597
A Sziget balatoni fesztiválja
  • WuFraZselic
    na jah, arról nem is beszélve
    egyetlen érv a Sound mellett, hogy ott van nyaralónk :D

amúgy meg magyar viszonylatok így meg úgy, azért az árakat kell nézni. és azért nehéz magyar viszonylatról beszélni, nyugat-európai árak mellett :D

• Sephi
    Igen, valoban draga de a hangulat ami ott van... nekem nagyon bejott a mult ev is! En tobb mint fel evig gyujtottem ra penzt... igy megvan a jegy es a szalas is.
  • hewand
    Hahahaaaa, nagyon nagyoon várjuk már... hattttttalmas parti lesz, David Guetta ááááá (L) :D
  • vassildiko86
    én még nem voltam, de szerintem nem is fogok menni, ennyi pénzért ???
  • kerekpocak
    A szombati nap nekem is bejövős. Remélem ott tudok majd lenni.
  • akhork
    Baromi jó line up, baromi jó helyszín, a jegyár baromi sok de ilyen fellépők mellet nem túlzás, viszont a rohadt drága ottani élet (600 alatt nincs egyetlen sör??!) az ami miatt évről évre kihagyom
  • prezi
    EXIT festival :)
  • katakpult
    de ha csak a magyar viszonylatokat nézed, úgy azért már elég színvonalas, persze külföldhöz képest még le vagyunk maradva, de talán majd egyszer javul az is
  • AntiHero
    Hát igen. A nevek nem a legjobbak. De ez van.
  • WuFraZselic
    az ár / értékaránnyal van itt a gond elsősorban. ennyi pénzért Creamfields / Tomorrowland bérletet is bőven lehet venni, ott aztán meg tényleg az elektronikus zene elitje jelenik meg, nem 5éve aktuális neveket hívnak :)
  • katakpult
    hát igen elég drága mulatság, de végül is ha ezt a vonalat szereted akkor megéri, mert az eddigieken is én pl nagyon jól éreztem magam, szerintem idén is jól fogom :D

csak tényleg kiakasztanak az ilyenek, mert ide tényleg nem csak egy bérlet kell (hacsaknem zamárdiban lakik)... a másik meg a sírás, hogy nincs pénze rá, szerintem ez sem tud akadály lenni, dolgozni kb. bárki el tud menni, ha meg olyan fiatal még, hogy nem dolgozhat, akkor jobb ha nem vesz részt ezen :D
  • AntiHero
    Hát ez igaz. Én is bérletet megvettem 28k, szállást már csak drágát kaptam
    5k/éjszaka (de legalább fullos kéró:D).

Akkor még az oda-vissza út ami kb 10k.

És jó lenne még költőpénz is. (minimum 20k)

Ez van, tényleg drága, de én már ha elszántam magam akkor megyek:)
  • katakpult
    most nem kötözködésképpen, de ha nincs semmi pénzed akkor ott mégis miből akarsz meglenni? meg hogy utazol le stb...
    ezekkel a sorsolós játékokkal meg az a gond, hogy kismillióan jelentkeznek rá, így az esély nagyon alacsony

amúgy a topic főtémájához visszatérve, jó kis fesztiválnak ígérkezik, bár valóban kicsit drága, de nem sok nagy fesztivál van tóparton, még most lesz az agárdi de az utol sem éri... fellépők szempontjából
  • natihorv
    Csak ezzel Erik Sumo Band klippel lehet ezt nyerni, vagy többivel is?
  • hullabaloo
    a T-mobilnak van egy nyereményjátéka de az melós. videót kell csinálni az Erik Sumo Band egyik számához, és nyerhetsz sound hetijegyet.

eneletem.hu
  • kissklara87
    Mindig vannak sorsolós játékok, szerintem érdemes próbálgatni, meg valami rádiós játékok is vannak, és olyanok is vannak minden , amik nem a szerencsén múlnak, hanem az ügyességen és a kreativitáson. Ha tényleg komolyan gondolod, akkor inkább azokat ajánlom! ;)
  • ipari jani
    Szerintem csinál, de én még náluk nem találkoztam semmivel eddig. De rengeteg hasonló akció szokott lenni.
  • monkeymajom
    most heineken nem csinált valami sorsolós játékot??
  • gyekenyheni
    Annyira szeretnék Soundra menni, és olyan szívesen megvenném az eladó jegyeiteket, de semmi pénzem nincs... :S Találtam már pár nyereményjátékot, ahol lehet nyerni, de tudtok még valamilyeneket... ha igen, kérlek osszátok meg velem, mert tényleg nagyon szeretnék menni!!! Köszi!!!
  • tyupika
    Sziasztok!

