Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Ez a szöveg már 5 éve is ciki volt ^^
Amíg õk ebbõl élnek hogy átb*sszák a vásárlók fejét, nyugodtan fikázhatja a user nem?

van 1 kis különbség, õk ebbõl élnek hogy ilyen szart írnak...

Carlos
Némá!
Én tettem le jobbat az asztalra én fikázhatom?
VérIstván!

Þór vígi þessi rúnar

Marci0115
én tök nemértem minek kell fikázni a játékot, szerintem egész jó, jó nem a legjobb de el lehet vála játszani, aki szarozik istenem meglehet probálni jobbat csinálni? majd ha valaki letett valamit az asztalra esetleg akkor szarozhatna le valamit

Shep
Sreamerrel a multkorában is játszottam dosbox alatt, a legjobb autós játék az nfs 1 után.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

atila4
te egész játék alatt a hátteret nézed? akkor nézd meg a undorcoverben a fákat a házakat meg a felhõt

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Carlos
Ááááááááá!!!
Hight Stakes, Porsche Unleashed! Mekkorákat játszottam azokkal. Azok voltak az IGAZI nfs-ek szerintem (nomeg a legelsõ).

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
pff ennyi elég is vol
-fav

feliratot hogy lehet kiirattatni? mert sehol se találom a felirat bekapcsolását.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Krisztiam
nfs underworld 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Prince23
Így van... a Carbon meg a kettõ közt volt... se oda se iode nem tartozott. PS-el meg mélyült. sztem

Nem ronda, de láttam már élethûbb autós játékot is.. elég a fákra néznem, elég a felhõkarcolókra néznem... elég a felhõkre néznem
Krisztiam
szerintem az underground 1,2 és a MW sikerült jól az nfs szériában

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

atila4
igen tudom 😄 csak rossz kommentre nyomtam 😊

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

atila4
félre ment 4198-as kommentre akartam írni 😄

Prince23
Sokkal valósághûbb a Gridnek a grafikája... már leírtam egyszer. inkább legyen valós mint szar szemkifolyós meseszerû garfika😊

atila4
Már betettem a képet beteszem még egyszer
Ez neked ronda?

Hát én levettem a World Effectet és úgy pihentetõbb. De ez meg túl színes néhol az is igaz.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Arcade kategóriában jó. Engem piszkosul idegesít hogy gyorsuláskor távolodik a kocsi, elmosódik a táj(bár az kikapcsolható). Ma már kitalált helyeken sem nagyon szeretek versenyezni😊 Lehet hogy egyszerûen a játék motorjával van a bajom, nem tetszik a kocsi mozgása az úton... túl merev az irányítás, olyan a fizika mintha egy 20 tonnás páncélost vezetnék... fõleg ütközéskor. 130-al éles útelválasztófalba csapódást megúszok egy kis szélvédõrepedéssel XD
Ja hopp, a fû ebben is hányadék. Akkor egál.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Prince23
Szted ennek a grafikája szép? azé tartod szépnek, mert ilyen cseppfolyós állapotú, és SZEMKIFOLYÓS grafikájaja van, idõ után megfájdul a fejed tõle. sokan ezé mondják szépnek az efféle grafot.. holott cseppet sem az, inkább mesés szerû.

atila4
nfs aniversary :😄

nemtom sztem az MW ideéig volt jó a szinvonal (neten rengeteg verseny volt ki tud szebb verdát összetákolni) hamachin is sokat nyomtuk.
A Carbon volt a fordulópont...

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Mario Unleashed win95 re XD

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

cicai
de

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Krisztiam
szerintem az nfs-el is azt kéne csinálni, mint a tomb raiderrel... visszamenni a kezdetekez.. csak jobb grafikával.. ferrarik, bmw-ék meg ilyenek szerintetek nem??😊

Azóta szinte egyre süllyed a színvonal...

kraawz
a porsche unleashed az egyik leghangulatosabb volt,legjobb fizikájú szerintem.
Az underground meg úm. a modern NFSt hozta be

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

SötétBarom
GRID miért lenne szar az LFS-hez képest? Pusztán más jellegû játék. Viszont ez a Crysis Warhead-hez képest is kurva gyenge 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Grafikára meg Grid egy fokkal sem szebb. Ráadásul a Grid fakó is, meg a fû benne otromba. Ha már mindenbe belekötünk.

Na mindegy, nem kötelezõ vele tolni, aki nem akarja, ne tolja. Biztos van még játék a vinyón, ami setupra vár. 😊

Hát szerintem a 4. rész még mindig rulezz
SötétBarom
Sztem az NFS-ek amúgy többynire jók 😄 Csak az MW, a Carbon, meg ez volt eddig nagyon szar, a többi fasza 😄D Nekem a pro street kifejezetten tetszett, sokat is nyomtam.. Élvezetes fizikája volt, szuperül lehetett autókat bütykölni, és a tuningnak is volt értelme.. Volt egy imperezám, amivel nem tudtam megnyerni egy versenyt és nekiálltam vele körözni practiceben, és addig machináltam a váltó áttételeit, mire jó lett, és 4-5 másodperccel jobb lett az autó körönként.. Drag autóknál is lehetett csinálni jópofa setupokat..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kovecses

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Krisztiam
azt a q*wa, azért van egy kis különbség.. GRID 1000szer jobb mint az nfs.. éljen a codemasters 😊

Nekem is bejön. Most hogy haladok a küldikben, tetszik.

