7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
tibi206 #5455 a kis porschém
-
#5454 Fasza játék lenne ez, ha nem lenne olyan kibaszott bugos meg lenne súlya az autónak meg ne lenne olyan faszul megoldva a kézifék meg ha nem darabosan fordulna, meg ha...
De sajnos ez így van -
audi s8 #5453 Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne(igaz nem undercover),hogy a save-t milyen programmal lehet megnyitni?Mondjuk a Most Wantedbe vagy Carbonba?
Még egy kérdésem lenne!Van valakinek eladó NFS-NFS SE-NFS HP1 eladó?Nekem ezek hiányoznak a gyűjteményemből.Csak EREDETI érdekel.
Kipróbáltam az Undrcovert Ps-en,de olyan szar volt a Tv,hogy élvezhetetlen volt.De bizti kiváló játék:P
Így maradok én a jól bevált Pc-nél. -
#5452 sehogy :| -
#5451 az elején hogy lehet bemenni a beállításokba? -
Vadáász #5450 Ebben a részben lehet karrier módon kívül is autót tuningolni? -
RYO21 #5449 garázs topik-ba is tedd be PLS -
JencyJasko #5448 Nemtudjátok mi lehet a baj nekem a hang az katasztrofális úgy akadozik, hogy a beszédet abszolut nemlehet érteni a játékban a hangok egész jók de azok is akadoznak. -
barmi #5446 Tehát akkor amit kaptam azt nem lehet eladni. Eddig oké de amivel már elkaptak egyszer a rendőrök azt sem lehet már eladni mert van rajta egy piros X (ebből az x-ből 3 lehet max). Ezt az X-et nem lehet valahogy eltűntetni? -
Laci82 #5445 Használom is azóta... -
#5444 sztem ebben segít a cpu-controller progi, majd megnézem énis h azzal milyen -
Laci82 #5443 így helyes -
Laci82 #5442 [img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/uc.JPG[/img]]CPU használat hoppá...:)
Clone verzióval játszom csak reloaded-es crackel és úgy jobb valamennyire. -
High end PC #5441 PG4 = PGR4 -
#5440 RELOADED változat segít ha nem akkor nem tom!
-
High end PC #5439 Én most felváltva tolom az NFS UC-t és a TDU-t. Néhol egy kis PG4 lazulással. Amolyan arcade napot tartok -
#5438 ebben törik a car mert láttam egy vidit amiben nem tört remélem nem igaz mert ha igen -
#5437 Baromi szép! grat! -
mk452001 #5436 Köszzi barmi, tényleg a driver volt.
Most már jöhet a "Nissan, szerelem, szálgúdás" :-D -
#5435 Aminek "ismeretlen az eredete" azt nem lehet eladni, csak amit pénzért vettél. :) -
#5434 Szerintem mindegy mid van, az autódat a zsaruk ígyis-úgyis tologatni fogják jobbra-balra...GT500KR Shelby-met is úgy tologatták mintha egy Lotus lett volna... -
barmi #5433 Megunt autót hogy tudok eladni??? Csak a garázsbót tudom kitenni és nem kapok érte pénzt :( -
#5432 Hi!
Kormánnyal játszom és az a gond hogy a játék nem érzékeli a fékpedált, de amikor meg a vezérlőpult/játékvezérlőkbe letesztelem az összes gombot meg pedált akkor meg minden működik. Mi lehet a gond? Pls HELP -
#5431 Csomagtartó
Kamion
-
#5430 Inkább értelmes játékot csinálnának... -
Nufy #5429 sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért van az, hogy ha játszom az undercoveral akkor a 6000+ os x2-es procim egyik magja maxon az-az 100%-on megy még a másik játék közbe 50-56%-on van amikor szaggat is, pedig nincs maxon a felbontásom. 3870-es videókarim van benne 4GB memóriával. ha leviszem tálcára akkor is az egyik mag 100%-on pörög a másik meg 2-3%-on. a proci hőmérséklete meg játék közbe 55-58C pedig egy Cooler Master Hyper TX2-es hűti a prockóm.
Mit tanácsoltok mit kéne tennem hogy ne 100%-on fusson? illetve valaki találkozott más ilyennel?
Előre is köszi a válaszotok! -
#5427 Itt a BMW-m Lehet fikászni és dicsérni!(bár még nincs kész
-
#5426 kircsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
peti71 #5424 Nem lehet,, -
#5423 Szerintem szép kis vas lett:
UI:esik a haw -
gematta #5422 Ezen röhögök egy jó
még 8800 lejebb kell adni lol
nekem 1650 ben megy full grafon egy 8800gts el:D -
transformers...
+
strar wars -
barmi #5420 Videókártya drájver mikori? Valószínű az okozza. Más 5letem nincs. -
barmi #5419 Köszi! Van még mit melózni rajta de már most egész stílusos szeréntem. -
#5418 1HSZ-T -
#5417 OMG EH EMBEREK LEGALÁBB HSZ-T OLVASNÁTOK VISSZA MIELŐTT KÉRDEZTEK -
High end PC #5416 Nem vesztettél semmit... Ugyanis a Motor City Online sosem lett a Need For Speed sorozat tagja (én is gyűjtöm a sorozatot a legelső 1994-es TNFS óta), már a fejlesztése során elvetette az EA az NFS-hez tartozásának ötletét... Egy különálló játék lett, amit annó én is beszereztem, de mivel már sok éve bezárták a szervereket, és csak online lehetett játszani, így már csak polcdísz, ugyanis már el sem lehet indítani még a játék főmenüjét sem, olyannyira online játék volt. Egyébként az irányítása pocsék volt még arcade szinten is, akár csak a grafikája, tele buggal, a Béta változatnál tovább sosem jutott. Ennek ellenére pár rajongó NFS részként kezeli (lásd pl. wikipedia), de hivatalosan sosem lett NFS. -
#5415 Szép, stílusos! -
#5414 Eddig az összes NFS-t végigjátszottam. (Motor City online-t kivéve :))
1. MIÉRT NINCS VÁLTÁSKOR KIPUFOGÓ LÁNG ?! (a Carbonban még volt)
2. MIÉRT NINCS "SCOOP" (kompresszor légbeömlő) A MUSCLE GÉPEKHEZ ?! (a Carbonban még volt)
3. MIÉRT NINCS SZINEZHETŐ ÜVEG ÉS MIÉRT NEM LEHET MATRICÁZNI A SZÉLVÉDŐT ?! (MW-ben ezek is voltak)
4. AZ UG-BEN SOK VARIÁCIÓ VOLT A MOTORTUNE/MOTORHANG KÖZÖTT... itt még motor tuning sincs szinte...)
Visszafelé fejlődünk?
:((
Sajnálom, de televagyok. Gyúrnának már egy MW-UG(2)-CB NFS-t !!
-
mk452001 #5413 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom:
Tegnap letöltöttem az UC-t (RELOAD), és akárhogy állítom a grafikát,
szinte mindíg ilyen a kép (pár nyugodt pillanattól eltekintve):
Szerintetek mi a baj?