umek, dubfire, mark knight), igény mindenképp lenne rá! (aztán nehogy a végén kapjunk egy dévidgettát, és akkor a "nép" örül, a többit meg leszarják)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csuhai G
Chemical Brothers baromi jó, bár nemrég jártak nálunk, Jamiroquai szintén. Sven Väth, bár kétségkívül isteni, kétszer egymás után húzónévként hívni gáz, Paul van Dyk 5 évvel ezelõtt aktuális lett volna (ráadásul tavaly járt itt). Paul Kalkbrenner pedig szintén nem túl aktuális, bár tény, hogy a Berlin Calling jót tett a nevének (bár undorító ez a nagy hype itthon).

Várjuk a "sztárparádét". Eddig se rossz LU, csak minden nagyobb belvárosi rendezvényen (Hyperspace, Bónusz) fellépnek hasonló kategóriájú nevek.
(..és ez lett abból a fesztiválból, ahol tavaly olyanok léptek fel, mint az Orbital, a Kraftwerk, vagy Moby)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

WuFraZselic
eddig nekem sem hozta meg a kedvem túlságosan...
igazából leszarom ha 3-4ezerrel többe fog kerülni áprilisba, de amíg nincs normális line up meg nem veszem a bérletet :) majd meglátjuk :) az a "sztárparádé" dönt :)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

prezi
jegy ár az szomoru sajnos, de már az itt leírt fellépõk elég fincsik számomra :)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

2008-ban a belépõ: 16900-

2009-ben: 25.000

2010-ben: 30.000-35.000

két év alatt amit ezek lemûvelnek a jegyárakkal...

és hogy on is legyek: ez az elsõ BS, amire nem érzek késztetést az eddigi infók alapján
WuFraZselic
A VOLT után a Balaton Soundra is bejelentették az elsõ neveket. Ezek szerint Július 8 és 11 között fellép Zamárdiban a Chemical Brothers és a Jamiroquai. Rajtuk kívül jön még a Balaton partjára Sven Väth is, aki tíz évvel ezelõtt indította el híres ibizai party sorozatát, Pauk Kalkbrenner, aki a Berlin Calling címû kultfilm fõszereplõjeként lett ismert, illetve Paul Van Dyk. Mellesleg a fentiek közül senkit nem kell nagyon bemutatni a hazai zenerajongóknak, hiszen egyikük sem elõször látogat el Magyarországra. A szervezõk állítása szerint ez még csak kedvcsináló, heteken belül óriási sztárparádét ígérnek.

háát, remélem is, ezzel a line uppal eddig spóroltak nekem 30ezret...
remélem tényleg sztárparádé lesz az a sztárparádé, nem pedig 15 éve a nevükbõl élõ valakik

Ezen volt még valaki?:) Hétfõ reggel, napfelkeltekor, amikor már csak a hajón szólt a zene, utolsó elõtti számnak leadták. Ott ültem a parton, néztem ki a fejembõl, de erre fel kellett állnom még egy utolsót nyomni.

Remélem, jövõre elhívják!:)

autoszimulator
szeretem guettát, meg a munkásságát is, tudom sokak számára tömegzenét játszik, de nekem bejön, és nagyon jó bulikat csinál, ez a legfontosabb számomra.

azért amikor a tömeg így énekel egy számot, az nem semmi ;)

http://www.youtube.com/v/uHGqi7xvWZc

.: mobilize.hu :.

ÁjjLe BoBBi
jó volt Guetta...legalábbis a párom állítása szerint igen...én az uccsó trackre értem oda, ami viszont elég keményre sikeredett ;)
amit viszont én bánok hogy leraktam a zsák pénzt és javarészt két elõadót fizettem ezzel meg...el lett rontva...jövõre tuti hogy déltõl ott fogok csápolni a sound területén és mindenkit meghallgatok...
viszont Sven Vath és Richie Hawtin mindent borított...xD

WuFraZselic
Erick Morillo*

WuFraZselic
ne bánd Guettát, és a sok tucatzenéjét :) szerintem pl Erick Morilla vagy a Muzzaik is órisái hangulatú bulit csinált, csak mégjobb zenével :)

autoszimulator
istenem, nézve a sok Guetta videót youtubon, bánom hogy idén nem neveztem be rá...

prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ÁjjLe BoBBi
neki egy picit túladta...

autoszimulator
most mivan, begörcsölt a nyaka :D

igen, ez egy két napos subbás poszt, kíváncsi voltam, mikor ér ide :)

btw ilyet lehetett volna sokkal többet is felvenni, mert voltak arcok - de teszem azt hol nincsenek szélsõségek?
egy rockerfeszten a sárban dagonyázás picsarészek punkokkal kb dettó, hogy a falusi diszkók xxxxs-es pólóban feszítõ helyimenõcsávók denszkultúráját ne is említsük :)

egyébként a zene amit teker alatta Sven Väth, állat :)
Törölt felhasználó
Itt van nektek balaton sound...<#hehe>

http://www.youtube.com/v/wL7lCNBV3CA
ÁjjLe BoBBi
...nem tudok lejönni hawtinról...<#wow3>