Azt nem értem, ohgy 1, tuti szavazott olyan is, aki nem tolta (vagy 2 percet, mint alább is olvastuk...az ilyen ember mire alapozza a véleményét?) és a menõség miatt rátolt a szar kategóriára.

Kéziféket még egyszer sem nyomtam le, nem is kell ebben a játékban. Igen ez elárul valamit, arcade és azon belül akciójáték inkább. Így tekintsetek rá. Ne az LFS-sel (amellett a Grid is halovány szar). 😊

szamárral XDDDDDD

Danecay
Sajnos eddig a játékról több negatív véleményt olvastam mint pozitívat 😞 Igaz én egyébként sem vagyok nagy NFS fun. Az utolsó rész amivel még jól elvoltam, ill. egy egy LAN party alkalmával is mindig elõkerült, az az 5. rész volt, azaz a Porsche Unleashed. Nem tudom, engem valahogy nem vonzanak ezek az éjszakai, illegális versenyes, széttuningolós full árkád versenyek. Az utóbbi évek NFS részeit fel sem telepítettem, de mivel olvastam, hogy az idén más koncepcióval, más megközelítéssel nyúlnak hozzá a fejlesztõk a szériához, gondoltam adok neki egy esélyt. Sajnos a hozzászólásokat olvasva nagyon úgy néz ki, hogy idén sem fogok pozitívan csalódni 😞 Ha már az NFS funok nagy részének sem jön be a játék akkor nagy esély van rá, hogy nekem még annyira sem fog, hacsak nem valami szimulátort készítettek a fejlesztõk és ezért nem jön be a meglehetõsen árkád széria kedvelõinek, de erre elég kevés esélyt látok.

Prince23
Már egész más véleményen vagyok mint tegnap a játékkal kapcs😮
Bakker már annyit tolom, h nem igaz, azt akarom h vége legyen, de qrvára nem akar. Végigjátszás szempontjából talán a leghosszabb játékidõre sikerült. de annyit elért nálam, h ne szarozzam le teljesen mint tegnap.... magyarán nálam a Szóda és a szar közt van a játék 😊)))))))))))))))))))))))) XD
Minden küldetést meg kell csináljak (meg asszem kötelezõ is). de ez rohadt hosszú.

Áhh... Need For Speed: Porsche Unleashed... a legutolsó a sorozatból amelyik hosszú idõre lekötött.
DJ Skyline
a "Melyik a kedvenc NFS részed?" átkerül péntek estére, nagyon sokan szavaznak a mostanira, kicsit hagy menjen még. 😊 esetleg ha már nagyon nem jön több szavazat akkor beteszem a következõ kérdést. aztán ha szeretnétek további kérdéseket akkor gondolkozzatok ti is, nekem nincs sok ötletem a témában. 😊 esetleg lehetne egy "Mi tetszett legjobban a játékban?" kérdés, de szerintem felesleges betenni, mert már most látom a 450 szavazatot a "Miért, ez játék? Ja, semmi" lehetõségre <#idiota>

SimaSuna
1 kis történelem azoknak akik nem látták az elõzõ részeket...
érdemes megfigyelni, és alaposan szemrevenni a videón látottakat, mi volt és mi lett 😊

kulabácsi
legjobb game volt 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nekem még a 90es években a SCREAMER volt a fav+++

A legjobb autósjáték a Midtown Madness volt. Tele volt újítással - tetszés szerinti útvonalon mehettem a célba, választottam egy utasszállító buszt vagy egy kamiont, azzal zúztam füstté az ezeknél kissebb járgányú ellenfeleket! Felejthetetlen! :-)
DJ Skyline
nem véletlenül tettük be az utolsó lehetõséget, lehet kicsit korai volt még a szavazás, de már most is eléggé egyértelmû az emberek véleménye. csak mondjuk 205 helyett lenne 255 Ez mi? szavazat, és mondjuk 40 Szuper, a többi meg eloszlik ide oda 😄

Terep2 YDDDD

SimaSuna
*ezeket a játékokat
SimaSuna
ha igazi nagy NFS fan lennél, tudnád hogy az elsõ 5 rész volt IGAZI NFS...
onnantól a 2F2F - Halálos Iramban film "koppintása" volt az UG 1 és a 2.
ezek a részek után az EA elindult a lejtõn...és most valahol a béka segge alatt van...elég sokat toltam NFSt...tudom mirõl beszélek...
most az EA a 8-10éves kocka gyerekeket célozta meg ezzel a trehány játékkal...ettõl a játéktól még a Terep2 vagy az 1nsane is jobb...
bár sokan nem is ismerik ezeket játékot...

ezekután télleg nagy NFS fan lehetsz 😊 én lemondok inkább a Terep2 javára 😊
Carlos
BA***EG!!!!!!!!
Én így játszottam fél órát!!!
LOL!!!
<#idiota>

Az a szomorú, hogy ezért súlyos pénzeket kérnek el. Mertha ingyen osztogatnák, vagy adnák a müzlisdoboz mellé, akkor egy szavam sem lenne. De tizeniksz rongyot elkérni egy ilyen fosért gyíkság!

Þór vígi þessi rúnar

az a poén hogy olyan is szavazott aki még nem is jáccot vele Xd