Lenne egy felesleges jegyem eladó, kempingjeggyel együtt.
    Jegyár: 29900 ft
    Kemping:1300ft

06-20/497-7779
  • dali1
    Sziasztok! van 4 db. eladó sound bérletem 120.000. Huf

...........................Félsziget....................
  • Glutamin
    Írtam privit.
  • AntiHero
    Akkor viszem is. Hogy tudjuk megoldani az üzletet. MSN-d van? Mert ott vagy telefonon is megbeszélhetjük. +36304625940
  • Glutamin
    Szóval van 2 bérlet. Bp 11 kerben. 55-ért rel lehetne vinni a kettőt. (Innen mlóból privire valahogy nem tudok válaszolni, mert állandóan kiléptet)
  • AntiHero
    Már írtam neki ahogy postolt:) De nem írt még vissza:(
  • BsRd
    wooow:D és mennyiért adnád el?:D mert ha olcsón megveszem:D mindkettőt:D
  • Glutamin
    Mivel bérletet lehet venni kultúra utalványért/üdülési csekkért stb, ezért sokan ezt egy átváltási lehetőségnek használják fel. Vagyis ha nem nyerészkednek rajta már akkor is megérte a dolog.

Nálam is van két fölös bérlet ha valakit érdekelne.
  • AntiHero
    Tud e nekem valaki szállást Zamárdiba vagy környékén? Ha tud valaki szóljon.
  • AntiHero
    Engem is érdekelne olcsón jegy. Aki tud írjon PM-t. (vagy 3-5 kellene)
  • BsRd
    Hello everybody:) kéne nekem jegy Soundra...de olcsóbban:) aki tud szerezni feltétlen szóljon:)
  • Sephi
    Sziasztok!

Keresek szallas lehetoseget minel kozelebb a helyszinhez 4 vagy 5 fo reszere. Akinek van akarmilyen infoja, kerem jelezze privatban.

koszonom.
  • AntiHero
    Nyilván tavaly sokan pénzt akartak keresni a jegyeken. Idén szerintem nem fog elfogyni a jegy idő előtt.
  • Glutamin
    Tavaly már elővételben elfogytak a jegyek. Logikus, hogy emeltek az árakon. Egyébként meg mivel nincs komoly alternatívája (más hasonló rendezvény a Balatonon), így igazából nincs min sírni.

Nekem már van két bérletem. Még eldöntöm, hogy elpasszoljam-e vagy menjek-e.
  • Tsabi90
    : )
  • ÁjjLe BoBBi
    hmm...hát fasza...két bérlet(?)...húzós lesz
  • girappaa
    BalatonSound 2010
  • viizo
    vannak új nevek, DE...

mit keres itt már megint David Guetta? és sorolhatnám...

• WuFraZselic
    chemicalen voltam, tényleg jó volt, sven vathen már sokszor, és soundra sem először jön :D PvD meg pontosan, ugyanezt mondtam, 5-7 éve lett volna aktuális...

jó, tudom, nem kívánságműsor, de tényleg figyelhetnék a külföldi trendeket (tomorrowland, wmc :D, creamfields szintű fesztiválokat), hogy igenis a legjobbat szerezzék meg, folyamatosan nőnek az árak, egyre több ember jár, és a színvonal meg csökkenne... az azért fájna

mindenesetre 2-3 aktuális SZTÁR tényleg jót tenne a dolognak (swed. house mafia, deadmau5, laidback luke, dirty south, umek, dubfire, mark knight), igény mindenképp lenne rá! (aztán nehogy a végén kapjunk egy dévidgettát, és akkor a "nép" örül, a többit meg leszarják)
  • Csuhai G
    Chemical Brothers baromi jó, bár nemrég jártak nálunk, Jamiroquai szintén. Sven Väth, bár kétségkívül isteni, kétszer egymás után húzónévként hívni gáz, Paul van Dyk 5 évvel ezelőtt aktuális lett volna (ráadásul tavaly járt itt). Paul Kalkbrenner pedig szintén nem túl aktuális, bár tény, hogy a Berlin Calling jót tett a nevének (bár undorító ez a nagy hype itthon).

Várjuk a "sztárparádét". Eddig se rossz LU, csak minden nagyobb belvárosi rendezvényen (Hyperspace, Bónusz) fellépnek hasonló kategóriájú nevek.
    (..és ez lett abból a fesztiválból, ahol tavaly olyanok léptek fel, mint az Orbital, a Kraftwerk, vagy Moby)
  • WuFraZselic
    eddig nekem sem hozta meg a kedvem túlságosan...
    igazából leszarom ha 3-4ezerrel többe fog kerülni áprilisba, de amíg nincs normális line up meg nem veszem a bérletet :) majd meglátjuk :) az a "sztárparádé" dönt :)