Csuhai G
http://www.youtube.com/v/qVXxrrIPPLo&hl

Álomszerû.. <#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Én az utolsó napra látogattam el. Röyksopp hihetetlen jó volt, méltó bemutatkozás Magyarországon, Moby is baromi jól összeállított koncertet játszott (Porcelain..hatalmas).
Heathrob és Hawtin szintén óriási szettet tolt az arénában, bár utóbbin nem tudtam végig maradni, hisz a vonat nem vár.. :)

Biztos vagyok benne, hogy Röyksopp-ot jövõre is láthatjuk Magyarországon, rengeteg volt az érdeklõdõ, valamint a lelkesedés is jóval nagyobb volt, mint pl Moby iránt, csak hogy egy "riválisát" említsem.

Az árak drágák voltak, Nestea, Fanta, stb 390 Ft, Heineken 4dl csapolt 450 Ft/ dobozos 680 Ft.
Gyros 800 Ft, Lángos, Hot-Dog 600 Ft.

Jövõre ugyanitt, ugyanekkor, mondjuk újra egy Massive Attack-kel. :)

Világpolgár
12-15ért is akadt:D

viizo: csak testben<#buck>, most is éppen várom az emlékek felszínre törését.<#idiota>

WuFraZselic
szerintem elég korrekt volt, nekem Carl Cox, Morillo, Gray és Luccaa ütött legjobban, sajnos Hawtint már nem láttam. így hirtelen ennyi :D

jöhetnek majd a beszámolók, aki jelen volt :)
AntiHero
Na látom szopnak a jegyüzérek:) 25kért árulják a jegyet még annyiért se veszik meg:D

20-23k-ért már elviszik:P

Tikal
még busszal is szoktak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Trade
Motorral szoktak menni?

hello!
megválnék fölös bérleteimtõl 30000/db áron(kempingjeggyel együtt)
asdasddsadsa
eladó hetijegy 30.000 ft KEMPING JEGGYEL EGYÜTT!!!
0670-213-1293
coli21citromailhu

asdasddsadsa
igen azt belehet simán, csak ne vigyél egy tálca konzervet meg 30-40kiló kenyeret:D

Szivesen!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy kaját hogyan lehet vinni? Azt olvastam, hogy kereskedelmi mennyiségût nem lehet, nem is akarunk annyit:D De konzervet, kenyeret, ilyeneket lehet vinni?

asdasddsadsa
eladó hetibérlet 30ezer ft kemping jeggyl együtt!!!
0670-213-9213
coli21citromailhu

Köszönöm szépen a választ ;)
Csütörtökön 10-tõl lehet elfoglalni a kempinget, és van értékmegõrzõ.

ja és mégegy. hogy van e ott értékmegörzõ vagy valami hasonló... ????
THX
Helló!
Lenne egy kérdésem.
most megyünk elõször soundra szóval nem vagoyk jártas ennél a fesztiválnál.
hogyha holnap lemegyünk akkor a kempingbe le tudunk már menni ? vagy azt is csak 9 . étõl lehet elfoglalni?
kössz a választ elõre is .
Tikal
gyenge lineup-ban valami, én utolso két napra megyek.. moby, royksopp...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!

Eladó két bérlet!

55.000 Ft

[email protected]

www.paintball-allstar.hu [email protected]

WuFraZselic
szerintem az idõjárás vagy a gyenge line up teszi :D a gyenge alatt azt értem ami SZÁMOMRA érdekes, az elég kevés van

amugy csak összehasonlításképp. EXIT festival szerbiában, ugyanebben az idõpontban, kb 4 ronggyal olcsóbb a heti bérlet, és ilyen fellépõkkel mint a komplett swedish house mafia, eric prydz, gui boratto, prodigy, zabiela, digweed, lawler, dubfire, loco dice és ezen felül jópáran akik soundra is jönnek (cox, hawtin).

nekem is egyre több haver mondja le (-> adje el a bérletét), remélem csütörtökig megmarad egy 8-10 ember... ha van valakinek jobb magyarázata az 1. bekezdésben felsoroltaknál, várom :D

AntiHero
WTF:) Mi van itt? Mitõl félnek az emberek, hogy mindenki eladja?

Tikal
És miért gondoltad meg magad? :)

Bérlet eladó, 26ért camping jeggyel.

Sziasztok. Sajnos a nyakamon maradt egy Balaton Sound bérlet amit sürgõsen el szeretnék adni, ugyanis a költõpénzem múlik rajta. Ár: 30 ezer!!! Mail címem: [email protected] Tel.:06 30 512 02 45 msn: [email protected]!
nem tudom miva' mostanában, de elég sok ismerõsöm elkezdte eladogatni a bérletét... és nem azért, mert olyan sokat akar rajta fogni mindenki, mert csak 30 körül mentek el, szemben a netes 40ezres árakkal.

ráadásul a végére nekem is elment a kedvem a soundtól idénre, én is eladtam :(
én is tudok 2 db eladó bérletet :)
alkuképes irányár: 30.000ft/db
érdeklõdni: 06-70-455-1049